Lets Leaf

Lets Leaf

PublikĂĄlva:
2024-05-18
Olvasási idƑ:
3
perc

A Lets Leaf a sajĂĄt csatornĂĄm, ez volt a gyakorlat, ami azĂ©rt (is) kĂ©szĂŒlt, hogy bebizonyĂ­tsam, milyen eredmĂ©nyeket lehet elĂ©rni jĂł stratĂ©giĂĄval Ă©s YouTube SEO-val. 

A csatorna egy viszonylag szƱk terĂŒleten lett megkerĂŒlhetetlen, mai napig rendszeresen nĂ©zik, Ă©s növekszik a feliratkozĂłk szĂĄma is. 

Mi volt a probléma?

ProblĂ©ma nem volt, a munkahelyemen kĂ©szĂ­tettem egy YouTube-stratĂ©giĂĄt, amit validĂĄlni, ellenƑrizni Ă©s bizonyĂ­tani szerettem volna.

Mi volt a megoldĂĄs?

SikerĂŒlt validĂĄlni azt hiszem a stratĂ©giĂĄt, azĂłta mĂĄr 5000 követƑje Ă©s 300 ezer megtekintĂ©se van a csatornĂĄnak. SzponzorkĂ©nt pedig az OĂĄzis KertĂ©szetek is több videĂłmat szponzorĂĄlta, mĂĄr az elsƑ Ă©vadtĂłl kezdve.

Milyen eszközöket hasznåltam?

YouTube

A YouTube a vilĂĄg legnagyobb videĂłmegosztĂł platformja, amely lehetƑvĂ© teszi a felhasznĂĄlĂłk szĂĄmĂĄra, hogy videĂłkat töltsenek fel, osszanak meg Ă©s nĂ©zzenek. A platform kivĂĄlĂł lehetƑsĂ©geket kĂ­nĂĄl tartalomkĂ©szĂ­tƑk szĂĄmĂĄra, hogy elĂ©rjĂ©k globĂĄlis közönsĂ©gĂŒket, Ă©s bevĂ©telt generĂĄljanak a videĂłikbĂłl hirdetĂ©sek, szponzorĂĄciĂłk Ă©s egyĂ©b monetizĂĄciĂłs lehetƑsĂ©gek rĂ©vĂ©n.

TubeBuddy

A TubeBuddy egy böngĂ©szƑbƑvĂ­tmĂ©ny Ă©s webes eszköz, amely segĂ­t a YouTube tartalomkĂ©szĂ­tƑknek optimalizĂĄlni videĂłikat Ă©s csatornĂĄikat. Az eszköz olyan funkciĂłkat kĂ­nĂĄl, mint a kulcsszĂłkutatĂĄs, SEO optimalizĂĄlĂĄs, cĂ­mke javaslatok, tömeges feldolgozĂĄsi eszközök Ă©s analitikai jelentĂ©sek, amelyek segĂ­tik a felhasznĂĄlĂłkat abban, hogy növeljĂ©k a nĂ©zettsĂ©get Ă©s az elkötelezƑdĂ©st.

ChatGPT

A ChatGPT az OpenAI ĂĄltal kifejlesztett mestersĂ©ges intelligencia alapĂș csevegƑrobot, amely kĂ©pes termĂ©szetes nyelven folytatott beszĂ©lgetĂ©sekre Ă©s szöveggenerĂĄlĂĄsra. Az eszköz kĂŒlönfĂ©le alkalmazĂĄsokban hasznĂĄlhatĂł, beleĂ©rtve az ĂŒgyfĂ©lszolgĂĄlatot, tartalomkĂ©szĂ­tĂ©st, nyelvi fordĂ­tĂĄst Ă©s oktatĂĄst. A ChatGPT segĂ­tsĂ©gĂ©vel a felhasznĂĄlĂłk gyors Ă©s intelligens vĂĄlaszokat kaphatnak, ami javĂ­tja a kommunikĂĄciĂł hatĂ©konysĂĄgĂĄt.

Podcast és YouTube stratégia és tanåcsadås

- -✁- - - - - -  - - - - - 

Ha szeretnél te is sikeres YouTube és Podcast csatornåt, töltsd le a 25 YouTube tippemet, vagy próbåld ki az ingyenes 5 tippet tartalmazó verziót! Vagy tanuld meg a YouTube kézpésem videóiból, hogyan érhetsz el még több emberhez tartalmaiddal a YouTube-on!

Több emberhez szeretnĂ©d ejuttatni a podcast-edet? NĂ©zz körĂŒl ezen az oldalamon!

Ha érdekelnek hasonló megoldåsok, írj nekem vagy jelölj be LinkedIn-en!

- -✁- - - - - -  - - - - -

Gyakori kérdések

Mi szĂŒksĂ©ges a YouTube csatorna indĂ­tĂĄsĂĄhoz?

A YouTube csatorna indĂ­tĂĄsĂĄhoz szĂŒksĂ©g van egy Google fiĂłkra. MiutĂĄn bejelentkeztĂ©l a YouTube-ra, lĂ©trehozhatsz egy csatornĂĄt, megadhatod a csatornĂĄd nevĂ©t Ă©s leĂ­rĂĄsĂĄt, valamint feltölthetsz egy csatornaborĂ­tĂłt Ă©s profilkĂ©pet. EzutĂĄn elkezdheted feltölteni a videĂłidat.

Mennyibe kerĂŒl a TubeBuddy hasznĂĄlata?

A TubeBuddy ingyenes verziĂłt kĂ­nĂĄl, amely alapvetƑ funkciĂłkat tartalmaz. Azonban elĂ©rhetƑk prĂ©mium elƑfizetĂ©sek is, amelyek tovĂĄbbi fejlett funkciĂłkat biztosĂ­tanak. Az ĂĄrak kĂŒlönbözƑ csomagokban Ă©rhetƑk el, pĂ©ldĂĄul Pro, Star Ă©s Legend csomagokban, amelyek havi vagy Ă©ves dĂ­jjal jĂĄrnak.

Hogyan Ă©rhetem el a ChatGPT-t?

A ChatGPT-t az OpenAI weboldalĂĄn keresztĂŒl Ă©rheted el. RegisztrĂĄlhatsz egy fiĂłkot, Ă©s hozzĂĄfĂ©rhetsz az ingyenes vagy prĂ©mium szolgĂĄltatĂĄsokhoz. A ChatGPT integrĂĄlhatĂł kĂŒlönbözƑ alkalmazĂĄsokba Ă©s platformokba API-kon keresztĂŒl is, hogy testre szabott megoldĂĄsokat kĂ­nĂĄljon.

‍

Ezt a cikket elsƑkĂ©nt is megkaphattad volna...

Iratkozz fel a hĂ­rlevelemre!
Török Balåzs

Török Balåzs

DigitĂĄlis marketing tanĂĄcsadĂł

Török BalĂĄzsnak hĂ­vnak, azt szoktam mondani, hogy digitĂĄlis marketinggel foglalkozom. Azt gondolom ugyanis, hogy az ĂŒgyfeleimnek jellemzƑen valamilyen marketing-sales problĂ©mĂĄjuk van Ă©s emiatt keresnek meg. Erre kĂ­nĂĄlok nekik megoldĂĄst, fejlesztem a digitĂĄlis ökoszisztĂ©mĂĄjukat, megoldĂĄsaikat. Olvasd el az esettanulmĂĄnyaimat, vagy nĂ©zz bele a tartalmaimba a YouTube-on, TikTok-on vagy Ă­rj nekem a LinkedIn oldalalamon! 

NĂ©zd meg letölthetƑ anyagaimat!

Tanulj és növekedj a tudåsanyagaimmal!
Jutassuk el a YouTube csatornådat még több emberhez!
Jutassuk el a YouTube csatornådat még több emberhez!

Jutassuk el a YouTube csatornådat még több emberhez!

Íme pĂĄr ingyenes tipp, hogy mikĂ©nt szerezhetsz mĂ©g több nĂ©zƑt a podcast-edhez vagy YouTube-csatornĂĄdhoz!
Érdekel / Letöltöm
Juttassuk Ășj szintre a podcastedet, csatornĂĄdat!
Juttassuk Ășj szintre a podcastedet, csatornĂĄdat!

Juttassuk Ășj szintre a podcastedet, csatornĂĄdat!

A kurzus segítségével megértheted, hogy juttathatod el még több emberhez a podcast vagy YouTube csatornådat!
Érdekel / Letöltöm