Török Balázs 2024

👋Hello

Az elmúlt pár évem, kicsit személyesebb perspektívából!

Török Balázs Millennium Mágnásai

Millennium Mágnásai

2016-ban kezdtem dolgozni egy, a századfurduló és a második ipari forradalom hazai eredményeit, Budapest fejlődését bemtuató társasjátékon. Ez lett a Millennium Mágnásai, ami 6 magyar márka történetén keresztül mutatja be a korszak tudományos, kultúrális és művészti eredményeit. A játékból TDK és OTDK dolgozat is született, amelyekben a társasjátékok oktatási funkcióit vizsgáltam, illetve elnyertem az ELTE Hallgatói Innovációs díjat is.

Török Balázs Green Fox

Green Fox Academy

2017-ben kezdtem a Green Fox Academyben, mint digitális marketing manager. Mindenki számára van egy munkahely, ami megváltoztatja az életét. Hálával mondhatom, hogy itt indult a karrierem. Az első saját nagyobb projektjeimet is itt értem el.

Török Balázs Prága

Új lokáció nyitása Prágában

2018-ban nyitottuk meg a Green Fox Academy első külföldi lokációját Prágában. Az új csapat betanítása, az általam készített Webflow alapú weboldal, CRM rendszer, hirdetési és mérési megoldásokat exportáltam ki nekik. Segítettem a betanításukban is.

Moonshot Boardgame

Moonshot

2018-ban kezdtünk el dolgozni pár ismerősömmel egy újabb társasjátékon, amit a holdraszállás 50. évfordulójára készítettünk el. A csapat további tagjairól ebben a Forbes.hu-s cikkben olvashatsz, a játékról pedig ebben a régi Indexes cikkben. Ha többet szeretnél megtudni a Moonshot társasjátékról, olvasd el a blogbejegyzésemet.

Lets Leaf Török Balázs

Let's Leaf

Covid alatt indítottam el az első Youtube csatornámat, a Let's Leaf-t. A csatorna edukációs céllal készült, hogy magyar nyelven is elérhetőek legyenek a szobanövényekkel kapcsolatos godnozási tippek. A csatornával szponzori szerződést sikerült kötnöm az Oázis Kertészettel, valamint több másik influencer együttműködésem is volt. A csatorna emellett megjelent több másik médiafelületen is, mint a Greendex.hu, a Dívány.hu, az RTL, a TV2, a Duna TV, valamint a Szertár Podcast. Illetve forgattam a legnagyobb hazai Orchidea kertészetben, a DDB Orchidea kertészetben és az Állatkert Pálmaházában is.

Török Balázs a The Bright Academy oktatója

Oktató - The Bright Academy

2021-ben kért fel Ronga Lilla, hogy készítsek nekik két képzést a The Bright Academy oldalára. Az Online marketing menedzser képzés abban segít, hogy hatékonyan építsd fel a digitális ökoszisztémád a vállalkozásod köré, a Közösségi média menedzser képzés pedig segít abban, hogy hatékonyan menedzseld a közösségi média felületeidet.

Vagy nézd meg a többi kurzusomat digitális marketing és sales témakörben.

Vendégszerző - Greendex.hu

2021-ben kaptam meghívást a Greendex.hu egykori főszerkesztőjétől, hogy vendégszerzőkéntírjak a szobanövények gondozásáról valamint további érdekes környezetvédelmi témákban.

Török Balázs Kaptár

Váltás szabadúszó életmódra

2022-ben váltam szabadúszóvá, amit nagyon élvezek, hiszen így még több cégnek segíthetek abban, hogy hatékonyabb digitális rendszereket (CRM, Youtube, Email automatizációk, weboldal, PPC és további megoldások) alkalmazzanak és juttassák el üzeneteiket a potenciális és visszatérő vásárlóik számára. Külön öröm, hogy olyan ügyfeleim lehetnek, mint a Zöldbolt, a KPMG, a Codecool vagy éppen a Bio-Barát.

Országok amelyekből már dolgoztam projekteken

Országok, ahol dolgoztam projekteken