Olvasási idő:
2
perc
Publikálva:
2024-01-15
Címkék:

Penészes ház - Húslevestől az embermarketingig

Miért fontos egy jó weboldal?

A digitális térben sok szakma találkozik, kevésbé élesek a határok, egyik terült átlóg több másikba is, így könnyen elmosódnak a határok a különböző szakterületek, szakmák között. Ki az, akit megbízunk a weboldalunk elkészítésével? 

  • Egy marketinges, aki ért a weboldal szerkesztéshez Wordpress-en, vagy akár Webflow-n?
  • Egy programozó, aki otthonosan mozog a fejlesztés területén?
  • Egy UX designer, aki megfelelő ismerettel rendelkezik a különböző interfacek, célcsoportok tekintetében?

Te hogyan döntenél?

A legtöbben azt bízzák meg a projekttel, akit (már) ismernek, és aki megfelelően olcsó ajánlatot tesznek - de gondolom vannak kivételek is.

Nos ez rendben van, csupán az a helyzet, hogy ilyenkor fordul elő az a helyzet, ami pont olyan, mint amikor egy Penészes házat vásárolsz meg. 

Például:

Amikor egy olyan alvállalkozóval,kivitelezővel kezdesz el dolgozni, aki ugyan jó szakember, de nem éppen azon a területen, amivel te megbízod,akkor egy olyan végtermék fog születni, amit érdemben nem fogsz tudni használni. És ez a weboldalad esetében fájdalmasan sokba fog kerülni!

Több ilyen megbízóm is volt, akiknek a weboldala volt a vállalkozásuk legnagyobb gátja, ez tartotta vissza őket a növekedéstől. Ennek oka ezekben az esetekben, amik szülték ezt az anekdotát a weboldal tulajdonképpen ellene volt mindenféle konverziónak, értékesítésnek. 

Ennek általánosságban van egy vizuális része, ami szorosan kapcsolódik a vevők és a weboldal közötti kapcsolathoz - lásd bővebben a Moziplakát anekdotát. Másrészt van egy technikai része, hogyan épül fel az oldal struktúrálisan, hogyan látja azt a Google, milyenek a SEO beállítások.

Nézd meg a többi vállalkozással, marketinggel kapcsolatos történetemet is, vagy olvass utána egy-egy témának az esettanulmányok között!

Török Balázs

Török Balázs

Digitális marketing tanácsadó

Török Balázsnak hívnak, azt szoktam mondani, hogy digitális marketinggel foglalkozom. Azt gondolom ugyanis, hogy az ügyfeleimnek jellemzően valamilyen marketing-sales problémájuk van és emiatt keresnek meg. Erre kínálok nekik megoldást, fejlesztem a digitális ökoszisztémájukat, megoldásaikat. Olvasd el az esettanulmányaimat, vagy nézz bele a tartalmaimba a YouTube-on, TikTok-on vagy írj nekem a LinkedIn oldalalamon! 

Ezt a cikket elsőként is megkaphattad volna...

Iratkozz fel a hírlevelemre!

Nézd meg letölthető anyagaimat!

Tanulj és növekedj a tudásanyagaimmal!
Megnézem