"
Ker√ľlj te is a versenyt√°rsaid el√©, megold√°saimmal, tan√°csad√°sommal!

Hat√©kony megold√°sok a versenyt√°rsak leelŇĎz√©s√©re

Ha te is √ļgy √©rzed, hogy a versenyt√°rsaid el√©d ker√ľltek, akkor az ingyenes √©s fizetŇĎs megold√°saimmal t√∂bbet is megtudhatsz a marketing tev√©kenys√©g√ľkrŇĎl. Ezeket felhaszn√°lva pedig el√©j√ľk ker√ľlhetsz √©s megelŇĎzheted ŇĎket!

Török Balázs álló 2024
Mindegyik megold√°s leg√°lis, √©s sokan haszn√°lj√°k is ŇĎket, ne maradj le te sem!

Leg√°lisak ezek a megold√°sok?

Versenytársak Facebook hirdetései

Sokszor √©rdemes megn√©zni, hogy a versenyt√°rsaid milyen hirdet√©seket, kamp√°nyokat futtatnak. Erre a t√∂bbi platform mellett a Facebook, azaz a Meta is lehetŇĎs√©get ad. A Facebook Ads Library eszk√∂z√©ben megn√©zheted, hogy milyen akt√≠v √©s inakt√≠v hirdet√©sei vannak a versenyt√°rsadnak. Milyen k√©peket √©s √ľzenteket haszn√°l.

Versenytársak Google hirdetései

A Facebook √©s a TikTok mellett a Google hirdet√©seit is meg tudod n√©zni a versenyt√°rsadnak. Ez pedig lehetŇĎs√©get ad arra, hogy megismerd ak√°r a hirdet√©si taktik√°it, a kamp√°nyainak a fel√©p√≠t√©s√©t is, ha szemf√ľles vagy. ErrŇĎl bŇĎvebben ebben az ingyenes term√©kben kapsz inform√°ci√≥kat.

Versenytársak TikTok hirdetései

Az ut√≥bbi √©vekben a TikTok m√©g ink√°bb fontos platformm√° v√°lt. √Čn is haszn√°lom eszk√∂z√∂nk√©nt, illetve vannak hozz√° kapcsol√≥d√≥ szolg√°ltat√°saim is, azonban itt is √©rdemes lehet megn√©zned a versenyt√°rsaid hirdet√©seit, amihez k√©sz√≠tettem seg√©dletet is, ha elsŇĎre nem tal√°ln√°d meg ŇĎket.

T√∂ltsd le az 5 ingyenes versenyt√°rs figyelŇĎ tippemet egyben!

Ha t√∂bbet szeretn√©l tudni a piacodr√≥l, a v√°s√°rl√≥idr√≥l, akkor mindenk√©pp fontos az is, hogy megfelelŇĎ inform√°ci√≥kkal rendelkezz a versenyt√°rsaidr√≥l is. Ehhez ma m√°r remek eszk√∂z√∂k, m√≥dszerek √°llnak a rendelkez√©s√ľnkre. EzekbŇĎl a legfontosabb √∂t√∂t v√°logattam √∂ssze ebbe az ingyenes kis seg√©dletbe. Illetve, ha t√∂bbet szeretn√©l tudni a versenyt√°rsaidr√≥l, akkor k√©sz√ľlt egy r√©szletesebb, teljesebb 25 tippet, eszk√∂zt, m√≥dszert tartalmaz√≥ csomag, amivel meg tudod vizsg√°lni a versenyt√°rsad online jelenl√©t√©t √©s t√∂bbet tudhatsz meg a marketingj√©nek, sales folyamatainak a mŇĪk√∂d√©s√©rŇĎl.

Versenytársak SEO eredményei

Ha megvizsg√°lod, hogy a versenyt√°rsaidnak milyen SEO erŇĎfesz√≠t√©sei vannak, abb√≥l tudsz k√∂vetkeztetni arra, hogy van-e SEO strat√©gi√°juk, hogy mennyi energi√°t fektetnek ebbe, hogy ezen a ter√ľleten van-e lehetŇĎs√©ged el√©j√ľk ker√ľlni. Ezeket is k√∂nnyen meg tudod vizsg√°lni, ak√°r ingyenes eszk√∂z√∂kkel is, amikrŇĎl ebben az anyagban mutatok be r√©szletesebben is.

Miért fontos, hogy megismerd a versenytársaid hirdetéseit?

Nézd meg videóban!

Egyr√©szt inspir√°l√≥dni is tudsz a versenyt√°rsaidr√≥l √©s azoknak a hirdet√©seibŇĎl. M√°sr√©szt √≠gy pontosabb k√©pet kapsz a mŇĪk√∂d√©s√ľkrŇĎl, √©s √≠gy felismerheted azokat a lehetŇĎs√©geket, hogy miben tudsz el√©j√ľk ker√ľlni a saj√°t marektingkommmunik√°ci√≥d eset√©ben.

Megnézem

Cégek akik megtiszteltek a bizalmukkal

Ismerd meg melyik CRM rendszert milyen környezetben érdemes használni

ūüďĘCRM¬†rendszer esettanulm√°nyok

√ćgy k√©sz√ľlt a Bio-Bar√°t Biobolt √ļj webshopja

Klaviyo és Shopify - webshop növekedésre tervezve

A Bio-Bar√°t Biobolt rendszer√©t Shopify √©s Klaviyo alapokra √©p√≠tett√ľk fel alapos m√©rlegel√©st k√∂vetŇĎen. A SEO √©s a m√©r√©sek optimaliz√°l√°sa mellett a bar√°ts√°gos design √©s a sk√°l√°zhat√≥s√°g is a szempontok k√∂z√∂tt szerepelt.

√Črdekel
HubSpot bevezetése B2B cégnek nyolc országban

B2B és nemzetközi márkák - a Hubspot a tökéletes választás?

C√©gek √©let√©ben kulcsfontoss√°g√ļ egy megfelelŇĎ CRM rendszer. A Hubspot CRM √©s sales funkci√≥i t√°mogatj√°k a c√©g hat√©konys√°g√°t √©s k√ľlf√∂ldi terjeszked√©s√©t, k√ľl√∂n√∂sen, ha t√∂bb lok√°ci√≥ √©rt√©kes√≠t√©s√©t kell √∂sszehangolni.

√Črdekel
ActiveCampaign bevezetése egy UNAS-os webshopnál

UNAS-os webshop CRM-rendszere: Acticve Campaign

Az egy√ľttmŇĪk√∂d√©s√ľnk elŇĎtt, klasszikus marketinges aktivit√°saik voltak. Hirdet√©seik futottak Facebookon, a Google hirdet√©si h√°l√≥zat√°n, illetve bizonyos m√©rt√©kben haszn√°lt√°k az UNAS belsŇĎ h√≠rlev√©lk√ľldŇĎ rendszer√©t is.

√Črdekel
Versenyt√°rsakkal kapcsolatos anyagaim

ūüí°Tudj meg majdnem mindent a versenyt√°rsaidr√≥l

5 Tipp a versenyt√°rsaid lecsekkol√°s√°hoz

5 Tipp a versenyt√°rsaid lecsekkol√°s√°hoz

Vizsg√°ld meg √©s tudj meg t√∂bbet a versenyt√°saidr√≥l, hogy ŇĎk milyen marketinget csin√°lnak!

25 Tipp a versenyt√°rsaid lecsekkol√°s√°hoz

25 Tipp a versenyt√°rsaid lecsekkol√°s√°hoz

Megmutatom, hogyan tudhatsz meg rengeteg hasznos inform√°ci√≥t a versenyt√°rsad marketing strat√©gi√°j√°nak a mŇĪk√∂d√©s√©rŇĎl. Ne k√©slekedj te sem!

KKV mentorálás / Interim marketing manager (2 heti 3 óra)

KKV mentorálás / Interim marketing manager (2 heti 3 óra)

Fogadd el a KKV mentorálás és Interim marketing manager segítségét! 2 heti 3 óra során segítem és irányítom a vállalkozásod marketing tevékenységét!

Ezekkel az eszk√∂z√∂kkel pedig biztosan el√©j√ľk ker√ľlhetsz gyorsan

ūü•áKer√ľlj a versenyt√°raid el√©

Email marketing folyamatok gyakorlati felépítése mindmap

Email marketing folyamatok gyakorlati felépítése mindmap

Ez a mindmap abban fog neked segíteni, hogy nem kell kitalálnod, hogy milyen folyamatokat és automatizmusokat érdemes felépítened a CRM-ben a webshopod számára!

AI SEO weboldalak számára - Chat GPT-s megoldással [konzultáció]

AI SEO weboldalak számára - Chat GPT-s megoldással [konzultáció]

Optimaliz√°ljuk p√°r kattint√°ssal a te weboldaladat is egyedi promptokkal. Kiv√°l√≥ lehetŇĎs√©g lehet akkor, ha most l√©psz be a piacra, vagy ha √ļj szolg√°ltat√°st szeretn√©l bevezetni.

25 tipp a hatékony CRM rendszeredért

25 tipp a hatékony CRM rendszeredért

Itt van 25 tipp a CRM rendszerekhez hatékonyság növeléséhez és a költségek csökkentéséhez. Jól használható: MailerLite, ActiveCampaign, HubSpot rendszerekkel.

Keress meg bátran, foglalj konzultációt!

Versenytárs elemzés és tanácsadás

Video Ask Balázs Török

Foglalj idŇĎpontot a VideoAsk seg√≠ts√©g√©vel!

Dolgozzunk egy√ľtt a Te m√°rk√°don is!

Foglalj ingyenes elsŇĎ konzult√°ci√≥t a vide√≥ra vagy az al√°bbi linkre kattintva!