Használd ki te is az AI-megoldások adta lehetőségeket

🤖Vállalati AI megoldások

Tudj még többet te is arról, hogy miképp használhatod a különböző AI eszközöket a mindennapjaidban! Az alábbi anyagokkal te is javíthatod a hatékonyságodat és sikeresebbé teheted a vállalkozásodat és a tartalomkészítésedet!

Török Balázs álló 2024
Folyamatok, amikben te is használni tudod a különböző mesterséges intelligencián alapuló eszközöket

Mire tudod használni az AI eszközöket

🦾 A ChatGPT ingyenes és fizetős verziója

Hatalmas különbség van a ChatGPT fizetés, és szabadon használható funkciói és lehetőségei között. Az egyik nagyobb különbség, hogy a fizetős verzióval elérhető az API, amivel saját mini-programokat, mini-promtokat tudsz fejleszteni és használni automatizált környezetben. Másik jelentős különbség, hogy csak az előfizetéses megoldással férsz hozzá az újabb modellekhez, például a ChatGPT 4.5-ös verziójához.

🆓Egyéb ingyenes AI eszközök

Most is, és a jövőben is rengeteg ingyenes vagy részben ingyenes eszköz áll a rendelkezésedre. Sokszor pont a lehetőségek végtelen tárháza okoz gondot az eligazodásban. 101 marketinges eszközről szóló cikkemben a gyűjtöm azokat az eszközöket, amiket gyakran használok és javaslok is használatra, emellett külön AI-os listában találhatod a különböző AI-os eszközöket, amiket használok vagy kipróbáltam már.

🧩A Canva AI megoldásai

Sok applikáció, köztük a Canva is már elkezdte beépíteni a folyamataiba a különböző AI megoldásokat. Ezeket gyakran, így a Canva-nál is csak előfizetéses megoldással lehet igénybe venni, azonban ez az egyik legolcsóbb és legjobban megérős előfizetés, amit használok marketingben. Ha kíváncsi agy milyen eszközökre fizetek elő, nézd meg az ezeket listázó cikkemet!

🤖Az AI megjelenik valamennyi eszközben, amit használunk

Az AI egyre több eszközben megjelenik. Ahogy például fent említettem, a Canvaban is, de emellett a HubsSpotban, az ActiveCampaignben, de több másik CRM rendszerben is. Valószínűleg a Webflowban is hamarosan megjelenik, ahogy a tervezéshez és grafikai elemekhez használt Figmában is már jelen van.

Ezekre használom én az AI eszközöket

Nézd meg videóban!

Ahogy a kétkezi munkának is megvannak a fortélyai, úgy van ez a digitális eszközökkel is. Egy igazi mesterember sok különböző vésőt használ, tapasztalatának köszönhetően pedig igazi műtárgyak jönnek létre.

Megnézem

Cégek akik megtiszteltek a bizalmukkal

Tartalomgyártás, webshopok, személyes márka, értékesítés támogatás

🏗️Hogyan építs saját AI folyamatokat?

🏭Tartalomgyártás és AI eszközök

A tartalomgyártásban hatalmas segítség már ma is a ChatGPT és más szöveg-alapú eszközök, akár magyar nyelvről, akár angolról vagy más nyelvekről van szó. Persze ez függ attól is miképp és mire használjuk ezeket az eszközöket, illetve mi a célunk velük. Remek eszközök lehetnek akár tartalom tervezésről, előállításról van szó. Természetesen ahhoz, hogy érdemben használni tudjuk őket, érdemes nagyon jó promptokat hsaszákni, illetve minden esetben ellenőrizni az elkészült szöveget - ehhez pedig akár az AI tekintetében, akár az adott szaknyelv ismerete szükséges és nem mellőzhető. Nézd meg milyen előfizetéseket használok én is!

🛍️AI szerepe a webshopok esetében

Mind a szöveg alapú, mind a képi mesterséges intelligencia alapú megoldások nagy segítség lehetnek a webshop tulajdonosok számára. A SEO szerepe ugyanis még mindig nagyon fontos, hiszen az organikus forrásokból érkező látogatók még mindig a legolcsóbb és a legjövedelmezőbb vásárlók a legtöbb webshop esetében. Ahhoz, hogy a versenytársaid előtt tudj maradni, az AI alapú SEO optimalizáció remek és hatékony eszköz lehet.

🍭Hogyan tudod felhasználni az AI-t a személyes márkádhoz?

Az AI és a mesterséges intelligencia a saját márkád építésében is hatékony eszköz lehet. Használhatod versenytárs elemzésre, célcsoportok feltérképezésére, az oldalad felépítésében és a tartalmi struktúra kialakításában is hatékony eszköz lehet. Arról nem is beszélve, hogy olyan területeken is segíthet tanulni és fejlődni, amelyekben nem rendelkezel megfelelő ismeretekkel. Én is extenzíven használom a mindennapjaimban és a weboldalam fejlesztésében, építésében.

🇭🇺 Magyar AI eszközök

Több magyar digitális eszközben is már megtalálhatóak különböző AI funkciók. Ezek közül az AIRITE beszédfelismerőt én is használom rendszeresen, videó feliratkozáshoz. Emellett még nagy karriert fut be jelenleg a Molin.AI, a Shoprenter és az Unas is rendelekzik már AI funkciókkal a webshopjaiban. Ha többet szeretnél tudni arról, hogy hogyan lehet felhasználni az AI-t és a ChatGPT-t a saját webshopod fejlesztésében, olvasd el az első ilyen webshopos AI optimalizációs SEO-s esettanulmányomat, vagy azt, ahol 5000 oldalt optimalizáltunk a segítségével.

Ismerd meg te is ezeket az új eszközöket és azt, hogy mire tudod használni őket.

👽AI eszközök a gyakorlatban és segédanyagok

AI SEO weboldalak számára - Chat GPT-s megoldással [konzultáció]

AI SEO weboldalak számára - Chat GPT-s megoldással [konzultáció]

Régi vagy új blogodat szeretnéd felfrjissíteni egyszerűen pár kattintással? Optimalizáljuk a te weboldalad blogposztjait is SEO szempontból AI segítségével.

25 Egyszerű tipp webshop tulajdonosoknak

25 Egyszerű tipp webshop tulajdonosoknak

Vizsgáld meg és állítsd be a webshopodat SEO és konverzió szempontból, hogy még több vásárlóhoz érj el, még olcsóbban!

AI SEO webshopoknak - Chat GPT-s megoldással [konzultáció]

AI SEO webshopoknak - Chat GPT-s megoldással [konzultáció]

Optimalizáljuk pár kattintással a te webshopodat is egyedi promptokkal, akár több ezer termék- és márka-, kategória oldal esetében.

Tudj meg többet arról, hogy hogyan használják már mások az AI-os megoldásaimat

📢Esettanulmányok AI-vezérelt tartalomfejlesztésben

Webshop SEO optimalizációja Chat GPT-vel

Webshop SEO optimalizációja Chat GPT-vel

Ha megfelelően használjuk a Chat GPT-t, akkor valódi eredményeket is fel tudunk mutatni a webshopod SEO-jában. Ez pedig a példa alapján nem csak az érdeklődőket, de a vásárlókat is vonzza!

Termékoldalak SEO optimalizációja

Webshop - Termékleírások, márka leírások

Az egyik legutóbbi projektem, amiben több mint 4000 termék oldalt, valamint több száz kategória, márka oldalt optimalizáltunk le AI és Chat GPT segítésével.

weboldal fejlesztése SEO és AI szempontból

Saját weboldalam fejlesztése

Íme pár tipp és módszer, hogy miképp érdemes nekiállni egy weboldal fejlesztésének tartalmi szempontból. Mikor és mire érdemes használni a SEO-t és az AI-t szempontból.

Célom a kurzussal, hogy az alapokat gyorsan és széleskörűen átadjam a számodra!

🎓AI alapozó kurzus

Alapozó AI kurzus

Nézd meg videóban!

Miről lesz szó a kurzusban? Kinek ajánlom? Miért érdemes neked is elkezdened használni a különböző AI eszközöket? Mire tudod használni a különböző AI eszközöket? Hogyan segíthetik az AI a mindennapi munkádat?

Készítsünk a te márkád számára is Chat GPT alapú, egyedi tartalomgeneráló rendszert!

🤖AI stratégia és tanácsadás

Video Ask Balázs Török

Építsük fel a te márkád vagy webshopod tartalomgeneráló AI-rendszerét együtt!

Felépítem számodra azt a tartalom-generáló rendszert, amivel automatizálhatod a tartalomkészítési folyamatodat