CupHub

Publikálva:
2024-05-18
Olvasási idő:
3
perc
CupHub

A CupHub hatalmasat nőtt az utóbbi időszakban, nem véletlen, hogy új, a marketinges folyamatokat jobban kiszolgáló CRM rendszerre váltottak. Az ActiveCampaign bevezetésében segédkeztem a számukra.

Mi volt a probléma?

Szükségessé vált egy valódi, jól skálázható webolalas aktivitásokat is követő CRM rendszer bevezetése.

Mi volt a megoldás?

Az ActiveCampaign rendszerét vezettem be a CupHub számára is, ebben valósultak meg a landing oldalak, a sales folyamatok lekövetése, de még a HR-es kiválasztási folyamatok is.

Milyen eszközöket használtam?

ActiveCampaign

Az ActiveCampaign egy népszerű marketingautomatizálási platform, amely lehetővé teszi a vállalkozások számára, hogy hatékonyan kezeljék és automatizálják az e-mail marketing kampányaikat, a CRM (ügyfélkapcsolat-kezelés) rendszereiket és az ügyfélélmény javítására irányuló stratégiáikat. Az ActiveCampaign számos funkcióval és eszközzel rendelkezik, amelyek segítik a vállalkozásokat abban, hogy növeljék az ügyfélkapcsolatok hatékonyságát és javítsák a marketing tevékenységeik eredményességét.

A platform főbb funkciói közé tartozik az e-mail kampányok automatizálása, amely lehetővé teszi a személyre szabott üzenetek küldését az ügyfeleknek a megfelelő időpontokban. Emellett az ActiveCampaign fejlett CRM rendszert kínál, amely segít az értékesítési folyamatok nyomon követésében és kezelésében. A CRM rendszer integrálható más marketingeszközökkel, így az ügyféladatok egy helyen érhetők el, és könnyen kezelhetők.

Az ActiveCampaign emellett lehetővé teszi az ügyfélélmény javítására irányuló stratégiák kialakítását és végrehajtását. Az automatizált munkafolyamatok segítségével a vállalkozások hatékonyan kezelhetik az ügyfélinterakciókat, nyomon követhetik az ügyfélutakat, és optimalizálhatják a kommunikációt az ügyfelekkel. A platform analitikai eszközei révén a felhasználók részletes betekintést nyerhetnek kampányaik teljesítményébe, és adatvezérelt döntéseket hozhatnak a marketing stratégiák finomítására.

ActiveCampaign és CRM tanácsadás

- -✁- - - - - -  - - - - - 

Ha szeretnél hatékonyabb sales és marketing folyamatokat, akkor érdemes tájékozódnod a CRM rendszerekről. Hasznos tartalmakat találhatsz az ActiveCampaign Sales és Marketing rendszerrel kapcsolatban. Ha még csak most ismerkedsz a rendszerrel, próbáld ki magyar nyelvű ActiveCampaign-es bevezető minikurzusomat! Ha pedig most tervezed újra a sales és marketing folyamataidat ez az anyagom lesz hasznos számodra!

Ha szeretnél hatékonyabb CRM rendszert, vagy most gondolkozol ilyenen, és lenne kérdésed, írd meg LinkedIn-en!

- -✁- - - - - -  - - - - - 

Gyakori kérdések

Milyen fő funkciókat kínál az ActiveCampaign?

Az ActiveCampaign fő funkciói közé tartozik az e-mail kampányok automatizálása, a fejlett CRM rendszer, valamint az ügyfélélmény javítására irányuló stratégiák kialakítása és végrehajtása. Ezek a funkciók segítik a vállalkozásokat abban, hogy hatékonyan kezeljék ügyfélkapcsolataikat és javítsák marketing tevékenységeik eredményességét.

Hogyan segíti az ActiveCampaign a személyre szabott kommunikációt?

Az ActiveCampaign lehetővé teszi a személyre szabott üzenetek küldését az ügyfeleknek automatizált e-mail sorozatok révén. Ez segít a vállalkozásoknak abban, hogy a megfelelő időpontban a legrelevánsabb üzeneteket küldjék, növelve ezzel az ügyfél-elkötelezettséget és a konverziós arányokat.

Hogyan integrálható az ActiveCampaign más marketing eszközökkel?

Az ActiveCampaign számos integrációs lehetőséget kínál, így könnyedén összekapcsolható más marketing eszközökkel, például közösségi médiával, e-kereskedelmi rendszerekkel és analitikai eszközökkel. Ez lehetővé teszi a vállalkozások számára, hogy egységes, átfogó marketing stratégiákat alakítsanak ki és optimalizálják marketing csatornáikat.

Ezt a cikket elsőként is megkaphattad volna...

Iratkozz fel a hírlevelemre!
Török Balázs

Török Balázs

Digitális marketing tanácsadó

Török Balázsnak hívnak, azt szoktam mondani, hogy digitális marketinggel foglalkozom. Azt gondolom ugyanis, hogy az ügyfeleimnek jellemzően valamilyen marketing-sales problémájuk van és emiatt keresnek meg. Erre kínálok nekik megoldást, fejlesztem a digitális ökoszisztémájukat, megoldásaikat. Olvasd el az esettanulmányaimat, vagy nézz bele a tartalmaimba a YouTube-on, TikTok-on vagy írj nekem a LinkedIn oldalalamon! 

Nézd meg letölthető anyagaimat!

Tanulj és növekedj a tudásanyagaimmal!
Pörgesd fel a hírleveleid!
Pörgesd fel a hírleveleid!

Pörgesd fel a hírleveleid!

Töltsd le ezt az öt ingyenes automatizmust a CRM-edhez. Kifejezetten kezdőknek ajánlott, a dokumentumban egy rövid magyarázó videót és 5 különböző, több lépcsőből álló automatizmus vár rád.
Érdekel / Letöltöm
Fejleszd a tartalommarketing folyamataidat
Fejleszd a tartalommarketing folyamataidat

Fejleszd a tartalommarketing folyamataidat

Fedezd fel a tartalommarketing folyamatok hatékony felépítését egy könnyen érthető MindMap segítségével!
Érdekel / Letöltöm