Interim Management Resourcing

Publikálva:
2024-05-18
Olvasási idő:
4
perc
Interim Management Resourcing

Mi volt a probléma?

Igény merült fel arra, hogy egy alapos, versenytárselemzés készüljön az Interim Management Resourcing Kft. számára, mindezt egy erőteljes digitális marketing fókusszal kiegészítve.

Mi volt a megoldás?

Ez körülbelül rutin feladat, azonban mégis sokan elhagyják, megfeledkeznek róla, vagy csupán spórolás miatt nem költenek erre, mégis sok döntést meg tud alapozni, sőt irányokat is ki tud jelölni marketing terv készítéséhez. Itt is ilyen szempontból készítettem el.

Milyen eszközöket használtam?

Google PageSpeed Insights

A Google PageSpeed Insights egy ingyenes eszköz, amely lehetővé teszi a weboldal tulajdonosok és fejlesztők számára, hogy értékeljék és optimalizálják webhelyük sebességét és teljesítményét. Az eszköz elemzi a weboldal különböző aspektusait, beleértve a betöltési időt és a felhasználói élményt, majd javaslatokat ad a javításra. Az elemzés során külön figyelmet fordít a mobil és asztali eszközökre, hogy átfogó képet adjon a weboldal teljesítményéről.

Schema Markup Validator

A Schema Markup Validator egy olyan eszköz, amely segít a weboldal tulajdonosok és fejlesztők számára ellenőrizni, hogy a strukturált adatok helyesen vannak-e implementálva a weboldalon. A strukturált adat (schema markup) használata segíti a keresőmotorokat, mint a Google, hogy jobban megértsék és megjelenítsék a weboldal tartalmát a keresési eredmények között. Az eszköz lehetővé teszi, hogy ellenőrizd a JSON-LD, Microdata és RDFa formátumok helyességét, és hibajavítási javaslatokat ad a strukturált adatok optimalizálására.

Facebook Ads Library

A Facebook Ads Library egy nyilvánosan elérhető eszköz, amely átláthatóságot biztosít a Facebookon futó hirdetések tekintetében. A felhasználók kereshetnek és megtekinthetnek aktív és korábbi hirdetéseket, beleértve azok kreatív anyagait, szövegezését és célzási adatait. Ez az eszköz különösen hasznos a marketing szakemberek és versenytárs elemzők számára, mivel betekintést nyújt a versenytársak hirdetési stratégiáiba és kampányaiba. Emellett a Facebook Ads Library segíti a hirdetések átláthatóságának biztosítását, különösen a politikai és társadalmi témájú hirdetések esetében.

Tanácsadás és mentorálás

- -✁- - - - - -  - - - - - 

Ha nem vagy biztos benne, hogy merre fejleszd tovább a marketinged. Külön oldalon foglalkozom a beauty marketing témakörével és a Salonic-kal. Nézd meg az esettanulmányokat az oldalon, ezekből sokat tanulhatsz te is szerintem. Emellett rengeteg tudásanyagot is letölthetsz az oldalról:

De van lehetőség egyéni mentorálására is, ezzel kapcsolatban írj bátran a LinkedIn oldalamra.

De lehetőséged van ingyenes tudásanyagok letöltésére is. Ha pedig TikTok kampányokban keresnél támogatást, nézz körül ezen az oldalon!

- -✁- - - - - -  - - - - - 

Gyakori kérdések

Miért hasznos a Facebook Ads Library a marketing szakemberek számára?

A Facebook Ads Library segít a marketing szakembereknek abban, hogy betekintést nyerjenek a versenytársak hirdetési stratégiáiba és kampányaiba. Ezen kívül segíti a hirdetések átláthatóságát és lehetővé teszi, hogy a marketing szakemberek inspirációt merítsenek más hirdetésekből, valamint optimalizálják saját kampányaikat.

Hogyan ellenőrizhetem a weboldalam strukturált adatainak helyességét a Schema Markup Validator segítségével?

A strukturált adatok ellenőrzéséhez látogass el a Schema Markup Validator weboldalára, és írd be a weboldalad URL-jét vagy másold be a strukturált adatokat a keresőmezőbe. Az eszköz elemzi a strukturált adatokat és jelentést készít az esetleges hibákról vagy figyelmeztetésekről. Emellett javaslatokat is ad a hibák kijavítására és az adatok optimalizálására.

Hogyan használhatom a Google PageSpeed Insights eszközt a weboldalam teljesítményének értékelésére?

A Google PageSpeed Insights használatához látogass el a PageSpeed Insights weboldalára, és írd be a weboldalad URL-jét a keresőmezőbe. Az eszköz elemzi a weboldalad különböző aspektusait, beleértve a betöltési időt és a felhasználói élményt, majd részletes jelentést ad a teljesítményről, valamint javaslatokat a javításra. Az elemzés külön készül mobil és asztali eszközökre, hogy átfogó képet adjon a weboldal teljesítményéről.

Ezt a cikket elsőként is megkaphattad volna...

Iratkozz fel a hírlevelemre!
Török Balázs

Török Balázs

Digitális marketing tanácsadó

Török Balázsnak hívnak, azt szoktam mondani, hogy digitális marketinggel foglalkozom. Azt gondolom ugyanis, hogy az ügyfeleimnek jellemzően valamilyen marketing-sales problémájuk van és emiatt keresnek meg. Erre kínálok nekik megoldást, fejlesztem a digitális ökoszisztémájukat, megoldásaikat. Olvasd el az esettanulmányaimat, vagy nézz bele a tartalmaimba a YouTube-on, TikTok-on vagy írj nekem a LinkedIn oldalalamon! 

Nézd meg letölthető anyagaimat!

Tanulj és növekedj a tudásanyagaimmal!
No items found.
No items found.