KPMG

Publikálva:
2024-05-14
Olvasási idő:
4
perc
KPMG

Mint sok multinapcionális cég, a KPMG is HubSpotot használ az események résztvevőivel, az alumnival és az ügyfelekkel való kapcsolattartásra. 

A rendszert régóta hasznáják és szükségessé vált a CRM rendszer tisztítása, rendbetétele, ebben segédkeztem nekik.

Mi volt a probléma?

Szükségesség vált az évek alatt kialakított HubSpot-os rendszer rendbetételére, a különböző hozzáférések, jogosultságok, listák kitisztázására.

Mi volt a megoldás?

Ez minden CRM rendszernél előfordul. A megoldás vagy egy klasszikus "nagytakarítás", ilyenkor sok élőmunkával egyeztetéssel egy új koncepciót alakítunk ki, és ahhoz rendezzk be a meglévő adatokat. Ezzel párhuzamosan az új rendszer kialakítása pedig úgy történik meg, hogy a megfelelő szabályokat betartva, ne történhessen ilyen. Programozóknál hasonló fogalom a Clean Code.

Milyen eszközöket használtam?

HubSpot

A HubSpot egy átfogó marketing, értékesítési és ügyfélszolgálati platform, amely segíti a vállalkozásokat abban, hogy vonzóvá váljanak, bevonják és elégedetté tegyék ügyfeleiket. A HubSpot különböző szoftvermegoldásokat kínál, mint például tartalomkezelő rendszer (CMS), e-mail marketing, közösségi média kezelés, SEO eszközök, ügyfélkapcsolat-kezelő rendszer (CRM), analitikai eszközök és még sok más.

Mindmap

Az elmetérkép (mindmap) egy vizuális eszköz, amely támogatja az információk rendszerezését, strukturálását és megértését. Egy központi témából indul ki, amely köré ágak formájában kapcsolódnak az alárendelt gondolatok, ötletek és információk. Az elmetérképek különösen hasznosak a kreatív gondolkodás, a tanulás, a problémamegoldás és a tervezés során.

HubSpot és CRM tanácsadás

- -✁- - - - - -  - - - - - 

Ha szeretnél hatékonyabb sales és marketing folyamatokat, akkor érdemes tájékozódnod a CRM rendszerekről. Hasznos tartalmakat találhatsz a HubSpot Sales és Marketing rendszerrel kapcsolatban. Ha még csak most ismerkedsz a rendszerrel, próbáld ki magyar nyelvű HubSpot-os bevezető minikurzusomat! Ha pedig most tervezed újra a sales és marketing folyamataidat ez az anyagom lesz hasznos számodra!

Ha szeretnél hatékonyabb CRM rendszert, vagy most gondolkozol ilyenen, és lenne kérdésed, írd meg LinkedIn-en!

- -✁- - - - - -  - - - - - 

Gyakori kérdések

Miért előnyös a KKV-knak a HubSpot használata?

A HubSpot egy erőteljes és sokoldalú platform, amely segít a vállalkozásoknak optimalizálni marketing, értékesítési és ügyfélszolgálati tevékenységeiket. Az integrált eszközök és az automatizálás révén a HubSpot növeli a hatékonyságot és hozzájárul a vállalkozások növekedéséhez.

Milyen előnyei vannak egy mindmap-nek?

Az elmetérkép egy hatékony vizuális eszköz, amely segíti az információk rendszerezését, megértését és kreatív gondolkodást. Az elmetérképek használata elősegíti a tanulást, a problémamegoldást és az ötletgenerálást, valamint javítja a kommunikációt és az együttműködést.

Milyen vállalkozások használják a HubSpot Sales csomagját?

A HubSpot Sales csomagot elsősorban olyan vállalkozások és értékesítési csapatok használják, amelyek célja az értékesítési folyamatok optimalizálása és hatékonyságának növelése. Az alábbi csoportok gyakran veszik igénybe a HubSpot Sales csomagot:

  1. Kis- és középvállalkozások (KKV-k): Ezek a vállalkozások gyakran keresnek költséghatékony és egyszerűen használható megoldásokat, hogy javítsák értékesítési tevékenységeiket.
  2. Nagyvállalatok: Nagyobb cégek is használják a HubSpot Sales csomagot az értékesítési folyamatok automatizálására és a csapatok közötti együttműködés javítására.
  3. Start-up vállalkozások: Kezdő vállalkozások számára a HubSpot Sales ideális, mivel lehetővé teszi számukra, hogy gyorsan felépítsék és optimalizálják értékesítési folyamataikat anélkül, hogy jelentős beruházásokra lenne szükség.

Ezt a cikket elsőként is megkaphattad volna...

Iratkozz fel a hírlevelemre!
Török Balázs

Török Balázs

Digitális marketing tanácsadó

Török Balázsnak hívnak, azt szoktam mondani, hogy digitális marketinggel foglalkozom. Azt gondolom ugyanis, hogy az ügyfeleimnek jellemzően valamilyen marketing-sales problémájuk van és emiatt keresnek meg. Erre kínálok nekik megoldást, fejlesztem a digitális ökoszisztémájukat, megoldásaikat. Olvasd el az esettanulmányaimat, vagy nézz bele a tartalmaimba a YouTube-on, TikTok-on vagy írj nekem a LinkedIn oldalalamon! 

Nézd meg letölthető anyagaimat!

Tanulj és növekedj a tudásanyagaimmal!
Pörgesd fel a hírleveleid!
Pörgesd fel a hírleveleid!

Pörgesd fel a hírleveleid!

Töltsd le ezt az öt ingyenes automatizmust a CRM-edhez. Kifejezetten kezdőknek ajánlott, a dokumentumban egy rövid magyarázó videót és 5 különböző, több lépcsőből álló automatizmus vár rád.
Érdekel / Letöltöm
HubSpot bevezető mini kurzus magyar nyelven
HubSpot bevezető mini kurzus magyar nyelven

HubSpot bevezető mini kurzus magyar nyelven

Ismerd meg gyorsan és hatékonyan a HubSpot rendszerét magyar nyelven!
Érdekel / Letöltöm