101 hasznos marketinges eszköz 2024-re

Publikálva:
2024-04-29
Olvasási idő:
55
perc
101 marketinges eszköz

Ingyenes eszközök mindenkinek

LowerCase/UpperCase

A ConvertCase egy ingyenes online eszköz, amely lehetővé teszi a szöveg átalakítását különböző formátumok között. A felhasználók átalakíthatják a szöveget kis- és nagybetűs formátumok között, címsor formátumra, szóköz nélküli formátumra, illetve inverz formátumra. Az oldal egyszerű és könnyen használható felületet kínál, ahol a felhasználók egyszerűen beilleszthetik a szöveget, majd kiválaszthatják a kívánt átalakítási lehetőséget. Az oldal hasznos lehet azok számára, akik gyorsan szeretnének formázni vagy átalakítani egy adott szöveget, és nem szeretnének időt pazarolni manuális formázással.

YAMM - tömeges email kiküldés

YAMM egy olyan Google Workspace bővítmény, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy egyszerűen és hatékonyan hozzanak létre és küldjenek személyre szabott hírleveleket. Az eszköz lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy egyedi hírleveleket hozzanak létre a saját sablonjaik és üzeneteik felhasználásával, és lehetőséget nyújt a személyre szabott üzenetek és automatikus válaszok küldésére. A YAMM rendkívül egyszerűen használható, és ideális lehet azoknak a vállalkozásoknak vagy személyes brandeknek, akik hatékonyabb kommunikációt szeretnének az ügyfeleikkel.

Olvasd el részletes cikkünket a YAMM használatáról!

AIrite - beszédfelismerő alkalmazás

Az AIrite beszédfelismerő alkalmazás lehetővé teszi a hangfelvételek automatikus szöveggé történő átalakítását. Ez a funkció különösen hasznos lehet olyan szituációkban, amikor jegyzetelni kell egy előadást vagy egy fontos beszélgetést, mivel így az anyag könnyen szerkeszthető, keresésre alkalmas és megosztható. Az AIrite további előnyei közé tartozik az offline használati lehetőség, a nyelvi támogatás és a megbízható beszédfelismerés.

Olvasd el részletes cikkünket az AIrite használatáról!

Typeform - kérdőív alkalmazás

A Typeform egy könnyen használható online űrlap-szerkesztő platform, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy látványos, interaktív és hatékony űrlapokat hozzanak létre. Az űrlapok gyűjthetik az ügyfelek vagy partnerek adatait, visszajelzéseit, véleményét vagy egyéb információit. A Typeform további előnyei közé tartozik az egyszerű és testreszabható felület, a számos integrációs lehetőség más eszközökkel és a felhasználói interakciók hatékony nyomon követése.

Olvasd el részletes cikkünket a Typeform használatáról!

VideoAsk - videós kérdőív alkalmazás

A VideoAsk egy olyan videókommunikációs eszköz, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy interaktív videókat hozzanak létre és osszanak meg ügyfeleikkel, partnereikkel vagy más kapcsolattartóikkal. A felhasználók például kérdőíveket, visszajelzéseket vagy konzultációkat hozhatnak létre, és a címzetteknek lehetősége van az azonnali válaszadásra vagy a későbbi időpontra történő visszatérésre. A VideoAsk további előnyei közé tartozik az egyszerű használat, a testre szabható sablonok és az integrációs lehetőségek más eszközökkel.

Olvasd el részletes cikkünket a VideoAsk használatáról!

Small PDF - PDF átalakítása, kivágása, szerkesztése

A Small PDF egy online dokumentum-kezelő platform, amely számos különböző eszközt kínál a PDF dokumentumok szerkesztéséhez, átalakításához és optimalizálásához. Az eszköz segítségével a felhasználók könnyedén módosíthatják a PDF dokumentumokat, például összevonhatják, szétválaszthatják, átalakíthatják vagy tömöríthetik azokat. A Small PDF segítségével a felhasználók hatékonyabban tudják kezelni a dokumentumaikat, és biztonságosabban oszthatják meg azokat másokkal.

Olvasd el részletes cikkünket a Small PDF használatáról!

Grammarly - helyesírás ellenőrző alkalmazás angol nyelve

Az íráskészség és az írásbeli kommunikáció javítása számos szakmában elengedhetetlen. A mai korban, amikor az online kommunikáció és a digitális tartalomgyártás egyre nagyobb jelentőséget kap, egyre nagyobb igény mutatkozik az olyan online eszközökre, amelyek segítenek az írásbeli kommunikáció hatékonyabbá tételében.

Az egyik ilyen eszköz a Grammarly, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy javítsák helyesírási és nyelvtani hibáikat, valamint javaslatokat kapjanak az írásstílus javítására és az érthetőség növelésére. Az eszköz a szövegszerkesztő programokkal együtt használható, és automatikusan javítja a helyesírási hibákat, valamint javaslatokat ad az íráskészség javítására.

Olvasd el részletes cikkünket a Grammarly használatáról!

Hemingway app - Angol nyelvű szövegek fogalmazásában segít az applikáció

A Grammarly mellett a Hemingway app egy másik hasznos eszköz az íráskészség javítására. Az eszköz lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy javítsák az írásstílusukat, az egyszerűsítésre, az aktív hang használatára és a felesleges szóismétlések kiküszöbölésére. Az eszköz automatikusan javítja a mondatok hosszát, valamint azok szintaktikai összetettségét. Ezenkívül a Hemingway app lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy ellenőrizzék az olvashatóságot, a mondanivaló megfelelő átadását és az érthetőséget.

Olvasd el részletes cikkünket a Hemingway app használatáról!

Quillbot - Segít a szövegek átfogalmazásában, átírásában

A Quillbot egy automatikus szövegátíró eszköz, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy a bemeneti szöveget könnyen érthető, magas minőségű szöveggé alakítsák. Az eszköz felismeri az egyszerű és a bonyolult szövegeket, és javítja az érthetőséget a szinonimák és a mondatfelépítés módosításával. A Quilbot ideális eszköz a tartalomgyártóknak, a marketingeseknek és a cégvezetőknek, akik magas minőségű, érthető tartalmat szeretnének létrehozni.

Olvasd el részletes cikkünket a Quillbot használatáról!

Joypixels - Emojik könnyen és gyorsan

A Joypixels bővítmény egy olyan hasznos eszköz, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy könnyedén hozzáadjanak emojikat az online kommunikációjukhoz. Az emojik népszerűek az online szöveges kommunikációban, mivel segítenek kifejezni az érzelmeket és az állapotokat, amelyeket a szavak nem mindig tudnak pontosan kifejezni.

A Joypixels bővítmény azonban nem csak az emojik egyszerű hozzáadására szolgál, hanem számos más hasznos funkcióval is rendelkezik. Például lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy az emojikat csoportosítsák témák szerint, így könnyebben megtalálhatják azokat, amelyekre szükségük van. Emellett a bővítmény lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy az emojik méretét és színét is testre szabják, így azok még inkább illenek az adott kommunikációhoz.

Az emojik használata az online kommunikációban nem csak szórakoztató, de segít a hatékonyabb és pontosabb kommunikációban is. Az emojik segítenek a hangulat és a szándék kifejezésében, és sok esetben segítenek elkerülni a félreértéseket. A Joypixels bővítmény lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy egyszerűen hozzáadjanak emojikat az online kommunikációjukhoz, és testre szabják azokat az adott kommunikációhoz. Ezáltal a Joypixels bővítmény egy hasznos eszköz a hatékonyabb és pontosabb online kommunikációhoz.

Olvasd el részletes cikkünket a Joypixels használatáról!

QR kódkészítés

https://short.io/

[HAMAROSAN]

TextExpaner

https://textexpander.com/

[HAMAROSAN]

Szavazások okos megoldása

https://www.rankedvote.co/

[HAMAROSAN]

Loom - Spórolj meg meetingeket magadnak és a kollégáidnak

A Loom egy olyan videófelvételi eszköz, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy egyszerűen és hatékonyan készítsenek és osszanak meg videókat. Az eszközben lehetőség van a képernyőfelvétel, a kamerafelvétel és a hangfelvétel egyidejű használatára, valamint a videók különböző formátumokban történő exportálására. Ez az eszköz különösen hasznos lehet az online oktatásban, a távmunkában és a marketingtevékenység során, amikor szükség van hatékony és könnyen megosztható videók készítésére.

Olvasd el részletes cikkünket a Loom használatáról!

Awesome Screenshot - Képernyőfelvétel egyszerűn, bárhol, bármikor

Az Awesome Screenshot egy olyan ingyenes eszköz, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy egyszerűen és gyorsan készítsenek képernyőképeket és videófelvételeket. Az eszköz a Chrome böngészőben működik, és lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy az egész képernyőt vagy csak egy részét rögzítsék. Emellett a felhasználók különböző rajzoló eszközöket és szöveges jegyzeteket is használhatnak a képernyőképek kiegészítéséhez. Az Awesome Screenshot további funkciói közé tartozik a képszerkesztő, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy a képeket egyszerűen szerkesszék, valamint a felhőalapú tárolás, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy megoszthassák a képeket és videókat másokkal. Az Awesome Screenshot használata rendkívül egyszerű és intuitív, és hasznos lehet a webfejlesztők, a tervezők és a tanárok számára, akik szeretnének képernyőképeket és videófelvételeket készíteni és megosztani azokat.

Olvasd el részletes cikkünket a Awesome Screenshot használatáról!

Zoom - Videós megbeszélések, bárhol bármikor

A Zoom egy videokonferencia alkalmazás, amely lehetővé teszi felhasználók számára, hogy online találkozókat és interakciókat folytassanak más felhasználókkal. A Zoom felhasználóbarát felülettel rendelkezik, amely lehetővé teszi a felhasználók számára a könnyű navigációt és a magas minőségű hang- és videókapcsolatot. A Zoom különféle funkciókat és lehetőségeket kínál, mint például a képernyőmegosztás, a chat funkció és a felvétel funkció.

Olvasd el részletes cikkünket a Zoom használatáról!

Slack - Céges chatre a legjobb megoldás, de költséges is

A Slack egy csevegőalkalmazás, amely lehetővé teszi a felhasználóknak, hogy kommunikáljanak egymással az üzleti környezetben. A Slack lehetővé teszi a felhasználók számára a csoportos beszélgetéseket, a privát üzeneteket és a fájlmegosztást. A Slack rendelkezik egy felhasználóbarát felülettel, amely lehetővé teszi a felhasználók számára a könnyű navigációt és a hatékony kommunikációt.

Eseményt szerveznél? Szervezd okosan a Doodle-lel!

A Doodle egy online naptárszervező eszköz, amely lehetővé teszi a találkozók, megbeszélések, események és egyéb programok szervezését. A felhasználók egyszerűen létrehozhatnak egy eseményt, majd megoszthatják a résztvevőkkel a Doodle által generált link segítségével. Az invitáltak ezen a linken keresztül tudják megadni a rendelkezésre álló időpontjaikat, majd a Doodle összesíti az eredményeket, és javaslatot tesz a legmegfelelőbb időpontra. A Doodle további funkciói között szerepel a határidők meghatározása, a szavazások nyomon követése és az események szinkronizálása az online naptárral. A Doodle használata egyszerű és hatékony, így különösen hasznos lehet a csoportos programok szervezése során.

Olvasd el részletes cikkünket a Doodle használatáról!

Calendly - Időpont foglalás egyszerűen

A Calendly egy online eszköz, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy ütemezzenek időpontokat és találkozókat a munkatársaikkal, partnereikkel és ügyfeleikkel. A Calendly egy személyre szabható naptárat kínál, amely lehetővé teszi a felhasználóknak, hogy kiválasszák az időzónájukat, a szabad időpontjaikat és a találkozó típusát. Az eszköz integrálható a Google Naptárral és más népszerű naptáralkalmazásokkal. A Calendly segítségével a felhasználók időt takaríthatnak meg a találkozók ütemezése és a naptárkezelés terén.

Olvasd el részletes cikkünket a Calendly használatáról!

Booked4.us - A magyar Calendly, ügyfél fizetési opcióval

A Booked4.us egy felhő alapú időpontfoglaló rendszer, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy egyszerűen és hatékonyan kezeljék az időpontjaikat és találkozóikat. Az alkalmazás számos funkciót kínál, mint például az online időpontfoglalás, ütemezés, a csapatokkal való együttműködés és az értesítések. Az időpontfoglalások és találkozók egyszerűen oszthatók másokkal, és a felhasználók könnyedén képesek követni és menedzselni az összes találkozójukat az alkalmazás segítségével. A Booked4.us használata gyors, egyszerű és hatékony módja annak, hogy rendezetten tartsuk az ütemterünket és időnk hatékonyabb kihasználását érjük el.

Olvasd el részletes cikkünket a Booked4.us használatáról!

Clickfunnels - Landing oldalak készítése

[hamarosan]

PDF extractor - Segít a PDF-ek szerkesztésében

A PDF Extractor egy olyan hasznos eszköz, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy könnyedén kinyerjék a PDF fájlok tartalmát. Az eszköz automatikusan elemzi a PDF fájlt, és az összes szöveget és képet átalakítja különálló szöveges és képfájlokká. Ez hasznos lehet például akkor, ha a felhasználók egy nagy PDF fájlból szeretnének kiválasztani bizonyos részleteket, vagy ha szeretnék átalakítani a PDF fájlt más formátumba.

Olvasd el részletes cikkünket a PDF extractor használatáról!

Online számlázás - Billingo vagy Számlázz.hu?

Billingo és Számlázz.hu mindkét online számlázó szoftver, amelyek lehetővé teszik a felhasználók számára, hogy számláikat és egyéb pénzügyi dokumentumaikat könnyedén és hatékonyan kezeljék. Mindkét eszköz hasznos funkciókat kínál a számlázás, a fizetési emlékeztetők küldése és a könyvelés területén, lehetővé téve a felhasználók számára, hogy könnyen nyomon kövessék a bevételeket és kiadásokat.

A Billingo kifejezetten a kis- és közepes vállalkozások számára készült, és számos számlázási sablont kínál, amelyek testre szabhatók az ügyfél igényei szerint. A szoftver lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy online fizetéseket fogadjanak el a PayPal, a Barion és a Paylike integrációkkal. Emellett a Billingo az aláírások és a dokumentumok biztonságos kezelésére is lehetőséget biztosít.

A Számlázz.hu a kisvállalkozások és az egyéni vállalkozók számára készült, és egy könnyen használható számlázó szoftvert kínál, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy könnyen és gyorsan kiállítsák a számlákat, és nyomon kövessék a bevételeket és kiadásokat. A szoftver számos integrációt kínál, beleértve a PayPal, a Paylike és a Bankár szolgáltatásokat. A Számlázz.hu lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy azonnal elküldjék számláikat, valamint online nyomon kövessék azok állapotát.

Mind a Billingo, mind a Számlázz.hu hasznos eszközök a kis- és középvállalkozások számára, akik egyszerű, hatékony és költséghatékony megoldást keresnek a számlázás és a pénzügyi dokumentumok kezelése terén. Bár mindkét eszköz hasonló funkciókat kínál, a Billingo kicsit fejlettebb funkciókkal rendelkezik, amelyek segíthetnek a felhasználóknak a számlák hatékonyabb kezelésében és a pénzügyek általánosabb áttekintésében.

Ha néha te is dolgozol kóddal, erre szükséged lehet: FreeFormatter

A FreeFormatter egy ingyenes online eszköz, amely segít a webfejlesztőknek és programozóknak az XML, JSON, SQL, HTML, CSS és más formátumok formázásában és validálásában. Az oldal használatával könnyedén formázható és validálható a kód, ami nagyban megkönnyíti a fejlesztők munkáját. A felhasználók többféle funkció közül választhatnak, beleértve az automatikus formázást, a tömörítést, a változók létrehozását, a HTML elemek rendezését és másokat. A FreeFormatter emellett támogatja a kód másolását és beillesztését a különböző formátumok között, valamint lehetőséget biztosít a fájlok törlésére is. Az oldal könnyen kezelhető, felhasználóbarát felülete és hasznos funkciói révén pedig segíti a programozók és webfejlesztők munkáját.

Dark mode - már ezeken a felületeken is elérhető…

Az elmúlt években egyre több weboldal és alkalmazás tett lehetővé a sötét mód aktiválását. A legnépszerűbbek közé tartoznak a YouTube,a LinkedIn, ChatGPT, a Facebook, az Instagram, a Twitter, a Reddit, a Gmail és a Slack. Ezen kívül a Google Chrome és a Firefox böngészők, valamint az iOS és az Android rendszerek is támogatják a sötét módot. A felhasználók értékelik a sötét mód nyújtotta előnyöket, például az éjszakai szemkímélő funkciót és az akkumulátor élettartamának meghosszabbítását. A sötét mód népszerűsége továbbra is növekszik, és egyre több weboldal és alkalmazás vált át erre az opcióra.

Te is mindig elfelejted a jelszavaid? A LastPass-t neked találták ki

A LastPass egy jelszókezelő eszköz, amely segít a felhasználóknak biztonságosan tárolni és kezelni a különböző fiókokhoz tartozó jelszavakat és bejelentkezési adatokat. Az eszköz biztonságos tárolóhelyet biztosít az összes jelszó és adat számára, és lehetővé teszi azok automatikus kitöltését a felhasználó által megadott hitelesítési adatok használatával. Az eszközön belül megjelennek az összes tárolt jelszó és adat, és a felhasználók könnyedén kezelhetik, frissíthetik és megoszthatják azokat másokkal. A LastPass előnyös lehet azok számára, akik sok különböző fiókkal rendelkeznek, és szeretnék biztonságosan tárolni és kezelni az összes jelszavukat egy helyen. Az eszköz számos funkcióval rendelkezik, például automatikus jelszó-generálással és megosztási lehetőséggel, amelyek javítják a felhasználók élményét és biztonságát az internetes tevékenységek során.

Olvasd el részletes cikkünket a LastPass használatáról!

Miro - Mindmap eszköz, ha szabadjára szeretnéd engedni a gondolataidat

A Miro egy online kollaboratív eszköz, amely segít gondolatokat és ötleteket szervezni és megosztani mindmap formátumban. Rugalmas felülete lehetővé teszi a felhasználók számára a szabad mozgást és az elemek egyszerű rendezését. Valós időben történő együttműködést biztosít, lehetővé téve a közös munkát és a projekt hatékony szervezését. Kreatív folyamatokhoz, projektmenedzsmenthez és oktatáshoz is használható.

Olvasd el részletes cikkünket a Miro használatáról!

AI eszközök mindenkinek

ChatGPT

A ChatGPT az OpenAI által létrehozott, fejlett beszélgetési mesterséges intelligencia modell, amely lehetővé teszi a szöveges párbeszéd folytatását és a kérdések megválaszolását. Ez a modell kiemelkedő képességekkel rendelkezik a nyelvi értelmezés és a válaszgenerálás terén. A ChatGPT képes megérteni a felhasználó által feltett kérdéseket, és releváns és érthető válaszokat szolgáltatni.

Canva AI funkciói

A Canva AI funkciói innovatív eszközök, amelyek a mesterséges intelligencia technológiát alkalmazzák a tervezési folyamatok során. A Canva online platform lehetővé teszi, hogy könnyedén létrehozz és testre szabhass grafikus tervezéseket, és az AI funkciók tovább fokozzák a felhasználói élményt.

Adobe FireFly

Az Adobe FireFly egy kiváló eszköz a webes felhasználói felületek tervezéséhez és prototípusok létrehozásához. Ez az eszköz lehetővé teszi, hogy könnyedén tervezd és vizualizáld a weboldalak és alkalmazások megjelenését és működését. Az Adobe FireFly segítségével interaktív prototípusokat hozhatsz létre, amelyek segítenek az ötleteid és terveid megosztásában és tesztelésében.

Google Bard

A Google Bard (jelenleg még nem elérhető Magyarországon, csak VPN-nel) egy hatékony eszköz a szövegek generálásához és tartalom létrehozásához. Ez az AI alapú eszköz lehetővé teszi, hogy könnyedén írj és szerkessz szövegeket a különböző projektekhez. A Google Bard intelligens algoritmusokat és nyelvi modelleket használ a kreatív és releváns tartalom előállításához.

Microsoft Bing

A Microsoft Bing AI eszköze (Microsoft Edge böngészőből érhető el) egy hatékony eszköz az mesterséges intelligencia alkalmazásához a keresési folyamatok során. Ez az eszköz a Bing keresőmotor része, és lehetővé teszi, hogy kifinomultabb és pontosabb keresési eredményeket kapjunk. A Microsoft Bing AI eszköz használja az AI alapú technológiákat és algoritmusokat a keresések értelmezésére és a releváns tartalmak előrejelzésére.

Bing AI a Microsoft Edge böngészőben

AIPRM kiegészítő

Az AIPRM egy hatékony eszköz a projektmenedzsment folyamatok automatizálásához és optimalizálásához. Ez a rendszer lehetővé teszi, hogy könnyedén kezeld és követhesd a projektjeidet a kezdetektől a befejezésig. Az AIPRM segítségével hatékonyabban tervezheted, szervezheted és végrehajthatod a projekteket, és minimalizálhatod a kockázatokat.

Olvasd el részletes cikkünket a AIPRM használatáról!

Pipedream

[HAMAROSAN]

AutoCapp App

[HAMAROSAN]

YouTube and Article Summary

[HAMAROSAN]

Projekt manager eszközök

Trello - Online projekt menedzsment eszköz, ingyenes, könnyen használható

A Trello egy online feladatkezelő rendszer, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy különböző projekteket, feladatokat, teendőket és egyéb információkat strukturált módon kezeljenek. A rendszer egy táblázatot használ, amelyen az egyes feladatok és projektek kártyákként jelennek meg, és amelyeket az emberek egyszerűen mozgathatnak, rendezhetnek és frissíthetnek. Az oldal ingyenes, de vannak prémium funkciók is, amelyekhez előfizetésre van szükség.

Olvasd el részletes cikkünket a Trello használatáról!

Asana - Online projekt menedzsment eszköz, ingyenes, könnyen használható

Az Asana egy másik online feladatkezelő rendszer, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy különböző projekteket, feladatokat, teendőket és egyéb információkat strukturált módon kezeljenek. Az oldal számos lehetőséget kínál a felhasználóknak az együttműködésre és a kommunikációra, és lehetővé teszi a feladatok rendszerezését és prioritizálását. Az oldal ingyenes, de vannak prémium funkciók is, amelyekhez előfizetésre van szükség.

Olvasd el részletes cikkünket a Asana használatáról!

Asana vagy Notion? - Te melyiket használod szívesebben?

A Notion egy többcélú szervező- és együttműködési platform, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy különböző típusú tartalmakat, például jegyzeteket, feladatokat, projekteket, adatbázisokat és még sok mást hozzanak létre és kezeljenek egy helyen. Az eszköz egyedi azáltal, hogy lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy testre szabják a rendszert a saját igényeikhez és munkafolyamataikhoz, valamint a csapatok számára is hatékony együttműködési eszközként szolgál. A Notion könnyen kezelhető, felhasználóbarát felülete és integrációi is rendkívül hasznosak lehetnek a munkában.

Olvasd el részletes cikkünket a Notion használatáról!

Minden, mindig egy helyen: Monday.com

A Monday.com egy webes alapú projektmenedzsment eszköz, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy könnyedén tervezzenek, kövessenek és kezeljenek projektjeiket. Az eszköz egyedi táblázat alapú felépítése lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy könnyen testre szabják a munkafolyamatokat, és az eszközön belüli kommunikációs eszközök további hatékony együttműködést tesznek lehetővé. Az eszköz további előnye a sokoldalúság, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy bármilyen típusú projektet, feladatot, tevékenységet kezeljenek az eszköz segítségével.

Olvasd el részletes cikkünket a Monday.com használatáról!

Ingyenes eszközök marketingeseknek PPC-hez

Facebook Ads Library

A Facebook Ads Library egy online eszköz, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy áttekintsék és megvizsgálják az összes aktív Facebook hirdetést és hirdetési kampányt. Az eszköz lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy kereskedelmi vagy politikai hirdetéseket keresve, szűrve, megnézve és vizsgálva tanulmányozzák a hirdetéseket és a kampányokat. Az oldal arra is lehetőséget biztosít, hogy megtekinthessük a hirdetők listáját, az aktív és inaktív hirdetések számát, a hirdetési kampányok költségvetését és más hasznos információkat. Az oldal segítségével a felhasználók képet kaphatnak arról, hogy az adott cég vagy politikai kampány milyen típusú hirdetéseket és kampányokat használ a Facebookon.

Olvasd el részletes cikkünket a Facebook Ads Library használatáról!

Linktree - Link megosztó alkalmazás

A Linktree egy olyan webes eszköz, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy egyetlen linken keresztül több linket osszanak meg, így egyszerűbbé téve a látogatók számára a hozzáférést az összes fontos linkhez. Ez nagyszerű megoldás lehet bloggereket, influenszereket, vállalkozásokat vagy másokat számára, akik sok különböző online jelenlétük van, és könnyen szeretnék kezelni az összes linket egy helyen. Az eszköz intuitív és könnyen használható, és lehetőséget nyújt a felhasználók számára, hogy testreszabják a linktree oldalukat a saját márkájukhoz és stílusukhoz igazodva.

Olvasd el részletes cikkünket a Linktree használatáról!

UTM Builder - UTM linkek készítése méréshez

A Google UTM Builder segít az online marketing kampányok hatékonyságának mérésében és nyomon követésében. Az eszköz lehetővé teszi, hogy egyszerűen hozzon létre egyedi URL-eket, amelyek segítenek azonosítani, hogy melyik kampányból érkeztek a látogatók. Ez az információ segít a felhasználóknak abban, hogy értékeljék a kampányok hatékonyságát, és kiderítsék, hogy melyik marketing eszközök és üzenetek működnek a legjobban a célközönséggel. Az eszköz rendkívül egyszerűen használható, és az eredményeket a Google Analytics-ben is megtekinthetjük.

Az UTM link (Urchin Tracking Module link) egy speciális link, amely segít követni, hogy a látogatók honnan érkeztek a weboldalra, és hogyan viselkednek rajta. Az UTM paramétereket a linkbe építik be, és azokat az analitikai eszközök felhasználják a forgalom elemzéséhez és a konverziók nyomon követéséhez.

Az UTM link hasznos lehet a digitális marketing kampányok számára, mivel segítségével mérni lehet az egyes csatornákból származó forgalmat, és megérteni, hogy melyik csatorna a legjobb konverziós aránnyal rendelkezik. Az UTM paraméterek lehetővé teszik a kampányok hatékonyságának és a ROI-nak a mérését, és segítenek az optimalizálásban és az eredmények javításában.

Az UTM link használata különösen fontos lehet, ha többféle online marketing eszközt használunk, például hirdetéseket a Google Ads-ben, posztokat a közösségi média platformokon vagy hírleveleket. Az UTM link segítségével pontosan meghatározhatjuk, hogy melyik eszköz vagy kampány hozta a legtöbb látogatót és konverziót, így hatékonyabbá tehetjük a digitális marketing stratégiánkat.

Olvasd el részletes cikkünket a UTM Builder használatáról!

Facebook Pixel Helper - Segít a mérésekben, és versenytársakra is jó

A Facebook Pixel Helper olyan böngészőbővítmény, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy ellenőrizzék a webhelyükön lévő Facebook Pixel működését. A Pixel segít a cégeknek abban, hogy kövessék a látogatóik tevékenységét a webhelyen, és optimalizálják a hirdetéseiket a célközönség igényei szerint. A Facebook Pixel Helper segít a felhasználóknak abban, hogy megbizonyosodjanak arról, hogy a Pixel megfelelően működik-e a webhelyükön, és ha probléma merül fel, az eszköz javaslatokat nyújt a javításhoz.

Olvasd el részletes cikkünket a Facebook Pixel Helper használatáról!

Facebook Debugger - Hívd segítségül a Facebook robotjait!

A Facebook Debugger olyan eszköz, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy megvizsgálják a Facebook hirdetéseiket és azok tartalmát. Az eszköz kijavítja a hirdetésekben és a tartalomban található hibákat, és segít a felhasználóknak abban, hogy megbizonyosodjanak arról, hogy a hirdetéseik megfelelően jelennek meg a Facebookon.

Olvasd el részletes cikkünket a Facebook Debugger használatáról!

LinkeIn Debugger - Hívd segítségül a LinkedIn robotjait!

A LinkedIn Debugger hasonló szerepet tölt be a LinkedIn hirdetésekkel kapcsolatban, mint a Facebook Debugger. Az eszköz lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy ellenőrizzék a hirdetéseiket, javítsák azokat és biztosítsák a megfelelő működést a LinkedInen.

Olvasd el részletes cikkünket a LinkedIn Debugger használatáról!

CookieBot - Egyszerű cookie kezelés webshopoknak

CookieBot egy olyan eszköz, amely segít a weboldalak tulajdonosainak betartani az EU által előírt adatvédelmi jogszabályokat. Az eszköz automatikusan beállítja a sütiket a weboldalon, és lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy kiválasszák, milyen típusú sütiket szeretnének elfogadni vagy elutasítani. A CookieBot egyszerű és hatékony megoldás a weboldalak tulajdonosai számára, akiknek az adatvédelmi jogszabályok betartása kulcsfontosságú.

Olvasd el részletes cikkünket a CookieBot használatáról!

A versenytársak Google Hirdetései - egy kattintásra

Az Ads Transparency Spotlight Google Chrome bővítmény segítségével az oldalak tulajdonosai, valamint az érdeklődő felhasználók is betekintést nyerhetnek abba, hogy milyen hirdetések jelennek meg az adott weboldalon. A bővítmény a hirdetések adatvédelmi információit is megjeleníti, így az emberek tisztában lehetnek azzal, hogy milyen adatokat gyűjtenek róluk az adott hirdetések, és hogyan használják fel ezeket az adatokat a hirdetők. A Transparency Report funkció segítségével az oldal tulajdonosai nyomon követhetik, hogy milyen hirdetők jelennek meg az oldalukon, és hogy azok hogyan gyűjtik, illetve használják fel a felhasználói adatokat. Az Ads Transparency Spotlight lehetővé teszi a felhasználók és az oldaltulajdonosok számára, hogy megértsék az adatvédelmi folyamatokat, és tisztában legyenek azzal, hogy milyen adatokat gyűjtenek róluk az online hirdetések.

Olvasd el részletes cikkünket a Google Ads Transparency Tool használatáról!

Ingyenes marketing eszközök általánosságban

Gleam.io - Követőid elköteleződésének növelése, játékok, versenyek

A Gleam.io egy olyan platform, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy interaktív versenyeket, játékokat és kihívásokat hozzanak létre, amelyek segítenek növelni az online közösségüket, és támogatják a márkahűséget. Az eszköz segítségével fel lehet építeni egyedi, testre szabott kampányokat, amelyek célja az ügyfélkör bővítése, a visszatérő látogatók megtartása és az eladások növelése.

Olvasd el részletes cikkünket a Gleam.io használatáról!

MURF AI - Szövegfelolvasás, szinkronizáció rengeteg nyelven

A MURF AI egy mesterséges intelligencia alapú eszköz, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy automatikusan optimalizálják a hirdetéseiket. Az eszköz képes felismerni a célközönséget, és javaslatokat adni a hirdetési költségvetés és a célzás optimalizálására. A MURF AI segítségével a felhasználók hatékonyabban használhatják ki a hirdetési költségvetésüket, és növelhetik az elérésüket és a konverziójukat.

Olvasd el részletes cikkünket a MURF AI használatáról!

Canva - Képszerkesztés egyszerűen, ingyen, a Facebookra és az Instagramra

Canva egy online design platform, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy egyszerűen és gyorsan létrehozzanak lenyűgöző grafikákat, posztereket, prezentációkat, logókat, szórólapokat és egyéb tartalmakat. A webes felület intuitív és könnyen használható, és rengeteg sablon, dizájn elem és kép áll rendelkezésre, amelyekkel a felhasználók saját igényeik szerint alakíthatják ki a tartalmakat. Az oldal egy része ingyenes, míg másik része előfizetéshez kötött.

Olvasd el részletes cikkünket a Canva használatáról!

Short.io

short.io

[HAMAROSAN]

HootSuite - Közösségi média posztok ütemezése, több felületre is

A HootSuite egy olyan online platform, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy könnyedén kezeljék és menedzseljék a különböző közösségi média fiókokat. Az oldal lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy egyszerre több fiókot kezeljenek, ütemezzék a posztokat, analitikai adatokat elemezzenek és más funkciókat használjanak. Az oldal egy része ingyenes, de vannak előfizetések is, amelyek bizonyos prémium funkciókat kínálnak.

Olvasd el részletes cikkünket a HootSuite használatáról!

Later - Közösségi média posztok ütemezése, több felületre is

A Later egy online eszköz, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy könnyedén ütemezzék a közösségi média posztokat és a tartalmakat. Az oldal egy egyszerű felületet kínál, amely könnyen használható, és rengeteg sablon és formátum áll rendelkezésre, amelyekkel a felhasználók saját tartalmakat hozhatnak létre. Az oldal egy része ingyenes, de vannak prémium funkciók is, amelyekhez előfizetésre van szükség.

Olvasd el részletes cikkünket a Later használatáról!

Gyors növekedés az Instagramon 

A Plixi lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy előre meghatározott módon, automatizmusokat használva növeljék Instagramjuk vagy más közösségi média platformjuk organikus elérését és növekedését. 

Convertkit - Landingoldalakat, emaileket tudsz készíteni vele egyszeszerűen

A ConvertKit egy online eszköz, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy hatékonyan kezeljék az e-mail hírlevél feliratkozóikat. A ConvertKit lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy létrehozzanak automatizált e-mail sorozatokat, címkéket adjanak hozzá az előfizetőkhöz, testreszabják az e-mail sablonokat, és mélyrehatóan nyomon kövessék a felhasználók viselkedését. Az eszköz segít a felhasználóknak a hírlevél kampányok hatékonyságának növelésében, a feliratkozók számának növelésében és a visszajelzések javításában.

Olvasd el részletes cikkünket a Convertkit használatáról!

Teachable - Itt remek online képzéseket tudsz készíteni és eladni

A Teachable egy online platform, amely lehetővé teszi az oktatók, tanárok és trénerek számára, hogy online kurzusokat és tréningeket hozzanak létre és értékesítsenek. A Teachable kínál számos szolgáltatást, például az online kurzusok és tréningek létrehozását és testreszabását, az online fizetési folyamatokat, a kurzusokhoz tartozó védett területet, a diák aktivitásának nyomon követését és az analitikai jelentések generálását. Az eszköz segítségével az oktatók könnyen létrehozhatnak és értékesíthetnek online kurzusokat és tréningeket, valamint bővíthetik az online oktatási vállalkozásukat.

Olvasd el részletes cikkünket a Teachable használatáról!

LearnDash - Online kurzusok menedzsmentje és kezelése: egyben

A LearnDash egy online kurzusplatform, amely lehetővé teszi az oktatóknak és oktatási intézményeknek online kurzusokat létrehozni, szervezni és tanítani. A LearnDash számos funkciót és eszközt kínál az oktatóknak, például a kurzusok tartalmának és struktúrájának testreszabását, a tananyag feltöltését, a diákok követését és értékelését, valamint a tanulói teljesítmény nyomon követését.

Az eszköz lehetővé teszi a kurzusok interaktív elemekkel, mint például kérdések, feladatok és gyakorlati példák, valamint a diákok közötti interakció lehetőségét fórumok és csoportos projektek révén. A LearnDash segítségével az oktatók könnyen kezelhetik a kurzusaikat, és az online tanítás révén nagyobb hatékonysággal és skálázhatósággal dolgozhatnak.

Az eszköz továbbá integrálható más platformokkal, például a fizetési rendszerekkel, hogy lehetővé tegye a kurzusok értékesítését és a diákok regisztrációját. A LearnDash segítségével az oktatók sikeres online oktatási vállalkozást hozhatnak létre, és lehetőséget kapnak a tudásuk és tapasztalatuk megosztására a világ minden tájáról érkező diákokkal.

Olvasd el részletes cikkünket a LearnDash használatáról!

HotJar - Tudj meg mindent a látogatóiról!

A HotJar egy felhasználói elemzési és visszajelzési eszköz, amely lehetővé teszi a weboldal tulajdonosok számára, hogy jobban megértsék a látogatók magatartását a weboldalukon. Az eszköz lehetővé teszi az oldal felhasználói élményének javítását, és azonosítja azokat a területeket, amelyeken a felhasználóknak nehézségeik vannak az oldalon navigálás során. A HotJar egy olyan eszköz, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy az oldalakon történő műveleteiket rögzítsék, és visszajátszák azokat, valamint számos hasznos jelentést és analitikát kínál a felhasználók magatartásáról. Az eszköz használata segíthet az oldal tulajdonosainak, hogy jobban megértsék a felhasználók igényeit, és az oldal optimalizálásával javítsák az online jelenlétüket.

Olvasd el részletes cikkünket a HotJar használatáról!

Kajabi

[HAMAROSAN]

Microsoft Clarity - Jobb megoldás lehet, mint a HotJar

A Microsoft Clarity egy ingyenes webanalitikai szolgáltatás, amely lehetővé teszi a webhelytulajdonosok számára, hogy megértsék a felhasználói viselkedést a webhelyükön. A szolgáltatás különféle funkciókat kínál, például a felvételkészítést, amely megmutatja, hogy a felhasználók milyen módon navigálnak az oldalakon, és hol lépnek ki a webhelyről. Az események nyomon követése lehetővé teszi a webhelytulajdonosok számára, hogy megértsék, hogyan interakcióznak a felhasználók az oldalakkal, például hogyan kattintanak a gombokra vagy hogyan töltik ki a űrlapokat. Az áttekintési panel segítségével a webhelytulajdonosok átfogó képet kaphatnak a felhasználói viselkedésről, beleértve az oldalbetöltési időt és a látogatások számát is. A Microsoft Clarity segítségével a webhelytulajdonosok jobban megérthetik a felhasználóik igényeit és javíthatják a webhelyük élményét.

Olvasd el részletes cikkünket a Microsoft Clarity használatáról!

Ingyenes eszközök SEO optimalizációhoz

Google Lighthouse - A legegyszerűbb SEO audit eszköz, ami neked is megvan!

A SiteAudit - Lighthouse egy olyan eszköz, amely segít a felhasználóknak megvizsgálni webhelyük teljesítményét. A Lighthouse a Google által készített eszköz, amelynek célja, hogy segítse a felhasználókat az oldalak teljesítményének javításában és optimalizálásában. A SiteAudit a Lighthouse-on alapulva hozza létre a jelentéseket, amelyek részletes információkat tartalmaznak a teljesítményről, a SEO-ról és a használhatóságról.

Olvasd el részletes cikkünket a Google Lighthouse használatáról!

Google Trends - Találj új témákat, tartalmakat!

Az online kommunikáció és a tartalomgyártás területén hasznos eszközök vannak a rendelkezésünkre, amelyek megkönnyítik az életünket és hatékonyabbá teszik a munkánkat. Az egyik ilyen eszköz a Google Trends, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy megnézzék, hogy a keresett kulcsszavak mennyire népszerűek a Google keresőben, és az adott kulcsszóhoz kapcsolódó statisztikákat, trendeket és érdeklődési indexeket láthatnak. Ez az eszköz kiváló segítség lehet azoknak, akik marketingtevékenységet végeznek, vagy új termékek, szolgáltatások promóciója során szeretnék jobban megérteni a fogyasztói igényeket és az online trendeket.

Olvasd el részletes cikkünket a Google Trends használatáról!

Domain Authority ellenőrzése - Website SEO checker

https://websiteseochecker.com/domain-authority-checker/

[hamarosan]

Keywords everywhere - Segít a kulcsszavak és a SEO megértésében

A Keywords Everywhere egy olyan eszköz, amely segít a felhasználóknak kulcsszavakat találni a keresőmotorokban. Az eszköz a Google keresőt használja, és kijelzi a keresőkifejezésekre vonatkozó keresési volumeneket és kulcsszavakat. Az eszköz használata egyszerű és hatékony, és segíthet a felhasználóknak megtalálni azokat a kulcsszavakat, amelyekkel a legtöbb látogatót vonzhatják a weboldalukra. Az eszköz emellett lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy mentse és exportálja a kulcsszavakat más eszközökben történő használatra.

Olvasd el részletes cikkünket a Keywords everywhere használatáról!

Sitechecker.pro - Weboldad SEO auditjában segít

A Sitechecker.pro egy olyan SEO eszköz, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy optimalizálják a weboldalukat a keresőmotorok számára. Az eszköz segít az oldal sebességének javításában, a hibák kijavításában, az URL-címek ellenőrzésében és azok optimalizálásában, valamint a kulcsszó-keresésben. A Sitechecker.pro használata egyszerű és intuitív, és segíti a felhasználókat abban, hogy jobb helyezést érjenek el a keresőmotorok rangsorában.

Olvasd el részletes cikkünket a Sitechecker.pro használatáról!

Google Search Console

[HAMAROSAN]

SurferSEO (fizetős)

[HAMAROSAN]

Microsfot Bing Search

[HAMAROSAN]

Grafikai eszközök marketingeseknek

Lottie Files

A Lottie egy olyan adatformátum, amely lehetővé teszi az animációk vektorgrafikus formátumban történő tárolását és felhasználását weboldalakon és mobilalkalmazásokban. Ez a formátum lehetővé teszi az animációk kis méretű és nagy felbontású változatának létrehozását, amelyek az egyszerű képekhez képest kisebb helyet foglalnak el, így gyorsabbak és gördülékenyebb élményt nyújtanak a felhasználóknak. Számos szabadon elérhető és testreszabható animációt tartalmazó adatbázis létezik, például a lottiefiles.com. Az animációk testreszabása könnyű, és az animációkat natív kódok nélkül lehet beilleszteni a weboldalakba vagy mobilalkalmazásokba, így a Lottie fájlok nagyszerű megoldást jelenthetnek az élénk és interaktív animációk létrehozására.

A LottieFiles egy weboldal, ahol különféle animációkat találhatsz, amelyeket használhatsz weboldaladon vagy mobilalkalmazásodban. Az oldal lehetővé teszi, hogy keresd az animációkat kulcsszavak alapján, vagy böngéssz a kategóriák között, hogy megtaláld azokat az animációkat, amelyek a legjobban illenek az igényeidhez. Az oldalon számos szabadon felhasználható animáció található, de vannak olyanok is, amelyeket csak a prémium tagok tudnak letölteni. Az oldal könnyen kezelhető, és lehetővé teszi az animációk előnézetének megtekintését és testreszabását. Ha szeretnél élénk és interaktív animációkat hozzáadni a weboldaladhoz vagy mobilalkalmazásodhoz, akkor az oldal nagyszerű forrás lehet számodra!

Olvasd el részletes cikkünket a Lottie Files használatáról!

Coolors.co

A Coolors.co egy ingyenes online eszköz, amely lehetővé teszi a színösszeállítások könnyű és gyors létrehozását. Az oldalon található színkereső funkció lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy számos szín közül válasszanak és hozzanak létre színpalettákat a különféle tervezési projektekhez, például logókhoz, weboldalakhoz vagy mobilalkalmazásokhoz. Az oldalon található színkártyák véletlenszerű színkombinációkat javasolnak, amelyek inspirálóak lehetnek a felhasználók számára. Az oldal számos színformátumot támogat, így a létrehozott színösszeállításokat könnyen alkalmazhatjuk a webes vagy nyomtatott tervezési projektekben. Az oldal egyszerűen használható és könnyen testre szabható, így akár a tervezők, akár az amatőrök számára is hasznos eszköz lehet. Ha szükséged van inspirációra a színösszeállításokhoz, vagy egyszerűen szeretnél gyorsan létrehozni egy szép színkombinációt, akkor a Coolors egy nagyszerű választás lehet.

Olvasd el részletes cikkünket a Coolors.co használatáról!

Happy Hues

A Happy Hues egy ingyenes webes eszköz, amely lehetővé teszi a színösszeállítások könnyű létrehozását és inspirációt nyújt a tervezőknek. Az oldal számos színkombinációt kínál, amelyekből a felhasználók választhatnak és testre szabhatják azokat az igényeiknek megfelelően. Az oldal egyedi vizuális élményt nyújt a felhasználóknak, mivel szép illusztrációkat és animációkat használ a színösszeállítások bemutatására. Az oldalon található színösszeállításokat számos kategóriába sorolják, például "Élénk", "Meleg", "Hideg" stb., így könnyen megtalálhatjuk a szükséges színösszeállítást az adott tervezési projekthez. Az oldal könnyen kezelhető és gyorsan működik, így ideális választás lehet a tervezők és fejlesztők számára, akik inspirációt keresnek a színösszeállításokhoz, vagy akár csak gyorsan létre akarnak hozni egy szép színkombinációt.

Olvasd el részletes cikkünket a Happy Hues használatáról!

Squoosh

https://squoosh.app/

[HAMRAOSAN]

Veed.io

https://www.veed.io/pricing

[HAMRAOSAN]

unDraw - vektoros illusztrációk tetszőleges színben

Az unDraw egy ingyenes vektorgrafikus illusztrációkra specializálódott weboldal, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy számos egyedi illusztrációt használjanak weboldalaikon, prezentációikon vagy akár nyomtatott anyagaikon. Az oldal számos kategóriába sorolja az illusztrációkat, például "Munka", "Közlekedés", "Sport", "Élelmiszer" stb., így könnyen megtalálhatjuk a szükséges illusztrációkat az adott projekthez. Az illusztrációk minősége magas színvonalú és modern, így a felhasználók számára lehetőséget adnak arra, hogy egyedi és szemrevaló vizuális élményt nyújtsanak a weboldalaikon vagy nyomtatott anyagaikon. Az oldal különösen hasznos azoknak, akiknek nincs grafikus tervezői hátterük, mivel az illusztrációk könnyen testre szabhatók és azonnal használhatók. Az oldal kereső funkciója lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy pontosan megtalálják azokat az illusztrációkat, amelyek megfelelnek az igényeiknek, és a felhasználói élményt személyre szabják. Ha kreatív és egyedi illusztrációkat keresel az online vagy nyomtatott projektedhez, az unDraw egy nagyszerű választás lehet.

Olvasd el részletes cikkünket a unDraw használatáról!

PiktoChart - Inforafikák egyszerűen

A PiktoChart egy online eszköz, amely lehetővé teszi felhasználói számára, hogy saját infografikáikat és prezentációikat hozzanak létre. A felhasználók választhatnak az előre elkészített sablonok közül vagy saját tervezésüket hajthatják végre a rendelkezésre álló grafikai elemek segítségével. A PiktoChart rendelkezik egy felhasználóbarát felülettel, amely lehetővé teszi a felhasználók számára a könnyű és hatékony kezelést.

Olvasd el részletes cikkünket a PiktoChart használatáról!

A Microsfot Designer okosabb mint a Canva, és több Ai megoldás van benne

A Microsoft Designer egy online felülettervező eszköz, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy egyszerűen tervezzenek különféle Microsoft Office dokumentumokat, mint például prezentációk, kiadványok, brossúrák és még sok más. A tervezőben található sablonok és a felület intuitív elrendezése lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy a tervezési folyamatot gyorsan és hatékonyan végezzék el. A tervezőben található különféle funkciók, mint például az elemek hozzáadása, a szöveg és a színek testreszabása, a rajzoló eszközök, az átalakítók és sok más lehetővé teszik, hogy a felhasználók személyre szabják a dokumentumaikat. Az elkészült dokumentumokat könnyen lehet exportálni és megosztani a kívánt formátumban. A felhasználók ezenkívül meg is oszthatják az elkészült dokumentumokat másokkal, így könnyedén tudnak együttműködni a projektjeiken.

Isotropic.co - Készíts te is videóból könnyen kis méretű Lottie anomációt!

Az Isotropic.co videóból Lottie-animáció eszköz lehetővé teszi, hogy a videót élénk, mozgó grafikává alakítsuk, amely felhasználható weboldalakon, alkalmazásokban és más digitális projektekben. A Lottie-animációk kisebb méretűek, mint a videók, így javítják az oldal betöltési sebességét és a felhasználói élményt. Az eszköz segít kiválasztani a megfelelő részt a videóból, majd lehetővé teszi a beállítások testreszabását, például a háttérszín, a sebesség és a loop beállításokat. Az eredmények könnyen exportálhatók Lottie fájlformátumban, amelyet a Lottie-bibliotéka használhat az integráláshoz az oldalon vagy alkalmazásban. Az eszköz intuitív felhasználói felülettel rendelkezik, így még azok is könnyen használhatják, akiknek nincs korábbi tapasztalatuk az animációk létrehozásában.

Olvasd el részletes cikkünket a Isotropic.co használatáról!

Unsplash - Legyenek szép és jogtiszta képek a ti blogotokon is!

Az Unsplash egy ingyenes stock fotó oldal, amely magas minőségű és szabadon felhasználható képeket kínál az interneten. Az oldal használatával a felhasználók számos ingyenes és prémium minőségű fotót tölthetnek le, amelyeket szabadon felhasználhatnak személyes vagy kereskedelmi célra is. Az oldal nagy adatbázisában található képek rengeteg kategóriába sorolhatóak, így könnyű megtalálni a megfelelő képet a projekt céljaihoz vagy témájához. Az Unsplash nem csak egyszerűen képgyűjtemény, hanem olyan közösségi platform, ahol a felhasználók megoszthatják saját fotóikat is, és ezzel népszerűsíthetik a saját portfóliójukat vagy akár üzleti vállalkozásaikat is. Az oldal használata könnyű és intuitív, így bárki könnyen megtalálhatja a számára megfelelő képeket.

Olvasd el részletes cikkünket a Unsplash használatáról!

Jogtiszta képek a te Blogodhoz is! - Pexels

A Pexels egy ingyenes stock fotó és videó platform, amelynek célja, hogy minőségi, változatos tartalmat biztosítson a felhasználók számára, akik szeretnének magas minőségű képeket vagy videókat használni a projektjeikben. Az oldalon számos kategóriában találhatunk fotókat, beleértve az embereket, az állatokat, a természetet, az épületeket, az ételeket és sok más témát. Az oldalon a felhasználók a képek keresése mellett feltölthetnek és megoszthatnak saját fotóikat és videóikat is. Az oldal az ingyenes tartalom mellett prémium felhasználói előfizetést is kínál, amely korlátlan letöltést és exkluzív tartalmat tartalmaz. A Pexels nagyszerű lehetőséget biztosít a kreatív projektek számára, hogy szép és minőségi képeket használjanak fel, és segít a felhasználóknak abban, hogy inspirációt és ötleteket találjanak a munkájukhoz.

Olvasd el részletes cikkünket a Pexels használatáról!

Adobe Color

Az Adobe Color elengedhetetlen eszköz tervezők számára, akik harmonikus színkombinációkat keresnek és szeretnék azokat megvalósítani projektekben. Az intuitív felület, a színfelfedezési lehetőségek és az Adobe Creative Cloud integráció miatt az Adobe Color hasznos segítőtárs mindazok számára, akik színekkel dolgoznak kreatív törekvéseik során. Legyen kezdő vagy tapasztalt tervező, az Adobe Color segít a tervezési projektek emelésében a következő szintre.

Olvasd el részletes cikkünket a Adobe Color használatáról!

Adobe Spark

[hamarosan]

Olvasd el részletes cikkünket a Adobe Spark használatáról!

PhotoRoom

[hamarosan]

UnBlast

[hamarosan]

Olvasd el részletes cikkünket a UnBlast használatáról!

HASZNOS eszközök YouTube csatorna tulajdonosoknak!

Nemzetközi tartalomfejlesztésben nagy segítség a QuestionScout

A QuestionScout egy online űrlapok és kérdőívek készítésére szolgáló eszköz, amelyet egyszerűen használhatunk anélkül, hogy ismernénk a kódolást. A felhasználóbarát felület lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy kiválasszák a megfelelő sablont, és könnyen testre szabhassák azt a saját igényeiknek megfelelően. A kérdéseknek lehet szöveges válaszlehetőségük, vagy a felhasználók által választható lehetőségek. A QuestionScout hasznos funkciói közé tartozik az automatikus e-mail értesítések, az adatok automatikus összegyűjtése és a válaszok elemzése és megjelenítése. A szolgáltatás további előnye, hogy lehetővé teszi a felhasználók számára a kérdőívek beágyazását a saját weboldalukon, valamint a közösségi média oldalaikon.

Olvasd el részletes cikkünket a QuestionScout használatáról!

Ha van Youtube csatornátok, ezt az eszközt próbáld ki te is! - TubeBuddy

A TubeBuddy egy olyan eszköz, amelyet a YouTube tartalomkészítők használhatnak a videóik optimalizálására és hatékonyságuk növelésére. A TubeBuddy segítségével a felhasználók elemzéseket végezhetnek a kulcsszavakról, javaslatokat kapnak a címkék és a leírások megfelelő formázásához, és ötleteket szerezhetnek a tartalomfejlesztéshez. Emellett a TubeBuddy automatizálja az egyes videókhoz kapcsolódó folyamatokat, mint például a címkék hozzáadása és a videók megosztása a közösségi médiában. A TubeBuddy több verziója is elérhető, beleértve az ingyenes, az alap és a professzionális verziót, amelyek mindegyike eltérő funkciókat és árakat kínál.

Olvasd el részletes cikkünket a TubeBuddy használatáról!

VidIQ - Így növekedhet a Te YouTube csatornád id!

A VidIQ egy olyan online eszköz, amely a videók optimalizálását segíti elő a YouTube-on. A VidIQ-nak számos olyan funkciója van, amelyekkel a felhasználók optimalizálhatják a videóikat a keresési találatok számára, javíthatják azok elérését, és javíthatják a felhasználók által követett adatokat és statisztikákat. Az eszköz segítségével a felhasználók képesek analizálni a kulcsszavakat, a versenytársakat és a keresési találatokat, és olyan javaslatokat kaphatnak, amelyek növelhetik a videóik nézettségét. A VidIQ használata ingyenes és fizetős verzió is elérhető, amelyek különböző funkciókat kínálnak a felhasználóknak a videóik optimalizálására. Az eszköz nagyon hasznos lehet a YouTube-csatornák és videók népszerűsítésében és növelésében.

Olvasd el részletes cikkünket a VidIQ használatáról!

CRM és marketing automatizációs rendszerek marketingeseknek és saleseseknek!

Klaviyo - CRM, email automatizmusok webshopoknak

Klaviyo egy nagyszerű marketing automatizáló platform, amely lehetővé teszi az e-mail marketing kampányok hatékonyabb kezelését. A platformnak számos funkciója van, beleértve a dinamikus e-mail sablonokat, a testreszabható automatizálási folyamatokat és a kiterjedt integrációs lehetőségeket. A Klaviyo lehetővé teszi az e-kereskedők számára, hogy célzottabb és hatékonyabb e-mail üzeneteket küldjenek, ami javíthatja az értékesítést és a konverziót.

Olvasd el a Bio-Barát webshop felépítéséről készült esettanulmányunkat!

Active Campaign - Kedvenc CRM-em KKV-knak és webshopoknak

Az Active Campaign egy többfunkciós marketing automatizáló platform, amely segít az e-kereskedőknek célzottabb és hatékonyabb kampányok kialakításában. A platform lehetővé teszi az e-mail üzenetek automatizálását, a CRM kezelést, a marketing automatizálást és a chatbotok használatát is. Az Active Campaign számos funkciója lehetővé teszi az üzleti folyamatok egyszerűsítését és a konverzió növelését.

Olvasd el részletes cikkünket a Active Campaign használatáról!

HubSpot - CRM vállalati ügyfelekhez, B2B cégeknek, főleg nemzetközi piacra

A HubSpot egy teljes körű ügyfélkapcsolat-kezelő (CRM) rendszer és marketing automatizáló platform. A HubSpot különböző eszközöket és funkciókat kínál, beleértve a weboldal- és blogplatformot, az e-mail marketing automatizálást, a chatbotokat, a CRM rendszert és még sok más lehetőséget. A platformot a kisvállalkozásoktól az üzleti óriásokig mindenki használhatja.

Olvasd el részletes cikkünket a HubSpot - CRM használatáról!

SendInBlue - CRM és landing page és email automatizmusok

A SendInBlue egy nagyszerű marketing automatizáló platform, amely lehetővé teszi az e-kereskedők számára az e-mail üzenetek és a chatbotok hatékonyabb kezelését. A platform több mint 80 integrációt kínál, beleértve az e-kereskedelmi platformokat, a CRM rendszereket és a CMS rendszereket is. A SendinBlue lehetővé teszi az e-mail kampányok könnyű és hatékony kezelését, és segít a konverzió javításában.

Olvasd el részletes cikkünket a SendInBlue használatáról!

Apollo.io - CRM Sales fókuszú kisvállalatoknak

Apollo.io egy B2B platform, amely segít az üzleti értékesítési csapatoknak megtalálni a megfelelő ügyfeleket és felvenni velük a kapcsolatot. Az Apollo.io adatbázisában több millió céges adat található, amelyeket különböző szempontok szerint lehet szűrni, például iparág, méret, bevétel stb. Az Apollo.io olyan eszközöket kínál, mint az e-mail automatizálás és az analitika, amelyek segítenek az értékesítési csapatoknak hatékonyabban dolgozni és növelni a konverziós arányokat. Az Apollo.io a LinkedIn és a Salesforce integrációját is támogatja, ami még hatékonyabbá teszi a B2B értékesítést és a kapcsolatépítést.

Olvasd el részletes cikkünket a Apollo.io használatáról!

Outplay HQ - CRM, egyfős sales csapatoknak!

Az Outplay egy értékesítési automatizálási szoftver, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy hatékonyan kezeljék értékesítési folyamataikat. A szoftver számos olyan funkcióval rendelkezik, amelyek lehetővé teszik a felhasználók számára, hogy áttekintést kapjanak az értékesítési folyamatokról és a lead-generálásról, és javítsák azok hatékonyságát. Az Outplay egy átfogó felületen keresztül integrálódik más értékesítési eszközökkel, mint például a CRM-ekkel, az e-mail szolgáltatókkal és a naptárral. Az Outplay számos tervezési sablonnal rendelkezik, amelyek lehetővé teszik a felhasználók számára, hogy hatékony értékesítési e-maileket hozzanak létre és elküldjenek az ügyfeleknek. Az Outplay a felhasználók számára lehetőséget biztosít a személyre szabott üzenetek és ütemtervek elkészítésére, amelyek segítenek az ügyfélkapcsolatok erősítésében. Az Outplay árai versenyképesek, és az előfizetők különböző szintek közül választhatnak az üzleti igényeiknek megfelelően.

Olvasd el részletes cikkünket a Outplay HQ használatáról!

Komplex CRM rendszerek mellé az AirTable jó megoldás lesz neked is

Az AirTable egy online adatbázis és táblázatkezelő platform, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy könnyedén létrehozzanak és szervezzenek táblázatokat és adatbázisokat az interneten keresztül. Az AirTable felhő alapú platform, amelyet a felhasználók az interneten keresztül érhetnek el, és melyhez a böngészőn kívül applikációk is elérhetőek, többek között az iOS és Android eszközökön is. Az AirTable könnyen használható, és az egyszerű felületnek köszönhetően sokoldalú eszköz az üzleti és személyes felhasználók számára is. Az eszköz lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy létrehozzanak összetett táblázatokat, adatbázisokat, képeket és fájlokat tároljanak, valamint egyszerűen importáljanak és exportáljanak adatokat más alkalmazásokból. Az AirTable számos sablonnal rendelkezik, amelyek lehetővé teszik az előre elkészített táblázatok és adatbázisok egyszerű létrehozását, és a felhasználók számára lehetőséget adnak arra, hogy testre szabják őket az egyedi igényeiknek megfelelően.

Olvasd el részletes cikkünket a AirTable használatáról!

Email levelező rendszer és CRM ingyen - az első hónapokra

Az Aweber egy nagyon népszerű email marketing eszköz, amelyet a vállalkozók és a kis- és középvállalkozások széles körben használnak világszerte. Az Aweber számos szolgáltatást kínál, amelyek segítenek az ügyfeleknek hatékony email kampányok indításában és végrehajtásában, beleértve a sablonok használatát, az automatizálást, a személyre szabott üzenetek küldését és még sok mást. Az Aweber felhasználóbarát felülete és intuitív funkciói segítik az ügyfeleket a hatékony és sikeres email kampányok létrehozásában. Az Aweber integrálható más üzleti eszközökkel, mint például a WordPress, a Shopify és a PayPal, hogy tovább növelje az ügyfelek hatékonyságát és hatékonyságát. Az Aweber előfizetői rendszerben működik, amely különböző szinteket kínál a különböző méretű vállalkozások számára, így az ügyfelek kiválaszthatják a számukra legmegfelelőbb megoldást.

App fejlesztés? Van egy tuti CRM a számodra!

Az Cutomer.io egy automatizálási eszköz, amely lehetővé teszi a vállalkozások számára, hogy személyre szabott kommunikációt folytassanak ügyfeleikkel. Az eszköz lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy az ügyfelekkel való kapcsolattartás során adatokat gyűjtsenek, és a megszerzett adatokat használják arra, hogy az ügyfeleknek olyan üzeneteket küldjenek, amelyek számukra értékesek és relevánsak. Az Cutomer.io segítségével a vállalkozások hatékonyabb kommunikációt folytathatnak ügyfeleikkel, és növelhetik az ügyfélhűséget és az értékesítést. Az eszköz képes integrálódni más szoftverekkel és alkalmazásokkal, mint például a Salesforce vagy a Shopify, így a vállalkozások könnyen beilleszthetik az Cutomer.io-t a meglévő működési folyamataikba.

Technikai eszközök marketingeseknek

HotJar - Tudj meg mindent a weboldalad látogatóiról!

A HotJar egy felhasználói elemzési és visszajelzési eszköz, amely lehetővé teszi a weboldal tulajdonosok számára, hogy jobban megértsék a látogatók magatartását a weboldalukon. Az eszköz lehetővé teszi az oldal felhasználói élményének javítását, és azonosítja azokat a területeket, amelyeken a felhasználóknak nehézségeik vannak az oldalon navigálás során. A HotJar egy olyan eszköz, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy az oldalakon történő műveleteiket rögzítsék, és visszajátszák azokat, valamint számos hasznos jelentést és analitikát kínál a felhasználók magatartásáról. Az eszköz használata segíthet az oldal tulajdonosainak, hogy jobban megértsék a felhasználók igényeit, és az oldal optimalizálásával javítsák az online jelenlétüket.

Olvasd el részletes cikkünket a HotJar használatáról!

Jól látja a Google a weboldalad? - Nézz rá most! Google Rich Results

A Google Rich Results tesztelő lehetővé teszi a weboldal tulajdonosok számára, hogy ellenőrizzék, hogy a webhelyüknek van-e gazdag eredménye a Google keresési találataiban. A gazdag eredmények olyan keresési eredmények, amelyek több információt tartalmaznak a találatokról, mint a hagyományos keresési eredmények, például képek, értékelések és dátumok. A tesztelő eszköz segítségével a webhely tulajdonosok ellenőrizhetik, hogy az oldaluk megfelel-e a Google által meghatározott strukturált adatok követelményeinek, és javíthatják a gazdag eredményeket az oldalukon, hogy azok jobban megjelenjenek a keresési találatokban. A tesztelő szolgáltatás ingyenesen elérhető mindenki számára, és könnyen használható akár egy oldal, akár egy teljes webhely tesztelésére.

Olvasd el részletes cikkünket a Google Rich Results használatáról!

Shema.org célja és használata

A Schema.org egy olyan webes szemantikus címkézési rendszer, amely lehetővé teszi az információk strukturáltabbá tételét és könnyebb megosztását a különböző webes platformok között. A rendszer lehetővé teszi a webhelyek számára, hogy pontosabb információkat adjanak meg a keresőmotoroknak, például a Google-nek, így javítva azok weboldalának a láthatóságát és az emberek által talált információk pontosságát és relevanciáját. A Schema.org számos szemantikus kategóriát kínál, például személyek, helyek, dolgok, események és szervezetek, valamint a címkékhez kapcsolódó tulajdonságokat, például neveket, címeket, időpontokat, árakat, értékeléseket és így tovább. Az oldal további információkat is kínál azoknak, akik jobban meg szeretnék érteni az információcímkézés jelentőségét és használatát.

Olvasd el részletes cikkünket a Shema.org használatáról!

Az https://validator.schema.org/ egy ingyenes eszköz, amely lehetővé teszi a weboldalak tulajdonosai számára, hogy ellenőrizzék a webhelyükön található szerkezeti adatokat. Az eszköz segítségével ellenőrizhető, hogy az oldal megfelel-e a Schema.org által meghatározott szerkezeti adatok szabványainak, amelyek a keresőmotorok által használt Rich Snippets megjelenítéséhez szükségesek. A webmesterek használhatják az eszközt annak érdekében, hogy javítsák a weboldalak SEO-értékét és növeljék a látogatók által történő megtalálhatóságát a keresőmotorokban. Az eszköz egyszerűen használható, csak be kell illeszteni az URL-t, majd a rendszer elvégzi az ellenőrzést és megmutatja a talált hibákat. Ezáltal a weboldal tulajdonosok egyszerűen és hatékonyan javíthatják a webhelyük szerkezeti adatait.

A te weboldaladnak ugye van Sitemap-je, amit lát a Google?

Az XML Sitemap Generator egy olyan webes eszköz, amely lehetővé teszi a weboldalak tulajdonosai számára, hogy XML térképet hozzanak létre a weboldalukról. Az XML Sitemap egy olyan fájl, amely az összes oldalt tartalmazza, amelyet indexelni szeretnénk a Google keresőmotorokban, és segíti a keresőrobotoknak a tartalom hatékonyabb és gyorsabb indexelését. Az XML Sitemap létrehozása elősegíti a weboldal optimalizálását a keresőmotorok számára, és lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy könnyebben navigáljanak az oldalon. Az XML Sitemap Generator számos lehetőséget kínál a felhasználók számára a térkép testreszabására, például a prioritások beállítására, az utolsó módosítás dátumának beállítására és az oldalak kizárására a térképből. Az XML Sitemap Generator egy könnyen használható és hatékony eszköz a weboldalak tulajdonosai számára a weboldal optimalizálásához és hatékonyabb indexeléséhez a keresőmotorokban.

Tag Assistant (Google)

A Tag Assistant egy kiváló eszköz a Google Tag Manager követőkódok és címkék ellenőrzéséhez. Ez a Chrome bővítmény lehetővé teszi, hogy könnyedén ellenőrizd a webhelyeden található követőkódok működését és helyességét. A Tag Assistant segítségével gyorsan megtalálhatod a hibákat és problémákat, és biztos lehetsz abban, hogy a követőkódok megfelelően működnek.

B2B Marketinges eszközök, nem csak kezdőknek

Szeretnéd e-mail címeket kontaktokhoz? Érd el őket a RocketReach-csel

A RocketReach egy olyan eszköz, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy keresse meg a különböző iparágak szakembereit és szervezeteit a világ minden tájáról. Az eszköz nagy mennyiségű adatbázissal rendelkezik, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy megtalálják a megfelelő kapcsolattartókat az adott vállalatokban, és kapcsolatba lépjenek velük e-mailben vagy telefonon keresztül. Az eszköz egy keresőmotor, amely az adott név, cég vagy e-mail cím alapján keresi meg a megfelelő kapcsolattartókat. Az eszköz ingyenesen elérhető, de a prémium verzió számos kényelmi funkcióval rendelkezik.

Olvasd el részletes cikkünket a RocketReach használatáról!

LinkedIn automatizációk? Én se használtam még sose…

A LinkedHelper egy bővítmény a LinkedInhez, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy automatizálják az általános feladatokat, mint például a kapcsolatfelvétel, az üzenetküldés, az érdeklődők követése és a csoporttagságok kezelése. Az eszköz segítségével a felhasználók automatizálhatják a LinkedIn folyamatokat, és időt takaríthatnak meg azzal, hogy a feladatokat egyetlen kattintással elvégezhetik. Az eszköz egy ingyenes alap verziót és egy prémium verziót kínál, amely több funkciót tartalmaz.

Keress és találj új leadeket a LinkedIn-en: Sales Navigátor

A LinkedIn Sales Navigator egy olyan eszköz, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy jobban megértsék és kezeljék a B2B értékesítési folyamatot. Az eszköz lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy keresse meg a megfelelő érdeklődőket, kapcsolatba lépjen velük, és építse ki velük a kapcsolatot. Az eszköz egy sor analitikai és ütemezési funkcióval rendelkezik, amelyek segítségével a felhasználók hatékonyabbá tehetik az értékesítési folyamatot. Az eszköz prémium verziója számos extra funkciót kínál, mint például a konkurens elemzéseket és a felhasználói aktivitási jelentéseket.

Olvasd el részletes cikkünket a Sales Navigátor használatáról!

Szeretnél sok Lead-et LinkedInről? Evaboot gyorstalpaló

Az Evaboot-ot arra tudod használni, hogy a Sales Navigátorban létrehozott listákat és a hozzájuk kapcsolódó adatokat le tudd tölteni egy CSV fájlban.

Az Evaboot egy olyan online eszköz, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy könnyedén letöltsék a Sales Navigátorban létrehozott listákat és azokhoz kapcsolódó adatokat egy CSV fájlban. Az Evaboot használata egyszerű, csak be kell jelentkezni a Sales Navigatorba, majd létrehozni a kívánt listákat. Ezután az Evaboot segítségével a felhasználók könnyen letölthetik ezeket az adatokat a CSV fájlba, amelyet később könnyen kezelhetnek. Az Evaboot hasznos eszköz lehet azoknak a szakembereknek, akik hatékonyabban szeretnének dolgozni a Sales Navigatorral, és a lista- és adatkezelési folyamatokat gyorsan és hatékonyan szeretnék elvégezni.

Olvasd el részletes cikkünket a Evaboot használatáról!

Nemzetközi utalásokatban a Wise a legbölcsebb megoldás

A TransferWise (vagy most már csak Wise) egy online pénzügyi szolgáltatás, amely lehetővé teszi a nemzetközi átutalásokat valós átváltási árfolyamokkal és alacsony díjakon. Az oldal számos pénznemet támogat, és lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy közvetlenül átutaljanak pénzt más felhasználókhoz vagy bankszámlákhoz. A felhasználók online fiókjukban kaphatnak valós időben árfolyamjegyzéseket és átutalási állapotfrissítéseket. A TransferWise szolgáltatásával az ügyfelek pénzt takaríthatnak meg a hagyományos banki átutalásokhoz képest, és egyszerűbbé és gyorsabbá tehetik az nemzetközi átutalásokat. A szolgáltatás magas szintű biztonsági intézkedéseket alkalmaz, beleértve a 2 faktoros azonosítást és az SSL titkosítást a tranzakciók során.

Olvasd el részletes cikkünket a Wise használatáról!

LINK

https://link.com/

[HAMAROSAN]

Szoftveres terméked van? A Capterrára szükséged lesz

A Capterra egy olyan online platform, ahol a felhasználók szoftverekről írhatnak értékeléseket és olvashatnak mások által írt értékeléseket. Az oldal több mint 700 kategóriában kínál szoftvereket, beleértve az üzleti és a személyes alkalmazásokat is. A felhasználók által adott értékelések és a szoftverekkel kapcsolatos információk segítenek az ügyfeleknek megtalálni a megfelelő szoftvert az üzleti vagy a személyes igényeikhez. Az oldal szolgáltatása ingyenes a felhasználók számára, és a szoftverfejlesztők számára lehetőséget kínál a szoftvereik promóciózására és a vásárlók megszerzésére. A Capterra nagy adatbázisával és könnyen áttekinthető felületével hasznos forrás a szoftverválasztás előtt álló felhasználók számára.

Olvasd el részletes cikkünket a Capterra használatáról!

Nemzetközi piacra lépéshez elengedhetetlen a Whitepress

A Whitepress egy online platform, amely lehetővé teszi a tartalomfejlesztők és a kiadók számára, hogy egymással kapcsolatba lépjenek és együttműködjenek. A platform számos hasznos eszközt kínál, mint például tartalomkezelési rendszerek, valamint tartalomgyártási és -értékelési eszközök. Az oldal célja, hogy lehetővé tegye a tartalomfejlesztők számára, hogy könnyen és hatékonyan találjanak kiadókat, akik megjelentetik tartalmaikat, valamint lehetővé teszi a kiadók számára, hogy minőségi tartalmat szerezzenek be különböző témakörökből és forrásokból. A Whitepress azoknak a vállalkozásoknak és személyeknek szól, akik a tartalommarketingre összpontosítanak, és hatékonyan szeretnének dolgozni az online tartalmak terén. Az oldal széles körű eszközökkel és lehetőségekkel rendelkezik, és segíti az ügyfeleket a tartalomfejlesztési és -terjesztési folyamat minden szakaszában.

Olvasd el részletes cikkünket a Whitepress használatáról!

Hubspot Mobil alkalmazás és Bővítmény - könnyítsd meg az életed!

A HubSpot App és a Chrome Bővítmény egy olyan webes eszköz, amelyet a HubSpot CRM-vel összehangolva használnak. Az alkalmazás lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy felügyeljék a lead-generálási folyamatot, és nyomon kövessék az ügyféladatokat és a kapcsolattartást. A HubSpot App kiterjesztése lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy integrálják az alkalmazást más webes szolgáltatásokkal, mint például a Gmail és a LinkedIn. Az alkalmazás segítségével a felhasználók könnyen nyomon követhetik az érdeklődőket és ügyfeleket, valamint a marketingkampányok hatékonyságát is. Az eszköz továbbá lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy összegyűjtsék az adatokat, és elemzéseket készítsenek a vállalkozásukról. Összességében a HubSpot App és kiterjesztése egy hatékony eszköz, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy hatékonyabban kezeljék az értékesítési és marketing folyamataikat.

Olvasd el részletes cikkünket a Hubspot Mobil app használatáról!

Ha nem UTM-mel mérnél linkeket, akkor a Bitly gyorsabb és egyszerűbb megoldás

A Bitly egy URL rövidítő eszköz, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy rövid linkeket hozzanak létre hosszú URL-jeikből. A szolgáltatás nem csak az URL-ek rövidítésére szolgál, hanem lehetővé teszi azok követését és elemzését is, így láthatóvá válik, hogy milyen sok ember kattintott a linkekre és honnan származnak a kattintások. A Bitly-nek van egy ingyenes verziója és egy előfizetéses verziója is, amelynek számos további funkciója van, például testreszabható rövid linkek, linkek automatikus optimalizálása és megosztása, illetve az integráció más alkalmazásokkal és eszközökkel, például a Google Analytics-szel. A Bitly széles körben használják a digitális marketingben, a közösségi média kezelésében és a webanalitikában.

Olvasd el részletes cikkünket a Bitly használatáról!

LinkedIn Pulse

A LinkedIn Pulse egy remek eszköz a tartalom megosztásához és terjesztéséhez a LinkedIn platformon. Ez az online szolgáltatás lehetővé teszi, hogy könnyedén publikálj cikkeket, blogbejegyzéseket vagy más tartalmakat a LinkedIn hírfolyamon keresztül. A LinkedIn Pulse segítségével elérheted és megszólíthatod a széles körű üzleti közösséget, és növelheted a tartalom láthatóságát és hatékonyságát.

DropContact

‍A DropContact egy kiváló eszköz az e-mail címek gyűjtéséhez és validálásához. Ez az online szolgáltatás lehetővé teszi, hogy könnyedén megtaláld és ellenőrizd az érvényes e-mail címeket a különböző forrásokból. A DropContact segítségével könnyedén bővítheted az e-mail listáidat és megbizonyosodhatsz arról, hogy a kapcsolatfelvételhez használt e-mail címek valósak és érvényesek.

Adobe Podcast Enchance

Az Adobe Podcast Enhance egy mesterséges intelligenciával működő eszközhöz, amely átalakíthatja és felgyorsítja a podcasted gyártási folyamatát. A szoftver számos funkciót kínál, beleértve a zajcsökkentést, az EQ és kompressziós beállításokat, valamint szerkesztési lehetőségeket. A cikk betekintést nyújt a beállításokba, megérti a rendszerkövetelményeket, és bemutatja, hogyan importálhatók és szerkeszthetők az audiofájlok. Emellett magyarázza a zajcsökkentés, a szintező eszközök, az EQ és a kompressziós beállítások használatát, és végigvezet minket a podcast szerkesztési folyamatán. A végén tanácsot ad az előre feldolgozott podcast exportálására, a megfelelő fájlformátum kiválasztására, a metaadatok optimalizálására és a podcast platformokon való megosztásra. Az Adobe Podcast Enhance értékes eszközkészletet kínál a podcastereknek, akik az audio minőséget és a közönség bevonását szeretnék javítani.

Olvasd el részletes cikkünket a Adobe Podcast Enchance használatáról!

Riverside

[HAMAROSAN]

Ingyenes eszközök Webshopoknak

Optimonk - Növeld a webshopod bevételeit és konverzióját

Az Optimonk egy olyan magyar online eszköz, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy pop-up ablakokat és e-mail feliratkozó formokat hozzanak létre. Az Optimonk lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy személyre szabott feliratkozó formokat hozzanak létre a látogatók számára. Az Optimonk rendelkezik egy felhasználóbarát felülettel, amely lehetővé teszi a felhasználók számára a könnyű kezelést és a hatékony felhasználást.

Conversific- Növeld a webshopod eredményeit, tudj meg többet a vásárlóidról

A Conversific egy webes analitikai eszköz, amely lehetővé teszi az e-kereskedők számára, hogy megvizsgálják webáruházuk teljesítményét. Az eszköz a látogatók és a vásárlók viselkedési adatait elemzi, és jelentéseket generál a forgalomról, az átalakításról és az értékesítésről. Az analitikai eszköz segítségével az e-kereskedők javíthatják a weboldalukat, és növelhetik az értékesítést. A Conversific számos más funkcióval is rendelkezik, beleértve a termékértékelést, az ár-összehasonlítást és a versenykutatást is. Az eszköz könnyen használható, és számos sablon és jelentés áll rendelkezésre az e-kereskedők számára.

Webshop platformok: Unas, Shopify, Shoprenter és Shoptet - Melyiket válaszd?

Az Unas, Shoprenter, Shoptet és Shopify mind webáruház-építő eszközök, amelyek lehetővé teszik az e-kereskedők számára, hogy online áruházat hozzanak létre és kezeljék. Az Unas magyarországi cég, amely egy komplett megoldást kínál az online értékesítéshez, amely tartalmazza az áruház építését, a fizetési és szállítási megoldásokat, valamint az ügyfélkapcsolat-kezelést. A Shoprenter egy hasonló magyarországi platform, amely lehetővé teszi az e-kereskedők számára az egyszerű áruházépítést és az integrációt a különböző piacterekkel és fizetési módokkal.

A Shoptet Csehországban fejlesztett e-kereskedelmi platform, amely lehetővé teszi a felhasználók számára az egyszerű áruházépítést és az integrációt a szállítási és fizetési megoldásokkal. A Shopify azonban az egyik legnépszerűbb és legismertebb webáruház-építő platform a világon, amelynek felhasználói az egyszerű kezelhetőséget és a nagy skálázhatóságot értékelik.

Az Unas, a Shoprenter és a Shoptet inkább azoknak az e-kereskedőknek szólnak, akik az adott országban vagy régióban értékesítenek, és magasabb szintű személyre szabottságra van szükségük. A Shopify azonban a nagyobb skálájú és globális e-kereskedelmi vállalkozásoknak javasolt, akik nagyobb funkcionalitást és integrációt igényelnek. Az összességében azonban mind a négy eszköz hasznos lehet az e-kereskedők számára, attól függően, hogy milyen szintű funkcionalitást és személyre szabottságot igényelnek.

Olvasd el a Bio-Barát webshop felépítéséről készült esettanulmányunkat!

Analizify

[Hamarosan] link

Képek gyors átméretezése fontos SEO szempont lehet

Bár sok képszerkesztő program elérhető a piacon, az MS Paint nagyszerű eszköz a képek méretezéséhez. Az MS Paint egy egyszerű és könnyen használható program, amely lehetővé teszi a képek gyors és egyszerű átméretezését. Az eszköz használata gyorsabb és egyszerűbb, mint más programokban, amelyek több funkcióval rendelkeznek, de összetettebbek is. Az MS Paint tökéletes megoldás lehet azok számára, akik csak egyszerűbb képszerkesztési feladatokat végeznek, mint például a képek méretezése, vágása vagy egyszerűbb effektek alkalmazása.

Croppold a fotókat gyorsan: Paint 3D

Az MS Paint 3D egy sokoldalú képszerkesztő eszköz, amelyet a Windows 10 operációs rendszerben találunk. Az MS Paint 3D a képek vágására, átméretezésére és a színek kiválasztására is használható. Az alkalmazás egyszerű és intuitív felhasználói felületet biztosít, ami azt jelenti, hogy bárki könnyedén megtanulhatja használni. Az MS Paint 3D segítségével a képek megszerkesztése és javítása gyors és hatékony. Az alkalmazásnak az a nagy előnye, hogy a Windows 10 részeként ingyenesen hozzáférhető, és nem szükséges különösebb képszerkesztő szoftverekre költeni. Ezért az MS Paint 3D egy ideális választás a képek vágásához, átméretezéséhez és színek kiválasztásához.

Átlátszó háttér gyorsan: Remove BG

Az emberek gyakran szükségét érzik annak, hogy egy kép hátterét eltávolítsák, például ha egy terméket szeretnének egy fehér háttérre helyezni az értékesítéshez vagy egyszerűen csak az esztétikai megjelenés miatt. Az eltávolítási folyamat azonban sok időt és energiát igényel, különösen akkor, ha a kép részletes vagy bonyolult háttere van. Ezért a Remove.bg a legjobb eszköz erre a feladatra. Az AI algoritmusai és a gépi tanulás révén a program képes pontosan és hatékonyan eltávolítani a kép hátterét, így a felhasználók gyorsan és könnyedén szerkeszthetik képeiket anélkül, hogy aggódniuk kellene a hátterük eltávolításáért.

Képméretezés - webshopoknak, weboldalaknak a jobb SEO érdekében

A TinyJPG egy olyan online eszköz, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy egyszerűen és gyorsan tömörítsék a képfájljaikat. Az eszköz a JPEG és a PNG fájlokat támogatja, és a képfájlokat akár 70%-kal is képes tömöríteni anélkül, hogy a kép minősége csökkenne. Ez hasznos lehet, ha a felhasználók szeretnék minimalizálni a weboldaluk betöltési idejét, vagy ha olyan platformokon kívánják megosztani a képeket, amelyek korlátozzák a fájlméretet. A TinyJPG egyszerű és intuitív felhasználói felülettel rendelkezik, és lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy egyszerre akár 20 képet is tömörítsenek.

LimeSpot - Szuper funkció webshopoknak

A LimeSpot egy személyre szabott ajánlórendszert kínál webáruházak számára. Az eszköz az ügyfél viselkedése és a webáruház termékeinek adatai alapján személyre szabott ajánlásokat ad a látogatóknak. Az algoritmusok és az AI használata segít javítani a konverziót és az eladásokat.

GemPages - Blog és egyedi weboldalak Shopify webshopoknak

A GemPages egy könnyen használható weboldal szerkesztő, amelynek segítségével bárki gyorsan és egyszerűen elkészítheti saját weboldalát. Az eszköz több mint 200 sablont és kész elemeket kínál, amelyeket a felhasználók testre szabhatnak. Az alkalmazás nagyszerű eszköz lehet a kis- és közepes vállalkozásoknak, amelyeknek nincs saját fejlesztő csapata.

Syncee - Termékmenedzselés egyszerűen Shopify-os és Amazonos üzleteknek

A Syncee egy magyar termék- és adatmenedzsment eszköz webáruházaknak, amely lehetővé teszi a termékadatok importálását és exportálását a különböző értékesítési csatornákon keresztül. Az eszköz integrálható a legnépszerűbb e-kereskedelmi platformokkal és piacterekkel, például a Shopify-val, az Amazonnal és az eBay-jel. Az alkalmazás automatizálja az adatok integrációját és szinkronizálását, és lehetővé teszi a termékinformációk könnyű kezelését és szerkesztését.

Zapiet - Átvételi helyek kezelése webshopoknak, shopify-os üzleteknek

A Zapiet egy hatékony eszköz webáruházaknak, amely lehetővé teszi, hogy helyi átvételt, kiszállítást és futárszolgáltatást nyújtsanak a vásárlóiknak. Az alkalmazás könnyen integrálható a webáruházakba, és lehetővé teszi a vásárlók számára, hogy az áruházi készlet alapján válasszanak kiszállítási opciókat. Az eszköz egyedi szállítási szabályokat is lehetővé tesz, így a webáruház tulajdonosok testre szabhatják az átvételi és kiszállítási lehetőségeket.

Olcsó, egyszerű, és bármire jó lehet - Mailer Lite CRM

A MailerLite egy könnyen használható és olcsó email marketing szoftver, amely segít az ügyfeleknek a hatékony kampányok tervezésében és küldésében. A platform tartalmazza a feliratkozó űrlapokat, az automatikus válaszokat, a hírlevél sablonokat, az A/B tesztelést és az analitikákat. Az ügyfelek bármely weboldalukra telepíthetik a feliratkozó űrlapokat, és a kampányokat egyedi célközönségekre szabhatják. Az árak nagyon versenyképesek, és lehetővé teszik a felhasználók számára, hogy terveiknek megfelelően módosítsák az előfizetést. A platform gyors és hatékony, a támogatási csapat pedig kiválóan kezeli a problémákat és kérdéseket. Az egyszerű és intuitív felhasználói felület miatt a MailerLite egy nagyszerű választás azok számára, akik hatékony email marketing kampányokat szeretnének indítani.

Ezt a cikket elsőként is megkaphattad volna...

Iratkozz fel a hírlevelemre!
Török Balázs

Török Balázs

Digitális marketing tanácsadó

Török Balázsnak hívnak, azt szoktam mondani, hogy digitális marketinggel foglalkozom. Azt gondolom ugyanis, hogy az ügyfeleimnek jellemzően valamilyen marketing-sales problémájuk van és emiatt keresnek meg. Erre kínálok nekik megoldást, fejlesztem a digitális ökoszisztémájukat, megoldásaikat. Olvasd el az esettanulmányaimat, vagy nézz bele a tartalmaimba a YouTube-on, TikTok-on vagy írj nekem a LinkedIn oldalalamon! 

Nézd meg letölthető anyagaimat!

Tanulj és növekedj a tudásanyagaimmal!
Tippek webshop tulajdonosoknak
Tippek webshop tulajdonosoknak

Tippek webshop tulajdonosoknak

Ezekkel növelheted a webshopod sikerességét, forgalmát! Nézd meg ezt az 5 ingyenes tippet! Töltsd le most!
Érdekel / Letöltöm
Pörgesd fel a webshopodat most!
Pörgesd fel a webshopodat most!

Pörgesd fel a webshopodat most!

Tudj meg még többet arról, hogyan tudod javítani a webshopod hatékonyságát és bevételtermelő képességét!
Érdekel / Letöltöm