Marketing tudásanyagok

Tudj meg mindent a YouTube-ról, ami hasznos lehet ahhoz, hogy megfelelő stratégiát alkothass!
#SEO
#tartalommarketing
#stratégia

YouTube tippek és trükkök

A YouTube remek márkaépítésre és a potenciális vásárlókkal való kapcsolatépítésre, érdeklődés felkeltésére. Szerencsére itthon még kevesen foglalkoznak YouTube SEO-val, ezért remek lehetőség nyílik a vállalkozásoknak arra, hogy akik időben lépnek, azok a versenytársaik elé kerüljenek megfelelő stratégiával.

Hatékony tartalommarketing stratégia a YouTube-on

Tartalommarketing stratégia a YouTube-on 2024-ben

Ismerd meg, hogyan érdemes kihasználni a YouTube-ban rejlő lehetőségeket a magyar márkák számára 2023-ban. Tudd meg, hogyan lehet a YouTube-ot hatékonyan használni tartalomstratégiád részeként, és hogyan optimalizálhatod a YouTube SEO-t a jobb láthatóság érdekében. Fedezd fel a YouTube-csatorna növekedésének kulcsát és a külső források fontosságát a videók disztribúciójában.

ELOLVASOM
5 Tipp a sikeres YouTube csatornádhoz

5 Tipp a sikeres YouTube csatornádhoz

A letölthető anyag segít abban, hogy a YouTube csatornádat, vagy a podcast-edet még több emberhez eljuttasd. Ez az 5 tipp bizotsan segjteni fog neked ebben!

ÉRDEKEL
YouTube csatorna menedzsment és YouTube SEO kurzus🎓🎓

YouTube csatorna menedzsment és YouTube SEO kurzus🎓🎓

Indulj el a YouTube csatorna menedzsment és YouTube SEO kurzuson, optimalizáld a meglévő csatornádat és növeld a csatornád nézői számát a YouTube-on!

ÉRDEKEL
Hatékony építkezés webshopoknak és márkáknak
#CRO
#automatizációk
#ChatGPT

Így spórolj és csökkentsd a marketing költségeidet

A ChatGPT megjelenésével egyre nagyobb a verseny a márkák és a webshopok között, ezért érdemes lehet neked is többet tudnod arról, hogyan tudod a ChatGPT-t hatékonyan használd, vagy éppen hogyan tudod a különböző rendszereid és alkalmazásaid hatékonyságát növelned!

Webshop SEO optimalizációja Chat GPT-vel

Webshop SEO optimalizációja ChatGPT-vel - eredmények

Ha megfelelően használjuk a Chat GPT-t, akkor valódi eredményeket is fel tudunk mutatni a webshopod SEO-jában. Ez pedig a példa alapján nem csak az érdeklődőket, de a vásárlókat is vonzza!

ELOLVASOM
No items found.
50 CRO (konverzió optimalizáció) tipp webshop tulajdonosoknak

50 CRO (konverzió optimalizáció) tipp webshop tulajdonosoknak

Optimalizáld webshopod konverzióját ezekkel a CRO tippekkel! A CRO, azaz a konverzió optimalizáció segít növelni a webshopod, weboldalad bevételeit.

ÉRDEKEL
Tapasztalataim a HubSpot Sales és Marketing Hub bevezetésével kapcsolatban
#CRM
#HubSpot
#B2B

Hubspot Sales- és Marketing automatizációk

Az olyan CRM rendszerek, mint a Hubspot remek eszközök lehetnek, ha tudod,vagy a sales csapatod tudja, hogy kell használni. Rengeteg időt és pénzt spórolhatsz meg a hatékony használatukkal, és egyszersmind több adathoz is juthatsz a leendő és a potenciális vevőidről, ami csökkentheti az új ügyfelek megszerzésének a költségét is.

No items found.
No items found.
No items found.
This is some text inside of a div block.
#TikTok
#PPC
#kampányok

Marketing jelenlét a TikTok-on

A TikTok mára megkerülhetetlen platform lett nem csak tartalomgyártóként, hanem kampányok szempontjából is. Ezért, ha még nem kötötted be a TikTok-ot az oldaladba, minél előbb érdemes megtenni és megkezdeni az adatgyűjtést, hogy a TikTok-os kampányaid még hatékonyabbá váljanak ezáltal!

Shopify és Klaviyo webshop - a Bio-Barát Biobolt webshop

Így készült a Bio-Barát Biobolt új webshopja

A Bio-Barát Biobolt rendszerét Shopify és Klaviyo alapokra építettük fel alapos mérlegelést követően. A SEO és a mérések optimalizálása mellett a barátságos design és a skálázhatóság is a szempontok között szerepelt.

ELOLVASOM
5 TikTok tipp a hatékony növekedésért

5 TikTok tipp a hatékony növekedésért

Remélem erről az 5 dologról nem feledkeztél el TikTok tartalomkészítőként! Ezekkel hatékonyabbá tudod tenni a TikTok marketingedet!

ÉRDEKEL
KKV mentorálás / Interim marketing manager (2 heti 3 óra)

KKV mentorálás / Interim marketing manager (2 heti 3 óra)

Fogadd el a KKV mentorálás és Interim marketing manager segítségét! 2 heti 3 óra során segítem és irányítom a vállalkozásod marketing tevékenységét!

ÉRDEKEL

Főoldalra