Webflow weboldal építő online kurzus

Balázs Török 2024
Török Balázs
2024. Február

Bevezetés

Ez a kurzus arra szolgál, hogy bevezessen téged a Webflow webdesign és fejlesztő platform világába. A Webflow platformja lehetővé teszi, hogy kreatív módon hozz létre gyönyörű, reszponzív weboldalakat anélkül, hogy mély programozói ismeretekkel rendelkeznél. A következő néhány hét során felfedezzük a Webflow alapjait, és megtanuljuk, hogyan hozzunk létre saját weboldalakat a semmiből. Vágjunk is bele!

Hogyan épül fel a Webflow weboldal építő online kurzus?

1. Modul – Bemutatkozás, a tanfolyamról röviden

Üdvözlünk a Webflow webdesign és fejlesztő kurzusán! Ebben az első modulban röviden áttekintjük, hogy mit várhatunk ettől a tanfolyamtól, és mire számíthatunk az elkövetkező hetekben.

2. Modul – Alapok, fogalmak

Ebben a modulban megismerkedünk a Webflow alapjaival és fontos fogalmakkal. Ne aggódj, ha még nincs mély programozói tapasztalatod, itt mindent könnyedén elsajátíthatsz.

3. Modul – Webflow előnyei a Wordpressel és Wix-szel szemben

Miért érdemes Webflow-t választanod más platformok helyett? Ebben a modulban feltárjuk Webflow előnyeit más népszerű rendszerekkel szemben.

4. Modul – Template-k, sablonok és alapbeállítások

A template-k és sablonok segítségével gyorsan és hatékonyan hozhatsz létre alapstruktúrát weboldalaidhoz. Megtanuljuk az alapbeállítások fontosságát is.

5. Modul – Készítsük el az első oldalunkat

Most, hogy megvan az alapok, itt az ideje, hogy saját weboldalt készítsünk. Ez a modul lépésről lépésre vezet majd a saját oldalad létrehozásában.

6. Modul – Mi az a CMS? Az első CMS-ünk elkészítése

Ebben a modulban megismerkedünk a CMS fogalmával és létrehozzuk az első tartalomkezelő rendszerünket.

7. Modul – SEO optimalizálás

A weboldalak látogatottságának növelése érdekében megismerjük a SEO alapjait és azt, hogyan alkalmazzuk ezeket a Webflow platformon.

8. Modul – Előfizetési funkciók és webshop

Ha célod a webáruház készítése vagy előfizetési lehetőségek bevezetése, ebben a modulban megismerheted, hogyan valósíthatod meg ezt a Webflow segítségével.

9. Modul – Űrlapok és HTML elemek

A modulban részletesen megtanuljuk, hogyan használjuk az űrlapokat és HTML elemeket a Webflow platformon.

10. Modul – Zárás, további lehetőségek

Az utolsó modulban összefoglaljuk az elsajátított ismereteket, és megbeszéljük a további lehetőségeket a Webflow platformon való fejlődésed szempontjából.

Milyen előnyei vannak a Webflow-nak a Wordpress-szel szemben?

A Webflow és a Wordpress két különböző webdesign és fejlesztő platform, mindkettőnek megvan a maga előnye. A Webflow kimagaslóan előnyös a WordPress-szel szemben néhány szempontból:

Reszponzív design:

Webflow lehetőséget nyújt reszponzív weboldalak könnyű és intuitív tervezésére. Ezzel szemben a WordPress esetében néha szükség van kiegészítő pluginekre és testreszabásokra a reszponzív kialakításhoz.

Vizuális építőeszközök:

Webflow egyedi vizuális építőeszközöket kínál, amelyek segítségével könnyedén és gyorsan alkothatsz komplex elrendezéseket és design-elemeket. Wordpress esetében szükség lehet kódolási ismeretekre vagy harmadik féltől származó bővítményekre.

Milyen előnyei vannak a Webflow-nak a Wix-szel szemben?

Webflow és Wix két kiváló választás, de Webflownak néhány saját előnye van:

Testreszabhatóság

Webflow lehetőséget ad teljes körű testreszabhatóságra, míg Wix esetében néha korlátozottabbak a lehetőségek.

Kódolási lehetőségek

Webflow kódolási lehetőségeket is biztosít, ami kiegészíthető a haladó felhasználóknak. Wix esetében a kódolási lehetőségek korlátozottabbak.

SEO optimalizálás lehetőségei Webflow rendszeren

A Webflow rendszer kiváló SEO optimalizálási lehetőségeket kínál a weboldalak számára. A kulcsfontosságú lehetőségek közé tartozik:

Meta tag beállítások:

A platform lehetővé teszi a meta tag-ek testreszabását, beleértve a címeket és leírásokat, hogy optimalizálhassuk a keresési eredményeket.

SEO barát URL-ek:

Webflow lehetővé teszi a testreszabott, SEO-barát URL-ek létrehozását, ami javítja a keresőmotorok rangsorolását.

Török Balázs webfejlesztés Webflow alapokon

Webflow weboldalak előnyei

Webflow weboldalak készítése során élvezheted az alábbi előnyöket:
Kreativitás:
Webflow segítségével kreatív és egyedi weboldalakat hozhatsz létre, testreszabhatod az elrendezéseket és design-elemeket.
Reszponzív Design:
A platform lehetővé teszi a reszponzív design könnyű és hatékony kialakítását, ami kulcsfontosságú a mobilbarát weboldalak létrehozásában.
Interaktivitás:
Webflow segítségével interaktív elemeket adhatsz hozzá a weboldalakhoz, fokozva az online élményt.

Webflow előfizetési csomagok

Webflow különböző előfizetési csomagokat kínál, amelyek közül választhatsz az igényeidnek megfelelően. Az előfizetési csomagok különböző funkciókat és lehetőségeket tartalmaznak, például magasabb tárhely, egyedi domain használat, vagy fejlett fejlesztői lehetőségek.

Kinek előnyös a kurzus? Mikor érdemes Webflow-t választani?

A Webflow kurzus mindenki számára előnyös lehet, aki:

  • Kreatív módon szeretne reszponzív weboldalakat létrehozni.
  • Nem rendelkezik mély programozói ismeretekkel, de szeretné kiaknázni a Webflow nyújtotta lehetőségeket.
  • Érdeklik a vizuális építőeszközök és az interaktív design.
  • Szeretné megérteni a SEO optimalizálás alapjait a Webflow rendszerben.

100%-os pénzvisszafizetési garancia

Amennyiben a tanfolyam elvégzése után úgy érzed, hogy nem nyújtott elegendő segítséget a fejlődésedben, és nem visz közelebb egy teljesebb, sikeresebb élet felé, vagy bármilyen más okból kifolyólag nem lennél elégedett, egyszerűen küldj egy e-mailt az hello@torokbalazs.com címre. Kérdések feltevése nélkül visszafizetjük a kurzus árát teljes egészében.

Főoldalra