MetaINF

Publikálva:
2024-05-14
Olvasási idő:
4
perc
MetaINF

A MetaINF sok hazai IT-s szakember számára ismerős lehet, nem véletlen, hiszen világszerte vannak ügyfeleik, így itthon is sok céggel dolgoznak együtt.

Számukra a MNDWRK-ön keresztül dolgoztam együtt. Az ő oldaluk is Webflow rendszerre épült, emellett HubSpot implementációban segítettem a csapatot.

Mi volt a probléma?

Az évek során kialakított HubSpot rendszerben szükségessé vált a rendbetétel, különösen a hozzáférések, jogosultságok és listák tisztázása.

Mi volt a megoldás?

Ez a probléma sok CRM rendszerben előfordul. A megoldás egy klasszikus "nagytakarítás" volt, amely során sok élőmunkával és egyeztetéssel egy új koncepciót alakítottunk ki, és ennek megfelelően rendeztük a meglévő adatokat. Ezzel párhuzamosan kialakítottuk az új rendszert is, hogy a megfelelő szabályok betartásával elkerüljük a hasonló problémák ismételt előfordulását. Ez hasonló a programozásban ismert "Clean Code" fogalomhoz.

Milyen eszközöket használtam?

HubSpot

A HubSpot egy átfogó marketing, értékesítési és ügyfélszolgálati platform, amely segíti a vállalkozásokat abban, hogy vonzóvá váljanak, bevonják és elégedetté tegyék ügyfeleiket. A HubSpot különböző szoftvermegoldásokat kínál, mint például tartalomkezelő rendszer (CMS), e-mail marketing, közösségi média kezelés, SEO eszközök, ügyfélkapcsolat-kezelő rendszer (CRM), analitikai eszközök és még sok más.

Mindmap

Az elmetérkép (mindmap) egy vizuális eszköz, amely támogatja az információk rendszerezését, strukturálását és megértését. Egy központi témából indul ki, amely köré ágak formájában kapcsolódnak az alárendelt gondolatok, ötletek és információk. Az elmetérképek különösen hasznosak a kreatív gondolkodás, a tanulás, a problémamegoldás és a tervezés során.

HubSpot és CRM tanácsadás

Ha szeretnél hatékonyabb sales és marketing folyamatokat, akkor érdemes tájékozódnod a CRM rendszerekről. Hasznos tartalmakat találhatsz a HubSpot Sales és Marketing rendszerrel kapcsolatban. Ha még csak most ismerkedsz a rendszerrel, próbáld ki magyar nyelvű HubSpot-os bevezető minikurzusomat! Ha pedig most tervezed újra a sales és marketing folyamataidat, ez az anyagom lesz hasznos számodra!

Ha szeretnél hatékonyabb CRM rendszert, vagy most gondolkozol ilyenen, és lenne kérdésed, írj nekem LinkedIn-en!

Gyakori kérdések

Miért előnyös a HubSpot használata?

A HubSpot egy erőteljes és sokoldalú platform, amely segít a vállalkozásoknak optimalizálni marketing, értékesítési és ügyfélszolgálati tevékenységeiket. Az integrált eszközök és az automatizálás révén a HubSpot növeli a hatékonyságot és hozzájárul a vállalkozások növekedéséhez.

Milyen előnyei vannak egy mindmap-nek?

Az elmetérkép egy hatékony vizuális eszköz, amely segíti az információk rendszerezését, megértését és kreatív gondolkodást. Az elmetérképek használata elősegíti a tanulást, a problémamegoldást és az ötletgenerálást, valamint javítja a kommunikációt és az együttműködést.

Kik használják a HubSpot Sales csomagot?

A HubSpot Sales csomagot elsősorban olyan vállalkozások és értékesítési csapatok használják, amelyek célja az értékesítési folyamatok optimalizálása és hatékonyságának növelése. Az alábbi csoportok gyakran veszik igénybe a HubSpot Sales csomagot:

  • Kis- és középvállalkozások (KKV-k): Ezek a vállalkozások gyakran keresnek költséghatékony és egyszerűen használható megoldásokat, hogy javítsák értékesítési tevékenységeiket.
  • Nagyvállalatok: Nagyobb cégek is használják a HubSpot Sales csomagot az értékesítési folyamatok automatizálására és a csapatok közötti együttműködés javítására.
  • Start-up vállalkozások: Kezdő vállalkozások számára a HubSpot Sales ideális, mivel lehetővé teszi számukra, hogy gyorsan felépítsék és optimalizálják értékesítési folyamataikat anélkül, hogy jelentős beruházásokra lenne szükség.

Ezt a cikket elsőként is megkaphattad volna...

Iratkozz fel a hírlevelemre!
Török Balázs

Török Balázs

Digitális marketing tanácsadó

Török Balázsnak hívnak, azt szoktam mondani, hogy digitális marketinggel foglalkozom. Azt gondolom ugyanis, hogy az ügyfeleimnek jellemzően valamilyen marketing-sales problémájuk van és emiatt keresnek meg. Erre kínálok nekik megoldást, fejlesztem a digitális ökoszisztémájukat, megoldásaikat. Olvasd el az esettanulmányaimat, vagy nézz bele a tartalmaimba a YouTube-on, TikTok-on vagy írj nekem a LinkedIn oldalalamon! 

Nézd meg letölthető anyagaimat!

Tanulj és növekedj a tudásanyagaimmal!
Pörgesd fel a hírleveleid!
Pörgesd fel a hírleveleid!

Pörgesd fel a hírleveleid!

Töltsd le ezt az öt ingyenes automatizmust a CRM-edhez. Kifejezetten kezdőknek ajánlott, a dokumentumban egy rövid magyarázó videót és 5 különböző, több lépcsőből álló automatizmus vár rád.
Érdekel / Letöltöm
Haladó szintű CRM kurzus
Haladó szintű CRM kurzus

Haladó szintű CRM kurzus

Hubspot, MailerLite és ActiveCampaign - rendszerekhez. Pörgessük fel a CRM rendszered hatékonyságát ezekkel az automatizmusokkal!
Érdekel / Letöltöm