KPMG

KPMG

PublikĂĄlva:
2024-05-14
Olvasási idƑ:
4
perc

Mint sok multinapcionĂĄlis cĂ©g, a KPMG is HubSpotot hasznĂĄl az esemĂ©nyek rĂ©sztvevƑivel, az alumnival Ă©s az ĂŒgyfelekkel valĂł kapcsolattartĂĄsra. 

A rendszert rĂ©gĂłta hasznĂĄjĂĄk Ă©s szĂŒksĂ©gessĂ© vĂĄlt a CRM rendszer tisztĂ­tĂĄsa, rendbetĂ©tele, ebben segĂ©dkeztem nekik.

Mi volt a probléma?

SzĂŒksĂ©gessĂ©g vĂĄlt az Ă©vek alatt kialakĂ­tott HubSpot-os rendszer rendbetĂ©telĂ©re, a kĂŒlönbözƑ hozzĂĄfĂ©rĂ©sek, jogosultsĂĄgok, listĂĄk kitisztĂĄzĂĄsĂĄra.

Mi volt a megoldĂĄs?

Ez minden CRM rendszernĂ©l elƑfordul. A megoldĂĄs vagy egy klasszikus "nagytakarĂ­tĂĄs", ilyenkor sok Ă©lƑmunkĂĄval egyeztetĂ©ssel egy Ășj koncepciĂłt alakĂ­tunk ki, Ă©s ahhoz rendezzk be a meglĂ©vƑ adatokat. Ezzel pĂĄrhuzamosan az Ășj rendszer kialakĂ­tĂĄsa pedig Ășgy törtĂ©nik meg, hogy a megfelelƑ szabĂĄlyokat betartva, ne törtĂ©nhessen ilyen. ProgramozĂłknĂĄl hasonlĂł fogalom a Clean Code.

Milyen eszközöket hasznåltam?

HubSpot

A HubSpot egy ĂĄtfogĂł marketing, Ă©rtĂ©kesĂ­tĂ©si Ă©s ĂŒgyfĂ©lszolgĂĄlati platform, amely segĂ­ti a vĂĄllalkozĂĄsokat abban, hogy vonzĂłvĂĄ vĂĄljanak, bevonjĂĄk Ă©s elĂ©gedettĂ© tegyĂ©k ĂŒgyfeleiket. A HubSpot kĂŒlönbözƑ szoftvermegoldĂĄsokat kĂ­nĂĄl, mint pĂ©ldĂĄul tartalomkezelƑ rendszer (CMS), e-mail marketing, közössĂ©gi mĂ©dia kezelĂ©s, SEO eszközök, ĂŒgyfĂ©lkapcsolat-kezelƑ rendszer (CRM), analitikai eszközök Ă©s mĂ©g sok mĂĄs.

Mindmap

Az elmetĂ©rkĂ©p (mindmap) egy vizuĂĄlis eszköz, amely tĂĄmogatja az informĂĄciĂłk rendszerezĂ©sĂ©t, strukturĂĄlĂĄsĂĄt Ă©s megĂ©rtĂ©sĂ©t. Egy központi tĂ©mĂĄbĂłl indul ki, amely körĂ© ĂĄgak formĂĄjĂĄban kapcsolĂłdnak az alĂĄrendelt gondolatok, ötletek Ă©s informĂĄciĂłk. Az elmetĂ©rkĂ©pek kĂŒlönösen hasznosak a kreatĂ­v gondolkodĂĄs, a tanulĂĄs, a problĂ©mamegoldĂĄs Ă©s a tervezĂ©s sorĂĄn.

HubSpot Ă©s CRM tanĂĄcsadĂĄs

- -✁- - - - - -  - - - - - 

Ha szeretnĂ©l hatĂ©konyabb sales Ă©s marketing folyamatokat, akkor Ă©rdemes tĂĄjĂ©kozĂłdnod a CRM rendszerekrƑl. Hasznos tartalmakat talĂĄlhatsz a HubSpot Sales Ă©s Marketing rendszerrel kapcsolatban. Ha mĂ©g csak most ismerkedsz a rendszerrel, prĂłbĂĄld ki magyar nyelvƱ HubSpot-os bevezetƑ minikurzusomat! Ha pedig most tervezed Ășjra a sales Ă©s marketing folyamataidat ez az anyagom lesz hasznos szĂĄmodra!

Ha szeretnél hatékonyabb CRM rendszert, vagy most gondolkozol ilyenen, és lenne kérdésed, írd meg LinkedIn-en!

- -✁- - - - - -  - - - - - 

Gyakori kérdések

MiĂ©rt elƑnyös a KKV-knak a HubSpot hasznĂĄlata?

A HubSpot egy erƑteljes Ă©s sokoldalĂș platform, amely segĂ­t a vĂĄllalkozĂĄsoknak optimalizĂĄlni marketing, Ă©rtĂ©kesĂ­tĂ©si Ă©s ĂŒgyfĂ©lszolgĂĄlati tevĂ©kenysĂ©geiket. Az integrĂĄlt eszközök Ă©s az automatizĂĄlĂĄs rĂ©vĂ©n a HubSpot növeli a hatĂ©konysĂĄgot Ă©s hozzĂĄjĂĄrul a vĂĄllalkozĂĄsok növekedĂ©sĂ©hez.

Milyen elƑnyei vannak egy mindmap-nek?

Az elmetĂ©rkĂ©p egy hatĂ©kony vizuĂĄlis eszköz, amely segĂ­ti az informĂĄciĂłk rendszerezĂ©sĂ©t, megĂ©rtĂ©sĂ©t Ă©s kreatĂ­v gondolkodĂĄst. Az elmetĂ©rkĂ©pek hasznĂĄlata elƑsegĂ­ti a tanulĂĄst, a problĂ©mamegoldĂĄst Ă©s az ötletgenerĂĄlĂĄst, valamint javĂ­tja a kommunikĂĄciĂłt Ă©s az egyĂŒttmƱködĂ©st.

Milyen vĂĄllalkozĂĄsok hasznĂĄljĂĄk a HubSpot Sales csomagjĂĄt?

A HubSpot Sales csomagot elsƑsorban olyan vĂĄllalkozĂĄsok Ă©s Ă©rtĂ©kesĂ­tĂ©si csapatok hasznĂĄljĂĄk, amelyek cĂ©lja az Ă©rtĂ©kesĂ­tĂ©si folyamatok optimalizĂĄlĂĄsa Ă©s hatĂ©konysĂĄgĂĄnak növelĂ©se. Az alĂĄbbi csoportok gyakran veszik igĂ©nybe a HubSpot Sales csomagot:

  1. Kis- és középvållalkozåsok (KKV-k): Ezek a vållalkozåsok gyakran keresnek költséghatékony és egyszerƱen hasznålható megoldåsokat, hogy javítsåk értékesítési tevékenységeiket.
  2. NagyvĂĄllalatok: Nagyobb cĂ©gek is hasznĂĄljĂĄk a HubSpot Sales csomagot az Ă©rtĂ©kesĂ­tĂ©si folyamatok automatizĂĄlĂĄsĂĄra Ă©s a csapatok közötti egyĂŒttmƱködĂ©s javĂ­tĂĄsĂĄra.
  3. Start-up vĂĄllalkozĂĄsok: KezdƑ vĂĄllalkozĂĄsok szĂĄmĂĄra a HubSpot Sales ideĂĄlis, mivel lehetƑvĂ© teszi szĂĄmukra, hogy gyorsan felĂ©pĂ­tsĂ©k Ă©s optimalizĂĄljĂĄk Ă©rtĂ©kesĂ­tĂ©si folyamataikat anĂ©lkĂŒl, hogy jelentƑs beruhĂĄzĂĄsokra lenne szĂŒksĂ©g.

Ezt a cikket elsƑkĂ©nt is megkaphattad volna...

Iratkozz fel a hĂ­rlevelemre!
Török Balåzs

Török Balåzs

DigitĂĄlis marketing tanĂĄcsadĂł

Török BalĂĄzsnak hĂ­vnak, azt szoktam mondani, hogy digitĂĄlis marketinggel foglalkozom. Azt gondolom ugyanis, hogy az ĂŒgyfeleimnek jellemzƑen valamilyen marketing-sales problĂ©mĂĄjuk van Ă©s emiatt keresnek meg. Erre kĂ­nĂĄlok nekik megoldĂĄst, fejlesztem a digitĂĄlis ökoszisztĂ©mĂĄjukat, megoldĂĄsaikat. Olvasd el az esettanulmĂĄnyaimat, vagy nĂ©zz bele a tartalmaimba a YouTube-on, TikTok-on vagy Ă­rj nekem a LinkedIn oldalalamon! 

NĂ©zd meg letölthetƑ anyagaimat!

Tanulj és növekedj a tudåsanyagaimmal!
Pörgesd fel a hírleveleid!
Pörgesd fel a hírleveleid!

Pörgesd fel a hírleveleid!

Töltsd le ezt az öt ingyenes automatizmust a CRM-edhez. Kifejezetten kezdƑknek ajĂĄnlott, a dokumentumban egy rövid magyarĂĄzĂł videĂłt Ă©s 5 kĂŒlönbözƑ, több lĂ©pcsƑbƑl ĂĄllĂł automatizmus vĂĄr rĂĄd.
Érdekel / Letöltöm
HubSpot bevezetƑ mini kurzus magyar nyelven
HubSpot bevezetƑ mini kurzus magyar nyelven

HubSpot bevezetƑ mini kurzus magyar nyelven

Ismerd meg gyorsan és hatékonyan a HubSpot rendszerét magyar nyelven!
Érdekel / Letöltöm