HotJar - Tudj meg mindent a weboldalad látogatóiról!

Publikálva:
2024-03-11
Olvasási idő:
4
perc
HotJar használata alapokban

A weboldalak üzemeltetői gyakran szeretnék tudni, hogy a látogatók hogyan viselkednek az oldalukon, milyen elemekre kattintanak, milyen oldalakat néznek meg, és hogyan mozognak a weboldalon. Az HotJar egy olyan analitikai eszköz, amely ezt a kérdést célozza meg, és mélyreható betekintést nyújt a látogatók viselkedésébe. Ismerjük meg, hogy milyen funkciókat kínál a HotJar, és hogyan használhatod azt a weboldalad látogatóinak jobb megértésére!

Rengeteg ingyenes tudásanyag, marketinges és sales-es kurzus, valamint letölthető friss tudásanyag található az oldalon, nézz körül te is! 

HotJar bemutatása

A HotJar egy felhasználói viselkedést vizsgáló eszköz, amely lehetővé teszi a weboldalad látogatóinak nyomon követését és elemzését. A funkciói közé tartozik:

Hőtérkép

A hőtérkép funkcióval láthatod, hogy a látogatók hol kattintanak legtöbbet, és melyik része az oldalnak a legnépszerűbb.

Felhasználói videók

Rögzítheted a látogatók oldalon történő navigációját, és valós időben láthatod, hogyan használják az oldaladat.

Felhasználói felmérések és kérdőívek

Közvetlenül kérdezhetsz a látogatóktól a weboldaladon, és értékes visszajelzéseket kaphatsz tőlük.

Miért válaszd a HotJar-t?

Mélyreható elemzés

A HotJar lehetővé teszi a látogatók viselkedésének alapos elemzését, és segít feltárni, mi működik jól és mi nem a weboldaladon.

Egyszerű használat

Az intuitív felület és a könnyen érthető jelentések segítenek gyorsan és hatékonyan dolgozni, még kezdők számára is.

Testreszabható felmérések

A felmérések és kérdőívek testreszabhatósága lehetővé teszi, hogy pontosan azt kérdezd a látogatóktól, amire választ szeretnél kapni.

Gyakori alkalmazási területek

Konverzióoptimalizálás

A HotJar segít feltárni azokat a területeket, ahol a látogatók elakadnak, és javítani a konverziós arányt.

UX és UI fejlesztés

A látogatók viselkedésének megértése révén könnyebben fejlesztheted a felhasználói élményt és a felhasználói felületet.

Látogatói elkötelezettség növelése

A HotJar segítségével jobban megértheted, mi köti le a látogatókat, és hogyan növelheted elkötelezettségüket.

Összegzés

Az HotJar egy szuper eszköz, amely mélyreható betekintést nyújt a weboldalad látogatóinak viselkedésébe. Az analitikai funkciók, a hőtérkép, a felhasználói videók, és a testreszabható felmérések mind hozzájárulnak a weboldalad hatékonyságának és elkötelezettségének növeléséhez. Ha jobban szeretnéd megérteni a látogatóidat és növelni szeretnéd weboldalad teljesítményét, a HotJar lehet a tökéletes eszköz számodra.

Tudjon meg többet kedvenc marketinges és sales-es eszközeimről, a 101 kedvenc marketinges és sales eszköz cikkemből! Ha kérdése lenne, keressen bátran a LinkedIn (Török Balázs) oldalamon keresztül!

Gyakori kérdések

Mi az a HotJar, és mire használható?

Ez egy webanalitikai eszköz, amely a látogatók viselkedésének elemzésére szolgál. Segítségével hőtérképeket, felhasználói videókat készíthetsz, és felméréseket, kérdőíveket intézhetsz a látogatókhoz.

Hogyan működik a hőtérkép funkció?

A hőtérkép megmutatja, hogy a látogatók melyik területekre kattintanak leggyakrabban a weboldalon. A "melegebb" színek a gyakrabban kattintott területeket jelzik, míg a "hidegebb" színek a kevésbé népszerű részeket.

Milyen adatokat gyűjt a HotJar?

Különböző adatokat gyűjt, beleértve a kattintásokat, görgetést, az oldalon eltöltött időt, és a felhasználók navigációját. Minden adat anonim, és az egyes felhasználók nem azonosíthatók be.

Biztonságos-e a HotJar használata?

Igen, a megfelel a GDPR és más adatvédelmi szabályoknak. Az összegyűjtött adatok anonimek, és nem tartalmaznak személyes információkat.

Mennyibe kerül a HotJar?

Ingyenes verzióval és különböző fizetős csomagokkal is elérhető. Az árak a választott csomag funkcióitól és a látogatók számától függenek.

Hogyan kezdhetem el használni a HotJar-t?

Használatához regisztrálnod kell a weboldalukon, majd követned kell az utasításokat a weboldaladhoz való hozzáadáshoz. A folyamat egyszerű és gyors.

Kinek ajánlott a HotJar használata?

Bármilyen méretű és típusú weboldal számára használható, legyen az egy kis blog, e-kereskedelmi oldal vagy nagy vállalati webhely. Ha mélyebb betekintést szeretnél nyerni a látogatóid viselkedésébe, a HotJar ideális eszköz lehet számodra.

Ezt a cikket elsőként is megkaphattad volna...

Iratkozz fel a hírlevelemre!
Török Balázs

Török Balázs

Digitális marketing tanácsadó

Török Balázsnak hívnak, azt szoktam mondani, hogy digitális marketinggel foglalkozom. Azt gondolom ugyanis, hogy az ügyfeleimnek jellemzően valamilyen marketing-sales problémájuk van és emiatt keresnek meg. Erre kínálok nekik megoldást, fejlesztem a digitális ökoszisztémájukat, megoldásaikat. Olvasd el az esettanulmányaimat, vagy nézz bele a tartalmaimba a YouTube-on, TikTok-on vagy írj nekem a LinkedIn oldalalamon! 

Nézd meg letölthető anyagaimat!

Tanulj és növekedj a tudásanyagaimmal!
No items found.
Pörgesd fel a webshopodat most!
Pörgesd fel a webshopodat most!

Pörgesd fel a webshopodat most!

Tudj meg még többet arról, hogyan tudod javítani a webshopod hatékonyságát és bevételtermelő képességét!
Érdekel / Letöltöm