ActiveCampaign: √Ārak √©s funkci√≥k

Címkék:
Publik√°lva:
2024-04-08
Olvas√°si idŇĎ:
4
perc
Az egyik legjobb CRM és marketingautomatizációs rendszer, az ActiveCampaign

Az ActiveCampaign egy kiv√°l√≥ marketing automatiz√°ci√≥s platform, amely lehetŇĎv√© teszi a v√°llalkoz√°sok sz√°m√°ra, hogy hat√©konyan kommunik√°ljanak az √ľgyfelekkel √©s automatiz√°lt kamp√°nyokat hozzanak l√©tre. Ebben a cikkben megismerked√ľnk az ActiveCampaign √°rakkal √©s funkci√≥kkal, hogy seg√≠ts√ľnk eligazodni ebben az izgalmas marketingeszk√∂zben.

Rengeteg ingyenes tud√°sanyag, marketinges √©s sales-es kurzus, valamint let√∂lthetŇĎ friss tud√°sanyag tal√°lhat√≥ az oldalon, n√©zz k√∂r√ľl te is!¬†

Az ActiveCampaign árak és csomagok

Az ActiveCampaign k√ľl√∂nb√∂zŇĎ √°rakat √©s csomagokat k√≠n√°l, hogy megfeleljen a k√ľl√∂nb√∂zŇĎ v√°llalkoz√°sok ig√©nyeinek √©s k√∂lts√©gvet√©s√©nek. Az alap Starter csomag m√°r $29 havi d√≠jt√≥l el√©rhetŇĎ, √©s tartalmazza az automatiz√°l√°st, az e-mail marketinget, az √ľgyf√©lk√∂vet√©st √©s az elemz√©seket. Az adatai alapj√°n a csomag m√©rete nŇĎ, √©s az √ľzleti ig√©nyeknek megfelelŇĎen tov√°bbi funkcionalit√°st k√≠n√°l. Az √ľzleti √©s v√°llalati szintŇĪ csomagokban p√©ld√°ul bŇĎv√≠tett automatiz√°l√°st, CRM funkci√≥kat √©s speci√°lis integr√°ci√≥kat tal√°lunk.

‚Äć

‚Äć

Emellett van komplex Sales + Marketing csomagjuk is, amit például a CupHub-nál használtunk, de a Zöldboltnál is ezt a CRM-et választottuk a marketing automatizációk felépítéséhez.

Az ActiveCampaign bevezetésével kapcsolatban ebben az esettanulmányunkban írtunk!

Az ActiveCampaign funkciói

Az ActiveCampaign sz√°mos lenyŇĪg√∂zŇĎ funkci√≥t k√≠n√°l, amelyek seg√≠ts√©g√©vel hat√©konyabb√° tehetj√ľk marketingkamp√°nyainkat. Az automatiz√°l√°s lehetŇĎv√© teszi a felhaszn√°l√≥knak, hogy √ľtemezett e-maileket √©s √ľzeneteket k√ľldjenek, a felhaszn√°l√≥i viselked√©s alapj√°n. A CRM rendszer seg√≠t az √ľgyf√©lkapcsolatok kezel√©s√©ben, az √ľgyfelekkel val√≥ interakci√≥k r√∂gz√≠t√©s√©ben √©s az √ľgyf√©ladatok k√∂vet√©s√©ben. Az ActiveCampaign tov√°bb√° sz√°mos sablont √©s testreszabhat√≥ tervezŇĎt k√≠n√°l, amelyek seg√≠tenek professzion√°lis e-mail √ľzenetek √©s kamp√°nyok l√©trehoz√°s√°ban.

A kampányelemzés és jelentések

Az ActiveCampaign lehetŇĎv√© teszi az √ľgyfeleknek, hogy nyomon k√∂vess√©k a kamp√°nyok hat√©konys√°g√°t √©s m√©rj√©k a teljes√≠tm√©ny√ľket. Az integr√°lt elemzŇĎeszk√∂z√∂k seg√≠ts√©g√©vel k√∂nnyed√©n figyelemmel k√≠s√©rheti az e-mail nyit√°si ar√°nyokat, a kattint√°si ar√°nyokat √©s az √ľgyf√©laktivit√°st. Ez√°ltal pontosabb betekint√©st nyerhet a kamp√°nyok hat√©konys√°g√°ba √©s az √ľgyfelek reakci√≥ira, hogy finom√≠thassa a marketingstrat√©gi√°t √©s n√∂velhesse a konverzi√≥s ar√°nyokat.

Az ActiveCampaign elŇĎnyei

Az ActiveCampaign sz√°mos elŇĎnnyel j√°r, amelyek a v√°llalkoz√°soknak seg√≠tenek a hat√©konyabb √©s eredm√©nyesebb marketingben. Az automatiz√°lt kamp√°nyok √©s a testreszabhat√≥ √ľzenetek lehetŇĎv√© teszik az √ľgyf√©lkapcsolatok szem√©lyre szabott √©s relev√°ns fenntart√°s√°t. Az ActiveCampaign CRM rendszere pedig egyszerŇĪbb√© teszi az √ľgyf√©ladatok kezel√©s√©t √©s seg√≠t az √ľgyf√©lkapcsolatok erŇĎs√≠t√©s√©ben.

√Ėsszefoglal√°s

Az ActiveCampaign egy innovat√≠v √©s hat√©kony automatiz√°lt marketingplatform, amely seg√≠t a v√°llalkoz√°soknak hat√©konyabb kapcsolatot √©p√≠teni az √ľgyfelekkel √©s eredm√©nyesebb marketingkamp√°nyokat l√©trehozni. Az √°rak √©s funkci√≥k sokf√©les√©ge lehetŇĎv√© teszi a v√°llalkoz√°sok sz√°m√°ra, hogy v√°lasszanak a saj√°t ig√©nyeikhez √©s k√∂lts√©gvet√©s√ľkh√∂z legink√°bb illeszkedŇĎ csomagok k√∂z√ľl. Haszn√°lja ki az ActiveCampaign k√≠n√°lta lehetŇĎs√©geket, √©s √©rje el marketingc√©ljait hat√©konyabban √©s eredm√©nyesebben.

Tudjon meg t√∂bbet kedvenc marketinges √©s sales-es eszk√∂zeimrŇĎl, a 101 kedvenc marketinges √©s sales eszk√∂z cikkembŇĎl! Ha k√©rd√©se lenne, keressen b√°tran a LinkedIn (T√∂r√∂k Bal√°zs) oldalamon kereszt√ľl!

ActiveCampaign és CRM

- -‚úĀ- - - - - -¬† - - - - -¬†

Ha szeretn√©l hat√©konyabb sales √©s marketing folyamatokat, akkor √©rdemes t√°j√©koz√≥dnod a CRM rendszerekrŇĎl. Hasznos tartalmakat tal√°lhatsz az ActiveCampaign Sales √©s Marketing rendszerrel kapcsolatban. Ha m√©g csak most ismerkedsz a rendszerrel, pr√≥b√°ld ki magyar nyelvŇĪ ActiveCampaign-es bevezetŇĎ minikurzusomat! Ha pedig most tervezed √ļjra a sales √©s marketing folyamataidat ez az anyagom lesz hasznos sz√°modra!

Ha szeretnél hatékonyabb CRM rendszert, vagy most gondolkozol ilyenen, és lenne kérdésed, írd meg Linkedin-en!

- -‚úĀ- - - - - -¬† - - - - -

Gyakori kérdések

Milyen √°rak √©s csomagok √©rhetŇĎk el az ActiveCampaign-n√©l?

Az ActiveCampaign k√ľl√∂nb√∂zŇĎ √°rakat √©s csomagokat k√≠n√°l, kezdve a $29 havi Starter csomagt√≥l eg√©szen a bŇĎv√≠tett funkci√≥kat √©s CRM-t tartalmaz√≥ √ľzleti √©s v√°llalati szintŇĪ csomagokig. A v√°llalkoz√°soknak lehetŇĎs√©g√ľk van v√°lasztani a saj√°t ig√©nyeikhez √©s k√∂lts√©gvet√©s√ľkh√∂z legjobban illeszkedŇĎ opci√≥kat.

Milyen funkciókat kínál az ActiveCampaign, amelyek segítik a vállalkozásokat hatékonyabbá tenni marketingkampányaikat?

Az ActiveCampaign sz√°mos lenyŇĪg√∂zŇĎ funkci√≥t k√≠n√°l, mint p√©ld√°ul az automatiz√°l√°s, a CRM rendszer, testreszabhat√≥ √ľzenetek √©s sablonok, valamint kamp√°nyelemz√©s √©s jelent√©sek, amelyek seg√≠tik a v√°llalkoz√°sokat a hat√©konyabb marketingkamp√°nyok l√©trehoz√°s√°ban √©s nyomon k√∂vet√©s√©ben.

Mi√©rt √©rdemes az ActiveCampaign-t v√°lasztani, √©s milyen elŇĎny√∂kkel j√°r ez a v√°llalkoz√°sok sz√°m√°ra?

Az ActiveCampaign egy innovat√≠v √©s hat√©kony automatiz√°lt marketingplatform, amely seg√≠t a v√°llalkoz√°soknak hat√©konyabb kapcsolatot √©p√≠teni az √ľgyfelekkel √©s eredm√©nyesebb marketingkamp√°nyokat l√©trehozni. Az √°rak √©s funkci√≥k sokf√©les√©ge lehetŇĎv√© teszi a v√°llalkoz√°sok sz√°m√°ra, hogy v√°lasszanak a saj√°t ig√©nyeikhez √©s k√∂lts√©gvet√©s√ľkh√∂z legink√°bb illeszkedŇĎ csomagok k√∂z√ľl.

‚Äć

‚Äć

Ezt a cikket elsŇĎk√©nt is megkaphattad volna...

Iratkozz fel a hírlevelemre!
Török Balázs

Török Balázs

Digitális marketing tanácsadó

T√∂r√∂k Bal√°zsnak h√≠vnak, azt szoktam mondani, hogy digit√°lis marketinggel foglalkozom. Azt gondolom ugyanis, hogy az √ľgyfeleimnek jellemzŇĎen valamilyen marketing-sales probl√©m√°juk van √©s emiatt keresnek meg. Erre k√≠n√°lok nekik megold√°st, fejlesztem a digit√°lis √∂kosziszt√©m√°jukat, megold√°saikat. Olvasd el az esettanulm√°nyaimat, vagy n√©zz bele a tartalmaimba a YouTube-on, TikTok-on vagy √≠rj nekem a LinkedIn oldalalamon!¬†

N√©zd meg let√∂lthetŇĎ anyagaimat!

Tanulj és növekedj a tudásanyagaimmal!
Pörgesd fel a hírleveleid!
Pörgesd fel a hírleveleid!

Pörgesd fel a hírleveleid!

T√∂ltsd le ezt az √∂t ingyenes automatizmust a CRM-edhez. Kifejezetten kezdŇĎknek aj√°nlott, a dokumentumban egy r√∂vid magyar√°z√≥ vide√≥t √©s 5 k√ľl√∂nb√∂zŇĎ, t√∂bb l√©pcsŇĎbŇĎl √°ll√≥ automatizmus v√°r r√°d.
√Črdekel / Let√∂lt√∂m
Konverzió optimalizálás gyakorlati tippek
Konverzió optimalizálás gyakorlati tippek

Konverzió optimalizálás gyakorlati tippek

√ćme 50 tipp, ami webshop tulajdonosoknak szuper, de k√∂nnyed√©n haszn√°t veheted akkor is, ha c√©ges weboldalad van.
√Črdekel / Let√∂lt√∂m