Az egyik legjobb CRM és marketingautomatizációs rendszer, az ActiveCampaign
Főoldal
>>
Blog
>>
ActiveCampaign bemutatása
Olvasási idő:
3
perc
Publikálva:
2023-09-17

Ismerkedjünk meg az ActiveCampaign-nel: Árak és funkciók

Az ActiveCampaign egy kiváló marketing automtizációs platform, amely lehetővé teszi a vállalkozások számára, hogy hatékonyan kommunikáljanak az ügyfelekkel és automatizált kampányokat hozzanak létre. Ebben a cikkben megismerkedünk az ActiveCampaign árakkal és funkciókkal, hogy segítsünk eligazodni ebben az izgalmas marketingeszközben.

Az ActiveCampaign árak és csomagok

Az ActiveCampaign különböző árakat és csomagokat kínál, hogy megfeleljen a különböző vállalkozások igényeinek és költségvetésének. Az alap Starter csomag már $29 havi díjtól elérhető, és tartalmazza az automatizálást, az e-mail marketinget, az ügyfélkövetést és az elemzéseket. Az adatai alapján a csomag mérete nő, és az üzleti igényeknek megfelelően további funkcionalitást kínál. Az üzleti és vállalati szintű csomagokban például bővített automatizálást, CRM funkciókat és speciális integrációkat találunk.

Emellett van komplex Sales + Marketing csomagjuk is, amit például a CupHub-nál használtunk, de a Zöldboltnál is ezt a CRM-et választottuk a marketing automatizációk felépítéséhez.

Az ActiveCampaign bevezetésével kapcsolatban ebben az esettanulmányunkban írtunk!

Az ActiveCampaign funkciói

Az ActiveCampaign számos lenyűgöző funkciót kínál, amelyek segítségével hatékonyabbá tehetjük marketingkampányainkat. Az automatizálás lehetővé teszi a felhasználóknak, hogy ütemezett e-maileket és üzeneteket küldjenek, a felhasználói viselkedés alapján. A CRM rendszer segít az ügyfélkapcsolatok kezelésében, az ügyfelekkel való interakciók rögzítésében és az ügyféladatok követésében. Az ActiveCampaign továbbá számos sablont és testreszabható tervezőt kínál, amelyek segítenek professzionális e-mail üzenetek és kampányok létrehozásában.

A kampányelemzés és jelentések

Az ActiveCampaign lehetővé teszi az ügyfeleknek, hogy nyomon kövessék a kampányok hatékonyságát és mérjék a teljesítményüket. Az integrált elemzőeszközök segítségével könnyedén figyelemmel kísérheti az e-mail nyitási arányokat, a kattintási arányokat és az ügyfélaktivitást. Ezáltal pontosabb betekintést nyerhet a kampányok hatékonyságába és az ügyfelek reakcióira, hogy finomíthassa a marketingstratégiát és növelhesse a konverziós arányokat.

Az ActiveCampaign előnyei

Az ActiveCampaign számos előnnyel jár, amelyek a vállalkozásoknak segítenek a hatékonyabb és eredményesebb marketingben. Az automatizált kampányok és a testreszabható üzenetek lehetővé teszik az ügyfélkapcsolatok személyre szabott és releváns fenntartását. Az ActiveCampaign CRM rendszere pedig egyszerűbbé teszi az ügyféladatok kezelését és segít az ügyfélkapcsolatok erősítésében.

Következtetés

Az ActiveCampaign egy innovatív és hatékony automatizált marketingplatform, amely segít a vállalkozásoknak hatékonyabb kapcsolatot építeni az ügyfelekkel és eredményesebb marketingkampányokat létrehozni. Az árak és funkciók sokfélesége lehetővé teszi a vállalkozások számára, hogy válasszanak a saját igényeikhez és költségvetésükhöz leginkább illeszkedő csomagok közül. Használja ki az ActiveCampaign kínálta lehetőségeket, és érje el marketingcéljait hatékonyabban és eredményesebben.

Török Balázs

Digitális marketing tanácsadó

Török Balázsnak hívnak, azt szoktam mondani, hogy digitális marketinggel foglalkozom. Azt gondolom ugyanis, hogy az ügyfeleimnek jellemzően valamilyen marketing-sales problémával keresnek meg. Erre keresek megoldást, fejlesztem a digitális ökoszisztémájukat, megoldásaikat. Olvasd el az esettanulmányaimat, vagy nézz bele a tartalmaimba a YouTube-on, TikTok-on és a LinkedIn oldalalamon! 

Iratkozz fel a hírlevelemre!

Szólj hozzá te is a cikkhez!
Megnézem a kommenteket!
Ha te is szeretnél többet kihozni a CRM rendszeredből kérd konzultácinkat az alábbi linken!
Igen, érdekel!
Ha te is szeretnél többet kihozni a CRM rendszeredből kérd konzultácinkat az alábbi linken!
Időpontot foglalok!
Ezeken a platformokon is megtalálsz:

👋Kapcsolat

Ha többet szeretnél tudni rólam, olvasd el ez azt oldalt, vagy dobj rám egy üzentet Linkedin-en, olvasd el a CV-m, készítettem egy saját "Linktree" oldalt is, itt minden fontos és friss anyagot megtalálsz!

Itt pedig meg találod a kötelező részt: Privacy Policy, Terms of Conditions, Impressum. Itt is megtalálsz még: Shoprenter, Clutch, Contra.
For English homepage please click here.

Török Balázs
Balázs Török
👨𝐂𝐫𝐞𝐚𝐭𝐢𝐧𝐠 𝐠𝐫𝐞𝐚𝐭 𝐬𝐭𝐨𝐫𝐢𝐞𝐬 𝐟𝐨𝐫 𝐠𝐫𝐞𝐚𝐭 𝐩𝐫𝐨𝐝𝐮𝐜𝐭𝐬🚀
Eötvös Loránd University
View profile