Marketing és sales csapatok számára

HubSpot CRM Marketing és Sales Suite magyar vállalkozások számára

Magyar cégeknek és KKV-knak segítek növekedni HubSpot CRM automatizációnak a segítségével Sales és Marketing területen.

Fordulj hozzám bizalommal!

Hubpost tanácsadás Török Balázs

Miben jobb a HubSpot CRM más marketing automatizációkhoz képest?

A HubSpot egy CRM rendszer, amely segít egy helyen tartani az összes ügyféladatodat és kommunikációdat. Kiküldhetsz vele hírleveleket, személyre szabott automatikus leveleket, kosárban hagyott termékek emlékeztetőid, de akár az ügyfeleidet is kezelheted benne és egy nagyobb, komoly sales folyamatot is fel tudsz benne építeni.

A HubSpot tehát egy olyan marketing automatizációs rendszer, amiben tárolhatod, lérehozhatod és személyre szabott kommunikációhoz fel tudod használni ezeket az adatokat.

A rendszer több integrációt is könnyen kezel, és több magyar webshop motorral is könnyen összeköthető (nativ módon, tehát külön fejlesztés nélkül is), ilyen például az UNAS vagy a Shoprenter, de ha arra van szükséged, akár Shopify-jal is könnyen integrálhatod.

10 Ă©v
tapasztalat
marketing terĂĽleten
4 Ă©v
tapasztalat
sales terĂĽleten
40+
elégedett
ügyfél

Olvass bele az esettanulmányokba!

Bevezetés sales fókusszal a CupHub számára

A CupHub esetében az automatizáció magasabb foka és a mélyebb marketinges integrációs lehetőségek miatt merült fel az igény, hogy váltsunk egy új CRM rendszerre. Itt igen gyorsan a költségeket és az integrációs lehetőségeket mérlegelve az ActiveCampaign rendszere mellett döntöttünk.

A CupHub oldala egyébként Shoprenter motoron üzemel, ahol én is elérhető Shoprenter szakértő vagyok, illetve az is segítette az integrációt, hogy a döntést követően nem sokkal publikussá vált a Shoprenter-ActiveCampaign natív integrációja is, ami tovább segítette az új rendszer minél zökkenőmentesebb integrációját.

Bevezetés marketing fókusszal a ZöldBolt számára

A Zöldbolt UNAS-os webshop motoron fut. És mint ilyen, felmerült az igény, hogy szofisztikált, automatizmusokra épülő komplex email marketinggel támogassuk meg a webshop eladási számait. Első gondolatunk nem az ActiveCampaign-re esett, de végül, a könnyebb integráció miatt mégis ezt a CRM rendszert válaztottuk ki.

A Zöldbolt esetében a bevezetést megelőzte egy költségkalkuláció, illetve automatizációs mindmap-en kezdtük meg a folyamatok tervezését. Ezt követően elkezdtük az első rendszeres levelek kiküldését, majd a legfontosabb automatizációkat, fél évvel később pedig még upgradeltünk is a nagyobb csomagra.

Én is ezt használom

Mint CRM szakértő, több eszközzel is rendszeresen dolgozom, mint a MailerLite vagy a Brevo, de a saját oldalam és folyamataim két rendszeren működnek, a HubSpotot használom a B2B ügyfelek, folyamatok lekövetésére, illetve az ActiveCampaign rendszerét használom a B2C kommunikációra, tehát a hírlevelezésre és az email automatizációkra.

Ez nem ideális, nem javasolnám ügyfeleimnek. Historikusan alakult így. Részben így könnyebb naprakészen tartani mind a két eszközben a tudásom, illetve abban is segít ez a megoldás számomra, hogy pontosabban el tudom választani a két kommunikációmat.

HubSpot Sales Suite bevezetése

HubSpot Marketing Ă©s Sales Suite

A HubSpot rendszere két részre osztható. Az egyiknek a célja a tömeges kommunikáció, ide tartozik a hírlevél és az email automatizációk. A másik része inkább a sales-t tudja támogatni, ebben a különböző ügyfelek átlátható kezelése, a sales folyamatok automatizációja, jobb mérhetősége és könnyebb riportálása található.

Miért éri meg a Hubspot?
Integrált
egységes rendszer
Mitől lesz hatékony?
Adatok
marketing & sales
Hogyan segĂ­t neked?
Automata
megoldások

Marketing Suite automatizációk

A legfontosabb marketinges eszköz nyilvánvalóan a hírlevél. Sok magyar e-mailes rendszerhez képest a HubSpot rendszere képes kimutatni és visszaadni olyan információkat, hogy ki az, aki megnyitotta a hírlevelünket, kattintott-e linkre, melyik linkre, esetleg vásárolt-e az email hatására.

Emellett valamennyi, a rendszerben létrehozott és ott tárolt adatra, aktivitásra tudunk automatizációkat is indítani. Ez azt jelenti, hogy ha én megnyitottam egy emailt tegnap, de nem vásároltam ma, viszont felmentem az oldalra és megnéztem ugyan azt a terméket, mint tegnap, akkor a HubSpot automatikusan küldjön ki akár kedvezményes kupont a rendszerből.

HubSpot Sales automatziációk bevezetése

Sales Suite automatizációk

2-3 fős sales csapatok esetében is már hatalmas előnyt tud jelenteni egy sales automatizációs rendszer. Ilyen a HubSpot is. Segíteni, automatizálni, könnyíteni tudja a sales-es szakemberek munkáját. Követhetőbbé és számosíthatóvá vállnak a sales-es folyamatok, emellett pedig megszűnnek az átláthatatlan excel táblázatok.

Tulajdonosi szempontból pedig kifejezetten növelni a cég stabilitását egy CRM-rendszer, hiszen megelőzhető az, hogy egy-egy kollégához legyen köthető az ügyfélkapcsolat, illetve átláthatóbbá és nyomonkövethetővé válik a teljes ügyfélkommunikáció.

HubSpot Sales metrikák

További cikkeim a témában:

Blogomon rendszeresen publikálok szakmai tartalmakat a HubSpot témájában is. Olvass bele ezekbe a cikkekbe is!

Egyedül szeretnéd bevezetni a HubSpot rendszerét? Segítek!

Rengeteg olyan letölthető, videós és online anyagom van, ami segíthet neked, ha egyedül szeretnéd bevezetni a Hubspot rendszerét, vagy akár másik CRM rendszert. Ezek nagymértékben megkönnyítik, leegyszerűsítik és felgyorsítják bármelyik CRM rendszer, marketing és sales automatizációs folyamatainak a bevezetését, implementációját. Használd te is őket bátran!

Ha mégsem, foglalj időpontot!
Néhány gondolat korábbi ügyfeleimtől

Referenciáim

Kalocsai Lea

Global Head of Sales

Codecool

Reszponzív és gyors volt, mindig emlékeztetett arra, ha valami rajtam dependált vagy nekem kellett döntést hoznom benne, így az összes szakmai-technikai feladatot rábízhattam, míg nekem “csak” a Codecoop specifikus kérdésekkel kellett foglalkoznom.

Szlávik Péter

CEO

Eduardo Business Simulation

Nagyon ajánlom Balázst, mint digitális marketing szakértőt, aki nagyban hozzájárult marketingstratégiánk átalakításához. Balázs a digitális trendek mély megértésével és innovatív szemléletével segített abban, hogy hatékonyabban érjük el célközönségünket. Támogatta marketingkommunikációs erőfeszítéseinket, finomította üzenetküldésünket, ...

Prauda Gergő

B2B marketing konzultáns

Balázzsal régóta dolgozom együtt különböző marketing projekteken. Rendszer szemléletű megközelítése nagyon jól jön CRM és marketing automatizációs projekteknél is. Szakmai és technikai tudása weboldal építésben és kialakításban is nagy segítség nekem és az ügyfeleimnek is. Gyorsan és transzparensen dolgozik.

Miért válassz engem?

Magyar nyelvű támogatás és háttéranyagok

Velem könnyen, magyar nyelven és akár megannyi háttéranyaggal együtt, megtámogatva tudod bevezetni ezt a remek CRM rendszert, legyen szó a marketing agy a sales részéről, esetleg mindkettőről együtt. Mindkettőben sokéves tapasztalatom van.

Teljeskörű tanácsadás

2017-óta foglalkozom CRM rendszerek bevezetésével, implementációjával, sales és amarketing, sőt még HR csapatok részére is, mint ATS helyettesítő megoldás. Ha most szeretnéd bevezetni, vagy csak fontolgatod, esetleg már ezt a rendszert használod, de úgy érzed megakadtál benne, kérdezz nyugodtan!

Hubspot közösségi média

HubSpot kivitelezés

Nem csak stratégiában és tanácsadásban tudlak segíteni, hanem a rendszer bevezetésében, az betanításban is szívesen segítek, támogatlak legyél sales vezető, marketing vezető vagy éppen tulajdonosi szerepkörben!

HubSpot oktatások

A fenti tudásanyagok között is találsz rengeteg hasznos és ingyenes ActiveCampaign tudásanyagot is. De többször készítettem már személyre, cégre szabott oktatási anyagokat is az adott bevezetéshez, a kollégák betanításához, a leendő új kollégák onboardingjához is!

Kérdezd meg elégedett ügyfeleimet!

Ha még bizonytalan vagy, nézd meg a weboldalam, vagy a LinkedIn oldalamat, ahol több referenciát, és minden bizonnyal közös ismerősöket is találsz, akiket bátran megkérdezhetsz rólam, a szakértelmemről és a munkám minőségéről is!

Vagy foglalj időpontot most!