Mosószer árulás - Húslevestől az embermarketingig

Címkék:
Publikálva:
2024-01-13
Olvasási idő:
1
perc
Mosószer árulás - nem jó marketing

A Földünk ellen elkövetett árulás és a szerencsém

A mosószer árulás nagy kérdés-e szerintem sokak életének. Hol húzzuk meg a határainkat, mi az, ami belefér, mi az ami már nem. Ez szerintem mindig szubjektív, mindenki helyzete más. 

Nekem szerencsém volt, akár munkavállalóként, akár szabadúszóként igen jó cégekkel dolgozhattam és dolgozhatok együtt ma is (LinkedIn). 

Azért is volt ez szerencse, mert sokkal könnyebb olyan termékeket eladni, amiknek jó céljaik vannak, amik előrébb viszik a világot, és nem csak utólag, marketinges szakembereknek kell hozzátoldaniuk ezeket a gondolatokat, mondatokat a cég címere alá.

Ez nem csak a célokat könnyíti meg, hanem általában ezek “jó” cégek is, így könnyebb is velük dolgozni, kreatívnak lenni.

Így nekem szerencsém volt, és sosem kellett úgy szoktam mondani, hogy mosószert árulni, azaz olyan terméket, ami túlárazott, nem jó a vásárlónak, nem jó a társadalomnak, a környezetnek. Ezért nagyon hálás vagyok a jelenlegi és a volt ügyfeleimnek, munkaadóimnak is! 

Például:

Nézd meg a többi vállalkozással, marketinggel kapcsolatos történetemet is, vagy olvass utána egy-egy témának az esettanulmányok között!

Ezt a cikket elsőként is megkaphattad volna...

Iratkozz fel a hírlevelemre!
Török Balázs

Török Balázs

Digitális marketing tanácsadó

Török Balázsnak hívnak, azt szoktam mondani, hogy digitális marketinggel foglalkozom. Azt gondolom ugyanis, hogy az ügyfeleimnek jellemzően valamilyen marketing-sales problémájuk van és emiatt keresnek meg. Erre kínálok nekik megoldást, fejlesztem a digitális ökoszisztémájukat, megoldásaikat. Olvasd el az esettanulmányaimat, vagy nézz bele a tartalmaimba a YouTube-on, TikTok-on vagy írj nekem a LinkedIn oldalalamon! 

Nézd meg letölthető anyagaimat!

Tanulj és növekedj a tudásanyagaimmal!
No items found.
No items found.