Amotion.io's weboldala Webflow Membership megoldásával
Főoldal
>>
Blog
>>
Webflow előfizetéses rendszere: Amotion.io esettanulmány
Olvasási idő:
3
perc
Publikálva:
2023-09-17

Webflow előfizetéses rendszere: Amotion.io esettanulmány

Mi az Amotion.io?

Az Amotion, a Prosperitas Kreatív Ügynökség új szolgáltatása külön brand alatt. Az Amotion megoldást kínál a márkáknak, hogy kiszervezzék termékeikhez a felhasználók által generált (UGC) videók készítését. Ezzel a szolgáltatással a márkák olyan videókat szerezhetnek be, amelyek a közösségi médián keresztül sokkal jobban viszonyulnak és hatékonyabban építik a bizalmat.

Az Amotion előfizetéses modellje lehetővé teszi az új videók beszerzését minden hónapban költséghatékony áron. Ha többet szeretne megtudni szolgáltatásaikról, és hogyan léphet kapcsolatba Keely O’Connorral a LinkedIn-profilján keresztül.

Amotion.io weboldala

Mi az a Webflow, hogyan tud segíteni webhelye zökkenőmentes kezelésében?

A Webflow egy webtervező eszköz, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy kódírás nélkül is reszponzív webhelyeket hozzanak létre. Ezért szeretem annyira! Fogd és vidd szerkesztőt biztosít, mint például a Wix vagy más hasonló eszközök. A Webflow segítségével azonban több egyedi tervezést és megoldást hozhat létre webhelyéhez.

A Webflow beépített tartalomkezelő rendszert (CMS) is tartalmaz. Ezzel gond nélkül kezelheti és frissítheti webhelye tartalmát. Különféle tervezési elemeket és előre elkészített sablonokat kínál, amelyeket személyre szabhat, hogy egyedi megjelenést és hangulatot teremtsen webhelyének.

Ezenkívül lehetővé teszi a webhely tárolását a platformján. Így nem kell törődnie a bővítményekkel és frissítésekkel, mint például a Wordpress esetében.

Hogyan találkoztunk és hogyan kezdtünk el együtt dolgozni az Amotion.io weboldalán?

Keely több mint egy éve felvette a kapcsolatot a Fiverr-en keresztül, hogy javítson néhány problémát az ügynökségük honlapján: prosperitasagency.com. Ezt követően 2022-ben Keely felkért, hogy készítsem el az új weboldalukat az Amotion számára is. Néhány telefonhívás után döntöttünk a tervezés mellett, és abban is megegyeztünk, hogy a Webflow-t megtartjuk honlapmotorként.

Szeretek Balázzsal együtt dolgozni, mert coaching kérdései nemcsak a weboldal elkészülésében, hanem a marketing és értékesítési folyamatokban is segítettek. Még a 8 órás időeltolódás sem okozott gondot.

Hogyan támogatja a Webflow az Amotion.io üzleti igényeit?

2022 vége óta a Webflow nemcsak az e-kereskedelmi megoldásokat támogatja, hanem a Membership (tagsági) megoldást vagy az előfizetés alapú fizetést is. Ezen és a közelgő CRM-en keresztül 360 fokos rendszert fognak biztosítani. A legfontosabb funkciók integrálása egy helyen. Segítségükkel könnyen használható (hoszting, szerkesztés) webhelyet kaphat, a CMS-rel pedig e-kereskedelmi termékeket vagy esemény-előfizetéses termékeket, például tagságokat értékesíthet, és ügyfeleit egyetlen eszközzel kezelheti: a Webflow-val.

Keely és csapata is keresett egy ehhez hasonló megoldást. Céljuk az volt, hogy előfizetéses fizetéssel megkönnyítsék az ügyfélkezelést. Ez segít nekik stabilabb munkaterhelést és kiszámíthatóbb bevételt teremteni. A klienseknek is segít, hiszen nekik nem kell a videótartalom generálásával bajlódniuk, havonta megkapják a publikálásra kész anyagokat.

Török Balázs

Digitális marketing tanácsadó

Török Balázsnak hívnak, azt szoktam mondani, hogy digitális marketinggel foglalkozom. Azt gondolom ugyanis, hogy az ügyfeleimnek jellemzően valamilyen marketing-sales problémával keresnek meg. Erre keresek megoldást, fejlesztem a digitális ökoszisztémájukat, megoldásaikat. Olvasd el az esettanulmányaimat, vagy nézz bele a tartalmaimba a YouTube-on, TikTok-on és a LinkedIn oldalalamon! 

Iratkozz fel a hírlevelemre!

Szólj hozzá te is a cikkhez!
Megnézem a kommenteket!
Szeretnél hatékony, konvertáló weboldalt? Keress bizalommal, ha te sem Wordpresses, tucat weboldalt szeretnél magadnak vagy cégednek!
Igen, érdekel!
Szeretnél hatékony, konvertáló weboldalt? Keress bizalommal, ha te sem Wordpresses, tucat weboldalt szeretnél magadnak vagy cégednek!
Konzultáljunk a weboldalamról!
Ezeken a platformokon is megtalálsz:

👋Kapcsolat

Ha többet szeretnél tudni rólam, olvasd el ez azt oldalt, vagy dobj rám egy üzentet Linkedin-en, olvasd el a CV-m, készítettem egy saját "Linktree" oldalt is, itt minden fontos és friss anyagot megtalálsz!

Itt pedig meg találod a kötelező részt: Privacy Policy, Terms of Conditions, Impressum. Itt is megtalálsz még: Shoprenter, Clutch, Contra.
For English homepage please click here.

Török Balázs
Balázs Török
👨𝐂𝐫𝐞𝐚𝐭𝐢𝐧𝐠 𝐠𝐫𝐞𝐚𝐭 𝐬𝐭𝐨𝐫𝐢𝐞𝐬 𝐟𝐨𝐫 𝐠𝐫𝐞𝐚𝐭 𝐩𝐫𝐨𝐝𝐮𝐜𝐭𝐬🚀
Eötvös Loránd University
View profile