Tartalommarketing - podcast és YouTube csatorna formájában

Legyen neked is sikeres, hallgatott podcast és YouTube csatornád!

N√∂velj√ľk meg egy√ľtt a podcast vagy YouTube csatorn√°d hallgatotts√°g√°t, n√©zetts√©g√©t √©s vonzzunk t√∂bb v√°s√°rl√≥t az oldaladra vel√ľk!

Fordulj hozz√°m bizalommal!

Youtube tanácsadás Török Balázs

Mi√©rt j√≥ lehetŇĎs√©g egy YouTube csatorna vagy egy podast csatorna a m√°rka√©p√≠t√©s szempontj√°b√≥l?

Láthatóság

Mind a YouTube, mind a podcast platformok rendk√≠v√ľl n√©pszerŇĪek vil√°gszerte, bele√©rtve Magyarorsz√°got is. Ezek a platformok lehetŇĎv√© teszik, hogy a m√°rk√°d sz√©les k√∂z√∂ns√©gre tal√°ljon r√°, bele√©rtve azokat az embereket is, akik esetleg m√©g nem hallottak r√≥lad vagy a c√©gedrŇĎl.

Célközönség elérése

LehetŇĎs√©get biztos√≠tanak arra, hogy specifikus c√©lk√∂z√∂ns√©get sz√≥l√≠ts meg. A YouTube √©s a podcastok t√©m√°ja, st√≠lusa, √©s a tartalom kiv√°laszt√°s√°val pontosan azon emberek figyelm√©t k√∂theted le, akik a legnagyobb val√≥sz√≠nŇĪs√©ggel √©rdeklŇĎdhetnek a term√©ked vagy szolg√°ltat√°sod ir√°nt.

Szak√©rtŇĎi st√°tusz ki√©p√≠t√©se

A rendszeres, √©rt√©kes √©s relev√°ns tartalommal a t√©m√°dban szak√©rtŇĎv√© v√°lhatsz a hallgat√≥k/felhaszn√°l√≥k szem√©ben. Ez nemcsak hogy n√∂veli a m√°rka hiteless√©g√©t, de lehetŇĎs√©get biztos√≠t arra is, hogy m√°s szak√©rtŇĎkkel vagy m√°rk√°kkal k√∂z√∂s projekteket ind√≠ts.

10 év
tapasztalat
marketing ter√ľleten
4 év
tapasztalat
vide√≥z√°s ter√ľleten
40+
elégedett
√ľgyf√©l

Kérj ingyenes költségkalkulációt!

Ha van podcasted, de kevesen hallgatják, nézik, vagy még nincs is fent YouTube-on, kérj ajánlatot most!

Kérj ajánlatot!

Olvass bele az esettanulm√°nyokba!

Az elsŇĎ saj√°t csatorn√°m fel√©p√≠tse √©s szponzor szerz√©se:¬†Let's Leaf

2020-ban ind√≠tottam YouTube csatorn√°t a szoban√∂v√©nyekrŇĎl, ahol egyed√ľl√°ll√≥ tippeket √©s √∂tleteket osztottam meg, kihaszn√°lva a YouTube strat√©gi√°t √©s SEO-t.

Az elsŇĎ p√°r vide√≥t k√∂vetŇĎen meg is kerestem az O√°zis Kert√©szetet, hogy szeretn√©k-e szponzor√°lni a n√∂v√©nyes vide√≥imat. Akik nagy √∂r√∂m√∂mre pozit√≠van fogadt√°k a megkeres√©semet, √©s fizetŇĎs szponzor√°ci√≥s meg√°llapod√°st k√∂t√∂tt√ľnk. Ekkor m√©g mind√∂ssze 300 feliratkoz√≥ja volt a csatorn√°mnak.

Olvasd el a csatorna teljes történetét ebben a blogcikkemben!

youtube bevételek

Az elsŇĎ megb√≠z√°som:¬†Utazgatok.hu | Az utaz√°si podcast

M√°tai Andr√°s utaz√≥ √©s t√ļravezetŇĎ, az utazgatok.hu szerzŇĎje √©s alap√≠t√≥ja. Andr√°s 2009 √≥ta √ļjra Budapesten √©l, de az utaz√°s ir√°nti szeretete az√≥ta sem csillapodott √©s amint csak teheti √ļjra √ļtnak indul. M√°ra megfordult 5 kontinensen, t√∂bb mint 40 orsz√°gban.

Epiz√≥dr√≥l epiz√≥dra utaz√≥kkal √©s vil√°gl√°tott emberekkel besz√©lgetek, hogy az ŇĎ izgalmas t√∂rt√©neteiken √©s hihetetlen kalandjaikon kereszt√ľl ismerj√ľk meg jobban a nagyvil√°got. Az utaz√°si podcast YouTube csatorn√°ja √©s Spotify csatorn√°ja.

Második saját YouTube csatornám: Török Balázs - digitális marketing

2017 √≥ta foglalkozom digit√°lis marketinggel. AlapvetŇĎen adatszeml√©lettel √©s strukt√ļra √©p√≠t√©ssel k√∂zel√≠tem meg a legk√ľl√∂nf√©l√©bb marketinges √©s sales-es probl√©m√°kat. Ez idŇĎ alatt t√∂bb hazai, nemzetk√∂zi projektben is dolgoztam, kisebb c√©gekkel √©s big4 szereplŇĎkkel is. 2021 √≥ta teljes m√©rt√©kben szabad√ļsz√≥k√©nt dolgozom.

Az ez idŇĎ alatt szerzett tapasztalataimat kezdtem el megosztani vide√≥s form√°tumban is, elsŇĎsorban megold√°sf√≥kusz√ļ YouTube vide√≥kban, de van t√∂bb vide√≥m, amiben k√ľl√∂nb√∂zŇĎ marketinges probl√©m√°kat √©s megold√°sokat mutatok be fikt√≠v vagy val√≥s t√∂rt√©neteken kereszt√ľl. Emellett a kedvenc eszk√∂zeimrŇĎl is tal√°lsz egy sz√©p hossz√ļ list√°t.

YouTube SEO
T√ĖBB
Hallgató
a csatorn√°don
√öJ¬†√ČS¬†RELEV√ĀNSABB
Közönség
a fel√ľleteiden
MEGT√ČR√úLŇźBB
Ad√°sok
javuló mutatók

Mire jó a podcast és a vodcast?

A podcast-ek √©s a vide√≥s podcastak a vodcastek, vagy tulajdonk√©ppen a vide√≥s k√∂z√∂ss√©gi fel√ľletekre ker√ľlŇĎ rendszeresen publik√°lt tartalmak remek lehetŇĎs√©get teremtenek a

Márkaépítés tartalommarketinggel

A tartalom marketing √©vtizedek √≥ta az egyik legjobb eszk√∂z a m√°rk√°nk megismertet√©s√©re a c√©lk√∂z√∂ns√©g√ľnkkel. M√°ra a vide√≥s √©s a hangalap√ļ anyagok vett√©k √°t a fŇĎszerepet a kor√°bbi sz√∂veges form√°tumok felett.

Itthon is √©vek √≥ta egyre fontosabb a podcast √©s a vodcast mint tartalommarketing eszk√∂z a c√©gek kez√©ben. Seg√≠ts√©gemmel √©s let√∂lthetŇĎs anyagaimmal k√∂nnyen a versenyt√°rsaid el√© ker√ľlhetsz.

Utaz√°si podcast Youtube csatorna menedzsment

Bevétel generálás és szponzoráció

Ha nem webshopk√©nt vagy √∂n√°ll√≥ m√°rkak√©nt szeretn√©l megjelenni ezeken a platformokon, hanem tartalomk√©sz√≠tŇĎk√©nt, akkor is remek megold√°saim vannak a sz√°modra. Megold√°saimmal k√∂nnyen az elsŇĎk k√∂z√© ker√ľlhetsz, √≠gy pedig m√©g k√∂nnyebben szerezhetsz szponzorokat a csatorn√°dra.

Keress meg el√©rhetŇĎs√©geim egyik√©n √©s dolgozzunk ki neked is olyan tartalommarketing strat√©gi√°t, amit k√∂nnyen √©rt√©kes√≠teni tudsz m√°s m√°rk√°k fel√©, akik megjelenhetnek szponzork√©nt a csatorn√°don!

Bevételek Youtube csatorna menedzsment

További cikkeim a témában:

Blogomon rendszeresen publikálok szakmai tartalmakat a YouTube, YouTube SEO és podcast készítés témákban is. Olvass bele ezekbe a cikkekbe is!

Egyed√ľl szeretn√©l sikeres podcast √©s YouTube csatorn√°t? Seg√≠tek!

Rengeteg olyan let√∂lthetŇĎ, vide√≥s √©s online anyagom van, ami seg√≠thet neked, ha egyed√ľl szeretn√©l belev√°gni a podcast √©s YouTube tartalom k√©sz√≠t√©s√©be. Ezek nagym√©rt√©kben megk√∂nny√≠tik, leegyszerŇĪs√≠tik √©s felgyors√≠tj√°k a csatorn√°d sikeress√©g√©t, t√°mogatnak benne, hogy min√©l t√∂bb emberhez el tudd juttatni a tartalmaidat, min√©l t√∂bben megismerjenek. Haszn√°ld ŇĎket te is b√°tran!

Vagy foglalj idŇĎpontot most!
N√©h√°ny gondolat kor√°bbi √ľgyfeleimtŇĎl

Referenci√°im

Kalocsai Lea

Global Head of Sales

Codecool

Reszponz√≠v √©s gyors volt, mindig eml√©keztetett arra, ha valami rajtam depend√°lt vagy nekem kellett d√∂nt√©st hoznom benne, √≠gy az √∂sszes szakmai-technikai feladatot r√°b√≠zhattam, m√≠g nekem ‚Äúcsak‚ÄĚ a Codecoop specifikus k√©rd√©sekkel kellett foglalkoznom.

Szlávik Péter

CEO

Eduardo Business Simulation

Nagyon aj√°nlom Bal√°zst, mint digit√°lis marketing szak√©rtŇĎt, aki nagyban hozz√°j√°rult marketingstrat√©gi√°nk √°talak√≠t√°s√°hoz. Bal√°zs a digit√°lis trendek m√©ly meg√©rt√©s√©vel √©s innovat√≠v szeml√©let√©vel seg√≠tett abban, hogy hat√©konyabban √©rj√ľk el c√©lk√∂z√∂ns√©g√ľnket. T√°mogatta marketingkommunik√°ci√≥s erŇĎfesz√≠t√©seinket, finom√≠totta √ľzenetk√ľld√©s√ľnket, ...

Prauda GergŇĎ

B2B marketing konzult√°ns

Bal√°zzsal r√©g√≥ta dolgozom egy√ľtt k√ľl√∂nb√∂zŇĎ marketing projekteken. Rendszer szeml√©letŇĪ megk√∂zel√≠t√©se nagyon j√≥l j√∂n CRM √©s marketing automatiz√°ci√≥s projektekn√©l is. Szakmai √©s technikai tud√°sa weboldal √©p√≠t√©sben √©s kialak√≠t√°sban is nagy seg√≠ts√©g nekem √©s az √ľgyfeleimnek is. Gyorsan √©s transzparensen dolgozik.

Miért válassz engem?

Biztos eredm√©nyek hossz√ļ t√°von

A tartalommarketing szemben a PPC-vel ink√°bb hossz√ļt√°von t√©r√ľl meg, akkor viszont bus√°san. Ha megfelelŇĎ tartalmat, megfelelŇĎ m√≥don √©s j√≥l disztrib√ļt√°lsz, akkor biztos a siker. √Čn abban tudok seg√≠teni, hogy a l√©trej√∂vŇĎ tartalom megfelelŇĎ legyen a k√∂z√∂ns√©ged sz√°m√°ra, hogy k√∂nnyen tal√°lkozzanak vele, koll√©g√°im pedig abban, hogy az elk√©sz√ľlŇĎ tartalom technikai szempontb√≥l is kifog√°stalan minŇĎs√©gŇĪ legyen.

Ker√ľlj a versenyt√°rsaid el√©

Itthon m√©g kev√©ss√© foglalkoznak a tartalommarketing SEO-s √©s disztrib√ļci√≥s r√©sz√©vel, √≠gy ugyan sok podcast van m√°r a piacon, azonban a verseny, marketinges szakmai szemmel n√©zve, m√©g kor√°ntsem erŇĎs, van hely √©s lehetŇĎs√©g is a piacon.

Pszichológus Youtube csatorna menedzsment

Teljesk√∂rŇĪ tan√°csad√°s

Ak√°r tan√°csad√°s jelleggel, ak√°r a podcast vagy vodcast elind√≠t√°s√°ban is tudok, tudunk seg√≠teni a koll√©g√°immal, legyen sz√≥ st√ļdi√≥ berendez√©s√©rŇĎl, felszerel√©s megv√°s√°rl√°s√°r√≥l, vagy ak√°r st√ļdi√≥ b√©rl√©srŇĎl.

K√©rdezd meg el√©gedett √ľgyfeleimet!

Ha m√©g bizonytalan vagy, n√©zd meg a weboldalam, vagy a LinkedIn oldalamat, ahol t√∂bb referenci√°t, √©s minden bizonnyal k√∂z√∂s ismerŇĎs√∂ket is tal√°lsz, akiket b√°tran megk√©rdezhetsz r√≥lam, a szak√©rtelmemrŇĎl √©s a munk√°m minŇĎs√©g√©rŇĎl is!

Kérj ingyenes költségkalkulációt!

Ha van podcasted, de kevesen hallgatják, nézik, vagy még nincs is fent YouTube-on, kérj ajánlatot most!

Kérj ajánlatot!