SendInBlue -> Brevo - CRM és landing page és email automatizmusok

Publikálva:
2024-04-28
Olvasási idő:
3
perc
Brevo CRM

A Brevo egy kiváló platform (azaz mostmár Brevo), amely ötvözi a hatékony ügyfélkapcsolat-kezelést (CRM), a professzionális landing oldalak készítését és az automatizált email kampányokat. Ez a kombináció segít a vállalatoknak jobban megérteni ügyfeleik igényeit, hatékonyan kommunikálni velük és növelni konverzióikat.

Rengeteg ingyenes tudásanyag, marketinges és sales-es kurzus, valamint letölthető friss tudásanyag található az oldalon, nézz körül te is! 

Brevo röviden

Ez egy teljeskörű megoldás, amely összehozza a CRM funkciókat, a kiváló minőségű landing oldalakat és az automatizált email marketinget.

CRM és ügyfélkapcsolatok kezelése

Lehetővé teszi a vállalatok számára, hogy részletesen nyomon kövessék ügyfeleik tevékenységét és szükségleteit, ami segíti a személyre szabott kommunikációt.

Professzionális landing oldalak

Készítsen lenyűgöző és hatékony landing oldalakat az intuitív szerkesztőjével, amely segít konverziókat növelni és potenciális ügyfeleket vonzani.

Email automatizmusok

Hozzon létre automatizált email kampányokat üdvözlő emailektől a vásárlói visszajelzésekig, és tartsa kapcsolatban ügyfeleit.

Analitikák és riportok

Kövesse nyomon a kampányok teljesítményét, mérje fel a konverziókat és az ügyfélaktivitásokat az analitikai eszközök segítségével.

Hogyan kezdhetem el a Brevo használatát?

  1. Regisztráció vagy bejelentkezés: Lépjen be a Brevo fiókjába vagy regisztráljon, ha még nincs fiókja.
  2. Ügyféladatok rögzítése: Töltse fel az ügyféladatokat, és kategorizálja őket a hatékonyabb kommunikáció érdekében.
  3. Landing oldalak szerkesztése: Hozzon létre professzionális és hatékony landing oldalakat a SendinBlue intuitív szerkesztőjével.
  4. Email automatizmusok létrehozása: Készítsen automatizált email kampányokat a kívánt időzítéssel és tartalommal.

Prémium Szolgáltatások

A Brevo prémium verziója további erőforrásokat és funkciókat kínál a hatékonyabb CRM kezelés és marketing tevékenységek terén.

Összefoglalás

A Brevo egy sokoldalú platform, amely összehozza a CRM, landing oldalak és email automatizmusok erejét. Használja a SendinBlue-t, hogy hatékonyabban kommunikáljon ügyfeleivel és növelje vállalata konverzióit!

Marketing és üzletfejlesztés tanácsadás

- -✁- - - - - -  - - - - - 

Ha nem vagy biztos benne, hogy merre fejleszd tovább a marketinged, nézd meg az esettanulmányokat az oldalon, vagy például ezt, hogy milyen előnyökkel járhat egy ideiglenes marketing menedzser a csapatodban.

Vagy lehetőség van egyéni KKV mentorálására is, ezzel kapcsolatban írj bátran a LinkedIn oldalamra.

De lehetőséged van ingyenes tudásanyagok letöltésére is. Ha pedig TikTok kampányokban keresnél támogatást, nézz körül ezen az oldalon!

- -✁- - - - - -  - - - - - 

Gyakori kérdések

Miért válasszam a Brevo-t?

A CRM-kezelés, landing oldalak és automatizált email kampányok egyesített erejével segít hatékonyabb ügyfélszolgálatot és marketingtevékenységet folytatni.

Milyen vállalkozásoknak ajánlott a Brevo?

A kis- és középvállalkozások, webshopok és cégek számára ideális, akik kiemelt figyelmet fordítanak ügyfélkapcsolataikra és konverzióik növelésére.

Hogyan kezdem el használni?

Regisztrálj vagy jelentkezz be a rendszerébe, és kezdd el feltölteni ügyféladatokat, létrehozni landing oldalakat és automatizált email kampányokat.

Mit nyújt a Brevo prémium verziója?

A prémium változata további analitikai eszközöket, erőforrásokat és funkciókat kínál a CRM-kezelés, landing oldalak és email marketing terén.

Hol találhatok segítséget a Brevo használatához?

A weboldalán rengeteg oktatóanyag, útmutató és támogatási opció található, melyek segítségével hatékonyan kihasználhatod a platform adta lehetőségeket.

Ezt a cikket elsőként is megkaphattad volna...

Iratkozz fel a hírlevelemre!
Török Balázs

Török Balázs

Digitális marketing tanácsadó

Török Balázsnak hívnak, azt szoktam mondani, hogy digitális marketinggel foglalkozom. Azt gondolom ugyanis, hogy az ügyfeleimnek jellemzően valamilyen marketing-sales problémájuk van és emiatt keresnek meg. Erre kínálok nekik megoldást, fejlesztem a digitális ökoszisztémájukat, megoldásaikat. Olvasd el az esettanulmányaimat, vagy nézz bele a tartalmaimba a YouTube-on, TikTok-on vagy írj nekem a LinkedIn oldalalamon! 

Nézd meg letölthető anyagaimat!

Tanulj és növekedj a tudásanyagaimmal!
No items found.
Konverzió optimalizálás gyakorlati tippek
Konverzió optimalizálás gyakorlati tippek

Konverzió optimalizálás gyakorlati tippek

Íme 50 tipp, ami webshop tulajdonosoknak szuper, de könnyedén hasznát veheted akkor is, ha céges weboldalad van.
Érdekel / Letöltöm