ActiveCampaign bevezetése egy UNAS-os webshopnál

Publik√°lva:
2024-04-09
Olvas√°si idŇĎ:
12
perc
Active ampaign bevezetése egy webshopnál

J√≥ √ľgynek is kell a j√≥ marketing - Z√∂ldbolt

A Z√∂ldbolt egy √∂kol√≥giai tudatoss√°got szem elŇĎtt tart√≥ fenntarthat√≥s√°gi bolt √©s webshop. A c√©g fŇĎ profilja a takar√≠t√≥ √©s tiszt√≠t√≥szerek kis √©s nagykereskedelme. Emellett sok m√°s term√©ket is √°rulnak, amelyek a tudatos h√°ztart√°shoz kell. Szem elŇĎtt tartj√°k, hogy term√©keik seg√≠ts√©k a k√∂rnyezettudatosabb √©s eg√©szs√©gesebb √©letet, jelenl√©tet a bolyg√≥nkon.¬†

Az egy√ľttmŇĪk√∂d√©s√ľnk elŇĎtt, klasszikus marketinges aktivit√°saik voltak. Hirdet√©seik futottak Facebookon, a Google hirdet√©si h√°l√≥zat√°n, illetve bizonyos m√©rt√©kben haszn√°lt√°k az UNAS belsŇĎ h√≠rlev√©lk√ľldŇĎ rendszer√©t is. A hirdet√©seket egy √ľgyn√∂ks√©g kezelte, a h√≠rleveleik pedig h√°zon bel√ľl, a munkat√°rsak seg√≠ts√©g√©vel k√©sz√ľltek.

‚ÄúBal√°zs hozz√°√°ll√°sa √©s szaktud√°sa sokat seg√≠tett egy profibb marketing rendszer fel√©p√≠t√©s√©ben. R√°ad√°sul nem is elvont, high-end megold√°sokkal kezdt√ľnk el foglalkozni, sz√°munkra pl. A Canva haszn√°lata, a profi h√≠rlev√©lk√ľldŇĎ bevezet√©se √©s n√©h√°ny e-mail automatizmus m√°r sokat seg√≠tett, hogy √ļj p√°ly√°ra ker√ľlj√∂n a marketing√ľnk.‚ÄĚ

Az UNAS n√©pszerŇĪ magyar webshop motor, √©s mint ilyen, t√∂bb nagy nemzetk√∂zi h√≠rlev√©l √©s CRM rendszerhez is kapcsol√≥dik, ilyen a MailChimp, az √°ltalam r√©g√≥ta √©s erŇĎsen prefer√°lt √©s kedvelt ActiveCampaign, a Mailer Lite, illetve a Maileon. Ezeken t√ļl a hazai Sales Autopilottal is integr√°lhat√≥.

A CRM √©s h√≠rlev√©lk√ľldŇĎ rendszer kiv√°laszt√°sa

Akivel m√°r dolgoztam egy√ľtt, vagy elv√©gezte az online kurzusaimat, tudja, hogy √°ltal√°ban holisztikus megk√∂zel√≠t√©st haszn√°lok. Azaz a teljes marketinges folyamatot igyekszem az adott c√©ges c√©lok, a jelenleg haszn√°lt marketinges √∂kosziszt√©m√°val √∂sszhangban √ļgy √°talak√≠tani, hogy az a legjobb eredm√©nyeket hozza.¬†

A Z√∂ldbolt eset√©ben a belsŇĎs d√∂nt√©s t√∂bb szempontb√≥l a Mailer Lite rendszere fel√© terelte a d√∂nt√©s√ľnket, az integr√°ci√≥ ki√©p√≠t√©s√©t is ezzel kezdt√ľk. Azonban t√∂bb - k√ľlsŇĎs - neh√©zs√©gbe is √ľtk√∂zt√ľnk, ez√©rt v√©g√ľl az eredeti javaslatom - a mind B2B, mind B2C k√∂rnyezetben remek - ActiveCampaign integr√°ci√≥ mellett k√∂telezŇĎdt√ľnk el.¬†

Az ActiveCampaign tag-es (c√≠mk√©s) fel√©p√≠t√©se nagyon k√∂nnyŇĪv√© teszi az adatkezel√©st - errŇĎl bŇĎvebben ebben a cikkben olvashatj√°tok a gondolataimat -, emellett nemzetk√∂zi rendszer l√©v√©n k√∂nnyen √©s gyorsan integr√°lhat√≥ tov√°bbi rendszerekkel. Ha sz√ľks√©ges, akkor pedig a B2C mellett B2B √©rt√©kes√≠t√©si folyamatokat is k√∂nnyen √©s hat√©konyan fel lehet benne √©p√≠teni.

Ha t√∂bbet szeretn√©l tudni B2B √©rt√©kes√≠t√©si folyamatokr√≥l sz√≥l√≥ cikkemrŇĎl, olvasd el a Codecoolr√≥l sz√≥l√≥ esettanulm√°nyomat, ahol Hubspot rendszert vezett√ľnk be a c√©g sz√°m√°ra 8 orsz√°gban!

CRM rendszert keresel vagy fejleszten√©d a megl√©vŇĎt? Kattints ide!
A Zöldbolt weboldala
A Zöldbolt weboldala, nézd meg t is!

Webshop marketing automatizációs folyamatai

Miut√°n l√©trehoztuk az accountot, megkezdŇĎd√∂tt az ActiveCampaign implement√°ci√≥ja, bevezet√©se. Egy CRM rendszer bevezet√©se sor√°n a legfontosabb l√©p√©sek a k√∂vetkezŇĎk:

 1. Adatstrukt√ļra, c√©lcsoportok √©s strat√©gia megalkot√°sa
 2. Listák meghatározása és felépítése
 3. A legfontosabb TAG-ek, címkék meghatározása
 4. Automatizmusok fel√©p√≠t√©se √©s ellenŇĎrz√©se
 5. Szegmentációk
 6. Adattisztítás
 7. Korábbi listák, kontaktok betöltése, importálása
 8. Kontakt lista tisztítása
 9. A feliratkozási folyamatok lecserélése, optimalizációja
 10. GDPR kompatibilitás és adatkezelési szabályzatok frissítése

Egy webshop alapvetŇĎ marketing automatiz√°ci√≥s folyamatai k√∂z√© tartozik p√©ld√°ul a kos√°relhagy√≥ automatikus √ľzenetek, ez a Z√∂ldboltn√°l kiv√©telesen az UNAS rendszer√©n bel√ľl maradt, mivel egyelŇĎre a k√ľl√∂nb√∂zŇĎ ActiveCampaign elŇĎfizet√©si megold√°sok k√∂z√ľl a Lite verzi√≥ mellett d√∂nt√∂tt√ľnk.

‚ÄúSok√°ig vevŇĎink csak annyit tapasztaltak, hogy a leadott rendel√©s√ľket flottul √©s gyorsan feladtuk, de ezen t√ļl nem ny√ļjtottunk t√∂bbet, vevŇĎink kv√°zi eltŇĪntek a rendel√©sfelad√°s dar√°l√≥j√°ban. Az √ļj megk√∂zel√≠t√©s√ľnkkel vevŇĎink k√∂zelebb maradnak a Z√∂ldbolthoz √©s k√∂nnyebben visszat√©rnek egy √ļjabb rendel√©sre.‚ÄĚ

Emellett be√°ll√≠tottunk onboardingot, √≠gy az √ļj feliratkoz√≥k megismerkedhetnek a c√©g √©rt√©keivel, legfontosabb √ľzeneteivel √©s term√©keivel. Ez term√©szetesen egy√ľtt j√°rt a webshop √©s a webshopon tal√°lhat√≥ blogcikkek SEO optimaliz√°ci√≥j√°val is.

Blog cikkek célja egy webshop esetében, SEO optimalizáció

Minden webshop eset√©ben nagyon fontos, hogy legal√°bb alapszinten rendben legyen az oldal bet√∂lt√©si sebess√©ge, az on-site SEO √©s a technikai SEO. Ezek ellenŇĎrz√©se egy remek √©s ingyenes eszk√∂z a Google Chrome Lighthouse funkci√≥ja, amit az oldal vizsg√°lat√°n√°l te is le tudsz ellenŇĎrizni.

√ćgy tudod ellenŇĎrizni weboldalad oldalbet√∂lt√©si sebess√©g√©t

‚Äć

A Z√∂ldbolt eset√©ben is voltak hi√°nyoss√°gok a SEO be√°ll√≠t√°sok tekintet√©ben. Mivel a k√ľl√∂nb√∂zŇĎ √©rt√©kes √©s j√≥ tartalommal rendelkezŇĎ tartalmainkra futtattak hirdet√©seket Facebookon is, ez√©rt √ļgy gondoltam, hogy mindenk√©ppen √©rdemes ezen is fejleszten√ľnk. Hiszen ezek optimaliz√°ci√≥j√°val cs√∂kkenhet az oldal bet√∂lt√©si sebess√©g is, √≠gy jobb eredm√©nyeket tudunk el√©rni a PPC-vel is. Illetve mivel ezek a blogbejegyz√©sek az email marketingben √©s az email automatiz√°ci√≥kban is felhaszn√°l√°sra ker√ľltek, ez√©rt √ļgy gondoltam az az ide√°lis, ha ezekkel is foglalkozunk.

A marketing mint ökoszisztéma - erre figyelj oda te is!

Ahogy a cikk elej√©n is eml√≠tettem, √©n mindig √∂kosziszt√©m√°kban gondolkodom, ami sokszor √©s sok pontban k√ľl√∂nb√∂zik a legt√∂bb √ľgyn√∂ks√©gi megk√∂zel√≠t√©stŇĎl. Ahogy a k√∂zmond√°s is mondja, minden l√°nc olyan erŇĎs, mint a leggyeng√©bb l√°ncszeme. √ćgy van ez a marketing eset√©ben is, nem √©p√≠thetsz fel j√≥ rendszert, ha egy vagy t√∂bb eleme is gyenge.

A Z√∂ldbolt eset√©ben is - legal√°bbis rem√©lem √≠gy van - igyekeztem nem csak egy adott feladatot elv√©gezni, hanem az eg√©sz csapat gondolkod√°sm√≥dj√°t is form√°lni, fejleszteni. Ennek k√∂sz√∂nhetŇĎ a Canva elŇĎfizet√©s√ľk is, amivel k√∂nnyebben √©s gyorsabban tudnak saj√°t maguk is kreat√≠vokat k√©sz√≠teni.

‚Äć

Mi√©rt √©ri meg elŇĎfizetned neked is a Canva-ra

√Ātalak√≠tottuk a blogcikkek fel√©p√≠t√©s√©t is, hogy azok hat√©konyabban szolg√°lj√°k a c√©g - √©s a j√≥ √ľgy √©rdekeit. √ćgy ker√ľltek be a cikkekbe a TikTok vide√≥ik, illetve aktiviz√°ltuk a TikTok csatorn√°jukat is - n√©zd meg a Z√∂ldbolt TikTok vide√≥it!

Ha többet szeretnél tudni arról, hogyan érdemes felépíteni hatékony közösségi média jelenlétet, és hogyan tudsz optimalizálni ezeken a folyamataidon, nézd meg a The Bright Academy-n található másik kurzusomat, amit a közösségi médiáról készítettem!

Eredm√©nyek - egy hat√©kony CRM bevezet√©st k√∂vetŇĎen

B√°r a Z√∂ldboltn√°l volt alapvetŇĎen marketing jelenl√©t, illetve a c√©g bev√©teleihez k√©pest megfelelŇĎ PPC-s (PPC-s cikkeim) k√∂lt√©s is t√°rsult - amit ekkor m√©g egy √ľgyn√∂ks√©g kezelt -, valami azonban m√©gis hi√°nyzott.

A bevezet√©s √ļgy gondolom szeml√©letform√°l√°ssal is j√°rt a csapaton bel√ľl. Emellett l√°that√≥v√° v√°ltak a h√≠rlevelekbŇĎl √©rkezŇĎ bev√©telek, ami pozit√≠v ir√°nyba ind√≠totta el az online v√°s√°rl√°sok √ľtem√©t, illetve a csapatnak is pozit√≠v visszaigazol√°st adott arra, hogy √©rdemes ebbe energi√°t fektetni.¬†

Emellett a bevezet√©snek √©s a hat√©kony fel√©p√≠t√©s miatt siker√ľlt k√∂zel megdupl√°znunk a megnyit√°si ar√°nyokat a h√≠rlevelek eset√©ben, √≠gy volt olyan h√≠rlevel√ľnk, ami 46%-os megnyit√°si ar√°nyt √©rt el, √©s az √°tlagos megnyit√°si ar√°nyunk jelenleg is 35% felett van.

Ha te is szeretn√©l t√∂bbet tudni a fenntarthat√≥ h√°ztart√°sr√≥l, iratkozz fel a Z√∂ldbolt h√≠rlevel√©re, √©s n√©zd meg szem√©lyesen is az email automatizmust, amit a friss feliratkoz√≥k sz√°m√°ra k√©sz√≠tett√ľnk!

√Črdekelnek tov√°bbi esettanulm√°nyaim is? Kattints ide!

ActiveCampaign és CRM

- -‚úĀ- - - - - -¬† - - - - -¬†

Ha szeretn√©l hat√©konyabb sales √©s marketing folyamatokat, akkor √©rdemes t√°j√©koz√≥dnod a CRM rendszerekrŇĎl. Hasznos tartalmakat tal√°lhatsz az ActiveCampaign Sales √©s Marketing rendszerrel kapcsolatban. Ha m√©g csak most ismerkedsz a rendszerrel, pr√≥b√°ld ki magyar nyelvŇĪ ActiveCampaign-es bevezetŇĎ minikurzusomat! Ha pedig most tervezed √ļjra a sales √©s marketing folyamataidat ez az anyagom lesz hasznos sz√°modra!

Ha szeretnél hatékonyabb CRM rendszert, vagy most gondolkozol ilyenen, és lenne kérdésed, írd meg Linkedin-en!

- -‚úĀ- - - - - -¬† - - - - -

‚Äć

Gyakori kérdések a marketing automatizációs megoldásokról:

Mi az a marketing automatiz√°ci√≥, √©s hogyan mŇĪk√∂dik?

A marketing automatiz√°ci√≥ olyan folyamat, amely sor√°n marketingtev√©kenys√©geket automatiz√°lnak √©s optimaliz√°lnak a hat√©konys√°g √©s eredm√©nyess√©g n√∂vel√©se √©rdek√©ben. Ez a technol√≥gia lehetŇĎv√© teszi a v√°llalkoz√°sok sz√°m√°ra, hogy automatikusan v√©grehajtsanak olyan feladatokat, mint az e-mail-kamp√°nyok k√ľld√©se, a k√∂z√∂ss√©gi m√©dia posztok √ľtemez√©se, a weboldalakon val√≥ szem√©lyre szabott tartalom megjelen√≠t√©se √©s az √ľgyf√©l kommunik√°ci√≥ automatiz√°l√°sa. A marketing automatiz√°ci√≥ haszn√°lata seg√≠t idŇĎt √©s erŇĎforr√°sokat megtakar√≠tani, valamint jav√≠tja a marketing kamp√°nyok hat√©konys√°g√°t √©s eredm√©nyess√©g√©t.

Milyen elŇĎny√∂kkel j√°r a marketing automatiz√°ci√≥ bevezet√©se?

A marketing automatiz√°ci√≥ bevezet√©se sz√°mos elŇĎnnyel j√°rhat. N√©h√°ny fŇĎ elŇĎnye a k√∂vetkezŇĎk:

 • Hat√©konys√°gn√∂vel√©s: A marketing automatiz√°ci√≥ lehetŇĎv√© teszi a folyamatok automatiz√°l√°s√°t, √≠gy idŇĎt takar√≠that meg √©s hat√©konyabb√° teheti a marketing tev√©kenys√©geket.
 • Szem√©lyre szabott √ľgyf√©l√©lm√©ny: A marketing automatiz√°ci√≥ seg√≠ts√©g√©vel szem√©lyre szabott tartalmat √©s kommunik√°ci√≥t k√≠n√°lhat √ľgyfeleinek, amely jav√≠tja az elk√∂telezetts√©get √©s n√∂veli a v√°s√°rl√°sok es√©ly√©t.
 • Jobb konverzi√≥s ar√°nyok: Az automatiz√°lt folyamatok seg√≠thetnek a leadek √©s az √©rt√©kes√≠t√©sek konverzi√≥s ar√°nyainak n√∂vel√©s√©ben.
 • Adatvez√©relt d√∂nt√©shozatal: A marketing automatiz√°ci√≥ r√©szletes adatokat gyŇĪjt a kamp√°nyokr√≥l √©s a felhaszn√°l√≥i viselked√©srŇĎl, √≠gy seg√≠t inform√°lt d√∂nt√©seket hozni √©s finomhangolni a strat√©gi√°kat.

Milyen t√≠pus√ļ feladatokat lehet automatiz√°lni a marketingben?

A marketing automatizáció sokféle feladatot képes automatizálni. Néhány példa:

 • E-mail kamp√°nyok: Automatiz√°lt e-mail-sorozatok l√©trehoz√°sa √ľdv√∂zlŇĎ √ľzenetek, √ľzleti aj√°nlatok, felh√≠v√°sok vagy v√°s√°rl√°si eml√©keztetŇĎk k√ľld√©s√©hez.
 • K√∂z√∂ss√©gi m√©dia posztok √ľtemez√©se: Bejegyz√©sek elŇĎzetes √ľtemez√©se √©s automatikus k√∂zz√©t√©tele a k√≠v√°nt idŇĎpontban.
 • Weboldal szem√©lyre szab√°sa: Az automatiz√°ci√≥ lehetŇĎv√© teszi a l√°togat√≥k weboldalon t√∂rt√©nŇĎ szem√©lyre szabott tartalommal val√≥ fogad√°s√°t √©s a felhaszn√°l√≥i √©lm√©ny jav√≠t√°s√°t.
 • Lead k√∂vet√©s: Automatiz√°lt folyamatok a lead-ek k√∂vet√©s√©re, √©rt√©kel√©s√©re √©s tov√°bbi √©rt√©kes√≠t√©si lehetŇĎs√©gek kialak√≠t√°s√°ra.
 • √úgyf√©l-kommunik√°ci√≥: Automatiz√°lt √ľzenetek √©s v√°laszok k√ľld√©se √ľgyfeleknek az √©rdeklŇĎd√©s√ľknek megfelelŇĎen.

Hogyan seg√≠thet a marketing automatiz√°ci√≥ az √ľgyf√©lkapcsolatok kezel√©s√©ben?

A marketing automatiz√°ci√≥ lehetŇĎv√© teszi a v√°llalkoz√°sok sz√°m√°ra, hogy jobban kezelj√©k az √ľgyf√©lkapcsolatokat. Az automatiz√°lt folyamatok seg√≠ts√©g√©vel szem√©lyre szabott √ľzeneteket √©s aj√°nlatokat k√ľldhet√ľnk az √ľgyfeleknek az √©rdeklŇĎd√©si szintj√ľknek megfelelŇĎen. Ez jav√≠tja az √ľgyf√©l√©lm√©nyt √©s n√∂veli az √ľgyf√©l-elk√∂telezetts√©get. Emellett az automatiz√°ci√≥ seg√≠ts√©get ny√ļjt az √ľgyf√©l√ļt kezel√©s√©ben, az √©rt√©kes√≠t√©si lehetŇĎs√©gek k√∂vet√©s√©ben √©s a vevŇĎkkel val√≥ kapcsolattart√°sban.

Mire figyeljek oda a marketing automatizáció bevezetésekor?

A marketing automatiz√°ci√≥ bevezet√©se elŇĎtt fontos figyelembe venni n√©h√°ny szempontot:

 • C√©lkitŇĪz√©sek meghat√°roz√°sa: Hat√°rozza meg, hogy milyen c√©lokat szeretne el√©rni a marketing automatiz√°ci√≥val, p√©ld√°ul a lead gener√°l√°s n√∂vel√©se vagy az √ľgyf√©lkapcsolatok jav√≠t√°sa.
 • Adatok √©s szegment√°ci√≥: GyŇĪjts√∂n be elegendŇĎ adatot az √ľgyfelekrŇĎl, hogy szegment√°lhassa a kamp√°nyokat √©s c√©lzottabb kommunik√°ci√≥t biztos√≠thasson.
 • Tartalom strat√©gia: Gondolja √°t, hogy milyen tartalmat k√≠v√°n haszn√°lni az automatiz√°lt kamp√°nyokban, √©s hogyan tudja szem√©lyre szabni az √ľgyfelek ig√©nyeihez.
 • Folyamatos finomhangol√°s: A marketing automatiz√°ci√≥ folyamatos monitoroz√°st √©s finomhangol√°st ig√©nyel. Elemzi adatait, m√©ri a kamp√°nyok hat√©konys√°g√°t √©s igaz√≠tson a strat√©gi√°n az eredm√©nyek alapj√°n.

Fontos megjegyezni, hogy a marketing automatiz√°ci√≥ csak eszk√∂z, amely hat√©konyabb√° teheti a marketingtev√©kenys√©get. A sikerhez tov√°bbra is sz√ľks√©g van egy megfelelŇĎ strat√©gi√°ra, j√≥ tartalomra √©s a vevŇĎk ig√©nyeinek meg√©rt√©s√©re.

Gyakori kérdések

Mi az az ActiveCampaign √©s milyen elŇĎnyei vannak?

Az ActiveCampaign egy marketing automatiz√°ci√≥s rendszer, amely lehetŇĎv√© teszi a v√°llalkoz√°sok sz√°m√°ra, hogy hat√©konyabban kommunik√°ljanak √ľgyfeleikkel. Az ActiveCampaign sz√°mos funkci√≥t k√≠n√°l, bele√©rtve az e-mail automatiz√°ci√≥t, az √ľgyf√©l√ļt tervez√©s√©t √©s a weboldal szem√©lyre szab√°s√°t. Az elŇĎnyei k√∂z√© tartozik a szem√©lyre szabott √ľgyf√©l√©lm√©ny biztos√≠t√°sa, az automatiz√°lt kamp√°nyok kezel√©se, a konverzi√≥s ar√°nyok n√∂vel√©se √©s a hat√©kony √ľgyf√©lkapcsolat-kezel√©s.

Hogyan mŇĪk√∂dik az ActiveCampaign?

Az ActiveCampaign egy felhŇĎalap√ļ marketing automatiz√°ci√≥s platform. Az √ľgyf√©ladatokat √©s a kamp√°nyokat az ActiveCampaign rendszer√©be t√∂ltik fel. Az √ľgyf√©l√ļttervezŇĎ seg√≠ts√©g√©vel automatiz√°lt folyamatokat hozhatunk l√©tre, amelyek meghat√°rozz√°k, hogyan reag√°ljon a rendszer a felhaszn√°l√≥k viselked√©s√©re √©s v√°laszaira. Ez lehetŇĎv√© teszi az √ľzenetek automatikus kik√ľld√©s√©t, a felhaszn√°l√≥k szegment√°l√°s√°t √©s a v√°s√°rl√°si folyamatok automatiz√°l√°s√°t. Az ActiveCampaign ny pr√©mium szintŇĪ jelent√©st ny√ļjt a kamp√°nyok hat√©konys√°g√°nak m√©r√©s√©re √©s az √ľgyf√©ladatainak elemz√©s√©re.

Milyen t√≠pus√ļ kamp√°nyokat hozhatok l√©tre az ActiveCampaign seg√≠ts√©g√©vel?

Az ActiveCampaign sokféle kampányt támogat. Példák:

 • √údv√∂zlŇĎ kamp√°nyok: Automatikus e-mailek vagy √ľzenetek k√ľld√©se az √ļj felhaszn√°l√≥knak.
 • √Črt√©kes√≠t√©si kamp√°nyok: Automatiz√°lt e-mail sorozatok k√ľld√©se a leadek meleg√≠t√©s√©re √©s a v√°s√°rl√°s √∂szt√∂nz√©s√©re.
 • H√°trahagyott kos√°r kamp√°nyok: Automatikus eml√©keztetŇĎk k√ľld√©se azoknak a felhaszn√°l√≥knak, akik elhagyt√°k a kosarukat az online √°ruh√°zban.
 • Sz√ľlet√©snapi kamp√°nyok: √údv√∂zlŇĎ √ľzenetek √©s aj√°nlatok automatikus k√ľld√©se a felhaszn√°l√≥k sz√ľlet√©snapj√°n.
 • Visszat√©r√≠t√©si kamp√°nyok: Automatiz√°lt √ľzenetek k√ľld√©se azoknak a felhaszn√°l√≥knak, akik m√°r v√°s√°roltak, hogy visszat√©rjenek √©s √ļjra v√°s√°roljanak.

Milyen integrációkat kínál az ActiveCampaign?

Az ActiveCampaign sz√°mos integr√°ci√≥t k√≠n√°l m√°s n√©pszerŇĪ eszk√∂z√∂kkel √©s platformokkal, p√©ld√°ul a WordPress, a Shopify, a Salesforce, a Zapier √©s m√©g sok m√°s. Ez lehetŇĎv√© teszi az adatok √∂sszehangol√°s√°t √©s az inform√°ci√≥√°raml√°st m√°s rendszerek k√∂z√∂tt, √≠gy egyszerŇĪbb√© √©s hat√©konyabb√° v√°lik az √ľgyf√©lkapcsolatok kezel√©se.

Milyen t√°mogat√°st ny√ļjt az ActiveCampaign √ľgyfeleinek?

Az ActiveCampaign sz√©les k√∂rŇĪ t√°mogat√°st ny√ļjt √ľgyfeleinek. A rendelkez√©sre √°ll√≥ t√°mogat√°si lehetŇĎs√©gek k√∂z√© tartozik az online dokument√°ci√≥, a k√©pz√©si anyagok, az √©lŇĎ chat-t√°mogat√°s √©s az e-mailen vagy telefonon t√∂rt√©nŇĎ seg√≠ts√©gk√©r√©s. Az ActiveCampaign √ľgyf√©lszolg√°lata seg√≠t megoldani az esetleges k√©rd√©seket vagy probl√©m√°kat, √©s t√°mogat√°st ny√ļjt az automatiz√°lt kamp√°nyok l√©trehoz√°s√°ban √©s kezel√©s√©ben.

Ha további esettanulmányokra lennék kíváncsi, itt tudsz tovább olvasni.

Ezt a cikket elsŇĎk√©nt is megkaphattad volna...

Iratkozz fel a hírlevelemre!
Török Balázs

Török Balázs

Digitális marketing tanácsadó

T√∂r√∂k Bal√°zsnak h√≠vnak, azt szoktam mondani, hogy digit√°lis marketinggel foglalkozom. Azt gondolom ugyanis, hogy az √ľgyfeleimnek jellemzŇĎen valamilyen marketing-sales probl√©m√°juk van √©s emiatt keresnek meg. Erre k√≠n√°lok nekik megold√°st, fejlesztem a digit√°lis √∂kosziszt√©m√°jukat, megold√°saikat. Olvasd el az esettanulm√°nyaimat, vagy n√©zz bele a tartalmaimba a YouTube-on, TikTok-on vagy √≠rj nekem a LinkedIn oldalalamon!¬†

N√©zd meg let√∂lthetŇĎ anyagaimat!

Tanulj és növekedj a tudásanyagaimmal!
Pörgesd fel a hírleveleid!
Pörgesd fel a hírleveleid!

Pörgesd fel a hírleveleid!

T√∂ltsd le ezt az √∂t ingyenes automatizmust a CRM-edhez. Kifejezetten kezdŇĎknek aj√°nlott, a dokumentumban egy r√∂vid magyar√°z√≥ vide√≥t √©s 5 k√ľl√∂nb√∂zŇĎ, t√∂bb l√©pcsŇĎbŇĎl √°ll√≥ automatizmus v√°r r√°d.
√Črdekel / Let√∂lt√∂m
Fejleszd a tartalommarketing folyamataidat
Fejleszd a tartalommarketing folyamataidat

Fejleszd a tartalommarketing folyamataidat

Fedezd fel a tartalommarketing folyamatok hat√©kony fel√©p√≠t√©s√©t egy k√∂nnyen √©rthetŇĎ MindMap seg√≠ts√©g√©vel!
√Črdekel / Let√∂lt√∂m