Olvasási idő:
3
perc
Publikálva:
2024-01-08

Linkek mérése UTM helyett Bitly linkeken keresztül

A Bitly szolgáltatás kiváló választás mindazok számára, akik hatékony és egyszerű eszközt keresnek linkek rövidítéséhez és követéséhez. A Bitly a linképítés és elemzés területén mutatja meg előnyeit, és számos előnnyel rendelkezik azok számára, akik nem kívánják használni a bonyolultabb UTM-kódokat. Lássuk, miért érdemes a Bitly-t választani.

Rengeteg ingyenes tudásanyag, marketinges és sales-es kurzus, valamint letölthető friss tudásanyag található az oldalon, nézz körül te is! 

Bitly: Mi az és hogyan működik?

A Bitly egy ingyenes online eszköz, amely lehetővé teszi a linkek rövidítését és azoknak a teljesítményének a nyomon követését. Az alábbiakban bemutatjuk, hogy miért lehet jobb választás a Bitly az UTM-kódoknál.

1. Egyszerűség és gyorsaság

A Bitly használata egyszerű és gyors. Nem szükséges bonyolult kódokkal vagy jelölőkkel foglalkozni. Csak másolja be a linket, amit szeretne rövidíteni, és a Bitly azonnal elvégzi a munkát.

2. Nyomon követés és elemzés

A Bitly segítségével egyszerűen nyomon követheti, hogy hányan kattintottak a linkre, milyen eszközökről, mely országokból. Ezen információk révén mélyreható betekintést nyerhet a célcsoport viselkedésébe.

3. Márkaépítés

A Bitly lehetőséget biztosít saját, egyedi rövid URL-ek létrehozására is. Ezzel erősítheti márkájának azonosságát és megbízhatóságát.

4. Integráció

Számos marketing platformmal és eszközzel integrálható, így a Bitly könnyen illeszkedik a már meglévő marketing stratégiájába.

Összefoglalás

Ha nem szeretne bonyolult UTM-kódokkal foglalkozni, és gyors, egyszerű megoldást keres a linkek rövidítésére és elemzésére, a Bitly a tökéletes választás. Egyszerű használata és a könnyen érthető statisztikák teszik ideális választássá a kisvállalkozások, startupok és nagyobb vállalatok számára egyaránt.

Tudjon meg többet kedvenc marketinges és sales-es eszközeimről, a 101 kedvenc marketinges és sales eszköz cikkemből! Ha kérdése lenne, keressen bátran a LinkedIn (Török Balázs) oldalamon keresztül!

Gyakori kérdések

1. Mi a Bitly, és mire használható?

Ez egy online eszköz, amely lehetővé teszi a linkek rövidítését és nyomon követését. Kiváló választás marketingkampányokhoz, ahol fontos a linkek egyszerű kezelése és elemzése.

2. Miért használjam a Bitly-t az UTM-kódok helyett?

Egyszerűbb és gyorsabb megoldást kínál, nem szükséges bonyolult kódokkal foglalkozni. A link teljesítményének nyomon követése is egyszerűbb, és lehetőség van egyedi, márkázott URL-ek létrehozására is.

3. Hogyan készíthetek egyedi rövid URL-t?

Lehetővé teszi saját domain név használatát a rövid URL-ekhez, így a link még inkább azonosítható a márkájával.

4. Milyen statisztikákat kaphatok a használatával?

Segítségével nyomon követheti a kattintások számát, a kattintások forrását, az eszközöket, amelyekről kattintottak, és az országokat, ahonnan a kattintások érkeztek.

5. Integrálható más marketing eszközökkel?

Igen, a Bitly számos népszerű marketing platformmal és eszközzel integrálható, lehetővé téve a linkek egységes kezelését és elemzését a már meglévő marketing stratégiájában.

6. Van ingyenes verziója a Bitly-nek?

Igen, kínál ingyenes verziót, amely alapvető linkrövidítési és elemzési funkciókat tartalmaz. A fizetős verzió további funkciókat és testreszabási lehetőségeket kínál.

Ezt a cikket elsőként is megkaphattad volna...

Iratkozz fel a hírlevelemre!
Török Balázs

Török Balázs

Digitális marketing tanácsadó

Török Balázsnak hívnak, azt szoktam mondani, hogy digitális marketinggel foglalkozom. Azt gondolom ugyanis, hogy az ügyfeleimnek jellemzően valamilyen marketing-sales problémájuk van és emiatt keresnek meg. Erre kínálok nekik megoldást, fejlesztem a digitális ökoszisztémájukat, megoldásaikat. Olvasd el az esettanulmányaimat, vagy nézz bele a tartalmaimba a YouTube-on, TikTok-on vagy írj nekem a LinkedIn oldalalamon! 

Nézd meg letölthető anyagaimat!

Tanulj és növekedj a tudásanyagaimmal!
Megnézem