Pannon Yacht

Pannon Yacht

Publikálva:
2024-05-18
Olvasási idő:
3
perc

Kisebb cégek számára, szoktam készíteni PPC auditot és tanácsadást. Ilyenkor nem havidíjas megoldásban dolgozom nekik, hanem esetileg segítek beállítani, elindítani kampányokat, amik aztán hosszabb ideig is megfelelően futnak.

A PannonYacht egy hajókkal kereskedő cég, több neves márka is tartozik hozzájuk, mint amilyen a Beneteau is.

Mi volt a probléma?

A tuljadonosokat már régebb óta ismerem több mási kprojekt kapcsán. A Facebook-os hirdetéek, mérések, a weboldal auditjára kértek fel.

Mi volt a megoldás?

Alakítottunk a Facebook-os kampánystruktúrán, célzásokat és kampánytípusokat is változtattunk, hogy növelhetjük a hatékonyságot, illetve új ormátumokat is kipróbáltunk és behoztunk az új kampányokba.

Milyen eszközöket használtam?

Facebook Ads

A Facebook Ads a Meta által kínált hirdetési platform, amely lehetővé teszi a vállalkozások számára, hogy célzott hirdetéseket hozzanak létre és futtassanak a Facebookon, az Instagramon, valamint a Messenger és más Meta alkalmazásokban. A hirdetők demográfiai adatok, érdeklődési körök és viselkedés alapján célozhatják meg a közönséget, és részletes analitikai eszközök segítségével mérhetik a kampányok teljesítményét.

Facebook Conversion API

A Facebook Conversion API (CAPI) egy eszköz, amely lehetővé teszi a hirdetők számára, hogy közvetlenül a szervereikről küldjenek eseményadatokat a Facebookra. Ez növeli az adatátvitel megbízhatóságát, és segít pontosabb konverziókövetést biztosítani, különösen akkor, ha a böngésző alapú követés korlátozott. A CAPI használatával javítható a kampányok hatékonysága, mivel az adatok közvetlen forrásból érkeznek, minimalizálva a veszteségeket és a pontatlanságokat a mérés során.

Google Tag Manager

A Google Tag Manager egy ingyenes eszköz, amely lehetővé teszi a weboldal tulajdonosok és digitális marketing szakemberek számára, hogy egyszerűen kezeljék és telepítsék a nyomkövetési kódokat és tageket a webhelyükön. A platform segítségével könnyen hozzáadhatók, módosíthatók és kezelhetők a különböző analitikai és marketingcímkék anélkül, hogy közvetlenül a weboldal kódjába kellene beavatkozni.

Közösségi média marketing tanácsadás

- -✁- - - - - -  - - - - - 

Ha szeretnél többet kihozni a marketingből, ha szeretnél hatékonyabban tartalmakat készíteni a közösségi média felületeidre. Töltsd le ezt a tartalommarketing készítést segítő anyagomat, de PPC kampányokban is szívesen segítek neked!

Érdemes lehet megnézned ezeket az anyagaimat is:

Ha pedig egyéni konzultációra lenne szükséged, válaszd az egyéni KKV mentorálását vagy, írj bátran a LinkedIn oldalamon!

- -✁- - - - - -  - - - - - 

Gyakori kérdések

Milyen célzási lehetőségek állnak rendelkezésre a Facebook Ads-ben?

A Facebook Ads széles körű célzási lehetőségeket kínál, beleértve a demográfiai adatok (kor, nem, helyszín), érdeklődési körök, viselkedési adatok és egyéni közönségek alapján történő célzást. Emellett lehetőség van retargeting kampányok létrehozására is, amelyek a korábbi látogatók és interakciók alapján célozzák meg a felhasználókat.

Hogyan segíti a Facebook Conversion API a kampányok optimalizálását?

A Conversion API pontosabb adatokat biztosít, ami segít a hirdetőknek jobban megérteni a felhasználói interakciókat és optimalizálni a kampányokat. Az adatok közvetlen küldése csökkenti az adatvesztést és növeli a kampányok hatékonyságát.

Mire használható a Google Tag Manager?

A Google Tag Manager lehetővé teszi a weboldal tulajdonosok és digitális marketing szakemberek számára, hogy egyszerűen kezeljék és telepítsék a nyomkövetési kódokat és tageket a webhelyükön. Ezzel az eszközzel könnyen hozzáadhatók, módosíthatók és kezelhetők a különböző analitikai és marketingcímkék anélkül, hogy közvetlenül a weboldal kódjába kellene beavatkozni.

Ezt a cikket elsőként is megkaphattad volna...

Iratkozz fel a hírlevelemre!
Török Balázs

Török Balázs

Digitális marketing tanácsadó

Török Balázsnak hívnak, azt szoktam mondani, hogy digitális marketinggel foglalkozom. Azt gondolom ugyanis, hogy az ügyfeleimnek jellemzően valamilyen marketing-sales problémájuk van és emiatt keresnek meg. Erre kínálok nekik megoldást, fejlesztem a digitális ökoszisztémájukat, megoldásaikat. Olvasd el az esettanulmányaimat, vagy nézz bele a tartalmaimba a YouTube-on, TikTok-on vagy írj nekem a LinkedIn oldalalamon! 

Nézd meg letölthető anyagaimat!

Tanulj és növekedj a tudásanyagaimmal!
Tippek webshop tulajdonosoknak
Tippek webshop tulajdonosoknak

Tippek webshop tulajdonosoknak

Ezekkel növelheted a webshopod sikerességét, forgalmát! Nézd meg ezt az 5 ingyenes tippet! Töltsd le most!
Érdekel / Letöltöm
Pörgesd fel a webshopodat most!
Pörgesd fel a webshopodat most!

Pörgesd fel a webshopodat most!

Tudj meg még többet arról, hogyan tudod javítani a webshopod hatékonyságát és bevételtermelő képességét!
Érdekel / Letöltöm