Referenciák

Általában komplex megoldásokban gondolkodom, mert sokszor előfordul az, hogy hiába keres megaz ügyfél egy problémával, sokszor a stratégia hiánya, okozza a problémát. Viszont legtöbb esetben projekt alapon dolgozom, igyekszem azokat a megoldásokat átadni és betanítani az ügyfél kollégái számára azokat a megoldásokat, amikkel egy teljesebb marketingstratégiát tudnak vinni az ügyfelek. Ezért van több olyan digitális marketing anyagom is, amelyekkel önállóan vagy félig-önállóan is lehet szép sikereket elérni. Ezek a megoldások az elmúlt évek tapasztalataiból születtek eg.

Ügyfeleim

Weboldal építés, fejlesztés, technikai SEO

A weboldalad az egyik legfontosabb marketing eszközöd. Ha nincs kontrollod felette, ha nincsenek rendben a mérések, a többi marketinges eszköz sem fog tudni jól teljesíteni. Éppen ezért fontos, hogy jó digitális ökoszisztémát építs fel, ehhez én jó szívvel ajánlom a Webflow rendszerét, és valamennyi alapvető analitikai eszközt, ami ilyenkor kellhet. 

CRM bevezetés, automatizációk

A CRM rendszerek különösen fontosak, hiszen ezekben gyűlnek a céges információk a potenciális és a meglévő vásárlóidról. Ezzel sokan tisztában vannak, mégsem használják ki a lehetőségeket, amit egy-egy ilyen CRM rendszer, mint amilyen a HubSpot vagy az ActiveCampaign képes nyújtani. 

On-page SEO, AI SEO

A SEO a mai napig nagyon fontos, hiszen talán minden esetben ez a legjobb minőségű és a leginkább jövedelmező forgalmi forrása nem csak a webshopoknak, hanem a B2B cégeknek is. Sok hazai cég, azonban nem elég körültekintően foglalkozik ezzel a marketinges csatornával, területtel. Érdemes egy SEO auditot készíteni, majd a megfelelő technikai korrekciók után, megfelelő körültekintéssel az AISEO területe felé nyitni.

Mérések, analitika

A weboldalak méréseinek beállítása egyre inkább fontossá válik, hiszen 2023-ban a Google Analytics 4-re való átállás, 2024-ben pedig Consent Mode 2 bevezetése nehezítette meg a webshoptulajdonosok és az online marketingesek mindennapjait. 

YouTube SEO, csatorna menedzsment

A tartalommarketing szuper eszköz, az utóbbi időben rengeteg podcast indult. Sok podcast nem kerül fel a YouTube-ra, pedig ez a második legnagyobb keresőoldal a Google után, így érdemes ide is feltölteni az elkészült tartalmakat. Ha pedig szeretnéd, hogy több emberhez eljusson a csatornád, érdemes energiát fektetned a YouTube SEO-ba, amely remek eszköz ehhez.

PPC kampányok, kampánymenedzsment

A PPC kampányok, azaz a Facebook, az Instagram, a TikTok és a Google rendszerein futó hirdetések minden cég számára fontos megjelenési lehetőségek. Érdemes megfelelő stratégiát felépíteni,hogy optimalizálni tudjuk ezek költségeit, illetve megfelelő méréseket beállítani, hogy az algoritmusok megfelelően tudjanak optimalizálni.

Interim markeing menedzsment cégeknek

Az ideiglenes marketing vezető - vagy interim marketing manager - akkor lép be egy cég életébe, amikor 1; nagyobb kihívások változások előtt áll a cég, ilyen lehet egy új rendszer bevezetése is, 2; ideiglenesen pótolni kell valakit vagy 3; a cégnek nincs szüksége egy teljesállású marketing vezetőre, hanem csak részidőben 10-20 órában foglalkoztat egy külsős senior szakembert. 

Sales, marketing tanácsadás

Több cégnk is segítettem már a piac és a versenytársak felmérésében, versenytárselemzés készítésében. Ilyenek mellett akár a sales automatizációk Linkedin automatizációk felépítésében is segítséget tudok nyújtani.