Beszélő fejek - Húslevestől az embermarketingig

Címkék:
Publikálva:
2024-01-13
Olvasási idő:
1
perc
Beszélő fejek a marketingben

Miért csinálok tartalmakat?

Ez részben negatív jelző, kifejezés, amit használni szoktam, viszont van egy semleges és praktikus értelmezése is. A beszélő fej, egy olyan aktus, egy olyan szereplés, amikor az adott ember inkább csak egy szócső, a platform a média szolgáltalában.

Én is voltam már beszélő fej szerepben, amikor a Let’s Leaf YouTube-csatornám kapcsán beszélhettem több televíziós csatorna műsorában is a szobanövények gondozásáról. Úgy gondolom, hogy persze ez szükségszerűen nem rólam szólt, és fontos is, hogy ezt elfogadjuk. Mi csak egy eszköz vagyunk a csatorna kezében, de ugyanúgy a befogadó részéről is. Mi csak egy eszköz vagyunk, hogy ő több lehessen, információhoz jusson egy olyan témában, ami őt érdekli, hogy időt tölthessen a hobbijával.

Ilyen lehet egy előadás egy szakmai konferencián, ilyen egy könyv is, amiben az író csak egy médium, ahogy a könyv is, az információ átadásának egy eszköze.

De természetesen sokan vannak, akik ezt félreértik, és azt gondolják, hogy ők maguk ennél többek. Nekik szól ez a történet. 

Például:

Nézd meg a többi vállalkozással, marketinggel kapcsolatos történetemet is, vagy olvass utána egy-egy témának az esettanulmányok között!

Ezt a cikket elsőként is megkaphattad volna...

Iratkozz fel a hírlevelemre!
Török Balázs

Török Balázs

Digitális marketing tanácsadó

Török Balázsnak hívnak, azt szoktam mondani, hogy digitális marketinggel foglalkozom. Azt gondolom ugyanis, hogy az ügyfeleimnek jellemzően valamilyen marketing-sales problémájuk van és emiatt keresnek meg. Erre kínálok nekik megoldást, fejlesztem a digitális ökoszisztémájukat, megoldásaikat. Olvasd el az esettanulmányaimat, vagy nézz bele a tartalmaimba a YouTube-on, TikTok-on vagy írj nekem a LinkedIn oldalalamon! 

Nézd meg letölthető anyagaimat!

Tanulj és növekedj a tudásanyagaimmal!
No items found.
No items found.