Pannon Yacht

Publikálva:
2024-05-18
Olvasási idő:
3
perc
Pannon Yacht

Kisebb cégek számára, szoktam készíteni PPC auditot és tanácsadást. Ilyenkor nem havidíjas megoldásban dolgozom nekik, hanem esetileg segítek beállítani, elindítani kampányokat, amik aztán hosszabb ideig is megfelelően futnak.

A PannonYacht egy hajókkal kereskedő cég, több neves márka is tartozik hozzájuk, mint amilyen a Beneteau is.

Mi volt a probléma?

A tuljadonosokat már régebb óta ismerem több mási kprojekt kapcsán. A Facebook-os hirdetéek, mérések, a weboldal auditjára kértek fel.

Mi volt a megoldás?

Alakítottunk a Facebook-os kampánystruktúrán, célzásokat és kampánytípusokat is változtattunk, hogy növelhetjük a hatékonyságot, illetve új ormátumokat is kipróbáltunk és behoztunk az új kampányokba.

Milyen eszközöket használtam?

Facebook Ads

A Facebook Ads a Meta által kínált hirdetési platform, amely lehetővé teszi a vállalkozások számára, hogy célzott hirdetéseket hozzanak létre és futtassanak a Facebookon, az Instagramon, valamint a Messenger és más Meta alkalmazásokban. A hirdetők demográfiai adatok, érdeklődési körök és viselkedés alapján célozhatják meg a közönséget, és részletes analitikai eszközök segítségével mérhetik a kampányok teljesítményét.

Facebook Conversion API

A Facebook Conversion API (CAPI) egy eszköz, amely lehetővé teszi a hirdetők számára, hogy közvetlenül a szervereikről küldjenek eseményadatokat a Facebookra. Ez növeli az adatátvitel megbízhatóságát, és segít pontosabb konverziókövetést biztosítani, különösen akkor, ha a böngésző alapú követés korlátozott. A CAPI használatával javítható a kampányok hatékonysága, mivel az adatok közvetlen forrásból érkeznek, minimalizálva a veszteségeket és a pontatlanságokat a mérés során.

Google Tag Manager

A Google Tag Manager egy ingyenes eszköz, amely lehetővé teszi a weboldal tulajdonosok és digitális marketing szakemberek számára, hogy egyszerűen kezeljék és telepítsék a nyomkövetési kódokat és tageket a webhelyükön. A platform segítségével könnyen hozzáadhatók, módosíthatók és kezelhetők a különböző analitikai és marketingcímkék anélkül, hogy közvetlenül a weboldal kódjába kellene beavatkozni.

Közösségi média marketing tanácsadás

- -✁- - - - - -  - - - - - 

Ha szeretnél többet kihozni a marketingből, ha szeretnél hatékonyabban tartalmakat készíteni a közösségi média felületeidre. Töltsd le ezt a tartalommarketing készítést segítő anyagomat, de PPC kampányokban is szívesen segítek neked!

Érdemes lehet megnézned ezeket az anyagaimat is:

Ha pedig egyéni konzultációra lenne szükséged, válaszd az egyéni KKV mentorálását vagy, írj bátran a LinkedIn oldalamon!

- -✁- - - - - -  - - - - - 

Gyakori kérdések

Milyen célzási lehetőségek állnak rendelkezésre a Facebook Ads-ben?

A Facebook Ads széles körű célzási lehetőségeket kínál, beleértve a demográfiai adatok (kor, nem, helyszín), érdeklődési körök, viselkedési adatok és egyéni közönségek alapján történő célzást. Emellett lehetőség van retargeting kampányok létrehozására is, amelyek a korábbi látogatók és interakciók alapján célozzák meg a felhasználókat.

Hogyan segíti a Facebook Conversion API a kampányok optimalizálását?

A Conversion API pontosabb adatokat biztosít, ami segít a hirdetőknek jobban megérteni a felhasználói interakciókat és optimalizálni a kampányokat. Az adatok közvetlen küldése csökkenti az adatvesztést és növeli a kampányok hatékonyságát.

Mire használható a Google Tag Manager?

A Google Tag Manager lehetővé teszi a weboldal tulajdonosok és digitális marketing szakemberek számára, hogy egyszerűen kezeljék és telepítsék a nyomkövetési kódokat és tageket a webhelyükön. Ezzel az eszközzel könnyen hozzáadhatók, módosíthatók és kezelhetők a különböző analitikai és marketingcímkék anélkül, hogy közvetlenül a weboldal kódjába kellene beavatkozni.

Ezt a cikket elsőként is megkaphattad volna...

Iratkozz fel a hírlevelemre!
Török Balázs

Török Balázs

Digitális marketing tanácsadó

Török Balázsnak hívnak, azt szoktam mondani, hogy digitális marketinggel foglalkozom. Azt gondolom ugyanis, hogy az ügyfeleimnek jellemzően valamilyen marketing-sales problémájuk van és emiatt keresnek meg. Erre kínálok nekik megoldást, fejlesztem a digitális ökoszisztémájukat, megoldásaikat. Olvasd el az esettanulmányaimat, vagy nézz bele a tartalmaimba a YouTube-on, TikTok-on vagy írj nekem a LinkedIn oldalalamon! 

Nézd meg letölthető anyagaimat!

Tanulj és növekedj a tudásanyagaimmal!
Tippek webshop tulajdonosoknak
Tippek webshop tulajdonosoknak

Tippek webshop tulajdonosoknak

Ezekkel növelheted a webshopod sikerességét, forgalmát! Nézd meg ezt az 5 ingyenes tippet! Töltsd le most!
Érdekel / Letöltöm
Íme 25 tipp Facebook és PPC kampányokhoz
Íme 25 tipp Facebook és PPC kampányokhoz

Íme 25 tipp Facebook és PPC kampányokhoz

Pörgesd fel a PPC kampányaidat, hozz ki belőlük többet, javísd a ROAS-odon most!
Érdekel / Letöltöm