HotJar használata
Főoldal
>>
Blog
>>
HotJar használata
Olvasási idő:
4
perc
Publikálva:
2023-09-17

HotJar - Tudj meg mindent a weboldalad látogatóiról!

A weboldalak üzemeltetői gyakran szeretnék tudni, hogy a látogatók hogyan viselkednek az oldalukon, milyen elemekre kattintanak, milyen oldalakat néznek meg, és hogyan mozognak a weboldalon. Az HotJar egy olyan analitikai eszköz, amely ezt a kérdést célozza meg, és mélyreható betekintést nyújt a látogatók viselkedésébe. Ismerjük meg, hogy milyen funkciókat kínál a HotJar, és hogyan használhatod azt a weboldalad látogatóinak jobb megértésére!

HotJar bemutatása

A HotJar egy felhasználói viselkedést vizsgáló eszköz, amely lehetővé teszi a weboldalad látogatóinak nyomon követését és elemzését. A funkciói közé tartozik:

Hőtérkép

A hőtérkép funkcióval láthatod, hogy a látogatók hol kattintanak legtöbbet, és melyik része az oldalnak a legnépszerűbb.

Felhasználói videók

Rögzítheted a látogatók oldalon történő navigációját, és valós időben láthatod, hogyan használják az oldaladat.

Felhasználói felmérések és kérdőívek

Közvetlenül kérdezhetsz a látogatóktól a weboldaladon, és értékes visszajelzéseket kaphatsz tőlük.

Miért válaszd a HotJar-t?

Mélyreható elemzés

A HotJar lehetővé teszi a látogatók viselkedésének alapos elemzését, és segít feltárni, mi működik jól és mi nem a weboldaladon.

Egyszerű használat

Az intuitív felület és a könnyen érthető jelentések segítenek gyorsan és hatékonyan dolgozni, még kezdők számára is.

Testreszabható felmérések

A felmérések és kérdőívek testreszabhatósága lehetővé teszi, hogy pontosan azt kérdezd a látogatóktól, amire választ szeretnél kapni.

Gyakori alkalmazási területek

Konverzióoptimalizálás

A HotJar segít feltárni azokat a területeket, ahol a látogatók elakadnak, és javítani a konverziós arányt.

UX és UI fejlesztés

A látogatók viselkedésének megértése révén könnyebben fejlesztheted a felhasználói élményt és a felhasználói felületet.

Látogatói elkötelezettség növelése

A HotJar segítségével jobban megértheted, mi köti le a látogatókat, és hogyan növelheted elkötelezettségüket.

Összegzés

Az HotJar egy erőteljes eszköz, amely mélyreható betekintést nyújt a weboldalad látogatóinak viselkedésébe. Az analitikai funkciók, a hőtérkép, a felhasználói videók, és a testreszabható felmérések mind hozzájárulnak a weboldalad hatékonyságának és elkötelezettségének növeléséhez. Ha jobban szeretnéd megérteni a látogatóidat és növelni szeretnéd weboldalad teljesítményét, a HotJar lehet a tökéletes eszköz számodra.

Tudjon meg többet kedvenc marketinges és sales-es eszközeimről, a 101 kedvenc marketinges és sales eszköz cikkemből! Ha kérdése lenne, keressen bátran a LinkedIn (Török Balázs) oldalamon keresztül!

Gyakran Ismételt Kérdések (FAQ)

Mi az a HotJar, és mire használható?

Ez egy webanalitikai eszköz, amely a látogatók viselkedésének elemzésére szolgál. Segítségével hőtérképeket, felhasználói videókat készíthetsz, és felméréseket, kérdőíveket intézhetsz a látogatókhoz.

Hogyan működik a hőtérkép funkció?

A hőtérkép megmutatja, hogy a látogatók melyik területekre kattintanak leggyakrabban a weboldalon. A "melegebb" színek a gyakrabban kattintott területeket jelzik, míg a "hidegebb" színek a kevésbé népszerű részeket.

Milyen adatokat gyűjt a HotJar?

Különböző adatokat gyűjt, beleértve a kattintásokat, görgetést, az oldalon eltöltött időt, és a felhasználók navigációját. Minden adat anonim, és az egyes felhasználók nem azonosíthatók be.

Biztonságos-e a HotJar használata?

Igen, a megfelel a GDPR és más adatvédelmi szabályoknak. Az összegyűjtött adatok anonimek, és nem tartalmaznak személyes információkat.

Mennyibe kerül a HotJar?

Ingyenes verzióval és különböző fizetős csomagokkal is elérhető. Az árak a választott csomag funkcióitól és a látogatók számától függenek.

Hogyan kezdhetem el használni a HotJar-t?

Használatához regisztrálnod kell a weboldalukon, majd követned kell az utasításokat a weboldaladhoz való hozzáadáshoz. A folyamat egyszerű és gyors.

Kinek ajánlott a HotJar használata?

Bármilyen méretű és típusú weboldal számára használható, legyen az egy kis blog, e-kereskedelmi oldal vagy nagy vállalati webhely. Ha mélyebb betekintést szeretnél nyerni a látogatóid viselkedésébe, a HotJar ideális eszköz lehet számodra.

Török Balázs

Digitális marketing tanácsadó

Török Balázsnak hívnak, azt szoktam mondani, hogy digitális marketinggel foglalkozom. Azt gondolom ugyanis, hogy az ügyfeleimnek jellemzően valamilyen marketing-sales problémával keresnek meg. Erre keresek megoldást, fejlesztem a digitális ökoszisztémájukat, megoldásaikat. Olvasd el az esettanulmányaimat, vagy nézz bele a tartalmaimba a YouTube-on, TikTok-on és a LinkedIn oldalalamon! 

Iratkozz fel a hírlevelemre!

Szólj hozzá te is a cikkhez!
Megnézem a kommenteket!
Ezeken a platformokon is megtalálsz:

👋Kapcsolat

Ha többet szeretnél tudni rólam, olvasd el ez azt oldalt, vagy dobj rám egy üzentet Linkedin-en, olvasd el a CV-m, készítettem egy saját "Linktree" oldalt is, itt minden fontos és friss anyagot megtalálsz!

Itt pedig meg találod a kötelező részt: Privacy Policy, Terms of Conditions, Impressum. Itt is megtalálsz még: Shoprenter, Clutch, Contra.
For English homepage please click here.

Török Balázs
Balázs Török
👨𝐂𝐫𝐞𝐚𝐭𝐢𝐧𝐠 𝐠𝐫𝐞𝐚𝐭 𝐬𝐭𝐨𝐫𝐢𝐞𝐬 𝐟𝐨𝐫 𝐠𝐫𝐞𝐚𝐭 𝐩𝐫𝐨𝐝𝐮𝐜𝐭𝐬🚀
Eötvös Loránd University
View profile