HubSpot CRM alapozó tanfolyam magyar nyelven

Címkék:
Publikálva:
2024-04-03
Olvasási idő:
5
perc
hubspot alapok magyarul

INTEGRÁLT MARKETING ÉS ÉRTÉKESÍTÉSI PLATFORM MESTERFOKON

A HubSpot egy átfogó, integrált marketing, értékesítési és szolgáltatási platform, amely segít a vállalkozásoknak vonzani, bevonni és örömmel szolgálni ügyfeleiket. Ez a tanfolyam átfogó útmutatást nyújt a HubSpot platform használatához, kezdve az alapoktól egészen a haladó technikákig, beleértve a marketing automatizálást, CRM használatát, értékesítési csatornák beállítását és ügyfélszolgálati eszközök integrálását.

BEVEZETÉS A HUBSPOT VILÁGÁBA

A tanfolyam kezdetén megismerkedünk a HubSpot alapjaival, beleértve a platform fő funkcióit és előnyeit. Megtanuljuk, hogyan regisztráljunk és navigáljunk a HubSpot felületén, és áttekintjük a különböző modulokat (Marketing Hub, Sales Hub, Service Hub, stb.), amelyekkel a HubSpot dolgozik.

HUBSPOT MARKETING HUB

Ebben a modulban részletesen megvizsgáljuk a HubSpot Marketing Hub eszközeit és képességeit. Megtanuljuk, hogyan hozhatunk létre és optimalizálhatunk tartalmat (blogok, landing oldalak, e-mailek), hogyan kezelhetjük a közösségi média bejegyzéseket és kampányokat, valamint hogyan elemezhetjük a marketing tevékenységek hatékonyságát.

HUBSPOT SALES HUB – ÉRTÉKESÍTÉSI ESZKÖZÖK

A HubSpot Sales Hub segítségével maximalizálhatjuk értékesítési erőfeszítéseinket. Megtanuljuk, hogyan kezeljük a kapcsolatokat a CRM-ben, hogyan hozzunk létre és kövessünk nyomon értékesítési lehetőségeket, és hogyan automatizáljuk az értékesítési folyamatokat a pipeline menedzsment és az e-mail sablonok segítségével.

HUBSPOT SERVICE HUB – ÜGYFÉLSZOLGÁLATI ESZKÖZÖK

Az ügyfélszolgálati modul bemutatja, hogyan használjuk a HubSpot Service Hub-ot az ügyfélélmény javítására. Megismerjük az ügyfélszolgálati jegyrendszert, a tudásbázist, az ügyfél visszajelzési eszközöket és a chatbotokat, amelyek segítenek az ügyfelek gyors és hatékony kiszolgálásában.

AUTOMATIZÁLÁS ÉS INTEGRÁCIÓ

Ebben a részben a HubSpot automatizálási és integrációs képességeire összpontosítunk. Megtanuljuk, hogyan hozhatunk létre automatizált munkafolyamatokat, amelyek időt takarítanak meg és növelik a hatékonyságot, valamint hogyan integrálhatjuk a HubSpot-ot más eszközökkel és platformokkal a zökkenőmentes munkafolyamat érdekében.

HALADÓ TECHNIKÁK ÉS LEGJOBB GYAKORLATOK

A tanfolyam haladó részében megismerkedünk a HubSpot platform speciális funkcióival, beleértve az egyedi jelentéskészítést, a fejlett szegmentálást és a lead scoring technikákat. Megosztjuk a legjobb gyakorlatokat, tippeket és trükköket, amelyek segítenek kiaknázni a HubSpot teljes potenciálját.

KINEK AJÁNLJUK A HUBSPOT HASZNÁLATA ÉS ALKALMAZÁSA TANFOLYAMOT?

  • Marketing és értékesítési szakembereknek, akik szeretnének többet megtudni a HubSpot lehetőségeiről.
  • Vállalkozóknak és üzleti tulajdonosoknak, akik integrált platformot keresnek üzleti folyamataik kezelésére.
  • Bárkinek, aki szeretné növelni vállalata online láthatóságát, javítani az ügyfélszolgálat minőségét és hatékonyabban kezelni az értékesítési csatornákat.

KÖVETELMÉNYEK

  • Alapvető számítógépes ismeretek és internet-hozzáférés.
  • Érdeklődés a digitális marketing, értékesítés és ügyfélszolgálat iránt.
  • Nincs szükség előzetes HubSpot ismeretre; a tanfolyam az alapoktól vezet végig.

Ez a tanfolyam a HubSpot platform teljes körű megértését kínálja, lehetővé téve, hogy kihasználd annak minden funkcióját a vállalkozásod sikerének növelése érdekében.

Ha szeretnél többet tudni a Hubspot értékesítést támogató lehetőségeiről, olvasd el a Codcoolról szóló settanulmányomat, ahol bemutatjuk, hogyan vezettük be a Hubspotot nyolc országban!

Összefoglaló

A HubSpot tanfolyam átfogó betekintést nyújt a HubSpot platform használatába, megmutatva, hogyan lehet a marketing, értékesítés és ügyfélszolgálati tevékenységeket integráltan kezelni. A résztvevők megtanulják, hogyan hozhatnak létre és optimalizálhatnak tartalmat, kezelhetik a közösségi média bejegyzéseket, elemezhetik a tevékenységek hatékonyságát, és automatizálhatják az értékesítési folyamatokat. A tanfolyam a HubSpot platform teljes potenciáljának kiaknázására összpontosít, lehetővé téve a vállalkozások számára, hogy javítsák ügyfélkapcsolataikat és növeljék hatékonyságukat egy versenyképes digitális piacon.

- -✁- - - - - -  - - - - -

Te is szereted a Facebook csoportokat? Oszd meg véleményed témáinkról a Facebook csoportunkban!

Ha pedig semmiről nem szeretnél lemaradni, csatlakozz hozzánk a Telegram csatornánkon!

Rengeteg ingyenes tudásanyag, marketinges és sales-es kurzus, valamint letölthető friss tudásanyag található az oldalon, nézz körül te is!

Gyakori kérdések

Milyen előnyökkel jár a HubSpot használata a vállalkozások számára?

A HubSpot segítségével a vállalkozások vonzhatják, bevonhatják és örömmel szolgálhatják ki ügyfeleiket egy átfogó, integrált platformon keresztül. Lehetővé teszi a marketing, értékesítés és ügyfélszolgálat tevékenységek személyre szabását, automatizálását és optimalizálását, javítva ezzel az ügyfélkapcsolatokat és növelve a vállalat hatékonyságát.

Milyen fő témaköröket fed le a tanfolyam?

A tanfolyam az alapoktól kezdve a haladó technikákig, többek között a marketing automatizálást, CRM használatát, értékesítési csatornák beállítását, ügyfélszolgálati eszközök integrálását és a platform speciális funkcióinak alkalmazását foglalja magában.

Kinek ajánlott a HubSpot tanfolyam?

A tanfolyam marketing és értékesítési szakembereknek, vállalkozóknak, üzleti tulajdonosoknak és bárkinek ajánlott, aki szeretné növelni vállalata online láthatóságát, javítani az ügyfélszolgálat minőségét és hatékonyabban kezelni az értékesítési csatornákat.

Ezt a cikket elsőként is megkaphattad volna...

Iratkozz fel a hírlevelemre!
Török Balázs

Török Balázs

Digitális marketing tanácsadó

Török Balázsnak hívnak, azt szoktam mondani, hogy digitális marketinggel foglalkozom. Azt gondolom ugyanis, hogy az ügyfeleimnek jellemzően valamilyen marketing-sales problémájuk van és emiatt keresnek meg. Erre kínálok nekik megoldást, fejlesztem a digitális ökoszisztémájukat, megoldásaikat. Olvasd el az esettanulmányaimat, vagy nézz bele a tartalmaimba a YouTube-on, TikTok-on vagy írj nekem a LinkedIn oldalalamon! 

Nézd meg letölthető anyagaimat!

Tanulj és növekedj a tudásanyagaimmal!
Pörgesd fel a hírleveleid!
Pörgesd fel a hírleveleid!

Pörgesd fel a hírleveleid!

Töltsd le ezt az öt ingyenes automatizmust a CRM-edhez. Kifejezetten kezdőknek ajánlott, a dokumentumban egy rövid magyarázó videót és 5 különböző, több lépcsőből álló automatizmus vár rád.
Érdekel / Letöltöm
HubSpot bevezető mini kurzus magyar nyelven
HubSpot bevezető mini kurzus magyar nyelven

HubSpot bevezető mini kurzus magyar nyelven

Ismerd meg gyorsan és hatékonyan a HubSpot rendszerét magyar nyelven!
Érdekel / Letöltöm