Utazgatok.hu

Publikálva:
2024-05-18
Olvasási idő:
3
perc
Utazgatok.hu

Mátai András podcastje minden utazónak remek iránytű lehet, hiszen megannyi országban járt már, így a vendégek felkérése biztos nem okozott gondot. 

Andrásnak abban segítettem, hogy a videóit könnyebben megtalálják az utazás, a digitális nomád életforma iránt érdeklődők.

Mi volt a probléma?

Andrásnak szuper podcastje van, de elhatározta, hogy több energiát szeretne a jövőben erre fordítani, így fontossá vált az, hogy bevételt is generáljon a csatornából.

Mi volt a megoldás?

Ehhez szuper megoldás, ha kicsit nagyobb energiabefektetéssel végezzük a tartalmak menedzselését és a disztribúcióját. Ebben segítettem Andrásnak, és emiatt is készült a YouTube alapozó képzésem is.

Milyen eszközöket használtam?

YouTube

A YouTube a világ legnagyobb videómegosztó platformja, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy videókat töltsenek fel, osszanak meg és nézzenek. A platform kiváló lehetőségeket kínál tartalomkészítők számára, hogy elérjék globális közönségüket, és bevételt generáljanak a videóikból hirdetések, szponzorációk és egyéb monetizációs lehetőségek révén.

TubeBuddy

A TubeBuddy egy böngészőbővítmény és webes eszköz, amely segít a YouTube tartalomkészítőknek optimalizálni videóikat és csatornáikat. Az eszköz olyan funkciókat kínál, mint a kulcsszókutatás, SEO optimalizálás, címke javaslatok, tömeges feldolgozási eszközök és analitikai jelentések, amelyek segítik a felhasználókat abban, hogy növeljék a nézettséget és az elköteleződést.

ChatGPT

A ChatGPT az OpenAI által kifejlesztett mesterséges intelligencia alapú csevegőrobot, amely képes természetes nyelven folytatott beszélgetésekre és szöveggenerálásra. Az eszköz különféle alkalmazásokban használható, beleértve az ügyfélszolgálatot, tartalomkészítést, nyelvi fordítást és oktatást. A ChatGPT segítségével a felhasználók gyors és intelligens válaszokat kaphatnak, ami javítja a kommunikáció hatékonyságát.

Podcast és YouTube stratégia és tanácsadás

- -✁- - - - - -  - - - - - 

Ha szeretnél te is sikeres YouTube és Podcast csatornát, töltsd le a 25 YouTube tippemet, vagy próbáld ki az ingyenes 5 tippet tartalmazó verziót! Vagy tanuld meg a YouTube kézpésem videóiból, hogyan érhetsz el még több emberhez tartalmaiddal a YouTube-on!

Több emberhez szeretnéd ejuttatni a podcast-edet? Nézz körül ezen az oldalamon!

Ha érdekelnek hasonló megoldások, írj nekem vagy jelölj be LinkedIn-en!

- -✁- - - - - -  - - - - - 

Gyakori kérdések

Hogyan növelhetem a videóim nézettségét a YouTube-on?

A videók nézettségének növelése érdekében fontos a jó minőségű és érdekes tartalom készítése, megfelelő kulcsszavak és címkék használata, vonzó cím és miniatűr létrehozása, valamint a közönséggel való aktív kapcsolattartás. Ezenkívül rendszeresen érdemes feltölteni új videókat és használni a közösségi média platformokat a népszerűsítéshez.

Mi az a TubeBuddy és hogyan segíthet a YouTube csatornám növekedésében?

A TubeBuddy egy böngészőbővítmény és webes eszköz, amely segít a YouTube tartalomkészítőknek optimalizálni videóikat és csatornáikat. Olyan funkciókat kínál, mint a kulcsszókutatás, SEO optimalizálás, címke javaslatok és analitikai jelentések, amelyek segítenek növelni a nézettséget és az elköteleződést.

Mennyire megbízható a ChatGPT által generált tartalom?

A ChatGPT által generált tartalom általában nagyon pontos és releváns, azonban mivel mesterséges intelligencia alapú, előfordulhatnak hibák vagy pontatlanságok. Mindig érdemes ellenőrizni a generált szöveget, különösen ha kritikus vagy hivatalos dokumentumokhoz használod. A ChatGPT folyamatos fejlesztése révén egyre megbízhatóbb válaszokat és tartalmakat biztosít.

Ezt a cikket elsőként is megkaphattad volna...

Iratkozz fel a hírlevelemre!
Török Balázs

Török Balázs

Digitális marketing tanácsadó

Török Balázsnak hívnak, azt szoktam mondani, hogy digitális marketinggel foglalkozom. Azt gondolom ugyanis, hogy az ügyfeleimnek jellemzően valamilyen marketing-sales problémájuk van és emiatt keresnek meg. Erre kínálok nekik megoldást, fejlesztem a digitális ökoszisztémájukat, megoldásaikat. Olvasd el az esettanulmányaimat, vagy nézz bele a tartalmaimba a YouTube-on, TikTok-on vagy írj nekem a LinkedIn oldalalamon! 

Nézd meg letölthető anyagaimat!

Tanulj és növekedj a tudásanyagaimmal!
Jutassuk el a YouTube csatornádat még több emberhez!
Jutassuk el a YouTube csatornádat még több emberhez!

Jutassuk el a YouTube csatornádat még több emberhez!

Íme pár ingyenes tipp, hogy miként szerezhetsz még több nézőt a podcast-edhez vagy YouTube-csatornádhoz!
Érdekel / Letöltöm
Juttassuk új szintre a podcastedet, csatornádat!
Juttassuk új szintre a podcastedet, csatornádat!

Juttassuk új szintre a podcastedet, csatornádat!

A kurzus segítségével megértheted, hogy juttathatod el még több emberhez a podcast vagy YouTube csatornádat!
Érdekel / Letöltöm