AI alapú SEO optimalizáció egyedi megoldásokkal

Kevesen használják jól az AI megoldásokat🤖- legyél a kevesek között!

Nézd meg esettanulmányaimat, hogy milyen valós eredményeket lehet elérni a mesterséges intelligencia megfelelő, tudatos használatával, amik bevétel is termelnek!

Fordulj hozzám bizalommal!

Mesterséges intelligencia tanácsadó

Miben más megoldás ez, mint...

A ChatGPT vagy más AI megoldás

Ez a megoldás is a nagy nyelvi modelleken alapszik, azonban a ChatGPT-től vagy a többi hasonló megoldástól, vagy akár a webshop motoroknál megjelenő szöveggeneráló megoldásoknál összetettebb, SEO fókuszú megoldás, amely valóban a te webshopodra vagy weboldaladra szabottan készül el.

Mint a webshopok, webmotorok beépített AI megoldásai?

A webshopok termékleírás megoldásai kevéssé automatizáltak, tulajdonképpen csak a ChatGPT felületén is használható megoldás becsatornázása az adott webshopos rendszerbe. Ezek nem biztosítják azt, hogy az elkészülő tartalom a SEO optimalizált, valamint valóban a te márkádra szabottan készüljön el.

Milyen eredmények vannak?

Több esettanulmányt is hoztam az elmúlt egy évből, amelyek különböző szituációkban is megfelelően vizsgáztak, van olyan, ahol anonimizált módon, de a webshop bevételének volumenét, növekedését is láthatod az AI SEO-s megoldások mellett, eredményeként.

Termék adatbázis import UNAS

Termékleírás vagy blog?

A megoldás blogoknál is működik, nem csak termékleírásoknál

Ahogy az esettanulmányok között is láthatod, az első megoldás még termékek SEO-jának a javítására született meg, azóta azonban blogoknál is alkalmaztam a megoldást sikerrel. Fontos aláhúzni azonban, hogy ezek a megoldások nem helyettesítik a valódi, minőségi tartalmat, azonban nagy mértékben tudja segíteni az oldaladra irányuló forgalmat. Érdemes erre (is) úgy tekinteni, mint egy marketinges eszközre - hiszen az is -, amit beépíthetsz a megfelelő helyekre. Ha pedig jól alkalmazod ezt a megoldást, remek eredményeket fog hozni számodra is!

Ha érdekel a megoldás, kérj mindenképp költségkalkulációt, ez díjmentes. Azonban a konzultációt csak díj előre megfizetése mellett tudom vállalni, emellett a konzultációhoz szükséges NDA (titoktartási szerződés aláírása is)!

Kérj ingyenes költségkalkulációt!

AI SEO esettanulmányok

Webshop minimális online fókusszal, Wordpressen

A cég egy klasszikus magyar KKV, valamennyi online jelenléttel, de igazán komoly energiákat korábban nem fektettek az online értékesítésre. 2023 elején 200 termékoldal optimalizációját készítettem el, amikor ezeknek a minőségellenőrzése megtörtént kezdtem bele a nagyobbik részébe munkának, a maradék 600 oldal optimalizációja, amit még kiegészítettünk 15 a témába és a termékportfólióba illeszkedő blogcikkel is.

B2B oldal, szolgáltatás értékesítés

2023 nyarán készítettem el az oldalhoz kapcsolódó tartalom stratégiát, a fő szolgáltatási területeket, és ezekhez készült el közel 200 cikk mesterséges intelligencia és egyedi promptok segítségével. Majd ezeket a cikkeket SEO optimalizáltam, beépítettük őket az oldalstruktúrába, majd további optimalizációkat hajtottam végre ezeken a tartalmakon, hogy még érdekesebbek és értékesebbek legyenek az olvasók, és így a Google számára is.

Közepes méretű webshop, UNAS rendszeren

Az oldal egy klasszikus, közepes méretű webshop. Mint ilyen 4000 termékkel, valamint 600 kategória és márka oldallal rendelkezik, tehát nagyobb és komplexebb, mint a korábbi webshop, de korántsem egy több tízezer termékkel rendelkező webshop. Itt is használtam mesterséges intelligenciát, egyedi promptokat, ahogy a fenti példák esetében, úgy itt is beépítettük ezekbe az új leírásokba a meglévő tartalmakat, van ahol pedig a meglévő leírásokat használtuk fel.

Nézd meg korábbi előadásomat!

Rendszeresen vannak eseményeim, ahol te is megismerheted az éppen aktuális témákat, amikkel foglalkozom. Ezeken a ChatGPT és a különböző mesterséges intelligencia megoldások is gyakori témák, itt éppen egy részletet láthatsz, amikor az egyik fenti esettanulmányt mutatom be részletesebben.

SEO alapú megközelítés

A SEO továbbra is kiemelt szereppel rendelkezik az online marketingben. Az utóbbi időben az változott - elsősorban külföldön -, hogy rengeteg tartalom született a nagy nyelvi modelleknek köszönhetően. Ez itthon is biztosan megjelent, azonban korántsem olyan széles körben, min külföldön. Illetve sajnos itt is kevés a jó esettanulmány, használat, amikor ezek a nagy nyelvi eszközök okosan vannak használva, és éppen úgy és olyan mértékben, hogy az valóban értéke tudjon teremteni, a vásárlónak is és a weboldal tulajdonosának is.

Egyedi megoldás a te közönségedre, cégedre szabva!

Sokan még a promptolással és a ChatGPT alapvető, tudatos használatával sincsenek tisztában, sem sajnos azzal, hogy ezt hogyan lehet valójában jó kiaknázni. Vagy nem is használják ezeket a megoldásokat napi szinten, nos ők azok, akik le fognak maradni,ahogy történt ez a 2000-es évekbeli internet széles körű elterjedése során, vagy a TikTok esetében a Covid alatt.

A fenti AI SEO alapú esettanulmányokban az a közös, hogy nem általánosan, és nem csak a ChatGPT felületét használtam, hanem további eszközöket, módszereket, amik lehetővé tették, hogy jobb minőségű és nagyobb hatással rendelkező eredmények születhessenek.

AI SEO és bevételek

Egyszeri megoldásként

Az első két alkalommal egyszeri megoldás született, felkerültek a tartalmak és nem úgy alakítottuk ki a rendszert, hogy az később is könnyedén, tulajdonképpen automatizáltan tudják használni a megoldást, így egy egyszeri, fix díjas konstrukcióról állapodtunk meg.

Automatizált folyamatként, havidíjas megoldással

Lehetővé van felépíteni a rendszert úgy is, hogy rendszeresen lehessen vele termékleírásokat, kategória leírásokat vagy éppen blogcikkeket készíteni. Ilyenkor kicsit máshogy kell felépíteni a rendszert, vannak folyamatos költségek is, illetve ilyenkor is vannak azért bizonyos élőmunkát igénylő folyamatok, amik segítik azt, hogy az elkészült tartalom még inkább jól tudjon hasznosulni. Valamint ebben az esetben is kötelező a minőségbiztosítás, az elkészült anyagok emberi ellenőrzése.

AI SEO cikkek az oldalon

További cikkeim a témában:

Blogomon rendszeresen publikálok szakmai tartalmakat mesterséges intelligencia, SEO és ChatGPT témákban is. Olvass bele ezekbe a cikkekbe is!

Néhány gondolat korábbi ügyfeleimtől

Referenciáim

Kalocsai Lea

Global Head of Sales

Codecool

Reszponzív és gyors volt, mindig emlékeztetett arra, ha valami rajtam dependált vagy nekem kellett döntést hoznom benne, így az összes szakmai-technikai feladatot rábízhattam, míg nekem “csak” a Codecoop specifikus kérdésekkel kellett foglalkoznom.

Szlávik Péter

CEO

Eduardo Business Simulation

Nagyon ajánlom Balázst, mint digitális marketing szakértőt, aki nagyban hozzájárult marketingstratégiánk átalakításához. Balázs a digitális trendek mély megértésével és innovatív szemléletével segített abban, hogy hatékonyabban érjük el célközönségünket. Támogatta marketingkommunikációs erőfeszítéseinket, finomította üzenetküldésünket, ...

Prauda Gergő

B2B marketing konzultáns

Balázzsal régóta dolgozom együtt különböző marketing projekteken. Rendszer szemléletű megközelítése nagyon jól jön CRM és marketing automatizációs projekteknél is. Szakmai és technikai tudása weboldal építésben és kialakításban is nagy segítség nekem és az ügyfeleimnek is. Gyorsan és transzparensen dolgozik.

Ha mégsem, foglalj időpontot!

Miért válassz engem?

Valóban egyedi megoldás

Immár több mint egy éves valós tapasztalatom van abban, hogy miképp lehet valódi eredményeket elérni mesterséges intelligencia segítségével a marketingben, amelyek valóban bevételt is generálnak. Ilyen eredményeket nem fogsz tudni elérni csupán ChatGPT-vel, vagy a különböző rendszerekbe integrált szöveggeneráló megoldásokkal.

Konzultatív, megoldásfókuszú kivitelezés

Mivel alapvetően egy egyedi megoldásról van szó, ami új a piacon és amivel tulajdonképpen akár pár nap alatt teljesen fel lehet építeni vagy akár újjá lehet építeni egy webshop vagy weboldal tartalmait, ezért ennek megfelelő körültekintéssel és odafigyeléssel igyekszem kezelni ezeket a projekteket.

organikus forgalom eredmények

Titoktartási szerződés, NDA

Mivel az általam alkalmazott megoldással itthon még nem találkoztam, ezért minden első körös konzultáció előtt is szükséges NDA, azaz titoktartási szerződés megkötése. Ez téged is véd, hiszen az early adopterek, akik először kezdenek el használni megoldásokat, sokszor nem szeretnék nyilvánvalóvá tenni a versenytársaik számára, hogy milyen versenyelőnyökkel rendelkeznek.

Opció a kizárólagosságra

Természetesen lehetőség van a kizárólagosságra is, amennyiben ez is fontos lehet a számodra, kérlek a konzultáció során beszéljünk erről az igényedről is. Fontos pontosítani ugyanis, hogy hány versenytársra, milyen időszakra vagy éppen milyen területre, tevékenységi körre szeretnél kérni kizárólagosságot.

Kérj ingyenes költségkalkulációt!