Kerülj te is a versenytársaid elé a Google találati listájában velem!

SEO audit, stratégia és kivitelezés

Az organikus forgalom az egyik legfontosabb és legjobb minőségű forgalom továbbra is. 2024-ben már új eszközök, új lehetőségek vannak a SEO gyors, minőségi és hatékony javítására. Dolgozzunk együtt, hogy a márkád az első helyekre kerüljön!

Török Balázs álló 2024
A ChatGPT és a többi AI megoldás mellett, 2024-ben is fontos marad a SEO.

Miért fontos a SEO 2024-ben is?

Az organikus forgalom előnyei

Az organikus forgalom, tehát amikor a weboldalra a Google keresőjének az organikus találatai közül, tehát nem hirdetésből jönnek, kimagaslóan jó csatornának minősül. Ennek oka az, hogy ezek a látogatók gyakran valamilyen információt, megoldást, szolgáltatást keresnek, és amennyiben a mi oldalunk jelenik meg a számukra, akkor már valószínűleg a Google is tudja, hogy mi nyújthatunk megfelelő megoldást a számukra.

On-page SEO - ez az, amin már ma javíthatsz

Az On-page SEO, a SEO-nak az a része, amit az oldaladon belül tudsz befolyásolni. Ilyen a tartalom és annak a felépítése, valamint ennek a technikai része, azaz a technikai SEO. A tartalomba nem csak a blogod tartozik bele, hanem a különböző termékek leírásai, a kategóriák és a márkaoldalak is, például egy webshop esetében. Ezek felépítése, ezeknek a tartalmaknak a minősége jelenti az On-page SEO-t.

Technikai SEO - Ki kezeli a weboldaladat?

Az oldalad nem tartalmi felépítése alatt értjük a technikai részleteket. Ezeket rendkívül sok részből épülnek fel. Ezeket is meg tudod vizsgálni, ehhez készítettem egy rövid 5 darabból és egy hosszabb 50 elemből álló SEO ellenőrző listát is, de ide tartozik a képek méretétől kezdve az, hogy milyen típusú elemekből épülnek fel a cikkeid, például: text, heading, pararaph stb.

Off-page SEO - Tartalmi együttműködések

Vannak olyan SEO paraméterek is, amikre nincs közvetlen kihatásod - off-page SEO, ilyen például az, hogy a weboldadra hány link mutat (backlink), azok milyen minőségű oldalakról érkeznek. Ezek számát és minőségét is lehet növelni sok féle megoldással, organikusan és fizetve is. Van pár felület, ahonnan mi is szerezhetünk "ingyen" backlinkeket, de sok esetben ezek nincsenek direkt hatással az oldalunk SEO értékeire - ilyen például a különböző közösségi média oldalak és a róluk érkező linkek többsége.

Hasznos anyagok SEO témában

SEO-val kapcsolatban is sok saját anyagom található meg az oldalon, vannak újszerű, előremutató megoldások is, mint az AI SEO szolgáltatásom, amihez külön konzultációt is foglalhatsz webshop esetén, de külön weboldalak, személyes márkák számára is van lehetőség erre. Ha pedig még csak most vágsz bele, írj nekem és kérj egy SEO auditot az oldaladra!

Miért fontos az SEO továbbra is

Nézd meg videóban!

Az organikus forgalom mindig is a legjobb minőségű forgalmi forrás lesz az oldaladon. Ahhoz, hogy ezt fejleszd, növeld, szükség van a SEO fejlesztésére és karbantartására. Ma már még több megoldás van arra, hogy ezt könnyen elérd.

Megnézem

Cégek akik megtiszteltek a bizalmukkal

Így dolgozom ügyfeleimmel, csatlakozz hozzájuk te is!

📢Hasznos esettanulmányok

Webshop SEO optimalizációja Chat GPT-vel

Webshop SEO optimalizációja Chat GPT-vel

Ha megfelelően használjuk a Chat GPT-t, akkor valódi eredményeket is fel tudunk mutatni a webshopod SEO-jában. Ez pedig a példa alapján nem csak az érdeklődőket, de a vásárlókat is vonzza!

Termékoldalak SEO optimalizációja

5000 oldal SEO optimalizációja AI segítségével

Az egyik legutóbbi projektem, amiben több mint 4000 termék oldalt, valamint több száz kategória, márka oldalt optimalizáltunk le AI és Chat GPT segítésével.

Interim marketing menedzser egy webshopnál

Ügynökség helyett interim marketing menedzser egy webshopnál

Mi az az interim marketing menedzser és miért lehet jobb megoldás annál, ha különböző ügynökségekkel dolgozol együtt, vagy hogyan tudja egy interim marketing menedzser jobban irányítani az ügynökségeket, mint te magad.

Versenytársakkal kapcsolatos anyagaim

💡Tudj meg többet a versenytársaidról

5 Tipp a versenytársaid lecsekkolásához

5 Tipp a versenytársaid lecsekkolásához

Vizsgáld meg és tudj meg többet a versenytásaidról, hogy ők milyen marketinget csinálnak!

25 Tipp a versenytársaid lecsekkolásához

25 Tipp a versenytársaid lecsekkolásához

Megmutatom, hogyan tudhatsz meg rengeteg hasznos információt a versenytársad marketing stratégiájának a működéséről. Ne késlekedj te sem!

KKV mentorálás / Interim marketing manager (2 heti 3 óra)

KKV mentorálás / Interim marketing manager (2 heti 3 óra)

Fogadd el a KKV mentorálás és Interim marketing manager segítségét! 2 heti 3 óra során segítem és irányítom a vállalkozásod marketing tevékenységét!

Ezekkel az eszközökkel pedig biztosan eléjük kerülhetsz gyorsan

🥇Kerülj a versenytáraid elé

SEO audit weboldalak és webshopok számára

SEO audit weboldalak és webshopok számára

SEO audit weboldalak számára 100 oldalig, az audit több szempontból elemzi a weboldaladat, amit egy 10 perces videóval is kiegészítek, amiben a TE oldaladdal kapcsolatban adok visszajelzéseket a fejlesztési lehetőségekkel kapcsolatban.

AI SEO weboldalak számára - Chat GPT-s megoldással [konzultáció]

AI SEO weboldalak számára - Chat GPT-s megoldással [konzultáció]

Optimalizáljuk pár kattintással a te weboldaladat is egyedi promptokkal. Kiváló lehetőség lehet akkor, ha most lépsz be a piacra, vagy ha új szolgáltatást szeretnél bevezetni.

50 SEO-s tipp webshop és weboldal tulajdonosoknak

50 SEO-s tipp webshop és weboldal tulajdonosoknak

Növeld webshopod és weboldalad láthatóságát ezekkel a SEO tippekkel! Kulcsszókutatás, minőségi tartalom, gyors betöltés és mobilbarát design és még sok minden más!

Keress meg bátran, foglalj konzultációt!

SEO audit, tanácsadás és szolgáltatások

Video Ask Balázs Török

Foglalj időpontot a VideoAsk segítségével!

Dolgozzunk együtt a Te márkádon is!

Foglalj ingyenes első konzultációt a videóra vagy az alábbi linkre kattintva!