Építsünk együtt sikeres Linkedin elenlétet a márkádnak!

Hatékony Linkedin stratégiák és automatizációk

Ismerd meg te is azokat a Linkedin alapú megoldásokat, amikkel hatékonyan és sikeres márkát építhetsz ezen a közösségi felületen. Nézzük meg, milyen megoldás illik leginkább hozzád és a cégedhez! Erre fogunk alapozni!

Fordulj hozzám bizalommal!

Hubpost tanácsadás Török Balázs

Miért érdemes neked is több energiát fektetned a Linkedin felületébe?

Szakmai hálózatépítés

A LinkedIn lehetővé teszi a szakmai kapcsolatok kiépítését és ápolását. Ez különösen fontos a cégvezetők számára, akik új üzleti partnereket, befektetőket vagy szakembereket keresnek.

Szakmai hitelesség és márkaépítés

A cégvezetők és cégek számára a LinkedIn egy platformot biztosít, ahol bemutathatják szakértelmüket és sikereiket. A rendszeres tartalom megosztása, például cikkek, esettanulmányok és iparági hírek, növeli a hitelességet és erősíti a márka hírnevét.

Toborzás és tehetségek vonzása

A LinkedIn a munkaerő-toborzás egyik legfontosabb eszköze. A cégek könnyedén megtalálhatják a megfelelő jelölteket, és közvetlenül kapcsolatba léphetnek velük. Az álláshirdetések célzottan érhetik el a potenciális munkavállalókat.

Marketing és üzleti fejlesztés

A cégek különböző marketingstratégiákat alkalmazhatnak a LinkedIn-en, például hirdetéseket, szponzorált tartalmakat vagy akár céges oldalakat, hogy elérjék célközönségüket. Ez segíti az üzleti lehetőségek bővítését és a potenciális ügyfelek elérését.

Üzleti kapcsolatok erősítése

A LinkedIn-en történő rendszeres interakciók és kapcsolattartás segítenek erősíteni a meglévő üzleti kapcsolatokat. Az ügyfelekkel, partnerekkel és beszállítókkal való kommunikáció hatékonyabbá válik ezen a platformon keresztül.

Személyes és szakmai fejlődés

A LinkedIn egy olyan közösségi tér, ahol a cégvezetők inspiráló történeteket, szakmai tanácsokat és oktatási anyagokat találhatnak. Ez hozzájárulhat személyes és szakmai fejlődésükhöz is

Számomra is a LinkedIn az elsődleges marketing felület, ahol jelen vagyok. De természetesen ez is egy megfelelő digitális marketinges ökoszisztémába van illesztve, aminek a különböző elemei erősítik egymást.

10 Ă©v
tapasztalat
marketing terĂĽleten
4 Ă©v
tapasztalat
sales terĂĽleten
40+
elégedett
ügyfél

Rengeteg hasznos eszközt találhatsz LinkedIn jelenléted építésére:

Linkedin sales navigátor használata

Linkedin Sales Navigátor

Ez az eszköz kifejezetten értékesítési szakemberek számára készült. Segítségével célzott kereséseket végezhetsz, részletes adatokat kaphatsz potenciális ügyfelekről és nyomon követheted az értékesítési tevékenységeket.

érdekel bővebben

Linkedin prémium előfiztés adta lehetőségek

A LinkedIn Premium előfizetés számos extra funkciót kínál, mint például fejlett keresési lehetőségek, InMail üzenetek küldése és részletes profilnézet statisztikák. Ez különösen hasznos lehet a kapcsolatok kiépítéséhez és a toborzáshoz.

Linkedin statisztikák

A LinkedIn saját analitikai eszköze segítségével nyomon követheted a posztjaid teljesítményét, láthatod, kik nézik a profilodat, és elemezheted a céges oldaladat. Ez segít abban, hogy finomítsd a stratégiádat és azonosítsd a legjobban teljesítő tartalmakat.

Linkedin statistics
Miért éri meg fent leni rajta?
Közvetlen
szabad kapcsolódás
Ha B2B fĂłkuszĂş az ĂĽzleted
Mindenkit
megtalálsz rajta
A marketing mix részeként
Hatékony
organikus elérés

Linkedin Prémium

Emellett valamennyi, a rendszerben létrehozott és ott tárolt adatra, aktivitásra tudunk automatizációkat is indítani. Ez azt jelenti, hogy ha én megnyitottam egy emailt tegnap, de nem vásároltam ma, viszont felmentem az oldalra és megnéztem ugyan azt a terméket, mint tegnap, akkor a HubSpot automatikusan küldjön ki akár kedvezményes kupont a rendszerből.

Linkedin in statistics

További cikkeim a témában:

Blogomon rendszeresen publikálok szakmai tartalmakat a Linkedin témájában is. Olvass bele ezekbe a cikkekbe is!

Egyedül szeretnél Linkedin stratégiát építeni? Segítek!

Tapasztalatimat igyekszem belegyúrni ezekbe az online, videóval, tudásanyagokkal és segédletekkel kiegészített anyagokba:

Ha mégsem, foglalj időpontot!
Néhány gondolat korábbi ügyfeleimtől

Referenciáim

Kalocsai Lea

Global Head of Sales

Codecool

Reszponzív és gyors volt, mindig emlékeztetett arra, ha valami rajtam dependált vagy nekem kellett döntést hoznom benne, így az összes szakmai-technikai feladatot rábízhattam, míg nekem “csak” a Codecoop specifikus kérdésekkel kellett foglalkoznom.

Szlávik Péter

CEO

Eduardo Business Simulation

Nagyon ajánlom Balázst, mint digitális marketing szakértőt, aki nagyban hozzájárult marketingstratégiánk átalakításához. Balázs a digitális trendek mély megértésével és innovatív szemléletével segített abban, hogy hatékonyabban érjük el célközönségünket. Támogatta marketingkommunikációs erőfeszítéseinket, finomította üzenetküldésünket, ...

Prauda Gergő

B2B marketing konzultáns

Balázzsal régóta dolgozom együtt különböző marketing projekteken. Rendszer szemléletű megközelítése nagyon jól jön CRM és marketing automatizációs projekteknél is. Szakmai és technikai tudása weboldal építésben és kialakításban is nagy segítség nekem és az ügyfeleimnek is. Gyorsan és transzparensen dolgozik.

Miért válassz engem?

Számtalan hazai cégnek és cégvezetőnek segítettem kialakítani a márka és kommunikációs startégiáját. Tettem ezt egyébként ugyan így akár sales, akár marketing vezetőkkel is!

Saját Linkedin-es múltam

Mindig is aktív voltam platformon. Az utóbbi időben azonban én is másik fokozatb kapcsolatam ezen a platformon is.

Linkedin profile setup

Kérdezd meg elégedett ügyfeleimet!

Ha még bizonytalan vagy, nézd meg a weboldalam, vagy a LinkedIn oldalamat, ahol több referenciát, és minden bizonnyal közös ismerősöket is találsz, akiket bátran megkérdezhetsz rólam, a szakértelmemről és a munkám minőségéről is!