Próbáld ki ezeket az eszközöket is

Hasznos és ingyenes eszközök okos webshopoknak

Címkék:
Publikálva:
2024-02-26
Olvasási idő:
4
perc

Rengeteg ingyenes tudásanyag, marketinges és sales-es kurzus, valamint letölthető friss tudásanyag található az oldalon, nézz körül te is! 

Képek szerkesztése egyszerűen: Canva

A Canva nevű eszköz kiváló segítséget nyújt a grafikus tervezésben és vizuális tartalom létrehozásában. Ez az online eszköz lehetővé teszi, hogy könnyedén készíts szemet gyönyörködtető grafikákat, prezentációkat, posztereket, közösségi médiás posztokat és még sok más vizuális tartalmat.

A Canva további előnyei közé tartozik a felhasználóbarát felület és a sokféle sablon és elem kínálata. A könnyen testreszabható sablonok és a nagyszerű grafikai elemek lehetővé teszik, hogy személyre szabott és professzionális kinézetű vizuális tartalmakat hozz létre.

Használd a Canva eszközt, hogy könnyedén tervezd meg és hozz létre a vizuális tartalmaidat. Engedd szabadjára kreativitásodat és alkoss figyelemfelkeltő grafikákat és dizájnokat a Canva segítségével, és élvezd a professzionális tervezés előnyeit.

Google Lighthouse - A legegyszerűbb SEO audit eszköz, ami neked is ingyenes!

A Google Lighthouse egy remek eszköz a webhelyek teljesítményének elemzéséhez és optimalizálásához. Ez az ingyenes és nyílt forráskódú eszköz lehetővé teszi, hogy részletes jelentéseket kapj a webhely sebességéről, elérhetőségéről, mobilbarát jellemzőiről és más fontos tényezőkről.

A Google Lighthouse segítségével könnyedén felfedezheted a webhelyed erősségeit és gyengeségeit, és javaslatokat kaphatsz a teljesítmény optimalizálására. Az eszköz átfogó értékeléseket és metrikákat nyújt, amelyek segítenek megérteni, hogyan javíthatod a felhasználói élményt és a webhely sebességét.

Használd a Google Lighthouse eszközt, hogy mérd fel és optimalizáld webhelyed teljesítményét. Értsd meg a webhelyed erősségeit és javítsd a felhasználói élményt a Google Lighthouse segítségével, és élvezd a kiváló webhelyteljesítmény előnyeit.

Optimonk - konverzió optimalizáláshoz (mostmár fizetős)

Az Optimonk egy kiváló eszköz a konverzióoptimalizációhoz és a feliratkozók megszerzéséhez. Ez az online eszköz lehetővé teszi, hogy könnyedén létrehozz és testre szabd felugró ablakokat, sávokat vagy egyéb figyelemfelkeltő elemeket a webhelyeden. Az Optimonk segítségével csökkentheted az elhagyási arányt, növelheted a konverziós arányt és megszerezheted a látogatók e-mail címét vagy más információit.

Az Optimonk további előnyei közé tartozik a felhasználóbarát felület és a széleskörű testreszabhatóság. A különböző sablonok és beállítások lehetővé teszik, hogy személyre szabott és hatékony konverziós elemeket hozz létre. Az Optimonk segítségével könnyedén beállíthatod a megjelenési feltételeket, az időzítést és más paramétereket, hogy a felhasználók számára releváns üzeneteket jeleníts meg.

Használd az Optimonk eszközt, hogy könnyedén optimalizáld a konverziót és megszerezd a feliratkozókat. Hozz létre hatékony és személyre szabott felugró ablakokat vagy sávokat az Optimonk segítségével, és élvezd a konverzióoptimalizáció előnyeit.

Háttér eltávolítása egyszerűen - Remove.bg

Az Remove.bg egy kiváló eszköz a háttér eltávolításához a képekről. Ez az online szolgáltatás lehetővé teszi, hogy könnyedén eltávolítsd a képek hátterét, így fókuszálhatsz a fő tárgyra. Az Remove.bg segítségével gyorsan és hatékonyan hozhatsz létre professzionális kinézetű, átlátszó háttérrel rendelkező képeket.

Az eszköz további előnyei közé tartozik a felhasználóbarát felület és a gyors feldolgozási idő. Az Remove.bg egyszerűen használható, csak egyszerűen töltsd fel a képet, és az eszköz automatikusan eltávolítja a hátteret. A gyors feldolgozási időnek köszönhetően azonnal hozzájuthatsz a kiváló minőségű képekhez.

Használd az Remove.bg szolgáltatást, hogy könnyedén eltávolítsd a képek hátterét. Készíts átlátszó háttérrel rendelkező képeket az Remove.bg segítségével, és élvezd a professzionális megjelenés előnyeit.

A legfontosabb: képek mérete - TinyJPG

A TinyJPG és a TinyPNG kiváló eszközök a képek tömörítéséhez és optimalizálásához. Ezek az online szolgáltatások lehetővé teszik, hogy könnyedén kisebb méretű és gyorsabban betölthető képeket hozz létre. A TinyJPG és a TinyPNG tömörítési algoritmusai minimalizálják a képek fájlméretét, miközben megtartják a kiváló minőséget.

Az eszközök további előnyei közé tartozik a felhasználóbarát felület és a gyors feldolgozási idő. A TinyJPG és a TinyPNG egyszerűen használható, csak egyszerűen töltsd fel a képet, és az eszköz automatikusan tömöríti és optimalizálja azt. Az eredményül kapott képek kisebb méretűek lesznek, így csökkentheted a webhely betöltési idejét.

Használd a TinyJPG és a TinyPNG szolgáltatásokat, hogy könnyedén tömörítsd és optimalizáld a képeket. Készíts kisebb méretű és gyorsabban betölthető képeket a TinyJPG és a TinyPNG segítségével, és élvezd a gyors webhelyteljesítmény előnyeit.

Tudjon meg többet kedvenc marketinges és sales-es eszközeimről, a 101 kedvenc marketinges és sales eszköz cikkemből! Ha kérdése lenne, keressen bátran a LinkedIn (Török Balázs) oldalamon keresztül!

Gyakori kérdések

Milyen célra használhatom a Canva eszközt?

A Canva segítségével könnyedén készíthetsz vizuális tartalmakat, mint például grafikákat, prezentációkat, posztereket vagy közösségi média posztokat.

Miért érdemes használni a Google Lighthouse-t?

A Google Lighthouse segítségével mérheted fel webhelyed teljesítményét és optimalizálhatod azt, hogy javítsd a felhasználói élményt és a webhely sebességét.

Hogyan segít az Optimonk a konverzió optimalizálásában?

Az Optimonk segítségével létrehozhatsz figyelemfelkeltő elemeket a webhelyeden, ami csökkentheti az elhagyási arányt és növelheti a konverziós arányt.

Ezt a cikket elsőként is megkaphattad volna...

Iratkozz fel a hírlevelemre!
Török Balázs

Török Balázs

Digitális marketing tanácsadó

Török Balázsnak hívnak, azt szoktam mondani, hogy digitális marketinggel foglalkozom. Azt gondolom ugyanis, hogy az ügyfeleimnek jellemzően valamilyen marketing-sales problémájuk van és emiatt keresnek meg. Erre kínálok nekik megoldást, fejlesztem a digitális ökoszisztémájukat, megoldásaikat. Olvasd el az esettanulmányaimat, vagy nézz bele a tartalmaimba a YouTube-on, TikTok-on vagy írj nekem a LinkedIn oldalalamon! 

Nézd meg letölthető anyagaimat!

Tanulj és növekedj a tudásanyagaimmal!
Most nem találtam ilyet!
Konverzió optimalizálás gyakorlati tippek
Konverzió optimalizálás gyakorlati tippek

Konverzió optimalizálás gyakorlati tippek

Íme 50 tipp, ami webshop tulajdonosoknak szuper, de könnyedén hasznát veheted akkor is, ha céges weboldalad van.
Érdekel / Letöltöm