Online tanfolyamok

Ha szeretnéd, hogy az alábbi területeken hatékonyan növeld a marketing tevékenységed hatékonyságát, jelentkezz az online tanfolyamaimra, ahol te is megtanulhatod, hogyan érdemes ezekkel az eszözökkel szuper marketinges eredményeket elérni. Valamennyi tanfolyam oldalán találsz esettanulmányokat is, amik bemutatják, hogy milyen sikereket lehet elérni az adott eszköz használatával.

Gyakori kérdések

Kinek ajánlom a képzéseket?

A képzések többsége kezdők és haladók számára készültek, de például a ChatGPT-s képzés akár tapasztalt marketingesek számára is mondhat sok újat, amennyiben nem követték figyelemmel a különböző mesterséges intelligenciás megoldások változásait. Az ActiveCampaign és Hubspot képzések egy CRM bevezetés előtt lehetnek hasznosak, illetve akkor, ha a junior kollégáinkat szeretnél gyorsan képbe hozni az eszközök működésével kapcsolatban.

Van-e garancia a képzésekre?

Igen, valamennyi képzésre egyszeri 100%-os pénzvisszatérítési garancia van, amennyiben nem vagy elégedett a képzés tartalmával, és ezt 30 napon belül jelzed felém, a hello(kukac)torokbalazs.com címen.

Mire van szükséged a képzések elvégzéséhez?

A képzése elvégzéséhez mindösszesen egy működő, internetezésre és videónézésre alkalmas számítógépre, és széles sávú internetkapcsolatra van szükséged.

Milyen módon jutok hozzá a képzésekhez?

A képzések zárt oldalakon érhetőek el, amelyeket fizetést és regisztrációt követően tudsz hozzájutni.

Hogyan működik?

A képzések minden esetben online, előre felvett videókon keresztül történnek.

Ki tartja a képzéseket?

A képzéseket én tartom, Török Balázs, ha kíváncsi vagy a szakmai múltamra, nézd meg az online CV-met, a referenciáim vagy keresd fel a LinkedIn oldalamat.