Edu-Simulation

Címkék:
Publik√°lva:
2024-05-14
Olvas√°si idŇĎ:
4
perc
Edu-Simulation

Az Eduardo, egy olyan oktatási platform, amellyel gyakorlatorientált szimulációkat tudsz véghezvinni, mindezt mesterséges intelligencia megoldásokkal kiegészítve.

Itt is komplex feladatokat v√©geztem, teh√°t a strat√©gia, CRM automatiz√°ci√≥k √©s az √ļj weboldal kialak√≠t√°s√°ban is r√©szt vettem - kb. mint egy ideiglenes marketing vezetŇĎ, senior. Emellett pedig a SEO optimaliz√°ci√≥ban is seg√©dkeztem, hogy ezt a hi√°nyoss√°got is p√≥toljuk a c√©gn√©l.

Probléma:

A tulajdonos optimaliz√°lni szerette volna a megl√©vŇĎ oldalt, bar√°ts√°gosabb√° tenni, √©s PPC kamp√°nyokat ind√≠tani.

Megold√°s:

 1. M√©r√©sek be√°ll√≠t√°sa: ElŇĎsz√∂r az alapvetŇĎ √©s megfelelŇĎ k√∂vetŇĎk√≥dok, m√©r√©sek be√°ll√≠t√°sa t√∂rt√©nt meg, mivel ezek hi√°nyoztak.
 2. SEO optimaliz√°ci√≥: Ezt k√∂vetŇĎen a SEO optimaliz√°ci√≥t v√©geztem el, hogy jav√≠tsam az oldal keresŇĎmotoros rangsorol√°s√°t.
 3. PPC hirdet√©sek: V√©g√ľl be√°ll√≠tottam a Google Ads √©s Facebook Ads PPC kamp√°nyokat az oldalhoz.

Használt eszközök:

 1. Facebook:
  • Le√≠r√°s: A Facebook egy glob√°lis k√∂z√∂ss√©gi m√©dia platform, amelyet 2004-ben alap√≠tott Mark Zuckerberg √©s csapata. LehetŇĎv√© teszi a felhaszn√°l√≥k sz√°m√°ra, hogy kapcsolatba l√©pjenek bar√°taikkal √©s csal√°djukkal, megossz√°k gondolataikat, k√©peiket √©s vide√≥ikat, valamint k√ľl√∂nb√∂zŇĎ t√≠pus√ļ tartalmakat fogyasszanak.
  • Hirdet√©sek: A Facebook egy elengedhetetlen hirdet√©si fel√ľlet, sokan haszn√°lj√°k PPC kamp√°nyokhoz a Facebook √©s Instagram fel√ľleteit is.
 2. Google Ads:
  • Le√≠r√°s: A Google Ads (kor√°bban Google AdWords) egy online hirdet√©si platform, amelyet a Google fejlesztett ki. LehetŇĎv√© teszi a v√°llalkoz√°sok sz√°m√°ra, hogy hirdet√©seiket megjelen√≠ts√©k a Google keres√©si eredm√©nyei k√∂z√∂tt, valamint a Google Display H√°l√≥zatban, amely webhelyek, alkalmaz√°sok √©s vide√≥k sz√©les h√°l√≥zat√°t √∂leli fel.
  • ElŇĎny√∂k: A hirdet√©sek rendk√≠v√ľl c√©lzottak lehetnek, √©s a hirdetŇĎk csak akkor fizetnek, ha valaki r√°kattint a hirdet√©sre (pay-per-click, PPC).
   • Keres√©si hirdet√©sek: A Google keres√©si eredm√©nyei k√∂z√∂tt jelennek meg, amikor a felhaszn√°l√≥k relev√°ns kulcsszavakra keresnek.
   • Display hirdet√©sek: Vizualis form√°tumban jelennek meg k√ľl√∂nb√∂zŇĎ webhelyeken √©s alkalmaz√°sokban.
   • Vide√≥hirdet√©sek: LehetŇĎs√©get biztos√≠t a YouTube √©s m√°s vide√≥platformokon t√∂rt√©nŇĎ hirdet√©sre.
   • Shopping hirdet√©sek: A kiskereskedŇĎk term√©keit k√∂zvetlen√ľl a Google keres√©si eredm√©nyeiben jelen√≠tik meg.
   • Remarketing: √öjra el√©rhetŇĎk azok a felhaszn√°l√≥k, akik kor√°bban m√°r megl√°togatt√°k a weboldalt.
   • C√©lzott hirdet√©sek: Demogr√°fiai adatok, √©rdeklŇĎd√©si k√∂r√∂k √©s viselked√©si mint√°k alapj√°n.
   • K√∂lts√©gkezel√©s: Rugalmas k√∂lts√©gvet√©si lehetŇĎs√©gek, ahol csak a kattint√°sok√©rt fizet√ľnk.
   • M√©r√©sek √©s elemz√©sek: R√©szletes jelent√©sek √©s analitikai eszk√∂z√∂k.

Google Search Console: A Google Search Console (kor√°bban Google Webmaster Tools) egy ingyenes szolg√°ltat√°s, amely lehetŇĎv√© teszi a weboldal jelenl√©t√©nek nyomon k√∂vet√©s√©t √©s optimaliz√°l√°s√°t a Google keres√©si tal√°latai k√∂z√∂tt.

SEO megoldások AI segítségével

- -‚úĀ- - - - - -¬† - - - - -¬†

Ha √©rdekelnek kreat√≠v SEO AI alap√ļ megold√°sok, t√∂bbetamik val√≥di √©rt√©ket adnak a te webshopod sz√°m√°ra is, ne hagyd ki ezt az adatokat is tartalmaz√≥ AI SEO esettanulm√°nyomat! Ha pedig a ChatGPT-t szeretn√©d jobban megismerni, hogy miben seg√≠theti a te v√°llalkoz√°sodat is, n√©zd meg a ChatGPT magyarul kurzusomat!

Ha még csak most ismerkedsz a SEO-val, érdmes lehet kipróbálnod a Search Console alapjai tanfolyamomat.

Ha érdekelnek hasonló sztorik, vagy írnál nekem, jelölj be LinkedIn-en!

- -‚úĀ- - - - - -¬† - - - - -¬†

Gyakori kérdések

Milyen elŇĎnyei vannak a Google Ads hirdet√©seknek?

A Google Ads c√©lzott hirdet√©seket, k√∂lts√©ghat√©konys√°got, azonnali eredm√©nyeket √©s r√©szletes elemz√©si lehetŇĎs√©geket k√≠n√°l. Ezek az elŇĎny√∂k seg√≠tenek hat√©kony digit√°lis marketingkamp√°nyokat kialak√≠tani √©s a v√°llalkoz√°sok n√∂veked√©s√©t t√°mogatni.

Milyen elŇĎnyei vannak a Facebook, azaz a Meta hirdet√©seknek?

A Meta hirdet√©sek nagy el√©r√©st, r√©szletes c√©lz√°st, k√∂lts√©ghat√©konys√°got, k√ľl√∂nf√©le hirdet√©si form√°tumokat √©s hat√©kony elemz√©si eszk√∂z√∂ket k√≠n√°lnak. Ezek az elŇĎny√∂k seg√≠tenek n√∂velni a m√°rka ismerts√©g√©t, el√©rni a c√©lk√∂z√∂ns√©get √©s jav√≠tani az √©rt√©kes√≠t√©si eredm√©nyeket.

Miért fontos a Search Console használata?

A Google Search Console n√©lk√ľl√∂zhetetlen a weboldalak teljes√≠tm√©ny√©nek nyomon k√∂vet√©s√©hez, a hib√°k azonos√≠t√°s√°hoz √©s jav√≠t√°s√°hoz, valamint a SEO strat√©gia optimaliz√°l√°s√°hoz. Az eszk√∂z seg√≠t biztos√≠tani, hogy webhely√ľnk j√≥l mŇĪk√∂dj√∂n √©s a legjobb eredm√©nyeket √©rje el a keres√©si tal√°latok k√∂z√∂tt.

‚Äć

Ezt a cikket elsŇĎk√©nt is megkaphattad volna...

Iratkozz fel a hírlevelemre!
Török Balázs

Török Balázs

Digitális marketing tanácsadó

T√∂r√∂k Bal√°zsnak h√≠vnak, azt szoktam mondani, hogy digit√°lis marketinggel foglalkozom. Azt gondolom ugyanis, hogy az √ľgyfeleimnek jellemzŇĎen valamilyen marketing-sales probl√©m√°juk van √©s emiatt keresnek meg. Erre k√≠n√°lok nekik megold√°st, fejlesztem a digit√°lis √∂kosziszt√©m√°jukat, megold√°saikat. Olvasd el az esettanulm√°nyaimat, vagy n√©zz bele a tartalmaimba a YouTube-on, TikTok-on vagy √≠rj nekem a LinkedIn oldalalamon!¬†

N√©zd meg let√∂lthetŇĎ anyagaimat!

Tanulj és növekedj a tudásanyagaimmal!
No items found.
No items found.