Brevo CRM

SendInBlue -> Brevo - CRM Ă©s landing page Ă©s email automatizmusok

PublikĂĄlva:
2024-04-28
Olvasási idƑ:
3
perc

A Brevo egy kivĂĄlĂł platform (azaz mostmĂĄr Brevo), amely ötvözi a hatĂ©kony ĂŒgyfĂ©lkapcsolat-kezelĂ©st (CRM), a professzionĂĄlis landing oldalak kĂ©szĂ­tĂ©sĂ©t Ă©s az automatizĂĄlt email kampĂĄnyokat. Ez a kombinĂĄciĂł segĂ­t a vĂĄllalatoknak jobban megĂ©rteni ĂŒgyfeleik igĂ©nyeit, hatĂ©konyan kommunikĂĄlni velĂŒk Ă©s növelni konverziĂłikat.

Rengeteg ingyenes tudĂĄsanyag, marketinges Ă©s sales-es kurzus, valamint letölthetƑ friss tudĂĄsanyag talĂĄlhatĂł az oldalon, nĂ©zz körĂŒl te is! 

Brevo röviden

Ez egy teljeskörƱ megoldĂĄs, amely összehozza a CRM funkciĂłkat, a kivĂĄlĂł minƑsĂ©gƱ landing oldalakat Ă©s az automatizĂĄlt email marketinget.

CRM Ă©s ĂŒgyfĂ©lkapcsolatok kezelĂ©se

LehetƑvĂ© teszi a vĂĄllalatok szĂĄmĂĄra, hogy rĂ©szletesen nyomon kövessĂ©k ĂŒgyfeleik tevĂ©kenysĂ©gĂ©t Ă©s szĂŒksĂ©gleteit, ami segĂ­ti a szemĂ©lyre szabott kommunikĂĄciĂłt.

ProfesszionĂĄlis landing oldalak

KĂ©szĂ­tsen lenyƱgözƑ Ă©s hatĂ©kony landing oldalakat az intuitĂ­v szerkesztƑjĂ©vel, amely segĂ­t konverziĂłkat növelni Ă©s potenciĂĄlis ĂŒgyfeleket vonzani.

Email automatizmusok

Hozzon lĂ©tre automatizĂĄlt email kampĂĄnyokat ĂŒdvözlƑ emailektƑl a vĂĄsĂĄrlĂłi visszajelzĂ©sekig, Ă©s tartsa kapcsolatban ĂŒgyfeleit.

AnalitikĂĄk Ă©s riportok

Kövesse nyomon a kampĂĄnyok teljesĂ­tmĂ©nyĂ©t, mĂ©rje fel a konverziĂłkat Ă©s az ĂŒgyfĂ©laktivitĂĄsokat az analitikai eszközök segĂ­tsĂ©gĂ©vel.

Hogyan kezdhetem el a Brevo hasznĂĄlatĂĄt?

  1. Regisztråció vagy bejelentkezés: Lépjen be a Brevo fiókjåba vagy regisztråljon, ha még nincs fiókja.
  2. ÜgyfĂ©ladatok rögzĂ­tĂ©se: Töltse fel az ĂŒgyfĂ©ladatokat, Ă©s kategorizĂĄlja Ƒket a hatĂ©konyabb kommunikĂĄciĂł Ă©rdekĂ©ben.
  3. Landing oldalak szerkesztĂ©se: Hozzon lĂ©tre professzionĂĄlis Ă©s hatĂ©kony landing oldalakat a SendinBlue intuitĂ­v szerkesztƑjĂ©vel.
  4. Email automatizmusok lĂ©trehozĂĄsa: KĂ©szĂ­tsen automatizĂĄlt email kampĂĄnyokat a kĂ­vĂĄnt idƑzĂ­tĂ©ssel Ă©s tartalommal.

Prémium Szolgåltatåsok

A Brevo prĂ©mium verziĂłja tovĂĄbbi erƑforrĂĄsokat Ă©s funkciĂłkat kĂ­nĂĄl a hatĂ©konyabb CRM kezelĂ©s Ă©s marketing tevĂ©kenysĂ©gek terĂ©n.

Összefoglalás

A Brevo egy sokoldalĂș platform, amely összehozza a CRM, landing oldalak Ă©s email automatizmusok erejĂ©t. HasznĂĄlja a SendinBlue-t, hogy hatĂ©konyabban kommunikĂĄljon ĂŒgyfeleivel Ă©s növelje vĂĄllalata konverziĂłit!

Marketing Ă©s ĂŒzletfejlesztĂ©s tanĂĄcsadĂĄs

- -✁- - - - - -  - - - - - 

Ha nem vagy biztos benne, hogy merre fejleszd tovĂĄbb a marketinged, nĂ©zd meg az esettanulmĂĄnyokat az oldalon, vagy pĂ©ldĂĄul ezt, hogy milyen elƑnyökkel jĂĄrhat egy ideiglenes marketing menedzser a csapatodban.

Vagy lehetƑsĂ©g van egyĂ©ni KKV mentorĂĄlĂĄsĂĄra is, ezzel kapcsolatban Ă­rj bĂĄtran a LinkedIn oldalamra.

De lehetƑsĂ©ged van ingyenes tudĂĄsanyagok letöltĂ©sĂ©re is. Ha pedig TikTok kampĂĄnyokban keresnĂ©l tĂĄmogatĂĄst, nĂ©zz körĂŒl ezen az oldalon!

- -✁- - - - - -  - - - - - 

‍

Gyakori kérdések

Miért vålasszam a Brevo-t?

A CRM-kezelĂ©s, landing oldalak Ă©s automatizĂĄlt email kampĂĄnyok egyesĂ­tett erejĂ©vel segĂ­t hatĂ©konyabb ĂŒgyfĂ©lszolgĂĄlatot Ă©s marketingtevĂ©kenysĂ©get folytatni.

Milyen vĂĄllalkozĂĄsoknak ajĂĄnlott a Brevo?

A kis- Ă©s közĂ©pvĂĄllalkozĂĄsok, webshopok Ă©s cĂ©gek szĂĄmĂĄra ideĂĄlis, akik kiemelt figyelmet fordĂ­tanak ĂŒgyfĂ©lkapcsolataikra Ă©s konverziĂłik növelĂ©sĂ©re.

Hogyan kezdem el hasznĂĄlni?

RegisztrĂĄlj vagy jelentkezz be a rendszerĂ©be, Ă©s kezdd el feltölteni ĂŒgyfĂ©ladatokat, lĂ©trehozni landing oldalakat Ă©s automatizĂĄlt email kampĂĄnyokat.

Mit nyĂșjt a Brevo prĂ©mium verziĂłja?

A prĂ©mium vĂĄltozata tovĂĄbbi analitikai eszközöket, erƑforrĂĄsokat Ă©s funkciĂłkat kĂ­nĂĄl a CRM-kezelĂ©s, landing oldalak Ă©s email marketing terĂ©n.

Hol talålhatok segítséget a Brevo hasznålatåhoz?

A weboldalĂĄn rengeteg oktatĂłanyag, ĂștmutatĂł Ă©s tĂĄmogatĂĄsi opciĂł talĂĄlhatĂł, melyek segĂ­tsĂ©gĂ©vel hatĂ©konyan kihasznĂĄlhatod a platform adta lehetƑsĂ©geket.

‍

Ezt a cikket elsƑkĂ©nt is megkaphattad volna...

Iratkozz fel a hĂ­rlevelemre!
Török Balåzs

Török Balåzs

DigitĂĄlis marketing tanĂĄcsadĂł

Török BalĂĄzsnak hĂ­vnak, azt szoktam mondani, hogy digitĂĄlis marketinggel foglalkozom. Azt gondolom ugyanis, hogy az ĂŒgyfeleimnek jellemzƑen valamilyen marketing-sales problĂ©mĂĄjuk van Ă©s emiatt keresnek meg. Erre kĂ­nĂĄlok nekik megoldĂĄst, fejlesztem a digitĂĄlis ökoszisztĂ©mĂĄjukat, megoldĂĄsaikat. Olvasd el az esettanulmĂĄnyaimat, vagy nĂ©zz bele a tartalmaimba a YouTube-on, TikTok-on vagy Ă­rj nekem a LinkedIn oldalalamon! 

NĂ©zd meg letölthetƑ anyagaimat!

Tanulj és növekedj a tudåsanyagaimmal!
Most nem talĂĄltam ilyet!
AlapozĂł, gyakorlatorientĂĄlt mini tanfolyam magyarul
AlapozĂł, gyakorlatorientĂĄlt mini tanfolyam magyarul

AlapozĂł, gyakorlatorientĂĄlt mini tanfolyam magyarul

DigitĂĄlis marketingeskĂ©nt Ă©n Ă­gy hasznĂĄlom a ChatGPT-t, Ă©s hasonlĂł LLM alapĂș mestersĂ©ges intelligencia megoldĂĄsokat.
Érdekel / Letöltöm