Eszerződés.hu

Eszerződés.hu

Publikálva:
2024-05-18
Olvasási idő:
4
perc

Az Eszerződés.hu-val könnyen digitalizálhatod a szerződési folyamataidat, mindezt könnyen, digitálisan és a jogszabályoknak megfelelően.

Gáborékhoz is mint ideiglenes marketing tanácsadó érkeztem meg, kialakítottunk egy új marketing stratégiát, elkezdtünk kommunikálni esettanulmányokat, user story-kat, új partnereket vontunk be marketing és sales folyamatok fejlesztésére.

Milyen eszközöket használtam?

Google Analytics

A Google Analytics egy ingyenes webanalitikai szolgáltatás, amelyet a Google kínál, és lehetővé teszi a weboldal tulajdonosok és digitális marketing szakemberek számára, hogy részletes statisztikákat és adatokat gyűjtsenek és elemezzenek a webhelyük látogatóiról. A Google Analytics segítségével értékes betekintést nyerhetünk a weboldalunk teljesítményébe, a látogatók viselkedésébe és a marketingkampányok hatékonyságába.

Google Search Console

A Google Search Console (korábban Google Webmaster Tools) egy ingyenes szolgáltatás, amelyet a Google kínál a weboldal tulajdonosok és webmesterek számára. Ez az eszköz lehetővé teszi, hogy nyomon kövessük és optimalizáljuk weboldalunk jelenlétét a Google keresési találatai között. A Google Search Console segítségével betekintést nyerhetünk a weboldal teljesítményébe, azonosíthatjuk a hibákat, és javíthatjuk a keresőmotorokban való megjelenést.

Facebook Ads

A Facebook Ads a Meta által kínált hirdetési platform, amely lehetővé teszi a vállalkozások számára, hogy célzott hirdetéseket hozzanak létre és futtassanak a Facebookon, az Instagramon, valamint a Messenger és más Meta alkalmazásokban. A hirdetők demográfiai adatok, érdeklődési körök és viselkedés alapján célozhatják meg a közönséget, és részletes analitikai eszközök segítségével mérhetik a kampányok teljesítményét.

ActiveCampaign

Az ActiveCampaign egy népszerű marketingautomatizálási platform, amely lehetővé teszi a vállalkozások számára, hogy hatékonyan kezeljék és automatizálják az e-mail marketing kampányaikat, a CRM (ügyfélkapcsolat-kezelés) rendszereiket és az ügyfélélmény javítására irányuló stratégiáikat. Az ActiveCampaign számos funkcióval és eszközzel rendelkezik, amelyek segítik a vállalkozásokat abban, hogy növeljék az ügyfélkapcsolatok hatékonyságát és javítsák a marketing tevékenységeik eredményességét.

A platform főbb funkciói közé tartozik az e-mail kampányok automatizálása, amely lehetővé teszi a személyre szabott üzenetek küldését az ügyfeleknek a megfelelő időpontokban. Emellett az ActiveCampaign fejlett CRM rendszert kínál, amely segít az értékesítési folyamatok nyomon követésében és kezelésében. A CRM rendszer integrálható más marketingeszközökkel, így az ügyféladatok egy helyen érhetők el, és könnyen kezelhetők.

Marketing és üzletfejlesztés tanácsadás

- -✁- - - - - -  - - - - - 

Ha nem vagy biztos benne, hogy merre fejleszd tovább a marketinged, nézd meg az esettanulmányokat az oldalon, vagy például ezt, hogy milyen előnyökkel járhat egy ideiglenes marketing menedzser a csapatodban.

Vagy lehetőség van egyéni KKV mentorálására is, ezzel kapcsolatban írj bátran a LinkedIn oldalamra.

De lehetőséged van ingyenes tudásanyagok letöltésére is. Ha pedig TikTok kampányokban keresnél támogatást, nézz körül ezen az oldalon!

- -✁- - - - - -  - - - - -

Gyakori kérdések

Milyen mutatókat érdemes figyelni a Google Analytics-ben?

Fontos mutatók közé tartozik a látogatók száma, az oldalon töltött idő, a visszafordulási arány, a forgalmi források, a konverziós arányok és az események követése. Ezek az adatok segítenek meghatározni, hogy mely kampányok és oldalak működnek a legjobban, és hol van szükség optimalizálásra.

Hogyan állíthatom be a Google Analytics-et a weboldalamhoz?

A Google Analytics beállításához regisztrálnod kell egy Google Analytics fiókot, majd létrehoznod egy új tulajdont a weboldalad számára. Ezután kapsz egy követőkódot, amelyet be kell illesztened a weboldalad minden oldalába, általában a head szekcióba. Ezt követően a Google Analytics elkezdi gyűjteni az adatokat a weboldaladról.

Miért fontos a Google Search Console használata a weboldalam számára?

A Google Search Console lehetővé teszi, hogy nyomon kövesd és optimalizáld a weboldalad jelenlétét a Google keresési találatai között. Az eszköz segítségével betekintést nyerhetsz a weboldal teljesítményébe, azonosíthatod a hibákat, és javíthatod a keresőmotorokban való megjelenést, így növelve a látogatottságot.

Hogyan működik a Facebook Ads célzási rendszere?

A Facebook Ads lehetővé teszi, hogy a hirdetéseket nagyon pontosan célozd demográfiai adatok, érdeklődési körök, viselkedés és helyszín alapján. Ez biztosítja, hogy a hirdetéseid pontosan azokhoz az emberekhez jussanak el, akik valószínűleg érdeklődnek a terméked vagy szolgáltatásod iránt.

Hogyan segíti az ActiveCampaign az e-mail marketing automatizálását?

Az ActiveCampaign lehetővé teszi automatizált e-mail kampányok létrehozását, amelyek személyre szabott üzeneteket küldenek az ügyfeleknek a megfelelő időpontokban. Az eszköz automatizált munkafolyamatokat kínál, amelyekkel nyomon követheted az ügyfelek viselkedését és érdeklődését, és ennek alapján küldhetsz releváns e-maileket.

Ezt a cikket elsőként is megkaphattad volna...

Iratkozz fel a hírlevelemre!
Török Balázs

Török Balázs

Digitális marketing tanácsadó

Török Balázsnak hívnak, azt szoktam mondani, hogy digitális marketinggel foglalkozom. Azt gondolom ugyanis, hogy az ügyfeleimnek jellemzően valamilyen marketing-sales problémájuk van és emiatt keresnek meg. Erre kínálok nekik megoldást, fejlesztem a digitális ökoszisztémájukat, megoldásaikat. Olvasd el az esettanulmányaimat, vagy nézz bele a tartalmaimba a YouTube-on, TikTok-on vagy írj nekem a LinkedIn oldalalamon! 

Nézd meg letölthető anyagaimat!

Tanulj és növekedj a tudásanyagaimmal!
Most nem találtam ilyet!
Most nem találtam ilyet!