Big Dutchman

Publikálva:
2024-05-18
Olvasási idő:
4
perc
Big Dutchman

A Big Dutchman holland cég, melynek a magyar forgalmazója és márkaszervíz számára készítettem el az oldalhoz tartozó méréseket, beállításokat az oldalra. 

Mi volt a probléma?

Ha mondhatom, klasszikus 90-es évekbeli vállalkozás, ami együtt nőtt az alapítókkal, és nem volt szükség sosem marketingre, azonban az utóbbi időben, a generációváltáshoz közeleve egyre inkább felismerték a veszélyt, hogyha ők nem lépnek, a konkurencia fog.

Mi volt a megoldás?

Új weboldal és CRM rendszer került bevezetésre, amit pár marketinges funkció és folyamat egészít ki jelenleg, bízom benne, hogy ezek a jövőben bővülni fognak.

Milyen eszközöket használtam:

Webflow

A Webflow egy vizuális weboldalépítő  és tartalomkezelő rendszer (CMS), amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy kódolási ismeretek nélkül hozzanak létre professzionális, reszponzív weboldalakat. Ez a platform különösen népszerű a webdesignerek, fejlesztők és vállalkozók körében, mivel egyesíti a dizájn, a fejlesztés és a tartalomkezelés folyamatát egy felületen. A Webflow drag-and-drop felülete lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy könnyedén testre szabják weboldalaikat, miközben a platform automatikusan generál tiszta és hatékony HTML, CSS és JavaScript kódot. Emellett a Webflow beépített e-kereskedelmi funkciókat, SEO eszközöket, és különböző integrációkat kínál, amelyek segítenek a weboldalak optimalizálásában és a felhasználói élmény javításában.

Google Analytics

A Google Analytics egy ingyenes webanalitikai szolgáltatás, amelyet a Google biztosít. Ez a szolgáltatás lehetővé teszi a weboldal tulajdonosok és digitális marketing szakemberek számára, hogy részletes statisztikákat és adatokat gyűjtsenek és elemezzenek a webhelyük látogatóiról. A Google Analytics segítségével értékes betekintést nyerhetünk a weboldalunk teljesítményébe, a látogatók viselkedésébe és a marketingkampányok hatékonyságába. Az eszköz lehetővé teszi a forgalmi források, a látogatói viselkedés, a konverziós arányok és sok más fontos mutató nyomon követését. A Google Analytics integrálható más Google szolgáltatásokkal, mint például a Google Ads, ami tovább növeli az elemzési lehetőségeket és segíti a marketing kampányok optimalizálását.

ActiveCampaign

Az ActiveCampaign egy népszerű marketingautomatizálási platform, amely lehetővé teszi a vállalkozások számára, hogy hatékonyan kezeljék és automatizálják az e-mail marketing kampányaikat, a CRM (ügyfélkapcsolat-kezelés) rendszereiket és az ügyfélélmény javítására irányuló stratégiáikat. Az ActiveCampaign számos funkcióval és eszközzel rendelkezik, amelyek segítik a vállalkozásokat abban, hogy növeljék az ügyfélkapcsolatok hatékonyságát és javítsák a marketing tevékenységeik eredményességét.

A platform főbb funkciói közé tartozik az e-mail kampányok automatizálása, amely lehetővé teszi a személyre szabott üzenetek küldését az ügyfeleknek a megfelelő időpontokban. Emellett az ActiveCampaign fejlett CRM rendszert kínál, amely segít az értékesítési folyamatok nyomon követésében és kezelésében. A CRM rendszer integrálható más marketingeszközökkel, így az ügyféladatok egy helyen érhetők el, és könnyen kezelhetők.

Webflow és weboldalkészítés

- -✁- - - - - -  - - - - - 

Egyre több oldal készül Webflow rendszeren itthon is, mert remek, könnyen karbantartható rendszer, és nem igényel plugineket úgy, mint a Wordpress. Ha szeretnél többet tudni a Webflow rendszeréről, nézd meg gyorstalpaló Webflow minikurzusomat magyar nyelven. Ha pedig most tervezgeted új weboldaladat mindenképp nézd meg ezeket a tartalmaimat, amik biztosan segíteni fognak neked abban, hogy gyorsabb, jobb weboldalad legyen, mint a versenytársaidnak:

Lehetőség van egyéni KKV mentorálására is, ezzel kapcsolatban írj bátran a LinkedIn oldalamra!

- -✁- - - - - -  - - - - - 

Gyakori kérdések

Kik számára ideális a Webflow használata?

A Webflow különösen népszerű a webdesignerek, fejlesztők és vállalkozók körében, mivel egy platformon egyesíti a dizájn, a fejlesztés és a tartalomkezelés folyamatát, lehetővé téve a könnyű és hatékony weboldalkészítést.

Miért fontos a Google Analytics használata a weboldal tulajdonosok számára?

A Google Analytics használata fontos, mert lehetővé teszi a weboldal tulajdonosok számára, hogy értékes betekintést nyerjenek a weboldaluk teljesítményébe, a látogatók viselkedésébe és a marketing kampányok hatékonyságába. Ez az információ segíti őket abban, hogy adatvezérelt döntéseket hozzanak és javítsák a weboldaluk és a marketing tevékenységeik eredményeit.

Hogyan integrálható az ActiveCampaign más marketing eszközökkel?

Az ActiveCampaign számos integrációs lehetőséget kínál, így könnyedén összekapcsolható más marketing eszközökkel, például közösségi médiával, e-kereskedelmi rendszerekkel és analitikai eszközökkel. Ez lehetővé teszi a vállalkozások számára, hogy egységes, átfogó marketing stratégiákat alakítsanak ki és optimalizálják marketing csatornáikat.

Ezt a cikket elsőként is megkaphattad volna...

Iratkozz fel a hírlevelemre!
Török Balázs

Török Balázs

Digitális marketing tanácsadó

Török Balázsnak hívnak, azt szoktam mondani, hogy digitális marketinggel foglalkozom. Azt gondolom ugyanis, hogy az ügyfeleimnek jellemzően valamilyen marketing-sales problémájuk van és emiatt keresnek meg. Erre kínálok nekik megoldást, fejlesztem a digitális ökoszisztémájukat, megoldásaikat. Olvasd el az esettanulmányaimat, vagy nézz bele a tartalmaimba a YouTube-on, TikTok-on vagy írj nekem a LinkedIn oldalalamon! 

Nézd meg letölthető anyagaimat!

Tanulj és növekedj a tudásanyagaimmal!
No items found.
No items found.