Olvas√°si idŇĎ:
2
perc
Publik√°lva:
2024-02-03
Címkék:

ActiveCampaign használata és automatizálási stratégiák tanfolyam

AZ E-MAIL MARKETING √ČS AUTOMATIZ√ĀL√ĀS √öJ DIMENZI√ďJA

Az ActiveCampaign egy erŇĎteljes e-mail marketing √©s automatiz√°l√°si platform, amely lehetŇĎv√© teszi a v√°llalkoz√°sok sz√°m√°ra, hogy szem√©lyre szabott √ľzeneteket k√ľldjenek, automatiz√°lj√°k marketing tev√©kenys√©geiket, √©s √≠gy m√©ly√≠ts√©k el az √ľgyf√©lkapcsolatokat. Ez a tanfolyam bemutatja az ActiveCampaign alapjait√≥l kezdve a halad√≥ automatiz√°l√°si technik√°kig, hogyan haszn√°lhat√≥ a platform a marketing strat√©gi√°k hat√©kony v√©grehajt√°s√°hoz.

BEVEZET√ČS AZ ACTIVECAMPAIGN PLATFORMBA

A tanfolyam elsŇĎ r√©sz√©ben megismerked√ľnk az ActiveCampaign alapvetŇĎ funkci√≥ival √©s fel√ľlet√©vel. Megtanuljuk, hogyan hozhatunk l√©tre egy fi√≥kot, be√°ll√≠thatjuk a be√°ll√≠t√°sokat, √©s √°ttekintj√ľk a platform fŇĎbb r√©szeit, mint p√©ld√°ul a kapcsolatok kezel√©se, list√°k l√©trehoz√°sa, √©s az e-mail sablonok k√©sz√≠t√©se.

E-MAIL KAMP√ĀNYOK √ČS √úZENETEK SZEM√ČLYRE SZAB√ĀSA

Ebben a modulban r√©szletesen foglalkozunk az e-mail kamp√°nyok l√©trehoz√°s√°val √©s kezel√©s√©vel az ActiveCampaignben. Megtanuljuk, hogyan tervezz√ľnk √©s hajtsunk v√©gre hat√©kony e-mail marketing kamp√°nyokat, hogyan szabjuk szem√©lyre az √ľzeneteket a c√≠mzettek viselked√©se √©s preferenci√°i alapj√°n, √©s hogyan m√©rj√ľk a kamp√°nyok sikeress√©g√©t.

AUTOMATIZ√ĀL√ĀSI MUNKAFOLYAMATOK KIALAK√ćT√ĀSA

A tanfolyam egyik kulcsfontoss√°g√ļ eleme az automatiz√°l√°si munkafolyamatok kialak√≠t√°sa. Megismerked√ľnk az ActiveCampaign automatiz√°l√°si eszk√∂zeivel, √©s megtanuljuk, hogyan hozhatunk l√©tre automatiz√°lt munkafolyamatokat, amelyek idŇĎt takar√≠tanak meg √©s n√∂velik a marketing tev√©kenys√©gek hat√©konys√°g√°t. K√ľl√∂nf√©le automatiz√°l√°si trigger-ek √©s felt√©telek alkalmaz√°s√°val szem√©lyre szabott √ľgyf√©lutakat hozunk l√©tre.

SZEGMENT√ĀL√ĀS √ČS C√ČLZ√ĀS

Az ActiveCampaign seg√≠ts√©g√©vel r√©szletesen megc√©lzhatjuk √©s szegment√°lhatjuk az √ľgyfeleinket. Megtanuljuk, hogyan haszn√°ljuk az adatokat √©s viselked√©si inform√°ci√≥kat a hat√©konyabb c√©lz√°s √©rdek√©ben, hogy pontosan azokhoz az √ľgyfelekhez juttassuk el az √ľzeneteinket, akik a legval√≥sz√≠nŇĪbben reag√°lnak r√°juk.

CRM √ČS √ČRT√ČKES√ćT√ČSI AUTOMATIZ√ĀL√ĀS

Az ActiveCampaign nem csak egy e-mail marketing eszk√∂z, hanem egy teljes k√∂rŇĪ CRM rendszert is k√≠n√°l, amely integr√°lja az √©rt√©kes√≠t√©si √©s marketing folyamatokat. Megvizsg√°ljuk, hogyan haszn√°lhatjuk az ActiveCampaign CRM funkci√≥it az √©rt√©kes√≠t√©si csatorna kezel√©s√©re, az √©rt√©kes√≠t√©si lehetŇĎs√©gek nyomon k√∂vet√©s√©re √©s az √©rt√©kes√≠t√©si folyamatok automatiz√°l√°s√°ra.

HALAD√ď TECHNIK√ĀK √ČS INTEGR√ĀCI√ďK

A tanfolyam halad√≥ r√©sz√©ben megismerked√ľnk az ActiveCampaign speci√°lis funkci√≥ival, mint p√©ld√°ul az oldallet√∂lt

√©s alap√ļ trigger-ek, az SMS marketing, √©s az egy√©b k√ľlsŇĎ alkalmaz√°sokkal val√≥ integr√°ci√≥k. Megtanuljuk, hogyan maximaliz√°lhatjuk a platform k√©pess√©geit a marketing √©s √©rt√©kes√≠t√©si eredm√©nyeink jav√≠t√°sa √©rdek√©ben.

KINEK AJ√ĀNLJUK ¬†EZT¬†A TANFOLYAMOT?

  • Marketing szakembereknek, akik szeretn√©k kiakn√°zni az e-mail marketing √©s automatiz√°l√°s lehetŇĎs√©geit.
  • Kis- √©s k√∂z√©pv√°llalkoz√°sok tulajdonosainak, akik jav√≠tani szeretn√©k √ľgyf√©lkapcsolataikat √©s n√∂velni szeretn√©k √©rt√©kes√≠t√©seiket.
  • Mindenki sz√°m√°ra, aki √©rdeklŇĎdik az online marketing automatiz√°l√°s ir√°nt √©s szeretn√© megtanulni, hogyan haszn√°lj√°k hat√©konyan az ActiveCampaign platformot.

K√ĖVETELM√ČNYEK

  • AlapvetŇĎ sz√°m√≠t√≥g√©pes ismeretek √©s internet-hozz√°f√©r√©s.
  • Nincs sz√ľks√©g elŇĎzetes ActiveCampaign ismeretre; a tanfolyam minden sz√ľks√©ges inform√°ci√≥t biztos√≠t a kezd√©stŇĎl.

Az ActiveCamapign alapoz√≥ kurzus seg√≠ts√©g√©vel k√©pes leszel arra, hogy kihaszn√°ld az ActiveCampaign teljes k√∂rŇĪ potenci√°lj√°t, jav√≠tva ezzel marketing strat√©gi√°id hat√©konys√°g√°t √©s m√©ly√≠tve √ľgyf√©lkapcsolataidat.

‚Äć

- -‚úĀ- - - - - - - - - - -

Te is szereted a Facebook csoportokat? Oszd meg véleményed témáinkról a Facebook csoportunkban!

Ha pedig semmirŇĎl nem szeretn√©l lemaradni, csatlakozz hozz√°nk a Telegram csatorn√°nkon!

Rengeteg ingyenes tud√°sanyag, marketinges √©s sales-es kurzus, valamint let√∂lthetŇĎ friss tud√°sanyag tal√°lhat√≥ az oldalon, n√©zz k√∂r√ľl te is!

Ezt a cikket elsŇĎk√©nt is megkaphattad volna...

Iratkozz fel a hírlevelemre!
Török Balázs

Török Balázs

Digitális marketing tanácsadó

T√∂r√∂k Bal√°zsnak h√≠vnak, azt szoktam mondani, hogy digit√°lis marketinggel foglalkozom. Azt gondolom ugyanis, hogy az √ľgyfeleimnek jellemzŇĎen valamilyen marketing-sales probl√©m√°juk van √©s emiatt keresnek meg. Erre k√≠n√°lok nekik megold√°st, fejlesztem a digit√°lis √∂kosziszt√©m√°jukat, megold√°saikat. Olvasd el az esettanulm√°nyaimat, vagy n√©zz bele a tartalmaimba a YouTube-on, TikTok-on vagy √≠rj nekem a LinkedIn oldalalamon!¬†

N√©zd meg let√∂lthetŇĎ anyagaimat!

Tanulj és növekedj a tudásanyagaimmal!
Megnézem