Linkek mérése Bitly linkeken keresztül
Főoldal
>>
Blog
>>
Linkek mérése Bitly linkeken keresztül
Olvasási idő:
3
perc
Publikálva:
2023-09-17

Linkek mérése UTM helyett Bitly linkeken keresztül

A Bitly szolgáltatás kiváló választás mindazok számára, akik hatékony és egyszerű eszközt keresnek linkek rövidítéséhez és követéséhez. A Bitly a linképítés és elemzés területén mutatja meg előnyeit, és számos előnnyel rendelkezik azok számára, akik nem kívánják használni a bonyolultabb UTM-kódokat. Lássuk, miért érdemes a Bitly-t választani.

Bitly: Mi az és Hogyan Működik?

A Bitly egy ingyenes online eszköz, amely lehetővé teszi a linkek rövidítését és azoknak a teljesítményének a nyomon követését. Az alábbiakban bemutatjuk, hogy miért lehet jobb választás a Bitly az UTM-kódoknál.

1. Egyszerűség és Gyorsaság

A Bitly használata egyszerű és gyors. Nem szükséges bonyolult kódokkal vagy jelölőkkel foglalkozni. Csak másolja be a linket, amit szeretne rövidíteni, és a Bitly azonnal elvégzi a munkát.

2. Nyomon Követés és Elemzés

A Bitly segítségével egyszerűen nyomon követheti, hogy hányan kattintottak a linkre, milyen eszközökről, mely országokból. Ezen információk révén mélyreható betekintést nyerhet a célcsoport viselkedésébe.

3. Márkaépítés

A Bitly lehetőséget biztosít saját, egyedi rövid URL-ek létrehozására is. Ezzel erősítheti márkájának azonosságát és megbízhatóságát.

4. Integráció

Számos marketing platformmal és eszközzel integrálható, így a Bitly könnyen illeszkedik a már meglévő marketing stratégiájába.

Összefoglalás

Ha nem szeretne bonyolult UTM-kódokkal foglalkozni, és gyors, egyszerű megoldást keres a linkek rövidítésére és elemzésére, a Bitly a tökéletes választás. Egyszerű használata és a könnyen érthető statisztikák teszik ideális választássá a kisvállalkozások, startupok és nagyobb vállalatok számára egyaránt.

Tudjon meg többet kedvenc marketinges és sales-es eszközeimről, a 101 kedvenc marketinges és sales eszköz cikkemből! Ha kérdése lenne, keressen bátran a LinkedIn (Török Balázs) oldalamon keresztül!

Gyakran ismételt kérdések

1. Mi a Bitly, és mire használható?

Ez egy online eszköz, amely lehetővé teszi a linkek rövidítését és nyomon követését. Kiváló választás marketingkampányokhoz, ahol fontos a linkek egyszerű kezelése és elemzése.

2. Miért használjam a Bitly-t az UTM-kódok helyett?

Egyszerűbb és gyorsabb megoldást kínál, nem szükséges bonyolult kódokkal foglalkozni. A link teljesítményének nyomon követése is egyszerűbb, és lehetőség van egyedi, márkázott URL-ek létrehozására is.

3. Hogyan készíthetek egyedi rövid URL-t?

Lehetővé teszi saját domain név használatát a rövid URL-ekhez, így a link még inkább azonosítható a márkájával.

4. Milyen statisztikákat kaphatok a használatával?

Segítségével nyomon követheti a kattintások számát, a kattintások forrását, az eszközöket, amelyekről kattintottak, és az országokat, ahonnan a kattintások érkeztek.

5. Integrálható más marketing eszközökkel?

Igen, a Bitly számos népszerű marketing platformmal és eszközzel integrálható, lehetővé téve a linkek egységes kezelését és elemzését a már meglévő marketing stratégiájában.

6. Van ingyenes verziója a Bitly-nek?

Igen, kínál ingyenes verziót, amely alapvető linkrövidítési és elemzési funkciókat tartalmaz. A fizetős verzió további funkciókat és testreszabási lehetőségeket kínál.

Török Balázs

Digitális marketing tanácsadó

Török Balázsnak hívnak, azt szoktam mondani, hogy digitális marketinggel foglalkozom. Azt gondolom ugyanis, hogy az ügyfeleimnek jellemzően valamilyen marketing-sales problémával keresnek meg. Erre keresek megoldást, fejlesztem a digitális ökoszisztémájukat, megoldásaikat. Olvasd el az esettanulmányaimat, vagy nézz bele a tartalmaimba a YouTube-on, TikTok-on és a LinkedIn oldalalamon! 

Iratkozz fel a hírlevelemre!

Szólj hozzá te is a cikkhez!
Megnézem a kommenteket!
Ezeken a platformokon is megtalálsz:

👋Kapcsolat

Ha többet szeretnél tudni rólam, olvasd el ez azt oldalt, vagy dobj rám egy üzentet Linkedin-en, olvasd el a CV-m, készítettem egy saját "Linktree" oldalt is, itt minden fontos és friss anyagot megtalálsz!

Itt pedig meg találod a kötelező részt: Privacy Policy, Terms of Conditions, Impressum. Itt is megtalálsz még: Shoprenter, Clutch, Contra.
For English homepage please click here.

Török Balázs
Balázs Török
👨𝐂𝐫𝐞𝐚𝐭𝐢𝐧𝐠 𝐠𝐫𝐞𝐚𝐭 𝐬𝐭𝐨𝐫𝐢𝐞𝐬 𝐟𝐨𝐫 𝐠𝐫𝐞𝐚𝐭 𝐩𝐫𝐨𝐝𝐮𝐜𝐭𝐬🚀
Eötvös Loránd University
View profile