Medalyst.io

Publikálva:
2024-05-18
Olvasási idő:
3
perc
Medalyst.io

A Medalyst.io egy sport csapatoknak és egyesületeknek készült applikáció, amin keresztül könnyebben kezelhetik pénzügyeiket, szervezhetik az edzéseiket.

Mi volt a probléma?

A cél a termék validálása volt meglévő magyar közönségen túl is, két nyugat-európai célpiacot céloztunk meg.

Mi volt a megoldás?

Tomiéknak segítettem tesztelni a lead-generálást külföldi piacokon PPC és E-mail automatizmusok segítségével, ez egészült ki egy kis stratégiázással.

Milyen eszközöket használtam?

Hunter.io

A Hunter.io egy hatékony eszköz, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy gyorsan és egyszerűen megtalálják a céges e-mail címeket. Az eszköz különösen hasznos az értékesítési, marketing és toborzási szakemberek számára, mivel segítségével pontos kontaktadatokhoz juthatnak. A Hunter.io e-mail keresési és érvényesítési funkciókat kínál, így biztosítva, hogy az e-mail címek valódiak és használhatóak legyenek. Az eszköz beépíthető a böngészőkbe és számos más platformmal is integrálható.

MailerLite

A MailerLite egy felhasználóbarát e-mail marketing platform, amely lehetővé teszi a vállalkozások számára, hogy professzionális e-mail kampányokat hozzanak létre és kezeljenek. Az eszköz funkciói közé tartozik a drag-and-drop e-mail szerkesztő, az automatizációs munkafolyamatok, a célzott e-mail listák készítése, valamint a részletes analitikai jelentések. A MailerLite integrálható számos más platformmal, például e-kereskedelmi rendszerekkel és CRM-ekkel, hogy hatékonyan támogassa a marketing és értékesítési folyamatokat.

Facebook Ads

A Facebook Ads a Meta által kínált hirdetési platform, amely lehetővé teszi a vállalkozások számára, hogy célzott hirdetéseket hozzanak létre és futtassanak a Facebookon, az Instagramon, valamint a Messenger és más Meta alkalmazásokban. A hirdetők demográfiai adatok, érdeklődési körök és viselkedés alapján célozhatják meg a közönséget, és részletes analitikai eszközök segítségével mérhetik a kampányok teljesítményét.

Marketing és üzletfejlesztés tanácsadás

- -✁- - - - - -  - - - - - 

Ha nem vagy biztos benne, hogy merre fejleszd tovább a marketinged, nézd meg az esettanulmányokat az oldalon, vagy például ezt, hogy milyen előnyökkel járhat egy ideiglenes marketing menedzser a csapatodban.

Vagy lehetőség van egyéni KKV mentorálására is, ezzel kapcsolatban írj bátran a LinkedIn oldalamra.

De lehetőséged van ingyenes tudásanyagok letöltésére is. Ha pedig TikTok kampányokban keresnél támogatást, nézz körül ezen az oldalon!

- -✁- - - - - -  - - - - -

Gyakori kérdések

Hogyan működik a Hunter.io e-mail keresési funkciója?

A Hunter.io lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy egy domain megadásával gyorsan megtalálják az adott céghez tartozó e-mail címeket. Az eszköz a weben elérhető nyilvános adatok alapján keres, és e-mail címek listáját nyújtja a felhasználóknak.

Hogyan segít a MailerLite az e-mail kampányok automatizálásában?

A MailerLite automatizációs funkciói lehetővé teszik a felhasználók számára, hogy automatizált munkafolyamatokat hozzanak létre, például üdvözlő e-maileket, követő üzeneteket és egyéb automatizált kampányokat, amelyek javítják az ügyfélélményt és növelik a hatékonyságot.

Milyen integrációkat kínál a MailerLite más platformokkal?

A MailerLite integrálható számos platformmal, például e-kereskedelmi rendszerekkel (Shopify, WooCommerce), CRM-ekkel és más marketing eszközökkel, hogy zökkenőmentesen támogassa a marketing és értékesítési folyamatokat.

Ezt a cikket elsőként is megkaphattad volna...

Iratkozz fel a hírlevelemre!
Török Balázs

Török Balázs

Digitális marketing tanácsadó

Török Balázsnak hívnak, azt szoktam mondani, hogy digitális marketinggel foglalkozom. Azt gondolom ugyanis, hogy az ügyfeleimnek jellemzően valamilyen marketing-sales problémájuk van és emiatt keresnek meg. Erre kínálok nekik megoldást, fejlesztem a digitális ökoszisztémájukat, megoldásaikat. Olvasd el az esettanulmányaimat, vagy nézz bele a tartalmaimba a YouTube-on, TikTok-on vagy írj nekem a LinkedIn oldalalamon! 

Nézd meg letölthető anyagaimat!

Tanulj és növekedj a tudásanyagaimmal!
No items found.
No items found.