Olvasási idő:
2
perc
Publikálva:
2024-02-21
Címkék:

HubSpot CRM alapozó tanfolyam magyar nyelven

INTEGRÁLT MARKETING ÉS ÉRTÉKESÍTÉSI PLATFORM MESTERFOKON

A HubSpot egy átfogó, integrált marketing, értékesítési és szolgáltatási platform, amely segít a vállalkozásoknak vonzani, bevonni és örömmel szolgálni ügyfeleiket. Ez a tanfolyam átfogó útmutatást nyújt a HubSpot platform használatához, kezdve az alapoktól egészen a haladó technikákig, beleértve a marketing automatizálást, CRM használatát, értékesítési csatornák beállítását és ügyfélszolgálati eszközök integrálását.

BEVEZETÉS A HUBSPOT VILÁGÁBA

A tanfolyam kezdetén megismerkedünk a HubSpot alapjaival, beleértve a platform fő funkcióit és előnyeit. Megtanuljuk, hogyan regisztráljunk és navigáljunk a HubSpot felületén, és áttekintjük a különböző modulokat (Marketing Hub, Sales Hub, Service Hub, stb.), amelyekkel a HubSpot dolgozik.

HUBSPOT MARKETING HUB

Ebben a modulban részletesen megvizsgáljuk a HubSpot Marketing Hub eszközeit és képességeit. Megtanuljuk, hogyan hozhatunk létre és optimalizálhatunk tartalmat (blogok, landing oldalak, e-mailek), hogyan kezelhetjük a közösségi média bejegyzéseket és kampányokat, valamint hogyan elemezhetjük a marketing tevékenységek hatékonyságát.

HUBSPOT SALES HUB – ÉRTÉKESÍTÉSI ESZKÖZÖK

A HubSpot Sales Hub segítségével maximalizálhatjuk értékesítési erőfeszítéseinket. Megtanuljuk, hogyan kezeljük a kapcsolatokat a CRM-ben, hogyan hozzunk létre és kövessünk nyomon értékesítési lehetőségeket, és hogyan automatizáljuk az értékesítési folyamatokat a pipeline menedzsment és az e-mail sablonok segítségével.

HUBSPOT SERVICE HUB – ÜGYFÉLSZOLGÁLATI ESZKÖZÖK

Az ügyfélszolgálati modul bemutatja, hogyan használjuk a HubSpot Service Hub-ot az ügyfélélmény javítására. Megismerjük az ügyfélszolgálati jegyrendszert, a tudásbázist, az ügyfél visszajelzési eszközöket és a chatbotokat, amelyek segítenek az ügyfelek gyors és hatékony kiszolgálásában.

AUTOMATIZÁLÁS ÉS INTEGRÁCIÓ

Ebben a részben a HubSpot automatizálási és integrációs képességeire összpontosítunk. Megtanuljuk, hogyan hozhatunk létre automatizált munkafolyamatokat, amelyek időt takarítanak meg és növelik a hatékonyságot, valamint hogyan integrálhatjuk a HubSpot-ot más eszközökkel és platformokkal a zökkenőmentes munkafolyamat érdekében.

HALADÓ TECHNIKÁK ÉS LEGJOBB GYAKORLATOK

A tanfolyam haladó részében megismerkedünk a HubSpot platform speciális funkcióival, beleértve az egyedi jelentéskészítést, a fejlett szegmentálást és a lead scoring technikákat. Megosztjuk a legjobb gyakorlatokat, tippeket és trükköket, amelyek segítenek kiaknázni a HubSpot teljes potenciálját.

KINEK AJÁNLJUK A HUBSPOT HASZNÁLATA ÉS ALKALMAZÁSA TANFOLYAMOT?

  • Marketing és értékesítési szakembereknek, akik szeretnének többet megtudni a HubSpot lehetőségeiről.
  • Vállalkozóknak és üzleti tulajdonosoknak, akik integrált platformot keresnek üzleti folyamataik kezelésére.
  • Bárkinek, aki szeretné növelni vállalata online láthatóságát, javítani az ügyfélszolgálat minőségét és hatékonyabban kezelni az értékesítési csatornákat.

KÖVETELMÉNYEK

  • Alapvető számítógépes ismeretek és internet-hozzáférés.
  • Érdeklődés a digitális marketing, értékesítés és ügyfélszolgálat iránt.
  • Nincs szükség előzetes HubSpot ismeretre; a tanfolyam az alapoktól vezet végig.

Ez a tanfolyam a HubSpot platform teljes körű megértését kínálja, lehetővé téve, hogy kihasználd annak minden funkcióját a vállalkozásod sikerének növelése érdekében.

Ha szeretnél többet tudni a Hubspot értékesítést támogató lehetőségeiről, olvasd el a Codcoolról szóló settanulmányomat, ahol bemutatjuk, hogyan vezettük be a Hubspotot nyolc országban!

- -✁- - - - - -  - - - - -

Te is szereted a Facebook csoportokat? Oszd meg véleményed témáinkról a Facebook csoportunkban!

Ha pedig semmiről nem szeretnél lemaradni, csatlakozz hozzánk a Telegram csatornánkon!

Rengeteg ingyenes tudásanyag, marketinges és sales-es kurzus, valamint letölthető friss tudásanyag található az oldalon, nézz körül te is!

Török Balázs

Török Balázs

Digitális marketing tanácsadó

Török Balázsnak hívnak, azt szoktam mondani, hogy digitális marketinggel foglalkozom. Azt gondolom ugyanis, hogy az ügyfeleimnek jellemzően valamilyen marketing-sales problémájuk van és emiatt keresnek meg. Erre kínálok nekik megoldást, fejlesztem a digitális ökoszisztémájukat, megoldásaikat. Olvasd el az esettanulmányaimat, vagy nézz bele a tartalmaimba a YouTube-on, TikTok-on vagy írj nekem a LinkedIn oldalalamon! 

Ezt a cikket elsőként is megkaphattad volna...

Iratkozz fel a hírlevelemre!

Nézd meg letölthető anyagaimat!

Tanulj és növekedj a tudásanyagaimmal!
Megnézem