Kerl.hu

Kerl.hu

Publikálva:
2024-05-18
Olvasási idő:
3
perc

A Kerl Hungária egy klasszikus webshop, akik fektetnek energiát abba, hogy a vásáróik számára megfelelő edukációs tartalmakat készítsenek. Ezekhez a videós tartalmakhoz készítettem YouTube SEO-t, illetve pár beállítást, amikkel könnyebben megtalálhatóakká váltak a videóik.

Mi volt a probléma?

A Kerl Hungáriánál jól felismerték hogy videós tartalmakkal könnyebb a versenytársak elé kerülni, nem csak a YouTube-on, hanem akár a Google találatai között is.

Mi volt a megoldás?

Fontos a SEO és a YouTube SEO, ezekben nyújtottam segítséget nekik.

Milyen eszközöket használtam?

YouTube

A YouTube a világ legnagyobb videómegosztó platformja, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy videókat töltsenek fel, osszanak meg és nézzenek. A platform kiváló lehetőségeket kínál tartalomkészítők számára, hogy elérjék globális közönségüket, és bevételt generáljanak a videóikból hirdetések, szponzorációk és egyéb monetizációs lehetőségek révén.

TubeBuddy

A TubeBuddy egy böngészőbővítmény és webes eszköz, amely segít a YouTube tartalomkészítőknek optimalizálni videóikat és csatornáikat. Az eszköz olyan funkciókat kínál, mint a kulcsszókutatás, SEO optimalizálás, címke javaslatok, tömeges feldolgozási eszközök és analitikai jelentések, amelyek segítik a felhasználókat abban, hogy növeljék a nézettséget és az elköteleződést.

ChatGPT

A ChatGPT az OpenAI által kifejlesztett mesterséges intelligencia alapú csevegőrobot, amely képes természetes nyelven folytatott beszélgetésekre és szöveggenerálásra. Az eszköz különféle alkalmazásokban használható, beleértve az ügyfélszolgálatot, tartalomkészítést, nyelvi fordítást és oktatást. A ChatGPT segítségével a felhasználók gyors és intelligens válaszokat kaphatnak, ami javítja a kommunikáció hatékonyságát.

Podcast és YouTube stratégia és tanácsadás

- -✁- - - - - -  - - - - - 

Ha szeretnél te is sikeres YouTube és Podcast csatornát, töltsd le a 25 YouTube tippemet, vagy próbáld ki az ingyenes 5 tippet tartalmazó verziót! Vagy tanuld meg a YouTube kézpésem videóiból, hogyan érhetsz el még több emberhez tartalmaiddal a YouTube-on!

Több emberhez szeretnéd ejuttatni a podcast-edet? Nézz körül ezen az oldalamon!

Ha érdekelnek hasonló megoldások, írj nekem vagy jelölj be LinkedIn-en!

- -✁- - - - - -  - - - - -

Gyakori kérdések

Mire használható a ChatGPT?

A ChatGPT különféle alkalmazásokban használható, beleértve az ügyfélszolgálatot, tartalomkészítést, nyelvi fordítást, oktatást és egyéb szöveggenerálási feladatokat. Az eszköz képes természetes nyelven folytatott beszélgetésekre és intelligens válaszok adására, ami javítja a kommunikáció hatékonyságát.

Hogyan telepíthetem a TubeBuddy-t?

A TubeBuddy telepítéséhez látogass el a TubeBuddy weboldalára, és kattints a "Get TubeBuddy for Free" gombra. Kövesd az utasításokat a böngészőbővítmény telepítéséhez és összekapcsolásához a YouTube fiókoddal. A telepítés után a TubeBuddy ikon megjelenik a YouTube felületén, ahol hozzáférhetsz az eszköz összes funkciójához.

Hogyan lehet pénzt keresni a YouTube-on?

A YouTube-on többféle módon lehet pénzt keresni, például a hirdetésekből származó bevételek, szponzorációk, csatornatagságok, Super Chat és áruk értékesítése révén. A tartalomkészítők bevételeket generálhatnak, ha elérik a YouTube Partner Program követelményeit és bekapcsolják a monetizációt.

Ezt a cikket elsőként is megkaphattad volna...

Iratkozz fel a hírlevelemre!
Török Balázs

Török Balázs

Digitális marketing tanácsadó

Török Balázsnak hívnak, azt szoktam mondani, hogy digitális marketinggel foglalkozom. Azt gondolom ugyanis, hogy az ügyfeleimnek jellemzően valamilyen marketing-sales problémájuk van és emiatt keresnek meg. Erre kínálok nekik megoldást, fejlesztem a digitális ökoszisztémájukat, megoldásaikat. Olvasd el az esettanulmányaimat, vagy nézz bele a tartalmaimba a YouTube-on, TikTok-on vagy írj nekem a LinkedIn oldalalamon! 

Nézd meg letölthető anyagaimat!

Tanulj és növekedj a tudásanyagaimmal!
Jutassuk el a YouTube csatornádat még több emberhez!
Jutassuk el a YouTube csatornádat még több emberhez!

Jutassuk el a YouTube csatornádat még több emberhez!

Íme pár ingyenes tipp, hogy miként szerezhetsz még több nézőt a podcast-edhez vagy YouTube-csatornádhoz!
Érdekel / Letöltöm
Legyen neked is szuper YouTube-csatornád!
Legyen neked is szuper YouTube-csatornád!

Legyen neked is szuper YouTube-csatornád!

Podcasted van vagy YouTube csatornád? Pörgesd fel a hallgatottságodat ezekkel a tippekkel!
Érdekel / Letöltöm