Webflow előfizetéses rendszere: Amotion.io esettanulmány

Publikálva:
2024-04-12
Olvasási idő:
4
perc
Webflow Membership esettanulmány

Mi az Amotion.io?

Az Amotion, a Prosperitas Kreatív Ügynökség új szolgáltatása külön brand alatt. Az Amotion megoldást kínál a márkáknak, hogy kiszervezzék termékeikhez a felhasználók által generált (UGC) videók készítését. Ezzel a szolgáltatással a márkák olyan videókat szerezhetnek be, amelyek a közösségi médián keresztül sokkal jobban viszonyulnak és hatékonyabban építik a bizalmat.

Az Amotion előfizetéses modellje lehetővé teszi az új videók beszerzését minden hónapban költséghatékony áron. Ha többet szeretne megtudni szolgáltatásaikról, és hogyan léphet kapcsolatba Keely O’Connorral a LinkedIn-profilján keresztül.

Ha további esettanulmányokra lennél kíváncsi, itt tudsz tovább olvasni.

Amotion.io weboldala

Mi az a Webflow, hogyan tud segíteni webhelye zökkenőmentes kezelésében?

A Webflow egy webtervező eszköz, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy kódírás nélkül is reszponzív webhelyeket hozzanak létre. Ezért szeretem annyira! Fogd és vidd szerkesztőt biztosít, mint például a Wix vagy más hasonló eszközök. A Webflow segítségével azonban több egyedi tervezést és megoldást hozhat létre webhelyéhez.

A Webflow beépített tartalomkezelő rendszert (CMS) is tartalmaz. Ezzel gond nélkül kezelheti és frissítheti webhelye tartalmát. Különféle tervezési elemeket és előre elkészített sablonokat kínál, amelyeket személyre szabhat, hogy egyedi megjelenést és hangulatot teremtsen webhelyének.

Ezenkívül lehetővé teszi a webhely tárolását a platformján. Így nem kell törődnie a bővítményekkel és frissítésekkel, mint például a Wordpress esetében.

Webflow és weboldalkészítés

- -✁- - - - - -  - - - - - 

Egyre több oldal készül Webflow rendszeren itthon is, mert remek, könnyen karbantartható rendszer, és nem igényel plugineket úgy, mint a Wordpress. Ha szeretnél többet tudni a Webflow rendszeréről, nézd meg gyorstalpaló Webflow minikurzusomat magyar nyelven. Ha pedig most tervezgeted új weboldaladat mindenképp nézd meg ezeket a tartalmaimat, amik biztosan segíteni fognak neked abban, hogy gyorsabb, jobb weboldalad legyen, mint a versenytársaidnak:

Lehetőség van egyéni KKV mentorálására is, ezzel kapcsolatban írj bátran a LinkedIn oldalamra!

- -✁- - - - - -  - - - - -

Hogyan találkoztunk és hogyan kezdtünk el együtt dolgozni az Amotion.io weboldalán?

Keely több mint egy éve felvette a kapcsolatot a Fiverr-en keresztül, hogy javítson néhány problémát az ügynökségük honlapján: prosperitasagency.com. Ezt követően 2022-ben Keely felkért, hogy készítsem el az új weboldalukat az Amotion számára is. Néhány telefonhívás után döntöttünk a tervezés mellett, és abban is megegyeztünk, hogy a Webflow-t megtartjuk honlapmotorként.

Szeretek Balázzsal együtt dolgozni, mert coaching kérdései nemcsak a weboldal elkészülésében, hanem a marketing és értékesítési folyamatokban is segítettek. Még a 8 órás időeltolódás sem okozott gondot.

Hogyan támogatja a Webflow az Amotion.io üzleti igényeit?

2022 vége óta a Webflow nemcsak az e-kereskedelmi megoldásokat támogatja, hanem a Membership (tagsági) megoldást vagy az előfizetés alapú fizetést is. Ezen és a közelgő CRM-en keresztül 360 fokos rendszert fognak biztosítani. A legfontosabb funkciók integrálása egy helyen. Segítségükkel könnyen használható (hosting, szerkesztés) webhelyet kaphat, a CMS-rel pedig e-kereskedelmi termékeket vagy esemény-előfizetéses termékeket, például tagságokat értékesíthet, és ügyfeleit egyetlen eszközzel kezelheti: a Webflow-val.

Keely és csapata is keresett egy ehhez hasonló megoldást. Céljuk az volt, hogy előfizetéses fizetéssel megkönnyítsék az ügyfélkezelést. Ez segít nekik stabilabb munkaterhelést és kiszámíthatóbb bevételt teremteni. A klienseknek is segít, hiszen nekik nem kell a videótartalom generálásával bajlódniuk, havonta megkapják a publikálásra kész anyagokat.

Rengeteg ingyenes tudásanyag, marketinges és sales-es kurzus, valamint letölthető friss tudásanyag található az oldalon, nézz körül te is! 

Gyakori kérdések

Mi az Amotion.io?

Az Amotion az új szolgáltatása a Prosperitas Kreatív Ügynökségnek, külön brand alatt. Kínál egy megoldást a márkáknak, hogy kiszervezzék termékeikhez a felhasználók által generált (UGC) videók készítését. Ez lehetővé teszi a márkáknak, hogy sokkal hatékonyabban építsék a bizalmat közösségi médián keresztül.

Mi az a Webflow, és hogyan segít webhelyek zökkenőmentes kezelésében?

A Webflow egy webtervező eszköz, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy kódírás nélkül reszponzív webhelyeket hozzanak létre. Segítségével könnyedén kezelhető és frissíthető a webhely tartalma, valamint biztosítja a webhely tárolását a platformján. Ezáltal könnyen használható és karbantartható webhelyeket lehet létrehozni.

Mi az az UGC?

UGC rövidítése a "User Generated Content"-nek, magyarul felhasználók által generált tartalmat jelent. Ez olyan tartalmakat foglal magában, amelyeket nem a márka vagy a vállalat hoz létre, hanem a felhasználók, ügyfelek vagy rajongók készítenek, például vélemények, képek, videók vagy posztok formájában.

Ezt a cikket elsőként is megkaphattad volna...

Iratkozz fel a hírlevelemre!
Török Balázs

Török Balázs

Digitális marketing tanácsadó

Török Balázsnak hívnak, azt szoktam mondani, hogy digitális marketinggel foglalkozom. Azt gondolom ugyanis, hogy az ügyfeleimnek jellemzően valamilyen marketing-sales problémájuk van és emiatt keresnek meg. Erre kínálok nekik megoldást, fejlesztem a digitális ökoszisztémájukat, megoldásaikat. Olvasd el az esettanulmányaimat, vagy nézz bele a tartalmaimba a YouTube-on, TikTok-on vagy írj nekem a LinkedIn oldalalamon! 

Nézd meg letölthető anyagaimat!

Tanulj és növekedj a tudásanyagaimmal!
Megnézem