ChatGPT alapozó online kurzus magyar nyelven

Balázs Török 2024
Török Balázs
2024. Febru√°r

Bevezetés

Ez a kurzus arra szolg√°l, hogy bevezessen t√©ged a ChatGPT haszn√°lat√°ba, √©s megmutassa, hogyan lehet hat√©konyan alkalmazni a mindennapi √ľzleti tev√©kenys√©gekben. A ChatGPT egy szuper eszk√∂z, amely lehetŇĎv√© teszi az intelligens sz√∂veggener√°l√°st √©s kommunik√°ci√≥t, √©s sz√°mos ter√ľleten hasznos lehet neked √©s a v√°llalkoz√°sod sz√°m√°ra, ide√©rtve a marketinget, az √ľgyf√©lszolg√°latot √©s az inform√°ci√≥gyŇĪjt√©st.

Hogyan √©p√ľl fel a ChatGPT alapoz√≥ online kurzus magyar nyelven?

1. Modul ‚Äď Bemutatkoz√°s, a tanfolyamr√≥l r√∂viden

Ebben a modulban megismerj√ľk a kurzus c√©ljait √©s strukt√ļr√°j√°t, valamint √°ttekint√©st ny√ļjtunk a ChatGPT sz√©les k√∂rŇĪ alkalmaz√°sair√≥l.

2. Modul ‚Äď Alapok, fogalmak

Ebben a modulban a ChatGPT alapjait tanuljuk meg, megismerj√ľk a kulcs fogalmakat √©s haszn√°lati m√≥dokat az √ľzleti kontextusban.

3. Modul ‚Äď ChatGPT verzi√≥k √©s meg√©ri-e az elŇĎfizet√©s?

Ebben a r√©szben √°ttekintj√ľk a k√ľl√∂nb√∂zŇĎ ChatGPT verzi√≥kat, √©s megvizsg√°ljuk, milyen elŇĎny√∂kkel j√°r az elŇĎfizet√©s, valamint mikor √©rdemes ezt v√°lasztani.

4. Modul ‚Äď Milyen kieg√©sz√≠tŇĎket √©rdemes haszn√°lni a ChatGPT-hez?

Ebben a modulban felfedezz√ľk, milyen kieg√©sz√≠tŇĎket √©rdemes alkalmazni a ChatGPT teljes potenci√°lj√°nak kiakn√°z√°sa √©rdek√©ben.

5. Modul ‚Äď A ChatGPT limit√°ci√≥i

Ebben a r√©szben √°ttekintj√ľk a ChatGPT esetleges korl√°tait, √©s megtanuljuk, hogyan lehet ezeket hat√©konyan kezelni.

6. Modul ‚Äď Milyen ter√ľleteken haszn√°lom √©n a ChatGPT-t?

Ebben a modulban konkr√©t p√©ld√°kon kereszt√ľl bemutatjuk, hogyan alkalmazhat√≥ a ChatGPT k√ľl√∂nb√∂zŇĎ √ľzleti ter√ľleteken.

7. Modul ‚Äď Haszn√°ljunk-e GPT-ket vagy el√©g a plug-int?

Ebben a r√©szben megvizsg√°ljuk, mikor √©rdemes ink√°bb a ChatGPT-t haszn√°lni, √©s mikor elegendŇĎ egy plug-in alkalmaz√°sa.

8. Modul ‚Äď AlapvetŇĎ ChatGPT hib√°k elker√ľl√©se

Ebben a modulban megtanuljuk azokat a tipikus hib√°kat, amelyeket √©rdemes elker√ľlni a ChatGPT hat√©kony haszn√°lata √©rdek√©ben.

9. Modul ‚Äď Mikor √©rdemes CoPilot-ot vagy Gemini-t haszn√°lni? Mi a k√ľl√∂nbs√©g?

Ebben a r√©szben √∂sszehasonl√≠tjuk a CoPilot √©s a Gemini k√ľl√∂nbs√©geit, √©s megvizsg√°ljuk, mikor c√©lszerŇĪ az egyiket a m√°sikkal √∂sszehasonl√≠tani.

10. Modul ‚Äď Z√°r√°s, tov√°bbi lehetŇĎs√©gek

A kurzus z√°r√≥ modulj√°ban √∂sszefoglaljuk a tanultakat √©s bemutatjuk a tov√°bbi lehetŇĎs√©geket, amelyeket a ChatGPT haszn√°lat√°val el√©rhetsz.

ChatGPT API használata  és a mesterséges intelligencia

MirŇĎl nem lesz sz√≥ a kurzuson?

A kurzus keret√©ben nem t√©r√ľnk ki olyan t√©m√°kra, amelyek t√°vol √°llnak a ChatGPT f√≥kusz√°t√≥l. Ez√©rt nem foglalkozunk m√©ly technikai r√©szletekkel vagy m√°s mesters√©ges intelligencia megold√°sokkal. C√©lunk, hogy hat√©konyan √©s √©rthetŇĎen mutassuk be a ChatGPT alkalmaz√°s√°t a mindennapi √ľzleti gyakorlatban, √©s ez√©rt m√°s, perif√©ri√°s t√©m√°kat kiz√°runk a kurzusb√≥l.

Mi√©rt a ChatGPT-vel foglalkozunk elsŇĎsorban a kurzuson?

A ChatGPT kiemelkedŇĎ intelligenci√°val rendelkezŇĎ sz√∂veggener√°tor, amely sokoldal√ļan alkalmazhat√≥ √ľzleti k√∂rnyezetben. A kurzus c√©lja, hogy m√©lyebb betekint√©st ny√ļjtson a ChatGPT funkcionalit√°s√°ba, megismertesse a r√©sztvevŇĎket az alkalmaz√°si ter√ľleteivel, √©s seg√≠tse ŇĎket a hat√©kony haszn√°lat√°ban. Ez√°ltal a r√©sztvevŇĎk a ChatGPT-t a mindennapi munk√°jukban is hat√©konyan alkalmazhatj√°k.

Hogyan mŇĪk√∂dnek a val√≥di mesters√©ges intelligencia megold√°sok?

A kurzusban r√©szletesen √°ttekintj√ľk, hogyan mŇĪk√∂dnek a val√≥di mesters√©ges intelligencia megold√°sok, k√ľl√∂n√∂s tekintettel a ChatGPT-re. Megmagyar√°zzuk az alapelveket, bemutatjuk a g√©pi tanul√°s √©s a sz√∂veggener√°ci√≥ mechanizmus√°t, hogy a r√©sztvevŇĎk teljes k√∂rŇĪen meg√©rts√©k, hogyan k√©pes a ChatGPT intelligensen reag√°lni √©s gener√°lni a sz√∂veget.

ChatGPT és a mesterséges intelligencia használata

Rosszul promptolok? Nem mŇĪk√∂dik a ChatGPT

A kurzusban kit√©r√ľnk arra, hogyan lehet hat√©konyan haszn√°lni a ChatGPT-t, mik√∂zben elker√ľlj√ľk a rossz promptol√°s √©s a hat√©kony kommunik√°ci√≥ m√≥dszereit. Megosztjuk a r√©sztvevŇĎkkel a bew k√©rd√©seket √©s utas√≠t√°sokat, hogy a ChatGPT pontos √©s relev√°ns v√°laszokat adjon.

A ChatGPT elŇĎnyei a be√©p√≠tett megold√°sokhoz k√©pest

Ebben a modulban a ChatGPT elŇĎnyeit mutatjuk be m√°s be√©p√≠tett megold√°sokkal szemben. Bemutatjuk, mi√©rt lehet hat√©konyabb √©s alkalmazhat√≥bb bizonyos √ľzleti k√∂rnyezetekben, √©s hogyan n√∂velheti a hat√©konys√°got √©s eredm√©nyess√©get.

Kinek aj√°nlom a kurzust?

A kurzus kifejezetten aj√°nlott minden olyan szakembernek √©s v√°llalkoz√≥nak, aki szeretn√© hat√©konyan alkalmazni a ChatGPT-t a mindennapi √ľzleti gyakorlatban. Legyen sz√≥ marketingrŇĎl, √ľgyf√©lszolg√°latr√≥l vagy inform√°ci√≥gyŇĪjt√©srŇĎl, a kurzus seg√≠ts√©get ny√ļjt a ChatGPT hat√©kony √©s tudatos alkalmaz√°s√°ban.

100%-os pénzvisszafizetési garancia

Amennyiben a tanfolyam elv√©gz√©se ut√°n √ļgy √©rzed, hogy nem ny√ļjtott elegendŇĎ seg√≠ts√©get a fejlŇĎd√©sedben, √©s nem visz k√∂zelebb egy teljesebb, sikeresebb √©let fel√©, vagy b√°rmilyen m√°s okb√≥l kifoly√≥lag nem lenn√©l el√©gedett, egyszerŇĪen k√ľldj egy e-mailt az hello@torokbalazs.com c√≠mre. K√©rd√©sek feltev√©se n√©lk√ľl visszafizetj√ľk a kurzus √°r√°t teljes eg√©sz√©ben.

FŇĎoldalra