MosĂłszer ĂĄrulĂĄs - HĂșslevestƑl az embermarketingig

Címkék:
PublikĂĄlva:
2024-01-13
Olvasási idƑ:
1
perc
MosĂłszer ĂĄrulĂĄs - nem jĂł marketing

A FöldĂŒnk ellen elkövetett ĂĄrulĂĄs Ă©s a szerencsĂ©m

A mosĂłszer ĂĄrulĂĄs nagy kĂ©rdĂ©s-e szerintem sokak Ă©letĂ©nek. Hol hĂșzzuk meg a hatĂĄrainkat, mi az, ami belefĂ©r, mi az ami mĂĄr nem. Ez szerintem mindig szubjektĂ­v, mindenki helyzete mĂĄs. 

Nekem szerencsĂ©m volt, akĂĄr munkavĂĄllalĂłkĂ©nt, akĂĄr szabadĂșszĂłkĂ©nt igen jĂł cĂ©gekkel dolgozhattam Ă©s dolgozhatok egyĂŒtt ma is (LinkedIn). 

AzĂ©rt is volt ez szerencse, mert sokkal könnyebb olyan termĂ©keket eladni, amiknek jĂł cĂ©ljaik vannak, amik elƑrĂ©bb viszik a vilĂĄgot, Ă©s nem csak utĂłlag, marketinges szakembereknek kell hozzĂĄtoldaniuk ezeket a gondolatokat, mondatokat a cĂ©g cĂ­mere alĂĄ.

Ez nem csak a cĂ©lokat könnyĂ­ti meg, hanem ĂĄltalĂĄban ezek “jó” cĂ©gek is, Ă­gy könnyebb is velĂŒk dolgozni, kreatĂ­vnak lenni.

Így nekem szerencsĂ©m volt, Ă©s sosem kellett Ășgy szoktam mondani, hogy mosĂłszert ĂĄrulni, azaz olyan termĂ©ket, ami tĂșlĂĄrazott, nem jĂł a vĂĄsĂĄrlĂłnak, nem jĂł a tĂĄrsadalomnak, a környezetnek. EzĂ©rt nagyon hĂĄlĂĄs vagyok a jelenlegi Ă©s a volt ĂŒgyfeleimnek, munkaadĂłimnak is! 

PĂ©ldĂĄul:

Nézd meg a többi vållalkozåssal, marketinggel kapcsolatos történetemet is, vagy olvass utåna egy-egy témånak az esettanulmånyok között!

Ezt a cikket elsƑkĂ©nt is megkaphattad volna...

Iratkozz fel a hĂ­rlevelemre!
Török Balåzs

Török Balåzs

DigitĂĄlis marketing tanĂĄcsadĂł

Török BalĂĄzsnak hĂ­vnak, azt szoktam mondani, hogy digitĂĄlis marketinggel foglalkozom. Azt gondolom ugyanis, hogy az ĂŒgyfeleimnek jellemzƑen valamilyen marketing-sales problĂ©mĂĄjuk van Ă©s emiatt keresnek meg. Erre kĂ­nĂĄlok nekik megoldĂĄst, fejlesztem a digitĂĄlis ökoszisztĂ©mĂĄjukat, megoldĂĄsaikat. Olvasd el az esettanulmĂĄnyaimat, vagy nĂ©zz bele a tartalmaimba a YouTube-on, TikTok-on vagy Ă­rj nekem a LinkedIn oldalalamon! 

NĂ©zd meg letölthetƑ anyagaimat!

Tanulj és növekedj a tudåsanyagaimmal!
No items found.
No items found.