101 marketinges eszköz

101 hasznos marketinges eszköz 2024-re

Publik√°lva:
2024-05-17
Olvas√°si idŇĎ:
55
perc

Ingyenes eszközök mindenkinek

LowerCase/UpperCase

A ConvertCase egy ingyenes online eszk√∂z, amely lehetŇĎv√© teszi a sz√∂veg √°talak√≠t√°s√°t k√ľl√∂nb√∂zŇĎ form√°tumok k√∂z√∂tt. A felhaszn√°l√≥k √°talak√≠thatj√°k a sz√∂veget kis- √©s nagybetŇĪs form√°tumok k√∂z√∂tt, c√≠msor form√°tumra, sz√≥k√∂z n√©lk√ľli form√°tumra, illetve inverz form√°tumra. Az oldal egyszerŇĪ √©s k√∂nnyen haszn√°lhat√≥ fel√ľletet k√≠n√°l, ahol a felhaszn√°l√≥k egyszerŇĪen beilleszthetik a sz√∂veget, majd kiv√°laszthatj√°k a k√≠v√°nt √°talak√≠t√°si lehetŇĎs√©get. Az oldal hasznos lehet azok sz√°m√°ra, akik gyorsan szeretn√©nek form√°zni vagy √°talak√≠tani egy adott sz√∂veget, √©s nem szeretn√©nek idŇĎt pazarolni manu√°lis form√°z√°ssal.

YAMM - t√∂meges email kik√ľld√©s

YAMM egy olyan Google Workspace bŇĎv√≠tm√©ny, amely lehetŇĎv√© teszi a felhaszn√°l√≥k sz√°m√°ra, hogy egyszerŇĪen √©s hat√©konyan hozzanak l√©tre √©s k√ľldjenek szem√©lyre szabott h√≠rleveleket. Az eszk√∂z lehetŇĎv√© teszi a felhaszn√°l√≥k sz√°m√°ra, hogy egyedi h√≠rleveleket hozzanak l√©tre a saj√°t sablonjaik √©s √ľzeneteik felhaszn√°l√°s√°val, √©s lehetŇĎs√©get ny√ļjt a szem√©lyre szabott √ľzenetek √©s automatikus v√°laszok k√ľld√©s√©re. A YAMM rendk√≠v√ľl egyszerŇĪen haszn√°lhat√≥, √©s ide√°lis lehet azoknak a v√°llalkoz√°soknak vagy szem√©lyes brandeknek, akik hat√©konyabb kommunik√°ci√≥t szeretn√©nek az √ľgyfeleikkel.

Olvasd el r√©szletes cikk√ľnket a YAMM haszn√°lat√°r√≥l!

‚Äć

AIrite - besz√©dfelismerŇĎ alkalmaz√°s

Az AIrite besz√©dfelismerŇĎ alkalmaz√°s lehetŇĎv√© teszi a hangfelv√©telek automatikus sz√∂vegg√© t√∂rt√©nŇĎ √°talak√≠t√°s√°t. Ez a funkci√≥ k√ľl√∂n√∂sen hasznos lehet olyan szitu√°ci√≥kban, amikor jegyzetelni kell egy elŇĎad√°st vagy egy fontos besz√©lget√©st, mivel √≠gy az anyag k√∂nnyen szerkeszthetŇĎ, keres√©sre alkalmas √©s megoszthat√≥. Az AIrite tov√°bbi elŇĎnyei k√∂z√© tartozik az offline haszn√°lati lehetŇĎs√©g, a nyelvi t√°mogat√°s √©s a megb√≠zhat√≥ besz√©dfelismer√©s.

Olvasd el r√©szletes cikk√ľnket az AIrite haszn√°lat√°r√≥l!

‚Äć

Typeform - k√©rdŇĎ√≠v alkalmaz√°s

A Typeform egy k√∂nnyen haszn√°lhat√≥ online ŇĪrlap-szerkesztŇĎ platform, amely lehetŇĎv√© teszi a felhaszn√°l√≥k sz√°m√°ra, hogy l√°tv√°nyos, interakt√≠v √©s hat√©kony ŇĪrlapokat hozzanak l√©tre. Az ŇĪrlapok gyŇĪjthetik az √ľgyfelek vagy partnerek adatait, visszajelz√©seit, v√©lem√©ny√©t vagy egy√©b inform√°ci√≥it. A Typeform tov√°bbi elŇĎnyei k√∂z√© tartozik az egyszerŇĪ √©s testreszabhat√≥ fel√ľlet, a sz√°mos integr√°ci√≥s lehetŇĎs√©g m√°s eszk√∂z√∂kkel √©s a felhaszn√°l√≥i interakci√≥k hat√©kony nyomon k√∂vet√©se.

Olvasd el r√©szletes cikk√ľnket a Typeform haszn√°lat√°r√≥l!

‚Äć

VideoAsk - vide√≥s k√©rdŇĎ√≠v alkalmaz√°s

A VideoAsk egy olyan vide√≥kommunik√°ci√≥s eszk√∂z, amely lehetŇĎv√© teszi a felhaszn√°l√≥k sz√°m√°ra, hogy interakt√≠v vide√≥kat hozzanak l√©tre √©s osszanak meg √ľgyfeleikkel, partnereikkel vagy m√°s kapcsolattart√≥ikkal. A felhaszn√°l√≥k p√©ld√°ul k√©rdŇĎ√≠veket, visszajelz√©seket vagy konzult√°ci√≥kat hozhatnak l√©tre, √©s a c√≠mzetteknek lehetŇĎs√©ge van az azonnali v√°laszad√°sra vagy a k√©sŇĎbbi idŇĎpontra t√∂rt√©nŇĎ visszat√©r√©sre. A VideoAsk tov√°bbi elŇĎnyei k√∂z√© tartozik az egyszerŇĪ haszn√°lat, a testre szabhat√≥ sablonok √©s az integr√°ci√≥s lehetŇĎs√©gek m√°s eszk√∂z√∂kkel.

Olvasd el r√©szletes cikk√ľnket a VideoAsk haszn√°lat√°r√≥l!

‚Äć

Small PDF - PDF átalakítása, kivágása, szerkesztése

A Small PDF egy online dokumentum-kezelŇĎ platform, amely sz√°mos k√ľl√∂nb√∂zŇĎ eszk√∂zt k√≠n√°l a PDF dokumentumok szerkeszt√©s√©hez, √°talak√≠t√°s√°hoz √©s optimaliz√°l√°s√°hoz. Az eszk√∂z seg√≠ts√©g√©vel a felhaszn√°l√≥k k√∂nnyed√©n m√≥dos√≠thatj√°k a PDF dokumentumokat, p√©ld√°ul √∂sszevonhatj√°k, sz√©tv√°laszthatj√°k, √°talak√≠thatj√°k vagy t√∂m√∂r√≠thetik azokat. A Small PDF seg√≠ts√©g√©vel a felhaszn√°l√≥k hat√©konyabban tudj√°k kezelni a dokumentumaikat, √©s biztons√°gosabban oszthatj√°k meg azokat m√°sokkal.

Olvasd el r√©szletes cikk√ľnket a Small PDF haszn√°lat√°r√≥l!

‚Äć

Grammarly - helyes√≠r√°s ellenŇĎrzŇĎ alkalmaz√°s angol nyelve

Az √≠r√°sk√©szs√©g √©s az √≠r√°sbeli kommunik√°ci√≥ jav√≠t√°sa sz√°mos szakm√°ban elengedhetetlen. A mai korban, amikor az online kommunik√°ci√≥ √©s a digit√°lis tartalomgy√°rt√°s egyre nagyobb jelentŇĎs√©get kap, egyre nagyobb ig√©ny mutatkozik az olyan online eszk√∂z√∂kre, amelyek seg√≠tenek az √≠r√°sbeli kommunik√°ci√≥ hat√©konyabb√° t√©tel√©ben.

Az egyik ilyen eszk√∂z a Grammarly, amely lehetŇĎv√© teszi a felhaszn√°l√≥k sz√°m√°ra, hogy jav√≠ts√°k helyes√≠r√°si √©s nyelvtani hib√°ikat, valamint javaslatokat kapjanak az √≠r√°sst√≠lus jav√≠t√°s√°ra √©s az √©rthetŇĎs√©g n√∂vel√©s√©re. Az eszk√∂z a sz√∂vegszerkesztŇĎ programokkal egy√ľtt haszn√°lhat√≥, √©s automatikusan jav√≠tja a helyes√≠r√°si hib√°kat, valamint javaslatokat ad az √≠r√°sk√©szs√©g jav√≠t√°s√°ra.

Olvasd el r√©szletes cikk√ľnket a Grammarly haszn√°lat√°r√≥l!

‚Äć

Hemingway app - Angol nyelvŇĪ sz√∂vegek fogalmaz√°s√°ban seg√≠t az applik√°ci√≥

A Grammarly mellett a Hemingway app egy m√°sik hasznos eszk√∂z az √≠r√°sk√©szs√©g jav√≠t√°s√°ra. Az eszk√∂z lehetŇĎv√© teszi a felhaszn√°l√≥k sz√°m√°ra, hogy jav√≠ts√°k az √≠r√°sst√≠lusukat, az egyszerŇĪs√≠t√©sre, az akt√≠v hang haszn√°lat√°ra √©s a felesleges sz√≥ism√©tl√©sek kik√ľsz√∂b√∂l√©s√©re. Az eszk√∂z automatikusan jav√≠tja a mondatok hossz√°t, valamint azok szintaktikai √∂sszetetts√©g√©t. Ezenk√≠v√ľl a Hemingway app lehetŇĎv√© teszi a felhaszn√°l√≥k sz√°m√°ra, hogy ellenŇĎrizz√©k az olvashat√≥s√°got, a mondanival√≥ megfelelŇĎ √°tad√°s√°t √©s az √©rthetŇĎs√©get.

Olvasd el r√©szletes cikk√ľnket a Hemingway app haszn√°lat√°r√≥l!

‚Äć

Quillbot - Segít a szövegek átfogalmazásában, átírásában

A Quillbot egy automatikus sz√∂veg√°t√≠r√≥ eszk√∂z, amely lehetŇĎv√© teszi a felhaszn√°l√≥k sz√°m√°ra, hogy a bemeneti sz√∂veget k√∂nnyen √©rthetŇĎ, magas minŇĎs√©gŇĪ sz√∂vegg√© alak√≠ts√°k. Az eszk√∂z felismeri az egyszerŇĪ √©s a bonyolult sz√∂vegeket, √©s jav√≠tja az √©rthetŇĎs√©get a szinonim√°k √©s a mondatfel√©p√≠t√©s m√≥dos√≠t√°s√°val. A Quilbot ide√°lis eszk√∂z a tartalomgy√°rt√≥knak, a marketingeseknek √©s a c√©gvezetŇĎknek, akik magas minŇĎs√©gŇĪ, √©rthetŇĎ tartalmat szeretn√©nek l√©trehozni.

Olvasd el r√©szletes cikk√ľnket a Quillbot haszn√°lat√°r√≥l!

‚Äć

Joypixels - Emojik könnyen és gyorsan

A Joypixels bŇĎv√≠tm√©ny egy olyan hasznos eszk√∂z, amely lehetŇĎv√© teszi a felhaszn√°l√≥k sz√°m√°ra, hogy k√∂nnyed√©n hozz√°adjanak emojikat az online kommunik√°ci√≥jukhoz. Az emojik n√©pszerŇĪek az online sz√∂veges kommunik√°ci√≥ban, mivel seg√≠tenek kifejezni az √©rzelmeket √©s az √°llapotokat, amelyeket a szavak nem mindig tudnak pontosan kifejezni.

A Joypixels bŇĎv√≠tm√©ny azonban nem csak az emojik egyszerŇĪ hozz√°ad√°s√°ra szolg√°l, hanem sz√°mos m√°s hasznos funkci√≥val is rendelkezik. P√©ld√°ul lehetŇĎv√© teszi a felhaszn√°l√≥k sz√°m√°ra, hogy az emojikat csoportos√≠ts√°k t√©m√°k szerint, √≠gy k√∂nnyebben megtal√°lhatj√°k azokat, amelyekre sz√ľks√©g√ľk van. Emellett a bŇĎv√≠tm√©ny lehetŇĎv√© teszi a felhaszn√°l√≥k sz√°m√°ra, hogy az emojik m√©ret√©t √©s sz√≠n√©t is testre szabj√°k, √≠gy azok m√©g ink√°bb illenek az adott kommunik√°ci√≥hoz.

Az emojik haszn√°lata az online kommunik√°ci√≥ban nem csak sz√≥rakoztat√≥, de seg√≠t a hat√©konyabb √©s pontosabb kommunik√°ci√≥ban is. Az emojik seg√≠tenek a hangulat √©s a sz√°nd√©k kifejez√©s√©ben, √©s sok esetben seg√≠tenek elker√ľlni a f√©lre√©rt√©seket. A Joypixels bŇĎv√≠tm√©ny lehetŇĎv√© teszi a felhaszn√°l√≥k sz√°m√°ra, hogy egyszerŇĪen hozz√°adjanak emojikat az online kommunik√°ci√≥jukhoz, √©s testre szabj√°k azokat az adott kommunik√°ci√≥hoz. Ez√°ltal a Joypixels bŇĎv√≠tm√©ny egy hasznos eszk√∂z a hat√©konyabb √©s pontosabb online kommunik√°ci√≥hoz.

Olvasd el r√©szletes cikk√ľnket a Joypixels haszn√°lat√°r√≥l!

‚Äć

QR kódkészítés

https://short.io/

[HAMAROSAN]

‚Äć

TextExpaner

https://textexpander.com/

[HAMAROSAN]

‚Äć

‚Äć

‚Äć

Szavaz√°sok okos megold√°sa

https://www.rankedvote.co/

[HAMAROSAN]

‚Äć

Loom - Spórolj meg meetingeket magadnak és a kollégáidnak

A Loom egy olyan vide√≥felv√©teli eszk√∂z, amely lehetŇĎv√© teszi a felhaszn√°l√≥k sz√°m√°ra, hogy egyszerŇĪen √©s hat√©konyan k√©sz√≠tsenek √©s osszanak meg vide√≥kat. Az eszk√∂zben lehetŇĎs√©g van a k√©pernyŇĎfelv√©tel, a kamerafelv√©tel √©s a hangfelv√©tel egyidejŇĪ haszn√°lat√°ra, valamint a vide√≥k k√ľl√∂nb√∂zŇĎ form√°tumokban t√∂rt√©nŇĎ export√°l√°s√°ra. Ez az eszk√∂z k√ľl√∂n√∂sen hasznos lehet az online oktat√°sban, a t√°vmunk√°ban √©s a marketingtev√©kenys√©g sor√°n, amikor sz√ľks√©g van hat√©kony √©s k√∂nnyen megoszthat√≥ vide√≥k k√©sz√≠t√©s√©re.

Olvasd el r√©szletes cikk√ľnket a Loom haszn√°lat√°r√≥l!

‚Äć

Awesome Screenshot - K√©pernyŇĎfelv√©tel egyszerŇĪn, b√°rhol, b√°rmikor

Az Awesome Screenshot egy olyan ingyenes eszk√∂z, amely lehetŇĎv√© teszi a felhaszn√°l√≥k sz√°m√°ra, hogy egyszerŇĪen √©s gyorsan k√©sz√≠tsenek k√©pernyŇĎk√©peket √©s vide√≥felv√©teleket. Az eszk√∂z a Chrome b√∂ng√©szŇĎben mŇĪk√∂dik, √©s lehetŇĎv√© teszi a felhaszn√°l√≥k sz√°m√°ra, hogy az eg√©sz k√©pernyŇĎt vagy csak egy r√©sz√©t r√∂gz√≠ts√©k. Emellett a felhaszn√°l√≥k k√ľl√∂nb√∂zŇĎ rajzol√≥ eszk√∂z√∂ket √©s sz√∂veges jegyzeteket is haszn√°lhatnak a k√©pernyŇĎk√©pek kieg√©sz√≠t√©s√©hez. Az Awesome Screenshot tov√°bbi funkci√≥i k√∂z√© tartozik a k√©pszerkesztŇĎ, amely lehetŇĎv√© teszi a felhaszn√°l√≥k sz√°m√°ra, hogy a k√©peket egyszerŇĪen szerkessz√©k, valamint a felhŇĎalap√ļ t√°rol√°s, amely lehetŇĎv√© teszi a felhaszn√°l√≥k sz√°m√°ra, hogy megoszthass√°k a k√©peket √©s vide√≥kat m√°sokkal. Az Awesome Screenshot haszn√°lata rendk√≠v√ľl egyszerŇĪ √©s intuit√≠v, √©s hasznos lehet a webfejlesztŇĎk, a tervezŇĎk √©s a tan√°rok sz√°m√°ra, akik szeretn√©nek k√©pernyŇĎk√©peket √©s vide√≥felv√©teleket k√©sz√≠teni √©s megosztani azokat.

Olvasd el r√©szletes cikk√ľnket a Awesome Screenshot haszn√°lat√°r√≥l!

‚Äć

Zoom - Videós megbeszélések, bárhol bármikor

A Zoom egy videokonferencia alkalmaz√°s, amely lehetŇĎv√© teszi felhaszn√°l√≥k sz√°m√°ra, hogy online tal√°lkoz√≥kat √©s interakci√≥kat folytassanak m√°s felhaszn√°l√≥kkal. A Zoom felhaszn√°l√≥bar√°t fel√ľlettel rendelkezik, amely lehetŇĎv√© teszi a felhaszn√°l√≥k sz√°m√°ra a k√∂nnyŇĪ navig√°ci√≥t √©s a magas minŇĎs√©gŇĪ hang- √©s vide√≥kapcsolatot. A Zoom k√ľl√∂nf√©le funkci√≥kat √©s lehetŇĎs√©geket k√≠n√°l, mint p√©ld√°ul a k√©pernyŇĎmegoszt√°s, a chat funkci√≥ √©s a felv√©tel funkci√≥.

Olvasd el r√©szletes cikk√ľnket a Zoom haszn√°lat√°r√≥l!

‚Äć

Slack - Céges chatre a legjobb megoldás, de költséges is

A Slack egy csevegŇĎalkalmaz√°s, amely lehetŇĎv√© teszi a felhaszn√°l√≥knak, hogy kommunik√°ljanak egym√°ssal az √ľzleti k√∂rnyezetben. A Slack lehetŇĎv√© teszi a felhaszn√°l√≥k sz√°m√°ra a csoportos besz√©lget√©seket, a priv√°t √ľzeneteket √©s a f√°jlmegoszt√°st. A Slack rendelkezik egy felhaszn√°l√≥bar√°t fel√ľlettel, amely lehetŇĎv√© teszi a felhaszn√°l√≥k sz√°m√°ra a k√∂nnyŇĪ navig√°ci√≥t √©s a hat√©kony kommunik√°ci√≥t.

‚Äć

Eseményt szerveznél? Szervezd okosan a Doodle-lel!

A Doodle egy online napt√°rszervezŇĎ eszk√∂z, amely lehetŇĎv√© teszi a tal√°lkoz√≥k, megbesz√©l√©sek, esem√©nyek √©s egy√©b programok szervez√©s√©t. A felhaszn√°l√≥k egyszerŇĪen l√©trehozhatnak egy esem√©nyt, majd megoszthatj√°k a r√©sztvevŇĎkkel a Doodle √°ltal gener√°lt link seg√≠ts√©g√©vel. Az invit√°ltak ezen a linken kereszt√ľl tudj√°k megadni a rendelkez√©sre √°ll√≥ idŇĎpontjaikat, majd a Doodle √∂sszes√≠ti az eredm√©nyeket, √©s javaslatot tesz a legmegfelelŇĎbb idŇĎpontra. A Doodle tov√°bbi funkci√≥i k√∂z√∂tt szerepel a hat√°ridŇĎk meghat√°roz√°sa, a szavaz√°sok nyomon k√∂vet√©se √©s az esem√©nyek szinkroniz√°l√°sa az online napt√°rral. A Doodle haszn√°lata egyszerŇĪ √©s hat√©kony, √≠gy k√ľl√∂n√∂sen hasznos lehet a csoportos programok szervez√©se sor√°n.

Olvasd el r√©szletes cikk√ľnket a Doodle haszn√°lat√°r√≥l!

‚Äć

Calendly - IdŇĎpont foglal√°s egyszerŇĪen

A Calendly egy online eszk√∂z, amely lehetŇĎv√© teszi a felhaszn√°l√≥k sz√°m√°ra, hogy √ľtemezzenek idŇĎpontokat √©s tal√°lkoz√≥kat a munkat√°rsaikkal, partnereikkel √©s √ľgyfeleikkel. A Calendly egy szem√©lyre szabhat√≥ napt√°rat k√≠n√°l, amely lehetŇĎv√© teszi a felhaszn√°l√≥knak, hogy kiv√°lassz√°k az idŇĎz√≥n√°jukat, a szabad idŇĎpontjaikat √©s a tal√°lkoz√≥ t√≠pus√°t. Az eszk√∂z integr√°lhat√≥ a Google Napt√°rral √©s m√°s n√©pszerŇĪ napt√°ralkalmaz√°sokkal. A Calendly seg√≠ts√©g√©vel a felhaszn√°l√≥k idŇĎt takar√≠thatnak meg a tal√°lkoz√≥k √ľtemez√©se √©s a napt√°rkezel√©s ter√©n.

Olvasd el r√©szletes cikk√ľnket a Calendly haszn√°lat√°r√≥l!

‚Äć

Booked4.us - A magyar Calendly, √ľgyf√©l fizet√©si opci√≥val

A Booked4.us egy felhŇĎ alap√ļ idŇĎpontfoglal√≥ rendszer, amely lehetŇĎv√© teszi a felhaszn√°l√≥k sz√°m√°ra, hogy egyszerŇĪen √©s hat√©konyan kezelj√©k az idŇĎpontjaikat √©s tal√°lkoz√≥ikat. Az alkalmaz√°s sz√°mos funkci√≥t k√≠n√°l, mint p√©ld√°ul az online idŇĎpontfoglal√°s, √ľtemez√©s, a csapatokkal val√≥ egy√ľttmŇĪk√∂d√©s √©s az √©rtes√≠t√©sek. Az idŇĎpontfoglal√°sok √©s tal√°lkoz√≥k egyszerŇĪen oszthat√≥k m√°sokkal, √©s a felhaszn√°l√≥k k√∂nnyed√©n k√©pesek k√∂vetni √©s menedzselni az √∂sszes tal√°lkoz√≥jukat az alkalmaz√°s seg√≠ts√©g√©vel. A Booked4.us haszn√°lata gyors, egyszerŇĪ √©s hat√©kony m√≥dja annak, hogy rendezetten tartsuk az √ľtemter√ľnket √©s idŇĎnk hat√©konyabb kihaszn√°l√°s√°t √©rj√ľk el.

Olvasd el r√©szletes cikk√ľnket a Booked4.us haszn√°lat√°r√≥l!

‚Äć

Clickfunnels - Landing oldalak készítése

[hamarosan]

‚Äć

PDF extractor - Segít a PDF-ek szerkesztésében

A PDF Extractor egy olyan hasznos eszk√∂z, amely lehetŇĎv√© teszi a felhaszn√°l√≥k sz√°m√°ra, hogy k√∂nnyed√©n kinyerj√©k a PDF f√°jlok tartalm√°t. Az eszk√∂z automatikusan elemzi a PDF f√°jlt, √©s az √∂sszes sz√∂veget √©s k√©pet √°talak√≠tja k√ľl√∂n√°ll√≥ sz√∂veges √©s k√©pf√°jlokk√°. Ez hasznos lehet p√©ld√°ul akkor, ha a felhaszn√°l√≥k egy nagy PDF f√°jlb√≥l szeretn√©nek kiv√°lasztani bizonyos r√©szleteket, vagy ha szeretn√©k √°talak√≠tani a PDF f√°jlt m√°s form√°tumba.

Olvasd el r√©szletes cikk√ľnket a PDF extractor haszn√°lat√°r√≥l!

‚Äć

Online sz√°ml√°z√°s - Billingo vagy Sz√°ml√°zz.hu?

Billingo √©s Sz√°ml√°zz.hu mindk√©t online sz√°ml√°z√≥ szoftver, amelyek lehetŇĎv√© teszik a felhaszn√°l√≥k sz√°m√°ra, hogy sz√°ml√°ikat √©s egy√©b p√©nz√ľgyi dokumentumaikat k√∂nnyed√©n √©s hat√©konyan kezelj√©k. Mindk√©t eszk√∂z hasznos funkci√≥kat k√≠n√°l a sz√°ml√°z√°s, a fizet√©si eml√©keztetŇĎk k√ľld√©se √©s a k√∂nyvel√©s ter√ľlet√©n, lehetŇĎv√© t√©ve a felhaszn√°l√≥k sz√°m√°ra, hogy k√∂nnyen nyomon k√∂vess√©k a bev√©teleket √©s kiad√°sokat.

A Billingo kifejezetten a kis- √©s k√∂zepes v√°llalkoz√°sok sz√°m√°ra k√©sz√ľlt, √©s sz√°mos sz√°ml√°z√°si sablont k√≠n√°l, amelyek testre szabhat√≥k az √ľgyf√©l ig√©nyei szerint. A szoftver lehetŇĎv√© teszi a felhaszn√°l√≥k sz√°m√°ra, hogy online fizet√©seket fogadjanak el a PayPal, a Barion √©s a Paylike integr√°ci√≥kkal. Emellett a Billingo az al√°√≠r√°sok √©s a dokumentumok biztons√°gos kezel√©s√©re is lehetŇĎs√©get biztos√≠t.

A Sz√°ml√°zz.hu a kisv√°llalkoz√°sok √©s az egy√©ni v√°llalkoz√≥k sz√°m√°ra k√©sz√ľlt, √©s egy k√∂nnyen haszn√°lhat√≥ sz√°ml√°z√≥ szoftvert k√≠n√°l, amely lehetŇĎv√© teszi a felhaszn√°l√≥k sz√°m√°ra, hogy k√∂nnyen √©s gyorsan ki√°ll√≠ts√°k a sz√°ml√°kat, √©s nyomon k√∂vess√©k a bev√©teleket √©s kiad√°sokat. A szoftver sz√°mos integr√°ci√≥t k√≠n√°l, bele√©rtve a PayPal, a Paylike √©s a Bank√°r szolg√°ltat√°sokat. A Sz√°ml√°zz.hu lehetŇĎv√© teszi a felhaszn√°l√≥k sz√°m√°ra, hogy azonnal elk√ľldj√©k sz√°ml√°ikat, valamint online nyomon k√∂vess√©k azok √°llapot√°t.

Mind a Billingo, mind a Sz√°ml√°zz.hu hasznos eszk√∂z√∂k a kis- √©s k√∂z√©pv√°llalkoz√°sok sz√°m√°ra, akik egyszerŇĪ, hat√©kony √©s k√∂lts√©ghat√©kony megold√°st keresnek a sz√°ml√°z√°s √©s a p√©nz√ľgyi dokumentumok kezel√©se ter√©n. B√°r mindk√©t eszk√∂z hasonl√≥ funkci√≥kat k√≠n√°l, a Billingo kicsit fejlettebb funkci√≥kkal rendelkezik, amelyek seg√≠thetnek a felhaszn√°l√≥knak a sz√°ml√°k hat√©konyabb kezel√©s√©ben √©s a p√©nz√ľgyek √°ltal√°nosabb √°ttekint√©s√©ben.

Ha n√©ha te is dolgozol k√≥ddal, erre sz√ľks√©ged lehet: FreeFormatter

A FreeFormatter egy ingyenes online eszk√∂z, amely seg√≠t a webfejlesztŇĎknek √©s programoz√≥knak az XML, JSON, SQL, HTML, CSS √©s m√°s form√°tumok form√°z√°s√°ban √©s valid√°l√°s√°ban. Az oldal haszn√°lat√°val k√∂nnyed√©n form√°zhat√≥ √©s valid√°lhat√≥ a k√≥d, ami nagyban megk√∂nny√≠ti a fejlesztŇĎk munk√°j√°t. A felhaszn√°l√≥k t√∂bbf√©le funkci√≥ k√∂z√ľl v√°laszthatnak, bele√©rtve az automatikus form√°z√°st, a t√∂m√∂r√≠t√©st, a v√°ltoz√≥k l√©trehoz√°s√°t, a HTML elemek rendez√©s√©t √©s m√°sokat. A FreeFormatter emellett t√°mogatja a k√≥d m√°sol√°s√°t √©s beilleszt√©s√©t a k√ľl√∂nb√∂zŇĎ form√°tumok k√∂z√∂tt, valamint lehetŇĎs√©get biztos√≠t a f√°jlok t√∂rl√©s√©re is. Az oldal k√∂nnyen kezelhetŇĎ, felhaszn√°l√≥bar√°t fel√ľlete √©s hasznos funkci√≥i r√©v√©n pedig seg√≠ti a programoz√≥k √©s webfejlesztŇĎk munk√°j√°t.

Dark mode - m√°r ezeken a fel√ľleteken is el√©rhetŇςĶ

Az elm√ļlt √©vekben egyre t√∂bb weboldal √©s alkalmaz√°s tett lehetŇĎv√© a s√∂t√©t m√≥d aktiv√°l√°s√°t. A legn√©pszerŇĪbbek k√∂z√© tartoznak a YouTube,a LinkedIn, ChatGPT, a Facebook, az Instagram, a Twitter, a Reddit, a Gmail √©s a Slack. Ezen k√≠v√ľl a Google Chrome √©s a Firefox b√∂ng√©szŇĎk, valamint az iOS √©s az Android rendszerek is t√°mogatj√°k a s√∂t√©t m√≥dot. A felhaszn√°l√≥k √©rt√©kelik a s√∂t√©t m√≥d ny√ļjtotta elŇĎny√∂ket, p√©ld√°ul az √©jszakai szemk√≠m√©lŇĎ funkci√≥t √©s az akkumul√°tor √©lettartam√°nak meghosszabb√≠t√°s√°t. A s√∂t√©t m√≥d n√©pszerŇĪs√©ge tov√°bbra is n√∂vekszik, √©s egyre t√∂bb weboldal √©s alkalmaz√°s v√°lt √°t erre az opci√≥ra.

Te is mindig elfelejted a jelszavaid? A LastPass-t neked tal√°lt√°k ki

A LastPass egy jelsz√≥kezelŇĎ eszk√∂z, amely seg√≠t a felhaszn√°l√≥knak biztons√°gosan t√°rolni √©s kezelni a k√ľl√∂nb√∂zŇĎ fi√≥kokhoz tartoz√≥ jelszavakat √©s bejelentkez√©si adatokat. Az eszk√∂z biztons√°gos t√°rol√≥helyet biztos√≠t az √∂sszes jelsz√≥ √©s adat sz√°m√°ra, √©s lehetŇĎv√© teszi azok automatikus kit√∂lt√©s√©t a felhaszn√°l√≥ √°ltal megadott hiteles√≠t√©si adatok haszn√°lat√°val. Az eszk√∂z√∂n bel√ľl megjelennek az √∂sszes t√°rolt jelsz√≥ √©s adat, √©s a felhaszn√°l√≥k k√∂nnyed√©n kezelhetik, friss√≠thetik √©s megoszthatj√°k azokat m√°sokkal. A LastPass elŇĎny√∂s lehet azok sz√°m√°ra, akik sok k√ľl√∂nb√∂zŇĎ fi√≥kkal rendelkeznek, √©s szeretn√©k biztons√°gosan t√°rolni √©s kezelni az √∂sszes jelszavukat egy helyen. Az eszk√∂z sz√°mos funkci√≥val rendelkezik, p√©ld√°ul automatikus jelsz√≥-gener√°l√°ssal √©s megoszt√°si lehetŇĎs√©ggel, amelyek jav√≠tj√°k a felhaszn√°l√≥k √©lm√©ny√©t √©s biztons√°g√°t az internetes tev√©kenys√©gek sor√°n.

Olvasd el r√©szletes cikk√ľnket a LastPass haszn√°lat√°r√≥l!

‚Äć

Miro - Mindmap eszköz, ha szabadjára szeretnéd engedni a gondolataidat

A Miro egy online kollaborat√≠v eszk√∂z, amely seg√≠t gondolatokat √©s √∂tleteket szervezni √©s megosztani mindmap form√°tumban. Rugalmas fel√ľlete lehetŇĎv√© teszi a felhaszn√°l√≥k sz√°m√°ra a szabad mozg√°st √©s az elemek egyszerŇĪ rendez√©s√©t. Val√≥s idŇĎben t√∂rt√©nŇĎ egy√ľttmŇĪk√∂d√©st biztos√≠t, lehetŇĎv√© t√©ve a k√∂z√∂s munk√°t √©s a projekt hat√©kony szervez√©s√©t. Kreat√≠v folyamatokhoz, projektmenedzsmenthez √©s oktat√°shoz is haszn√°lhat√≥.

Olvasd el r√©szletes cikk√ľnket a Miro haszn√°lat√°r√≥l!

‚Äć

AI eszközök mindenkinek

ChatGPT

A ChatGPT az OpenAI √°ltal l√©trehozott, fejlett besz√©lget√©si mesters√©ges intelligencia modell, amely lehetŇĎv√© teszi a sz√∂veges p√°rbesz√©d folytat√°s√°t √©s a k√©rd√©sek megv√°laszol√°s√°t. Ez a modell kiemelkedŇĎ k√©pess√©gekkel rendelkezik a nyelvi √©rtelmez√©s √©s a v√°laszgener√°l√°s ter√©n. A ChatGPT k√©pes meg√©rteni a felhaszn√°l√≥ √°ltal feltett k√©rd√©seket, √©s relev√°ns √©s √©rthetŇĎ v√°laszokat szolg√°ltatni.

Canva AI funkciói

A Canva AI funkci√≥i innovat√≠v eszk√∂z√∂k, amelyek a mesters√©ges intelligencia technol√≥gi√°t alkalmazz√°k a tervez√©si folyamatok sor√°n. A Canva online platform lehetŇĎv√© teszi, hogy k√∂nnyed√©n l√©trehozz √©s testre szabhass grafikus tervez√©seket, √©s az AI funkci√≥k tov√°bb fokozz√°k a felhaszn√°l√≥i √©lm√©nyt.

‚Äć

Adobe FireFly

Az Adobe FireFly egy kiv√°l√≥ eszk√∂z a webes felhaszn√°l√≥i fel√ľletek tervez√©s√©hez √©s protot√≠pusok l√©trehoz√°s√°hoz. Ez az eszk√∂z lehetŇĎv√© teszi, hogy k√∂nnyed√©n tervezd √©s vizualiz√°ld a weboldalak √©s alkalmaz√°sok megjelen√©s√©t √©s mŇĪk√∂d√©s√©t. Az Adobe FireFly seg√≠ts√©g√©vel interakt√≠v protot√≠pusokat hozhatsz l√©tre, amelyek seg√≠tenek az √∂tleteid √©s terveid megoszt√°s√°ban √©s tesztel√©s√©ben.

‚Äć

Google Bard

A Google Bard (jelenleg m√©g nem el√©rhetŇĎ Magyarorsz√°gon, csak VPN-nel), egy hat√©kony eszk√∂z a sz√∂vegek gener√°l√°s√°hoz √©s tartalom l√©trehoz√°s√°hoz. Ez az AI alap√ļ eszk√∂z lehetŇĎv√© teszi, hogy k√∂nnyed√©n √≠rj √©s szerkessz sz√∂vegeket a k√ľl√∂nb√∂zŇĎ projektekhez. A Google Bard intelligens algoritmusokat √©s nyelvi modelleket haszn√°l a kreat√≠v √©s relev√°ns tartalom elŇĎ√°ll√≠t√°s√°hoz.

Microsoft Bing

A Microsoft Bing AI eszk√∂ze (Microsoft Edge b√∂ng√©szŇĎbŇĎl √©rhetŇĎ el) egy hat√©kony eszk√∂z az mesters√©ges intelligencia alkalmaz√°s√°hoz a keres√©si folyamatok sor√°n. Ez az eszk√∂z a Bing keresŇĎmotor r√©sze, √©s lehetŇĎv√© teszi, hogy kifinomultabb √©s pontosabb keres√©si eredm√©nyeket kapjunk. A Microsoft Bing AI eszk√∂z haszn√°lja az AI alap√ļ technol√≥gi√°kat √©s algoritmusokat a keres√©sek √©rtelmez√©s√©re √©s a relev√°ns tartalmak elŇĎrejelz√©s√©re.

Bing AI a Microsoft Edge b√∂ng√©szŇĎben

AIPRM kieg√©sz√≠tŇĎ

Az AIPRM egy hat√©kony eszk√∂z a projektmenedzsment folyamatok automatiz√°l√°s√°hoz √©s optimaliz√°l√°s√°hoz. Ez a rendszer lehetŇĎv√© teszi, hogy k√∂nnyed√©n kezeld √©s k√∂vethesd a projektjeidet a kezdetektŇĎl a befejez√©sig. Az AIPRM seg√≠ts√©g√©vel hat√©konyabban tervezheted, szervezheted √©s v√©grehajthatod a projekteket, √©s minimaliz√°lhatod a kock√°zatokat.

Olvasd el r√©szletes cikk√ľnket a AIPRM haszn√°lat√°r√≥l!

‚Äć

Pipedream

[HAMAROSAN]

‚Äć

AutoCapp App

[HAMAROSAN]

‚Äć

YouTube and Article Summary

[HAMAROSAN]

‚Äć

Projekt manager eszközök

Trello - Online projekt menedzsment eszköz, ingyenes, könnyen használható

A Trello egy online feladatkezelŇĎ rendszer, amely lehetŇĎv√© teszi a felhaszn√°l√≥k sz√°m√°ra, hogy k√ľl√∂nb√∂zŇĎ projekteket, feladatokat, teendŇĎket √©s egy√©b inform√°ci√≥kat struktur√°lt m√≥don kezeljenek. A rendszer egy t√°bl√°zatot haszn√°l, amelyen az egyes feladatok √©s projektek k√°rty√°kk√©nt jelennek meg, √©s amelyeket az emberek egyszerŇĪen mozgathatnak, rendezhetnek √©s friss√≠thetnek. Az oldal ingyenes, de vannak pr√©mium funkci√≥k is, amelyekhez elŇĎfizet√©sre van sz√ľks√©g.

Olvasd el r√©szletes cikk√ľnket a Trello haszn√°lat√°r√≥l!

‚Äć

Asana - Online projekt menedzsment eszköz, ingyenes, könnyen használható

Az Asana egy m√°sik online feladatkezelŇĎ rendszer, amely lehetŇĎv√© teszi a felhaszn√°l√≥k sz√°m√°ra, hogy k√ľl√∂nb√∂zŇĎ projekteket, feladatokat, teendŇĎket √©s egy√©b inform√°ci√≥kat struktur√°lt m√≥don kezeljenek. Az oldal sz√°mos lehetŇĎs√©get k√≠n√°l a felhaszn√°l√≥knak az egy√ľttmŇĪk√∂d√©sre √©s a kommunik√°ci√≥ra, √©s lehetŇĎv√© teszi a feladatok rendszerez√©s√©t √©s prioritiz√°l√°s√°t. Az oldal ingyenes, de vannak pr√©mium funkci√≥k is, amelyekhez elŇĎfizet√©sre van sz√ľks√©g.

Olvasd el r√©szletes cikk√ľnket a Asana haszn√°lat√°r√≥l!

‚Äć

Asana vagy Notion? - Te melyiket használod szívesebben?

A Notion egy t√∂bbc√©l√ļ szervezŇĎ- √©s egy√ľttmŇĪk√∂d√©si platform, amely lehetŇĎv√© teszi a felhaszn√°l√≥k sz√°m√°ra, hogy k√ľl√∂nb√∂zŇĎ t√≠pus√ļ tartalmakat, p√©ld√°ul jegyzeteket, feladatokat, projekteket, adatb√°zisokat √©s m√©g sok m√°st hozzanak l√©tre √©s kezeljenek egy helyen. Az eszk√∂z egyedi az√°ltal, hogy lehetŇĎv√© teszi a felhaszn√°l√≥k sz√°m√°ra, hogy testre szabj√°k a rendszert a saj√°t ig√©nyeikhez √©s munkafolyamataikhoz, valamint a csapatok sz√°m√°ra is hat√©kony egy√ľttmŇĪk√∂d√©si eszk√∂zk√©nt szolg√°l. A Notion k√∂nnyen kezelhetŇĎ, felhaszn√°l√≥bar√°t fel√ľlete √©s integr√°ci√≥i is rendk√≠v√ľl hasznosak lehetnek a munk√°ban.

Olvasd el r√©szletes cikk√ľnket a Notion haszn√°lat√°r√≥l!

‚Äć

Minden, mindig egy helyen: Monday.com

A Monday.com egy webes alap√ļ projektmenedzsment eszk√∂z, amely lehetŇĎv√© teszi a felhaszn√°l√≥k sz√°m√°ra, hogy k√∂nnyed√©n tervezzenek, k√∂vessenek √©s kezeljenek projektjeiket. Az eszk√∂z egyedi t√°bl√°zat alap√ļ fel√©p√≠t√©se lehetŇĎv√© teszi a felhaszn√°l√≥k sz√°m√°ra, hogy k√∂nnyen testre szabj√°k a munkafolyamatokat, √©s az eszk√∂z√∂n bel√ľli kommunik√°ci√≥s eszk√∂z√∂k tov√°bbi hat√©kony egy√ľttmŇĪk√∂d√©st tesznek lehetŇĎv√©. Az eszk√∂z tov√°bbi elŇĎnye a sokoldal√ļs√°g, amely lehetŇĎv√© teszi a felhaszn√°l√≥k sz√°m√°ra, hogy b√°rmilyen t√≠pus√ļ projektet, feladatot, tev√©kenys√©get kezeljenek az eszk√∂z seg√≠ts√©g√©vel.

Olvasd el r√©szletes cikk√ľnket a Monday.com haszn√°lat√°r√≥l!

‚Äć

Ingyenes eszközök marketingeseknek PPC-hez

Facebook Ads Library

A Facebook Ads Library egy online eszk√∂z, amely lehetŇĎv√© teszi a felhaszn√°l√≥k sz√°m√°ra, hogy √°ttekints√©k √©s megvizsg√°lj√°k az √∂sszes akt√≠v Facebook hirdet√©st √©s hirdet√©si kamp√°nyt. Az eszk√∂z lehetŇĎv√© teszi a felhaszn√°l√≥k sz√°m√°ra, hogy kereskedelmi vagy politikai hirdet√©seket keresve, szŇĪrve, megn√©zve √©s vizsg√°lva tanulm√°nyozz√°k a hirdet√©seket √©s a kamp√°nyokat. Az oldal arra is lehetŇĎs√©get biztos√≠t, hogy megtekinthess√ľk a hirdetŇĎk list√°j√°t, az akt√≠v √©s inakt√≠v hirdet√©sek sz√°m√°t, a hirdet√©si kamp√°nyok k√∂lts√©gvet√©s√©t √©s m√°s hasznos inform√°ci√≥kat. Az oldal seg√≠ts√©g√©vel a felhaszn√°l√≥k k√©pet kaphatnak arr√≥l, hogy az adott c√©g vagy politikai kamp√°ny milyen t√≠pus√ļ hirdet√©seket √©s kamp√°nyokat haszn√°l a Facebookon.

Olvasd el r√©szletes cikk√ľnket a Facebook Ads Library haszn√°lat√°r√≥l!

‚Äć

Linktree - Link megosztó alkalmazás

A Linktree egy olyan webes eszk√∂z, amely lehetŇĎv√© teszi a felhaszn√°l√≥k sz√°m√°ra, hogy egyetlen linken kereszt√ľl t√∂bb linket osszanak meg, √≠gy egyszerŇĪbb√© t√©ve a l√°togat√≥k sz√°m√°ra a hozz√°f√©r√©st az √∂sszes fontos linkhez. Ez nagyszerŇĪ megold√°s lehet bloggereket, influenszereket, v√°llalkoz√°sokat vagy m√°sokat sz√°m√°ra, akik sok k√ľl√∂nb√∂zŇĎ online jelenl√©t√ľk van, √©s k√∂nnyen szeretn√©k kezelni az √∂sszes linket egy helyen. Az eszk√∂z intuit√≠v √©s k√∂nnyen haszn√°lhat√≥, √©s lehetŇĎs√©get ny√ļjt a felhaszn√°l√≥k sz√°m√°ra, hogy testreszabj√°k a linktree oldalukat a saj√°t m√°rk√°jukhoz √©s st√≠lusukhoz igazodva.

Olvasd el r√©szletes cikk√ľnket a Linktree haszn√°lat√°r√≥l!

‚Äć

UTM Builder - UTM linkek készítése méréshez

A Google UTM Builder seg√≠t az online marketing kamp√°nyok hat√©konys√°g√°nak m√©r√©s√©ben √©s nyomon k√∂vet√©s√©ben. Az eszk√∂z lehetŇĎv√© teszi, hogy egyszerŇĪen hozzon l√©tre egyedi URL-eket, amelyek seg√≠tenek azonos√≠tani, hogy melyik kamp√°nyb√≥l √©rkeztek a l√°togat√≥k. Ez az inform√°ci√≥ seg√≠t a felhaszn√°l√≥knak abban, hogy √©rt√©kelj√©k a kamp√°nyok hat√©konys√°g√°t, √©s kider√≠ts√©k, hogy melyik marketing eszk√∂z√∂k √©s √ľzenetek mŇĪk√∂dnek a legjobban a c√©lk√∂z√∂ns√©ggel. Az eszk√∂z rendk√≠v√ľl egyszerŇĪen haszn√°lhat√≥, √©s az eredm√©nyeket a Google Analytics-ben is megtekinthetj√ľk.

Az UTM link (Urchin Tracking Module link) egy speciális link, amely segít követni, hogy a látogatók honnan érkeztek a weboldalra, és hogyan viselkednek rajta. Az UTM paramétereket a linkbe építik be, és azokat az analitikai eszközök felhasználják a forgalom elemzéséhez és a konverziók nyomon követéséhez.

Az UTM link hasznos lehet a digit√°lis marketing kamp√°nyok sz√°m√°ra, mivel seg√≠ts√©g√©vel m√©rni lehet az egyes csatorn√°kb√≥l sz√°rmaz√≥ forgalmat, √©s meg√©rteni, hogy melyik csatorna a legjobb konverzi√≥s ar√°nnyal rendelkezik. Az UTM param√©terek lehetŇĎv√© teszik a kamp√°nyok hat√©konys√°g√°nak √©s a ROI-nak a m√©r√©s√©t, √©s seg√≠tenek az optimaliz√°l√°sban √©s az eredm√©nyek jav√≠t√°s√°ban.

Az UTM link haszn√°lata k√ľl√∂n√∂sen fontos lehet, ha t√∂bbf√©le online marketing eszk√∂zt haszn√°lunk, p√©ld√°ul hirdet√©seket a Google Ads-ben, posztokat a k√∂z√∂ss√©gi m√©dia platformokon vagy h√≠rleveleket. Az UTM link seg√≠ts√©g√©vel pontosan meghat√°rozhatjuk, hogy melyik eszk√∂z vagy kamp√°ny hozta a legt√∂bb l√°togat√≥t √©s konverzi√≥t, √≠gy hat√©konyabb√° tehetj√ľk a digit√°lis marketing strat√©gi√°nkat.

Olvasd el r√©szletes cikk√ľnket a UTM Builder haszn√°lat√°r√≥l!

‚Äć

Facebook Pixel Helper - Segít a mérésekben, és versenytársakra is jó

A Facebook Pixel Helper olyan b√∂ng√©szŇĎbŇĎv√≠tm√©ny, amely lehetŇĎv√© teszi a felhaszn√°l√≥k sz√°m√°ra, hogy ellenŇĎrizz√©k a webhely√ľk√∂n l√©vŇĎ Facebook Pixel mŇĪk√∂d√©s√©t. A Pixel seg√≠t a c√©geknek abban, hogy k√∂vess√©k a l√°togat√≥ik tev√©kenys√©g√©t a webhelyen, √©s optimaliz√°lj√°k a hirdet√©seiket a c√©lk√∂z√∂ns√©g ig√©nyei szerint. A Facebook Pixel Helper seg√≠t a felhaszn√°l√≥knak abban, hogy megbizonyosodjanak arr√≥l, hogy a Pixel megfelelŇĎen mŇĪk√∂dik-e a webhely√ľk√∂n, √©s ha probl√©ma mer√ľl fel, az eszk√∂z javaslatokat ny√ļjt a jav√≠t√°shoz.

Olvasd el r√©szletes cikk√ľnket a Facebook Pixel Helper haszn√°lat√°r√≥l!

‚Äć

Facebook Debugger - H√≠vd seg√≠ts√©g√ľl a Facebook robotjait!

A Facebook Debugger olyan eszk√∂z, amely lehetŇĎv√© teszi a felhaszn√°l√≥k sz√°m√°ra, hogy megvizsg√°lj√°k a Facebook hirdet√©seiket √©s azok tartalm√°t. Az eszk√∂z kijav√≠tja a hirdet√©sekben √©s a tartalomban tal√°lhat√≥ hib√°kat, √©s seg√≠t a felhaszn√°l√≥knak abban, hogy megbizonyosodjanak arr√≥l, hogy a hirdet√©seik megfelelŇĎen jelennek meg a Facebookon.

Olvasd el r√©szletes cikk√ľnket a Facebook Debugger haszn√°lat√°r√≥l!

‚Äć

LinkeIn Debugger - H√≠vd seg√≠ts√©g√ľl a LinkedIn robotjait!

A LinkedIn Debugger hasonl√≥ szerepet t√∂lt be a LinkedIn hirdet√©sekkel kapcsolatban, mint a Facebook Debugger. Az eszk√∂z lehetŇĎv√© teszi a felhaszn√°l√≥k sz√°m√°ra, hogy ellenŇĎrizz√©k a hirdet√©seiket, jav√≠ts√°k azokat √©s biztos√≠ts√°k a megfelelŇĎ mŇĪk√∂d√©st a LinkedInen.

Olvasd el r√©szletes cikk√ľnket a LinkedIn Debugger haszn√°lat√°r√≥l!

‚Äć

CookieBot - EgyszerŇĪ cookie kezel√©s webshopoknak

CookieBot egy olyan eszk√∂z, amely seg√≠t a weboldalak tulajdonosainak betartani az EU √°ltal elŇĎ√≠rt adatv√©delmi jogszab√°lyokat. Az eszk√∂z automatikusan be√°ll√≠tja a s√ľtiket a weboldalon, √©s lehetŇĎv√© teszi a felhaszn√°l√≥k sz√°m√°ra, hogy kiv√°lassz√°k, milyen t√≠pus√ļ s√ľtiket szeretn√©nek elfogadni vagy elutas√≠tani. A CookieBot egyszerŇĪ √©s hat√©kony megold√°s a weboldalak tulajdonosai sz√°m√°ra, akiknek az adatv√©delmi jogszab√°lyok betart√°sa kulcsfontoss√°g√ļ.

Olvasd el r√©szletes cikk√ľnket a CookieBot haszn√°lat√°r√≥l!

‚Äć

A versenytársak Google Hirdetései - egy kattintásra

Az Ads Transparency Spotlight Google Chrome bŇĎv√≠tm√©ny seg√≠ts√©g√©vel az oldalak tulajdonosai, valamint az √©rdeklŇĎdŇĎ felhaszn√°l√≥k is betekint√©st nyerhetnek abba, hogy milyen hirdet√©sek jelennek meg az adott weboldalon. A bŇĎv√≠tm√©ny a hirdet√©sek adatv√©delmi inform√°ci√≥it is megjelen√≠ti, √≠gy az emberek tiszt√°ban lehetnek azzal, hogy milyen adatokat gyŇĪjtenek r√≥luk az adott hirdet√©sek, √©s hogyan haszn√°lj√°k fel ezeket az adatokat a hirdetŇĎk. A Transparency Report funkci√≥ seg√≠ts√©g√©vel az oldal tulajdonosai nyomon k√∂vethetik, hogy milyen hirdetŇĎk jelennek meg az oldalukon, √©s hogy azok hogyan gyŇĪjtik, illetve haszn√°lj√°k fel a felhaszn√°l√≥i adatokat. Az Ads Transparency Spotlight lehetŇĎv√© teszi a felhaszn√°l√≥k √©s az oldaltulajdonosok sz√°m√°ra, hogy meg√©rts√©k az adatv√©delmi folyamatokat, √©s tiszt√°ban legyenek azzal, hogy milyen adatokat gyŇĪjtenek r√≥luk az online hirdet√©sek.

Olvasd el r√©szletes cikk√ľnket a Google Ads Transparency Tool haszn√°lat√°r√≥l!

‚Äć

Ingyenes marketing eszközök általánosságban

Gleam.io - K√∂vetŇĎid elk√∂telezŇĎd√©s√©nek n√∂vel√©se, j√°t√©kok, versenyek

A Gleam.io egy olyan platform, amely lehetŇĎv√© teszi a felhaszn√°l√≥k sz√°m√°ra, hogy interakt√≠v versenyeket, j√°t√©kokat √©s kih√≠v√°sokat hozzanak l√©tre, amelyek seg√≠tenek n√∂velni az online k√∂z√∂ss√©g√ľket, √©s t√°mogatj√°k a m√°rkahŇĪs√©get. Az eszk√∂z seg√≠ts√©g√©vel fel lehet √©p√≠teni egyedi, testre szabott kamp√°nyokat, amelyek c√©lja az √ľgyf√©lk√∂r bŇĎv√≠t√©se, a visszat√©rŇĎ l√°togat√≥k megtart√°sa √©s az elad√°sok n√∂vel√©se.

Olvasd el r√©szletes cikk√ľnket a Gleam.io haszn√°lat√°r√≥l!

‚Äć

MURF AI - Szövegfelolvasás, szinkronizáció rengeteg nyelven

A MURF AI egy mesters√©ges intelligencia alap√ļ eszk√∂z, amely lehetŇĎv√© teszi a felhaszn√°l√≥k sz√°m√°ra, hogy automatikusan optimaliz√°lj√°k a hirdet√©seiket. Az eszk√∂z k√©pes felismerni a c√©lk√∂z√∂ns√©get, √©s javaslatokat adni a hirdet√©si k√∂lts√©gvet√©s √©s a c√©lz√°s optimaliz√°l√°s√°ra. A MURF AI seg√≠ts√©g√©vel a felhaszn√°l√≥k hat√©konyabban haszn√°lhatj√°k ki a hirdet√©si k√∂lts√©gvet√©s√ľket, √©s n√∂velhetik az el√©r√©s√ľket √©s a konverzi√≥jukat.

Olvasd el r√©szletes cikk√ľnket a MURF AI haszn√°lat√°r√≥l!

‚Äć

Canva - K√©pszerkeszt√©s egyszerŇĪen, ingyen, a Facebookra √©s az Instagramra

Canva egy online design platform, amely lehetŇĎv√© teszi a felhaszn√°l√≥k sz√°m√°ra, hogy egyszerŇĪen √©s gyorsan l√©trehozzanak lenyŇĪg√∂zŇĎ grafik√°kat, posztereket, prezent√°ci√≥kat, log√≥kat, sz√≥r√≥lapokat √©s egy√©b tartalmakat. A webes fel√ľlet intuit√≠v √©s k√∂nnyen haszn√°lhat√≥, √©s rengeteg sablon, diz√°jn elem √©s k√©p √°ll rendelkez√©sre, amelyekkel a felhaszn√°l√≥k saj√°t ig√©nyeik szerint alak√≠thatj√°k ki a tartalmakat. Az oldal egy r√©sze ingyenes, m√≠g m√°sik r√©sze elŇĎfizet√©shez k√∂t√∂tt.

Olvasd el r√©szletes cikk√ľnket a Canva haszn√°lat√°r√≥l!

‚Äć

‚Äć

Short.io

short.io

[HAMAROSAN]

‚Äć

HootSuite - K√∂z√∂ss√©gi m√©dia posztok √ľtemez√©se, t√∂bb fel√ľletre is

A HootSuite egy olyan online platform, amely lehetŇĎv√© teszi a felhaszn√°l√≥k sz√°m√°ra, hogy k√∂nnyed√©n kezelj√©k √©s menedzselj√©k a k√ľl√∂nb√∂zŇĎ k√∂z√∂ss√©gi m√©dia fi√≥kokat. Az oldal lehetŇĎv√© teszi a felhaszn√°l√≥k sz√°m√°ra, hogy egyszerre t√∂bb fi√≥kot kezeljenek, √ľtemezz√©k a posztokat, analitikai adatokat elemezzenek √©s m√°s funkci√≥kat haszn√°ljanak. Az oldal egy r√©sze ingyenes, de vannak elŇĎfizet√©sek is, amelyek bizonyos pr√©mium funkci√≥kat k√≠n√°lnak.

Olvasd el r√©szletes cikk√ľnket a HootSuite haszn√°lat√°r√≥l!

‚Äć

Later - K√∂z√∂ss√©gi m√©dia posztok √ľtemez√©se, t√∂bb fel√ľletre is

A Later egy online eszk√∂z, amely lehetŇĎv√© teszi a felhaszn√°l√≥k sz√°m√°ra, hogy k√∂nnyed√©n √ľtemezz√©k a k√∂z√∂ss√©gi m√©dia posztokat √©s a tartalmakat. Az oldal egy egyszerŇĪ fel√ľletet k√≠n√°l, amely k√∂nnyen haszn√°lhat√≥, √©s rengeteg sablon √©s form√°tum √°ll rendelkez√©sre, amelyekkel a felhaszn√°l√≥k saj√°t tartalmakat hozhatnak l√©tre. Az oldal egy r√©sze ingyenes, de vannak pr√©mium funkci√≥k is, amelyekhez elŇĎfizet√©sre van sz√ľks√©g.

Olvasd el r√©szletes cikk√ľnket a Later haszn√°lat√°r√≥l!

‚Äć

Gyors növekedés az Instagramon 

A Plixi lehetŇĎv√© teszi a felhaszn√°l√≥k sz√°m√°ra, hogy elŇĎre meghat√°rozott m√≥don, automatizmusokat haszn√°lva n√∂velj√©k Instagramjuk vagy m√°s k√∂z√∂ss√©gi m√©dia platformjuk organikus el√©r√©s√©t √©s n√∂veked√©s√©t.¬†

Convertkit - Landingoldalakat, emaileket tudsz k√©sz√≠teni vele egyszeszerŇĪen

A ConvertKit egy online eszk√∂z, amely lehetŇĎv√© teszi a felhaszn√°l√≥k sz√°m√°ra, hogy hat√©konyan kezelj√©k az e-mail h√≠rlev√©l feliratkoz√≥ikat. A ConvertKit lehetŇĎv√© teszi a felhaszn√°l√≥k sz√°m√°ra, hogy l√©trehozzanak automatiz√°lt e-mail sorozatokat, c√≠mk√©ket adjanak hozz√° az elŇĎfizetŇĎkh√∂z, testreszabj√°k az e-mail sablonokat, √©s m√©lyrehat√≥an nyomon k√∂vess√©k a felhaszn√°l√≥k viselked√©s√©t. Az eszk√∂z seg√≠t a felhaszn√°l√≥knak a h√≠rlev√©l kamp√°nyok hat√©konys√°g√°nak n√∂vel√©s√©ben, a feliratkoz√≥k sz√°m√°nak n√∂vel√©s√©ben √©s a visszajelz√©sek jav√≠t√°s√°ban.

Olvasd el r√©szletes cikk√ľnket a Convertkit haszn√°lat√°r√≥l!

‚Äć

Teachable - Itt remek online képzéseket tudsz készíteni és eladni

A Teachable egy online platform, amely lehetŇĎv√© teszi az oktat√≥k, tan√°rok √©s tr√©nerek sz√°m√°ra, hogy online kurzusokat √©s tr√©ningeket hozzanak l√©tre √©s √©rt√©kes√≠tsenek. A Teachable k√≠n√°l sz√°mos szolg√°ltat√°st, p√©ld√°ul az online kurzusok √©s tr√©ningek l√©trehoz√°s√°t √©s testreszab√°s√°t, az online fizet√©si folyamatokat, a kurzusokhoz tartoz√≥ v√©dett ter√ľletet, a di√°k aktivit√°s√°nak nyomon k√∂vet√©s√©t √©s az analitikai jelent√©sek gener√°l√°s√°t. Az eszk√∂z seg√≠ts√©g√©vel az oktat√≥k k√∂nnyen l√©trehozhatnak √©s √©rt√©kes√≠thetnek online kurzusokat √©s tr√©ningeket, valamint bŇĎv√≠thetik az online oktat√°si v√°llalkoz√°sukat.

Olvasd el r√©szletes cikk√ľnket a Teachable haszn√°lat√°r√≥l!

‚Äć

LearnDash - Online kurzusok menedzsmentje és kezelése: egyben

A LearnDash egy online kurzusplatform, amely lehetŇĎv√© teszi az oktat√≥knak √©s oktat√°si int√©zm√©nyeknek online kurzusokat l√©trehozni, szervezni √©s tan√≠tani. A LearnDash sz√°mos funkci√≥t √©s eszk√∂zt k√≠n√°l az oktat√≥knak, p√©ld√°ul a kurzusok tartalm√°nak √©s strukt√ļr√°j√°nak testreszab√°s√°t, a tananyag felt√∂lt√©s√©t, a di√°kok k√∂vet√©s√©t √©s √©rt√©kel√©s√©t, valamint a tanul√≥i teljes√≠tm√©ny nyomon k√∂vet√©s√©t.

Az eszk√∂z lehetŇĎv√© teszi a kurzusok interakt√≠v elemekkel, mint p√©ld√°ul k√©rd√©sek, feladatok √©s gyakorlati p√©ld√°k, valamint a di√°kok k√∂z√∂tti interakci√≥ lehetŇĎs√©g√©t f√≥rumok √©s csoportos projektek r√©v√©n. A LearnDash seg√≠ts√©g√©vel az oktat√≥k k√∂nnyen kezelhetik a kurzusaikat, √©s az online tan√≠t√°s r√©v√©n nagyobb hat√©konys√°ggal √©s sk√°l√°zhat√≥s√°ggal dolgozhatnak.

Az eszk√∂z tov√°bb√° integr√°lhat√≥ m√°s platformokkal, p√©ld√°ul a fizet√©si rendszerekkel, hogy lehetŇĎv√© tegye a kurzusok √©rt√©kes√≠t√©s√©t √©s a di√°kok regisztr√°ci√≥j√°t. A LearnDash seg√≠ts√©g√©vel az oktat√≥k sikeres online oktat√°si v√°llalkoz√°st hozhatnak l√©tre, √©s lehetŇĎs√©get kapnak a tud√°suk √©s tapasztalatuk megoszt√°s√°ra a vil√°g minden t√°j√°r√≥l √©rkezŇĎ di√°kokkal.

Olvasd el r√©szletes cikk√ľnket a LearnDash haszn√°lat√°r√≥l!

‚Äć

HotJar - Tudj meg mindent a látogatóiról!

A HotJar egy felhaszn√°l√≥i elemz√©si √©s visszajelz√©si eszk√∂z, amely lehetŇĎv√© teszi a weboldal tulajdonosok sz√°m√°ra, hogy jobban meg√©rts√©k a l√°togat√≥k magatart√°s√°t a weboldalukon. Az eszk√∂z lehetŇĎv√© teszi az oldal felhaszn√°l√≥i √©lm√©ny√©nek jav√≠t√°s√°t, √©s azonos√≠tja azokat a ter√ľleteket, amelyeken a felhaszn√°l√≥knak neh√©zs√©geik vannak az oldalon navig√°l√°s sor√°n. A HotJar egy olyan eszk√∂z, amely lehetŇĎv√© teszi a felhaszn√°l√≥k sz√°m√°ra, hogy az oldalakon t√∂rt√©nŇĎ mŇĪveleteiket r√∂gz√≠ts√©k, √©s visszaj√°tsz√°k azokat, valamint sz√°mos hasznos jelent√©st √©s analitik√°t k√≠n√°l a felhaszn√°l√≥k magatart√°s√°r√≥l. Az eszk√∂z haszn√°lata seg√≠thet az oldal tulajdonosainak, hogy jobban meg√©rts√©k a felhaszn√°l√≥k ig√©nyeit, √©s az oldal optimaliz√°l√°s√°val jav√≠ts√°k az online jelenl√©t√ľket.

Olvasd el r√©szletes cikk√ľnket a HotJar haszn√°lat√°r√≥l!

‚Äć

Kajabi

[HAMAROSAN]

‚Äć

Microsoft Clarity - Jobb megold√°s lehet, mint a HotJar

A Microsoft Clarity egy ingyenes webanalitikai szolg√°ltat√°s, amely lehetŇĎv√© teszi a webhelytulajdonosok sz√°m√°ra, hogy meg√©rts√©k a felhaszn√°l√≥i viselked√©st a webhely√ľk√∂n. A szolg√°ltat√°s k√ľl√∂nf√©le funkci√≥kat k√≠n√°l, p√©ld√°ul a felv√©telk√©sz√≠t√©st, amely megmutatja, hogy a felhaszn√°l√≥k milyen m√≥don navig√°lnak az oldalakon, √©s hol l√©pnek ki a webhelyrŇĎl. Az esem√©nyek nyomon k√∂vet√©se lehetŇĎv√© teszi a webhelytulajdonosok sz√°m√°ra, hogy meg√©rts√©k, hogyan interakci√≥znak a felhaszn√°l√≥k az oldalakkal, p√©ld√°ul hogyan kattintanak a gombokra vagy hogyan t√∂ltik ki a ŇĪrlapokat. Az √°ttekint√©si panel seg√≠ts√©g√©vel a webhelytulajdonosok √°tfog√≥ k√©pet kaphatnak a felhaszn√°l√≥i viselked√©srŇĎl, bele√©rtve az oldalbet√∂lt√©si idŇĎt √©s a l√°togat√°sok sz√°m√°t is. A Microsoft Clarity seg√≠ts√©g√©vel a webhelytulajdonosok jobban meg√©rthetik a felhaszn√°l√≥ik ig√©nyeit √©s jav√≠thatj√°k a webhely√ľk √©lm√©ny√©t.

Olvasd el r√©szletes cikk√ľnket a Microsoft Clarity haszn√°lat√°r√≥l!

‚Äć

Ingyenes eszközök SEO optimalizációhoz

Google Lighthouse - A legegyszerŇĪbb SEO audit eszk√∂z, ami neked is megvan!

A SiteAudit - Lighthouse egy olyan eszk√∂z, amely seg√≠t a felhaszn√°l√≥knak megvizsg√°lni webhely√ľk teljes√≠tm√©ny√©t. A Lighthouse a Google √°ltal k√©sz√≠tett eszk√∂z, amelynek c√©lja, hogy seg√≠tse a felhaszn√°l√≥kat az oldalak teljes√≠tm√©ny√©nek jav√≠t√°s√°ban √©s optimaliz√°l√°s√°ban. A SiteAudit a Lighthouse-on alapulva hozza l√©tre a jelent√©seket, amelyek r√©szletes inform√°ci√≥kat tartalmaznak a teljes√≠tm√©nyrŇĎl, a SEO-r√≥l √©s a haszn√°lhat√≥s√°gr√≥l.

Olvasd el r√©szletes cikk√ľnket a Google Lighthouse haszn√°lat√°r√≥l!

‚Äć

Google Trends - Tal√°lj √ļj t√©m√°kat, tartalmakat!

Az online kommunik√°ci√≥ √©s a tartalomgy√°rt√°s ter√ľlet√©n hasznos eszk√∂z√∂k vannak a rendelkez√©s√ľnkre, amelyek megk√∂nny√≠tik az √©let√ľnket √©s hat√©konyabb√° teszik a munk√°nkat. Az egyik ilyen eszk√∂z a Google Trends, amely lehetŇĎv√© teszi a felhaszn√°l√≥k sz√°m√°ra, hogy megn√©zz√©k, hogy a keresett kulcsszavak mennyire n√©pszerŇĪek a Google keresŇĎben, √©s az adott kulcssz√≥hoz kapcsol√≥d√≥ statisztik√°kat, trendeket √©s √©rdeklŇĎd√©si indexeket l√°thatnak. Ez az eszk√∂z kiv√°l√≥ seg√≠ts√©g lehet azoknak, akik marketingtev√©kenys√©get v√©geznek, vagy √ļj term√©kek, szolg√°ltat√°sok prom√≥ci√≥ja sor√°n szeretn√©k jobban meg√©rteni a fogyaszt√≥i ig√©nyeket √©s az online trendeket.

Olvasd el r√©szletes cikk√ľnket a Google Trends haszn√°lat√°r√≥l!

‚Äć

Domain Authority ellenŇĎrz√©se - Website SEO¬†checker

https://websiteseochecker.com/domain-authority-checker/

[hamarosan]

Keywords everywhere - Segít a kulcsszavak és a SEO megértésében

A Keywords Everywhere egy olyan eszk√∂z, amely seg√≠t a felhaszn√°l√≥knak kulcsszavakat tal√°lni a keresŇĎmotorokban. Az eszk√∂z a Google keresŇĎt haszn√°lja, √©s kijelzi a keresŇĎkifejez√©sekre vonatkoz√≥ keres√©si volumeneket √©s kulcsszavakat. Az eszk√∂z haszn√°lata egyszerŇĪ √©s hat√©kony, √©s seg√≠thet a felhaszn√°l√≥knak megtal√°lni azokat a kulcsszavakat, amelyekkel a legt√∂bb l√°togat√≥t vonzhatj√°k a weboldalukra. Az eszk√∂z emellett lehetŇĎv√© teszi a felhaszn√°l√≥k sz√°m√°ra, hogy mentse √©s export√°lja a kulcsszavakat m√°s eszk√∂z√∂kben t√∂rt√©nŇĎ haszn√°latra.

Olvasd el r√©szletes cikk√ľnket a Keywords everywhere haszn√°lat√°r√≥l!

‚Äć

Sitechecker.pro - Weboldad SEO auditjában segít

A Sitechecker.pro egy olyan SEO eszk√∂z, amely lehetŇĎv√© teszi a felhaszn√°l√≥k sz√°m√°ra, hogy optimaliz√°lj√°k a weboldalukat a keresŇĎmotorok sz√°m√°ra. Az eszk√∂z seg√≠t az oldal sebess√©g√©nek jav√≠t√°s√°ban, a hib√°k kijav√≠t√°s√°ban, az URL-c√≠mek ellenŇĎrz√©s√©ben √©s azok optimaliz√°l√°s√°ban, valamint a kulcssz√≥-keres√©sben. A Sitechecker.pro haszn√°lata egyszerŇĪ √©s intuit√≠v, √©s seg√≠ti a felhaszn√°l√≥kat abban, hogy jobb helyez√©st √©rjenek el a keresŇĎmotorok rangsor√°ban.

Olvasd el r√©szletes cikk√ľnket a Sitechecker.pro haszn√°lat√°r√≥l!

‚Äć

Google Search Console

[HAMAROSAN]

‚Äć

SurferSEO (fizetŇĎs)

[HAMAROSAN]

‚Äć

Microsfot Bing Search

[HAMAROSAN]

Grafikai eszközök marketingeseknek

Lottie Files

A Lottie egy olyan adatform√°tum, amely lehetŇĎv√© teszi az anim√°ci√≥k vektorgrafikus form√°tumban t√∂rt√©nŇĎ t√°rol√°s√°t √©s felhaszn√°l√°s√°t weboldalakon √©s mobilalkalmaz√°sokban. Ez a form√°tum lehetŇĎv√© teszi az anim√°ci√≥k kis m√©retŇĪ √©s nagy felbont√°s√ļ v√°ltozat√°nak l√©trehoz√°s√°t, amelyek az egyszerŇĪ k√©pekhez k√©pest kisebb helyet foglalnak el, √≠gy gyorsabbak √©s g√∂rd√ľl√©kenyebb √©lm√©nyt ny√ļjtanak a felhaszn√°l√≥knak. Sz√°mos szabadon el√©rhetŇĎ √©s testreszabhat√≥ anim√°ci√≥t tartalmaz√≥ adatb√°zis l√©tezik, p√©ld√°ul a lottiefiles.com. Az anim√°ci√≥k testreszab√°sa k√∂nnyŇĪ, √©s az anim√°ci√≥kat nat√≠v k√≥dok n√©lk√ľl lehet beilleszteni a weboldalakba vagy mobilalkalmaz√°sokba, √≠gy a Lottie f√°jlok nagyszerŇĪ megold√°st jelenthetnek az √©l√©nk √©s interakt√≠v anim√°ci√≥k l√©trehoz√°s√°ra.

A LottieFiles egy weboldal, ahol k√ľl√∂nf√©le anim√°ci√≥kat tal√°lhatsz, amelyeket haszn√°lhatsz weboldaladon vagy mobilalkalmaz√°sodban. Az oldal lehetŇĎv√© teszi, hogy keresd az anim√°ci√≥kat kulcsszavak alapj√°n, vagy b√∂ng√©ssz a kateg√≥ri√°k k√∂z√∂tt, hogy megtal√°ld azokat az anim√°ci√≥kat, amelyek a legjobban illenek az ig√©nyeidhez. Az oldalon sz√°mos szabadon felhaszn√°lhat√≥ anim√°ci√≥ tal√°lhat√≥, de vannak olyanok is, amelyeket csak a pr√©mium tagok tudnak let√∂lteni. Az oldal k√∂nnyen kezelhetŇĎ, √©s lehetŇĎv√© teszi az anim√°ci√≥k elŇĎn√©zet√©nek megtekint√©s√©t √©s testreszab√°s√°t. Ha szeretn√©l √©l√©nk √©s interakt√≠v anim√°ci√≥kat hozz√°adni a weboldaladhoz vagy mobilalkalmaz√°sodhoz, akkor az oldal nagyszerŇĪ forr√°s lehet sz√°modra!

Olvasd el r√©szletes cikk√ľnket a Lottie Files haszn√°lat√°r√≥l!

‚Äć

Coolors.co

A Coolors.co egy ingyenes online eszk√∂z, amely lehetŇĎv√© teszi a sz√≠n√∂ssze√°ll√≠t√°sok k√∂nnyŇĪ √©s gyors l√©trehoz√°s√°t. Az oldalon tal√°lhat√≥ sz√≠nkeresŇĎ funkci√≥ lehetŇĎv√© teszi a felhaszn√°l√≥k sz√°m√°ra, hogy sz√°mos sz√≠n k√∂z√ľl v√°lasszanak √©s hozzanak l√©tre sz√≠npalett√°kat a k√ľl√∂nf√©le tervez√©si projektekhez, p√©ld√°ul log√≥khoz, weboldalakhoz vagy mobilalkalmaz√°sokhoz. Az oldalon tal√°lhat√≥ sz√≠nk√°rty√°k v√©letlenszerŇĪ sz√≠nkombin√°ci√≥kat javasolnak, amelyek inspir√°l√≥ak lehetnek a felhaszn√°l√≥k sz√°m√°ra. Az oldal sz√°mos sz√≠nform√°tumot t√°mogat, √≠gy a l√©trehozott sz√≠n√∂ssze√°ll√≠t√°sokat k√∂nnyen alkalmazhatjuk a webes vagy nyomtatott tervez√©si projektekben. Az oldal egyszerŇĪen haszn√°lhat√≥ √©s k√∂nnyen testre szabhat√≥, √≠gy ak√°r a tervezŇĎk, ak√°r az amatŇĎr√∂k sz√°m√°ra is hasznos eszk√∂z lehet. Ha sz√ľks√©ged van inspir√°ci√≥ra a sz√≠n√∂ssze√°ll√≠t√°sokhoz, vagy egyszerŇĪen szeretn√©l gyorsan l√©trehozni egy sz√©p sz√≠nkombin√°ci√≥t, akkor a Coolors egy nagyszerŇĪ v√°laszt√°s lehet.

Olvasd el r√©szletes cikk√ľnket a Coolors.co haszn√°lat√°r√≥l!

‚Äć

Happy Hues

A Happy Hues egy ingyenes webes eszk√∂z, amely lehetŇĎv√© teszi a sz√≠n√∂ssze√°ll√≠t√°sok k√∂nnyŇĪ l√©trehoz√°s√°t √©s inspir√°ci√≥t ny√ļjt a tervezŇĎknek. Az oldal sz√°mos sz√≠nkombin√°ci√≥t k√≠n√°l, amelyekbŇĎl a felhaszn√°l√≥k v√°laszthatnak √©s testre szabhatj√°k azokat az ig√©nyeiknek megfelelŇĎen. Az oldal egyedi vizu√°lis √©lm√©nyt ny√ļjt a felhaszn√°l√≥knak, mivel sz√©p illusztr√°ci√≥kat √©s anim√°ci√≥kat haszn√°l a sz√≠n√∂ssze√°ll√≠t√°sok bemutat√°s√°ra. Az oldalon tal√°lhat√≥ sz√≠n√∂ssze√°ll√≠t√°sokat sz√°mos kateg√≥ri√°ba sorolj√°k, p√©ld√°ul "√Čl√©nk", "Meleg", "Hideg" stb., √≠gy k√∂nnyen megtal√°lhatjuk a sz√ľks√©ges sz√≠n√∂ssze√°ll√≠t√°st az adott tervez√©si projekthez. Az oldal k√∂nnyen kezelhetŇĎ √©s gyorsan mŇĪk√∂dik, √≠gy ide√°lis v√°laszt√°s lehet a tervezŇĎk √©s fejlesztŇĎk sz√°m√°ra, akik inspir√°ci√≥t keresnek a sz√≠n√∂ssze√°ll√≠t√°sokhoz, vagy ak√°r csak gyorsan l√©tre akarnak hozni egy sz√©p sz√≠nkombin√°ci√≥t.

Olvasd el r√©szletes cikk√ľnket a Happy Hues haszn√°lat√°r√≥l!

Squoosh

https://squoosh.app/

[HAMRAOSAN]

‚Äć

Veed.io

https://www.veed.io/pricing

[HAMRAOSAN]

‚Äć

‚Äć

unDraw - vektoros illusztr√°ci√≥k tetszŇĎleges sz√≠nben

Az unDraw egy ingyenes vektorgrafikus illusztr√°ci√≥kra specializ√°l√≥dott weboldal, amely lehetŇĎv√© teszi a felhaszn√°l√≥k sz√°m√°ra, hogy sz√°mos egyedi illusztr√°ci√≥t haszn√°ljanak weboldalaikon, prezent√°ci√≥ikon vagy ak√°r nyomtatott anyagaikon. Az oldal sz√°mos kateg√≥ri√°ba sorolja az illusztr√°ci√≥kat, p√©ld√°ul "Munka", "K√∂zleked√©s", "Sport", "√Člelmiszer" stb., √≠gy k√∂nnyen megtal√°lhatjuk a sz√ľks√©ges illusztr√°ci√≥kat az adott projekthez. Az illusztr√°ci√≥k minŇĎs√©ge magas sz√≠nvonal√ļ √©s modern, √≠gy a felhaszn√°l√≥k sz√°m√°ra lehetŇĎs√©get adnak arra, hogy egyedi √©s szemreval√≥ vizu√°lis √©lm√©nyt ny√ļjtsanak a weboldalaikon vagy nyomtatott anyagaikon. Az oldal k√ľl√∂n√∂sen hasznos azoknak, akiknek nincs grafikus tervezŇĎi h√°tter√ľk, mivel az illusztr√°ci√≥k k√∂nnyen testre szabhat√≥k √©s azonnal haszn√°lhat√≥k. Az oldal keresŇĎ funkci√≥ja lehetŇĎv√© teszi a felhaszn√°l√≥k sz√°m√°ra, hogy pontosan megtal√°lj√°k azokat az illusztr√°ci√≥kat, amelyek megfelelnek az ig√©nyeiknek, √©s a felhaszn√°l√≥i √©lm√©nyt szem√©lyre szabj√°k. Ha kreat√≠v √©s egyedi illusztr√°ci√≥kat keresel az online vagy nyomtatott projektedhez, az unDraw egy nagyszerŇĪ v√°laszt√°s lehet.

Olvasd el r√©szletes cikk√ľnket a unDraw haszn√°lat√°r√≥l!

‚Äć

PiktoChart - Inforafik√°k egyszerŇĪen

A PiktoChart egy online eszk√∂z, amely lehetŇĎv√© teszi felhaszn√°l√≥i sz√°m√°ra, hogy saj√°t infografik√°ikat √©s prezent√°ci√≥ikat hozzanak l√©tre. A felhaszn√°l√≥k v√°laszthatnak az elŇĎre elk√©sz√≠tett sablonok k√∂z√ľl vagy saj√°t tervez√©s√ľket hajthatj√°k v√©gre a rendelkez√©sre √°ll√≥ grafikai elemek seg√≠ts√©g√©vel. A PiktoChart rendelkezik egy felhaszn√°l√≥bar√°t fel√ľlettel, amely lehetŇĎv√© teszi a felhaszn√°l√≥k sz√°m√°ra a k√∂nnyŇĪ √©s hat√©kony kezel√©st.

Olvasd el r√©szletes cikk√ľnket a PiktoChart haszn√°lat√°r√≥l!

‚Äć

A Microsfot Designer okosabb mint a Canva, és több Ai megoldás van benne

A Microsoft Designer egy online fel√ľlettervezŇĎ eszk√∂z, amely lehetŇĎv√© teszi a felhaszn√°l√≥k sz√°m√°ra, hogy egyszerŇĪen tervezzenek k√ľl√∂nf√©le Microsoft Office dokumentumokat, mint p√©ld√°ul prezent√°ci√≥k, kiadv√°nyok, bross√ļr√°k √©s m√©g sok m√°s. A tervezŇĎben tal√°lhat√≥ sablonok √©s a fel√ľlet intuit√≠v elrendez√©se lehetŇĎv√© teszi a felhaszn√°l√≥k sz√°m√°ra, hogy a tervez√©si folyamatot gyorsan √©s hat√©konyan v√©gezz√©k el. A tervezŇĎben tal√°lhat√≥ k√ľl√∂nf√©le funkci√≥k, mint p√©ld√°ul az elemek hozz√°ad√°sa, a sz√∂veg √©s a sz√≠nek testreszab√°sa, a rajzol√≥ eszk√∂z√∂k, az √°talak√≠t√≥k √©s sok m√°s lehetŇĎv√© teszik, hogy a felhaszn√°l√≥k szem√©lyre szabj√°k a dokumentumaikat. Az elk√©sz√ľlt dokumentumokat k√∂nnyen lehet export√°lni √©s megosztani a k√≠v√°nt form√°tumban. A felhaszn√°l√≥k ezenk√≠v√ľl meg is oszthatj√°k az elk√©sz√ľlt dokumentumokat m√°sokkal, √≠gy k√∂nnyed√©n tudnak egy√ľttmŇĪk√∂dni a projektjeiken.

‚Äć

Isotropic.co - K√©sz√≠ts te is vide√≥b√≥l k√∂nnyen kis m√©retŇĪ Lottie anom√°ci√≥t!

Az Isotropic.co vide√≥b√≥l Lottie-anim√°ci√≥ eszk√∂z lehetŇĎv√© teszi, hogy a vide√≥t √©l√©nk, mozg√≥ grafik√°v√° alak√≠tsuk, amely felhaszn√°lhat√≥ weboldalakon, alkalmaz√°sokban √©s m√°s digit√°lis projektekben. A Lottie-anim√°ci√≥k kisebb m√©retŇĪek, mint a vide√≥k, √≠gy jav√≠tj√°k az oldal bet√∂lt√©si sebess√©g√©t √©s a felhaszn√°l√≥i √©lm√©nyt. Az eszk√∂z seg√≠t kiv√°lasztani a megfelelŇĎ r√©szt a vide√≥b√≥l, majd lehetŇĎv√© teszi a be√°ll√≠t√°sok testreszab√°s√°t, p√©ld√°ul a h√°tt√©rsz√≠n, a sebess√©g √©s a loop be√°ll√≠t√°sokat. Az eredm√©nyek k√∂nnyen export√°lhat√≥k Lottie f√°jlform√°tumban, amelyet a Lottie-bibliot√©ka haszn√°lhat az integr√°l√°shoz az oldalon vagy alkalmaz√°sban. Az eszk√∂z intuit√≠v felhaszn√°l√≥i fel√ľlettel rendelkezik, √≠gy m√©g azok is k√∂nnyen haszn√°lhatj√°k, akiknek nincs kor√°bbi tapasztalatuk az anim√°ci√≥k l√©trehoz√°s√°ban.

Olvasd el r√©szletes cikk√ľnket a Isotropic.co haszn√°lat√°r√≥l!

‚Äć

Unsplash - Legyenek szép és jogtiszta képek a ti blogotokon is!

Az Unsplash egy ingyenes stock fot√≥ oldal, amely magas minŇĎs√©gŇĪ √©s szabadon felhaszn√°lhat√≥ k√©peket k√≠n√°l az interneten. Az oldal haszn√°lat√°val a felhaszn√°l√≥k sz√°mos ingyenes √©s pr√©mium minŇĎs√©gŇĪ fot√≥t t√∂lthetnek le, amelyeket szabadon felhaszn√°lhatnak szem√©lyes vagy kereskedelmi c√©lra is. Az oldal nagy adatb√°zis√°ban tal√°lhat√≥ k√©pek rengeteg kateg√≥ri√°ba sorolhat√≥ak, √≠gy k√∂nnyŇĪ megtal√°lni a megfelelŇĎ k√©pet a projekt c√©ljaihoz vagy t√©m√°j√°hoz. Az Unsplash nem csak egyszerŇĪen k√©pgyŇĪjtem√©ny, hanem olyan k√∂z√∂ss√©gi platform, ahol a felhaszn√°l√≥k megoszthatj√°k saj√°t fot√≥ikat is, √©s ezzel n√©pszerŇĪs√≠thetik a saj√°t portf√≥li√≥jukat vagy ak√°r √ľzleti v√°llalkoz√°saikat is. Az oldal haszn√°lata k√∂nnyŇĪ √©s intuit√≠v, √≠gy b√°rki k√∂nnyen megtal√°lhatja a sz√°m√°ra megfelelŇĎ k√©peket.

Olvasd el r√©szletes cikk√ľnket a Unsplash haszn√°lat√°r√≥l!

‚Äć

Jogtiszta képek a te Blogodhoz is! - Pexels

A Pexels egy ingyenes stock fot√≥ √©s vide√≥ platform, amelynek c√©lja, hogy minŇĎs√©gi, v√°ltozatos tartalmat biztos√≠tson a felhaszn√°l√≥k sz√°m√°ra, akik szeretn√©nek magas minŇĎs√©gŇĪ k√©peket vagy vide√≥kat haszn√°lni a projektjeikben. Az oldalon sz√°mos kateg√≥ri√°ban tal√°lhatunk fot√≥kat, bele√©rtve az embereket, az √°llatokat, a term√©szetet, az √©p√ľleteket, az √©teleket √©s sok m√°s t√©m√°t. Az oldalon a felhaszn√°l√≥k a k√©pek keres√©se mellett felt√∂lthetnek √©s megoszthatnak saj√°t fot√≥ikat √©s vide√≥ikat is. Az oldal az ingyenes tartalom mellett pr√©mium felhaszn√°l√≥i elŇĎfizet√©st is k√≠n√°l, amely korl√°tlan let√∂lt√©st √©s exkluz√≠v tartalmat tartalmaz. A Pexels nagyszerŇĪ lehetŇĎs√©get biztos√≠t a kreat√≠v projektek sz√°m√°ra, hogy sz√©p √©s minŇĎs√©gi k√©peket haszn√°ljanak fel, √©s seg√≠t a felhaszn√°l√≥knak abban, hogy inspir√°ci√≥t √©s √∂tleteket tal√°ljanak a munk√°jukhoz.

Olvasd el r√©szletes cikk√ľnket a Pexels haszn√°lat√°r√≥l!

‚Äć

Adobe Color

Az Adobe Color elengedhetetlen eszk√∂z tervezŇĎk sz√°m√°ra, akik harmonikus sz√≠nkombin√°ci√≥kat keresnek √©s szeretn√©k azokat megval√≥s√≠tani projektekben. Az intuit√≠v fel√ľlet, a sz√≠nfelfedez√©si lehetŇĎs√©gek √©s az Adobe Creative Cloud integr√°ci√≥ miatt az Adobe Color hasznos seg√≠tŇĎt√°rs mindazok sz√°m√°ra, akik sz√≠nekkel dolgoznak kreat√≠v t√∂rekv√©seik sor√°n. Legyen kezdŇĎ vagy tapasztalt tervezŇĎ, az Adobe Color seg√≠t a tervez√©si projektek emel√©s√©ben a k√∂vetkezŇĎ szintre.

Olvasd el r√©szletes cikk√ľnket a Adobe Color haszn√°lat√°r√≥l!

‚Äć

Adobe Spark

[hamarosan]

Olvasd el r√©szletes cikk√ľnket a Adobe Spark haszn√°lat√°r√≥l!

‚Äć

PhotoRoom

[hamarosan]

‚Äć

UnBlast

[hamarosan]

Olvasd el r√©szletes cikk√ľnket a UnBlast haszn√°lat√°r√≥l!

‚Äć

HASZNOS eszközök YouTube csatorna tulajdonosoknak!

Nemzetközi tartalomfejlesztésben nagy segítség a QuestionScout

A QuestionScout egy online ŇĪrlapok √©s k√©rdŇĎ√≠vek k√©sz√≠t√©s√©re szolg√°l√≥ eszk√∂z, amelyet egyszerŇĪen haszn√°lhatunk an√©lk√ľl, hogy ismern√©nk a k√≥dol√°st. A felhaszn√°l√≥bar√°t fel√ľlet lehetŇĎv√© teszi a felhaszn√°l√≥k sz√°m√°ra, hogy kiv√°lassz√°k a megfelelŇĎ sablont, √©s k√∂nnyen testre szabhass√°k azt a saj√°t ig√©nyeiknek megfelelŇĎen. A k√©rd√©seknek lehet sz√∂veges v√°laszlehetŇĎs√©g√ľk, vagy a felhaszn√°l√≥k √°ltal v√°laszthat√≥ lehetŇĎs√©gek. A QuestionScout hasznos funkci√≥i k√∂z√© tartozik az automatikus e-mail √©rtes√≠t√©sek, az adatok automatikus √∂sszegyŇĪjt√©se √©s a v√°laszok elemz√©se √©s megjelen√≠t√©se. A szolg√°ltat√°s tov√°bbi elŇĎnye, hogy lehetŇĎv√© teszi a felhaszn√°l√≥k sz√°m√°ra a k√©rdŇĎ√≠vek be√°gyaz√°s√°t a saj√°t weboldalukon, valamint a k√∂z√∂ss√©gi m√©dia oldalaikon.

Olvasd el r√©szletes cikk√ľnket a QuestionScout haszn√°lat√°r√≥l!

‚Äć

Ha van Youtube csatornátok, ezt az eszközt próbáld ki te is! - TubeBuddy

A TubeBuddy egy olyan eszk√∂z, amelyet a YouTube tartalomk√©sz√≠tŇĎk haszn√°lhatnak a vide√≥ik optimaliz√°l√°s√°ra √©s hat√©konys√°guk n√∂vel√©s√©re. A TubeBuddy seg√≠ts√©g√©vel a felhaszn√°l√≥k elemz√©seket v√©gezhetnek a kulcsszavakr√≥l, javaslatokat kapnak a c√≠mk√©k √©s a le√≠r√°sok megfelelŇĎ form√°z√°s√°hoz, √©s √∂tleteket szerezhetnek a tartalomfejleszt√©shez. Emellett a TubeBuddy automatiz√°lja az egyes vide√≥khoz kapcsol√≥d√≥ folyamatokat, mint p√©ld√°ul a c√≠mk√©k hozz√°ad√°sa √©s a vide√≥k megoszt√°sa a k√∂z√∂ss√©gi m√©di√°ban. A TubeBuddy t√∂bb verzi√≥ja is el√©rhetŇĎ, bele√©rtve az ingyenes, az alap √©s a professzion√°lis verzi√≥t, amelyek mindegyike elt√©rŇĎ funkci√≥kat √©s √°rakat k√≠n√°l.

Olvasd el r√©szletes cikk√ľnket a TubeBuddy haszn√°lat√°r√≥l!

‚Äć

VidIQ - √ćgy n√∂vekedhet a Te YouTube csatorn√°d id!

A VidIQ egy olyan online eszk√∂z, amely a vide√≥k optimaliz√°l√°s√°t seg√≠ti elŇĎ a YouTube-on. A VidIQ-nak sz√°mos olyan funkci√≥ja van, amelyekkel a felhaszn√°l√≥k optimaliz√°lhatj√°k a vide√≥ikat a keres√©si tal√°latok sz√°m√°ra, jav√≠thatj√°k azok el√©r√©s√©t, √©s jav√≠thatj√°k a felhaszn√°l√≥k √°ltal k√∂vetett adatokat √©s statisztik√°kat. Az eszk√∂z seg√≠ts√©g√©vel a felhaszn√°l√≥k k√©pesek analiz√°lni a kulcsszavakat, a versenyt√°rsakat √©s a keres√©si tal√°latokat, √©s olyan javaslatokat kaphatnak, amelyek n√∂velhetik a vide√≥ik n√©zetts√©g√©t. A VidIQ haszn√°lata ingyenes √©s fizetŇĎs verzi√≥ is el√©rhetŇĎ, amelyek k√ľl√∂nb√∂zŇĎ funkci√≥kat k√≠n√°lnak a felhaszn√°l√≥knak a vide√≥ik optimaliz√°l√°s√°ra. Az eszk√∂z nagyon hasznos lehet a YouTube-csatorn√°k √©s vide√≥k n√©pszerŇĪs√≠t√©s√©ben √©s n√∂vel√©s√©ben.

Olvasd el r√©szletes cikk√ľnket a VidIQ haszn√°lat√°r√≥l!

‚Äć

CRM és marketing automatizációs rendszerek marketingeseknek és saleseseknek!

Klaviyo - CRM, email automatizmusok webshopoknak

Klaviyo egy nagyszerŇĪ marketing automatiz√°l√≥ platform, amely lehetŇĎv√© teszi az e-mail marketing kamp√°nyok hat√©konyabb kezel√©s√©t. A platformnak sz√°mos funkci√≥ja van, bele√©rtve a dinamikus e-mail sablonokat, a testreszabhat√≥ automatiz√°l√°si folyamatokat √©s a kiterjedt integr√°ci√≥s lehetŇĎs√©geket. A Klaviyo lehetŇĎv√© teszi az e-kereskedŇĎk sz√°m√°ra, hogy c√©lzottabb √©s hat√©konyabb e-mail √ľzeneteket k√ľldjenek, ami jav√≠thatja az √©rt√©kes√≠t√©st √©s a konverzi√≥t.

Olvasd el a Bio-Bar√°t webshop fel√©p√≠t√©s√©rŇĎl k√©sz√ľlt esettanulm√°nyunkat!

Active Campaign - Kedvenc CRM-em KKV-knak és webshopoknak

Az Active Campaign egy t√∂bbfunkci√≥s marketing automatiz√°l√≥ platform, amely seg√≠t az e-kereskedŇĎknek c√©lzottabb √©s hat√©konyabb kamp√°nyok kialak√≠t√°s√°ban. A platform lehetŇĎv√© teszi az e-mail √ľzenetek automatiz√°l√°s√°t, a CRM kezel√©st, a marketing automatiz√°l√°st √©s a chatbotok haszn√°lat√°t is. Az Active Campaign sz√°mos funkci√≥ja lehetŇĎv√© teszi az √ľzleti folyamatok egyszerŇĪs√≠t√©s√©t √©s a konverzi√≥ n√∂vel√©s√©t.

Olvasd el r√©szletes cikk√ľnket a Active Campaign haszn√°lat√°r√≥l!

‚Äć

HubSpot - CRM v√°llalati √ľgyfelekhez, B2B c√©geknek, fŇĎleg nemzetk√∂zi piacra

A HubSpot egy teljes k√∂rŇĪ √ľgyf√©lkapcsolat-kezelŇĎ (CRM) rendszer √©s marketing automatiz√°l√≥ platform. A HubSpot k√ľl√∂nb√∂zŇĎ eszk√∂z√∂ket √©s funkci√≥kat k√≠n√°l, bele√©rtve a weboldal- √©s blogplatformot, az e-mail marketing automatiz√°l√°st, a chatbotokat, a CRM rendszert √©s m√©g sok m√°s lehetŇĎs√©get. A platformot a kisv√°llalkoz√°sokt√≥l az √ľzleti √≥ri√°sokig mindenki haszn√°lhatja.

Olvasd el r√©szletes cikk√ľnket a HubSpot - CRM haszn√°lat√°r√≥l!

‚Äć

SendInBlue - CRM és landing page és email automatizmusok

A SendInBlue egy nagyszerŇĪ marketing automatiz√°l√≥ platform, amely lehetŇĎv√© teszi az e-kereskedŇĎk sz√°m√°ra az e-mail √ľzenetek √©s a chatbotok hat√©konyabb kezel√©s√©t. A platform t√∂bb mint 80 integr√°ci√≥t k√≠n√°l, bele√©rtve az e-kereskedelmi platformokat, a CRM rendszereket √©s a CMS rendszereket is. A SendinBlue lehetŇĎv√© teszi az e-mail kamp√°nyok k√∂nnyŇĪ √©s hat√©kony kezel√©s√©t, √©s seg√≠t a konverzi√≥ jav√≠t√°s√°ban.

Olvasd el r√©szletes cikk√ľnket a SendInBlue haszn√°lat√°r√≥l!

‚Äć

Apollo.io - CRM Sales f√≥kusz√ļ kisv√°llalatoknak

Apollo.io egy B2B platform, amely seg√≠t az √ľzleti √©rt√©kes√≠t√©si csapatoknak megtal√°lni a megfelelŇĎ √ľgyfeleket √©s felvenni vel√ľk a kapcsolatot. Az Apollo.io adatb√°zis√°ban t√∂bb milli√≥ c√©ges adat tal√°lhat√≥, amelyeket k√ľl√∂nb√∂zŇĎ szempontok szerint lehet szŇĪrni, p√©ld√°ul ipar√°g, m√©ret, bev√©tel stb. Az Apollo.io olyan eszk√∂z√∂ket k√≠n√°l, mint az e-mail automatiz√°l√°s √©s az analitika, amelyek seg√≠tenek az √©rt√©kes√≠t√©si csapatoknak hat√©konyabban dolgozni √©s n√∂velni a konverzi√≥s ar√°nyokat. Az Apollo.io a LinkedIn √©s a Salesforce integr√°ci√≥j√°t is t√°mogatja, ami m√©g hat√©konyabb√° teszi a B2B √©rt√©kes√≠t√©st √©s a kapcsolat√©p√≠t√©st.

Olvasd el r√©szletes cikk√ľnket a Apollo.io haszn√°lat√°r√≥l!

‚Äć

Outplay HQ - CRM, egyfŇĎs sales csapatoknak!

Az Outplay egy √©rt√©kes√≠t√©si automatiz√°l√°si szoftver, amely lehetŇĎv√© teszi a felhaszn√°l√≥k sz√°m√°ra, hogy hat√©konyan kezelj√©k √©rt√©kes√≠t√©si folyamataikat. A szoftver sz√°mos olyan funkci√≥val rendelkezik, amelyek lehetŇĎv√© teszik a felhaszn√°l√≥k sz√°m√°ra, hogy √°ttekint√©st kapjanak az √©rt√©kes√≠t√©si folyamatokr√≥l √©s a lead-gener√°l√°sr√≥l, √©s jav√≠ts√°k azok hat√©konys√°g√°t. Az Outplay egy √°tfog√≥ fel√ľleten kereszt√ľl integr√°l√≥dik m√°s √©rt√©kes√≠t√©si eszk√∂z√∂kkel, mint p√©ld√°ul a CRM-ekkel, az e-mail szolg√°ltat√≥kkal √©s a napt√°rral. Az Outplay sz√°mos tervez√©si sablonnal rendelkezik, amelyek lehetŇĎv√© teszik a felhaszn√°l√≥k sz√°m√°ra, hogy hat√©kony √©rt√©kes√≠t√©si e-maileket hozzanak l√©tre √©s elk√ľldjenek az √ľgyfeleknek. Az Outplay a felhaszn√°l√≥k sz√°m√°ra lehetŇĎs√©get biztos√≠t a szem√©lyre szabott √ľzenetek √©s √ľtemtervek elk√©sz√≠t√©s√©re, amelyek seg√≠tenek az √ľgyf√©lkapcsolatok erŇĎs√≠t√©s√©ben. Az Outplay √°rai versenyk√©pesek, √©s az elŇĎfizetŇĎk k√ľl√∂nb√∂zŇĎ szintek k√∂z√ľl v√°laszthatnak az √ľzleti ig√©nyeiknek megfelelŇĎen.

Olvasd el r√©szletes cikk√ľnket a Outplay HQ haszn√°lat√°r√≥l!

‚Äć

Komplex CRM rendszerek mellé az AirTable jó megoldás lesz neked is

Az AirTable egy online adatb√°zis √©s t√°bl√°zatkezelŇĎ platform, amely lehetŇĎv√© teszi a felhaszn√°l√≥k sz√°m√°ra, hogy k√∂nnyed√©n l√©trehozzanak √©s szervezzenek t√°bl√°zatokat √©s adatb√°zisokat az interneten kereszt√ľl. Az AirTable felhŇĎ alap√ļ platform, amelyet a felhaszn√°l√≥k az interneten kereszt√ľl √©rhetnek el, √©s melyhez a b√∂ng√©szŇĎn k√≠v√ľl applik√°ci√≥k is el√©rhetŇĎek, t√∂bbek k√∂z√∂tt az iOS √©s Android eszk√∂z√∂k√∂n is. Az AirTable k√∂nnyen haszn√°lhat√≥, √©s az egyszerŇĪ fel√ľletnek k√∂sz√∂nhetŇĎen sokoldal√ļ eszk√∂z az √ľzleti √©s szem√©lyes felhaszn√°l√≥k sz√°m√°ra is. Az eszk√∂z lehetŇĎv√© teszi a felhaszn√°l√≥k sz√°m√°ra, hogy l√©trehozzanak √∂sszetett t√°bl√°zatokat, adatb√°zisokat, k√©peket √©s f√°jlokat t√°roljanak, valamint egyszerŇĪen import√°ljanak √©s export√°ljanak adatokat m√°s alkalmaz√°sokb√≥l. Az AirTable sz√°mos sablonnal rendelkezik, amelyek lehetŇĎv√© teszik az elŇĎre elk√©sz√≠tett t√°bl√°zatok √©s adatb√°zisok egyszerŇĪ l√©trehoz√°s√°t, √©s a felhaszn√°l√≥k sz√°m√°ra lehetŇĎs√©get adnak arra, hogy testre szabj√°k ŇĎket az egyedi ig√©nyeiknek megfelelŇĎen.

Olvasd el r√©szletes cikk√ľnket a AirTable haszn√°lat√°r√≥l!

‚Äć

Email levelezŇĎ rendszer √©s CRM ingyen - az elsŇĎ h√≥napokra

Az Aweber egy nagyon n√©pszerŇĪ email marketing eszk√∂z, amelyet a v√°llalkoz√≥k √©s a kis- √©s k√∂z√©pv√°llalkoz√°sok sz√©les k√∂rben haszn√°lnak vil√°gszerte. Az Aweber sz√°mos szolg√°ltat√°st k√≠n√°l, amelyek seg√≠tenek az √ľgyfeleknek hat√©kony email kamp√°nyok ind√≠t√°s√°ban √©s v√©grehajt√°s√°ban, bele√©rtve a sablonok haszn√°lat√°t, az automatiz√°l√°st, a szem√©lyre szabott √ľzenetek k√ľld√©s√©t √©s m√©g sok m√°st. Az Aweber felhaszn√°l√≥bar√°t fel√ľlete √©s intuit√≠v funkci√≥i seg√≠tik az √ľgyfeleket a hat√©kony √©s sikeres email kamp√°nyok l√©trehoz√°s√°ban. Az Aweber integr√°lhat√≥ m√°s √ľzleti eszk√∂z√∂kkel, mint p√©ld√°ul a WordPress, a Shopify √©s a PayPal, hogy tov√°bb n√∂velje az √ľgyfelek hat√©konys√°g√°t √©s hat√©konys√°g√°t. Az Aweber elŇĎfizetŇĎi rendszerben mŇĪk√∂dik, amely k√ľl√∂nb√∂zŇĎ szinteket k√≠n√°l a k√ľl√∂nb√∂zŇĎ m√©retŇĪ v√°llalkoz√°sok sz√°m√°ra, √≠gy az √ľgyfelek kiv√°laszthatj√°k a sz√°mukra legmegfelelŇĎbb megold√°st.

‚Äć

App fejlesztés? Van egy tuti CRM a számodra!

Az Cutomer.io egy automatiz√°l√°si eszk√∂z, amely lehetŇĎv√© teszi a v√°llalkoz√°sok sz√°m√°ra, hogy szem√©lyre szabott kommunik√°ci√≥t folytassanak √ľgyfeleikkel. Az eszk√∂z lehetŇĎv√© teszi a felhaszn√°l√≥k sz√°m√°ra, hogy az √ľgyfelekkel val√≥ kapcsolattart√°s sor√°n adatokat gyŇĪjtsenek, √©s a megszerzett adatokat haszn√°lj√°k arra, hogy az √ľgyfeleknek olyan √ľzeneteket k√ľldjenek, amelyek sz√°mukra √©rt√©kesek √©s relev√°nsak. Az Cutomer.io seg√≠ts√©g√©vel a v√°llalkoz√°sok hat√©konyabb kommunik√°ci√≥t folytathatnak √ľgyfeleikkel, √©s n√∂velhetik az √ľgyf√©lhŇĪs√©get √©s az √©rt√©kes√≠t√©st. Az eszk√∂z k√©pes integr√°l√≥dni m√°s szoftverekkel √©s alkalmaz√°sokkal, mint p√©ld√°ul a Salesforce vagy a Shopify, √≠gy a v√°llalkoz√°sok k√∂nnyen beilleszthetik az Cutomer.io-t a megl√©vŇĎ mŇĪk√∂d√©si folyamataikba.

‚Äć

‚Äć

Technikai eszközök marketingeseknek

HotJar - Tudj meg mindent a weboldalad látogatóiról!

A HotJar egy felhaszn√°l√≥i elemz√©si √©s visszajelz√©si eszk√∂z, amely lehetŇĎv√© teszi a weboldal tulajdonosok sz√°m√°ra, hogy jobban meg√©rts√©k a l√°togat√≥k magatart√°s√°t a weboldalukon. Az eszk√∂z lehetŇĎv√© teszi az oldal felhaszn√°l√≥i √©lm√©ny√©nek jav√≠t√°s√°t, √©s azonos√≠tja azokat a ter√ľleteket, amelyeken a felhaszn√°l√≥knak neh√©zs√©geik vannak az oldalon navig√°l√°s sor√°n. A HotJar egy olyan eszk√∂z, amely lehetŇĎv√© teszi a felhaszn√°l√≥k sz√°m√°ra, hogy az oldalakon t√∂rt√©nŇĎ mŇĪveleteiket r√∂gz√≠ts√©k, √©s visszaj√°tsz√°k azokat, valamint sz√°mos hasznos jelent√©st √©s analitik√°t k√≠n√°l a felhaszn√°l√≥k magatart√°s√°r√≥l. Az eszk√∂z haszn√°lata seg√≠thet az oldal tulajdonosainak, hogy jobban meg√©rts√©k a felhaszn√°l√≥k ig√©nyeit, √©s az oldal optimaliz√°l√°s√°val jav√≠ts√°k az online jelenl√©t√ľket.

Olvasd el r√©szletes cikk√ľnket a HotJar haszn√°lat√°r√≥l!

‚Äć

Jól látja a Google a weboldalad? - Nézz rá most! Google Rich Results

A Google Rich Results tesztelŇĎ lehetŇĎv√© teszi a weboldal tulajdonosok sz√°m√°ra, hogy ellenŇĎrizz√©k, hogy a webhely√ľknek van-e gazdag eredm√©nye a Google keres√©si tal√°lataiban. A gazdag eredm√©nyek olyan keres√©si eredm√©nyek, amelyek t√∂bb inform√°ci√≥t tartalmaznak a tal√°latokr√≥l, mint a hagyom√°nyos keres√©si eredm√©nyek, p√©ld√°ul k√©pek, √©rt√©kel√©sek √©s d√°tumok. A tesztelŇĎ eszk√∂z seg√≠ts√©g√©vel a webhely tulajdonosok ellenŇĎrizhetik, hogy az oldaluk megfelel-e a Google √°ltal meghat√°rozott struktur√°lt adatok k√∂vetelm√©nyeinek, √©s jav√≠thatj√°k a gazdag eredm√©nyeket az oldalukon, hogy azok jobban megjelenjenek a keres√©si tal√°latokban. A tesztelŇĎ szolg√°ltat√°s ingyenesen el√©rhetŇĎ mindenki sz√°m√°ra, √©s k√∂nnyen haszn√°lhat√≥ ak√°r egy oldal, ak√°r egy teljes webhely tesztel√©s√©re.

Olvasd el r√©szletes cikk√ľnket a Google Rich Results haszn√°lat√°r√≥l!

‚Äć

Shema.org célja és használata

A Schema.org egy olyan webes szemantikus c√≠mk√©z√©si rendszer, amely lehetŇĎv√© teszi az inform√°ci√≥k struktur√°ltabb√° t√©tel√©t √©s k√∂nnyebb megoszt√°s√°t a k√ľl√∂nb√∂zŇĎ webes platformok k√∂z√∂tt. A rendszer lehetŇĎv√© teszi a webhelyek sz√°m√°ra, hogy pontosabb inform√°ci√≥kat adjanak meg a keresŇĎmotoroknak, p√©ld√°ul a Google-nek, √≠gy jav√≠tva azok weboldal√°nak a l√°that√≥s√°g√°t √©s az emberek √°ltal tal√°lt inform√°ci√≥k pontoss√°g√°t √©s relevanci√°j√°t. A Schema.org sz√°mos szemantikus kateg√≥ri√°t k√≠n√°l, p√©ld√°ul szem√©lyek, helyek, dolgok, esem√©nyek √©s szervezetek, valamint a c√≠mk√©khez kapcsol√≥d√≥ tulajdons√°gokat, p√©ld√°ul neveket, c√≠meket, idŇĎpontokat, √°rakat, √©rt√©kel√©seket √©s √≠gy tov√°bb. Az oldal tov√°bbi inform√°ci√≥kat is k√≠n√°l azoknak, akik jobban meg szeretn√©k √©rteni az inform√°ci√≥c√≠mk√©z√©s jelentŇĎs√©g√©t √©s haszn√°lat√°t.

Olvasd el r√©szletes cikk√ľnket a Shema.org haszn√°lat√°r√≥l!

Az https://validator.schema.org/ egy ingyenes eszk√∂z, amely lehetŇĎv√© teszi a weboldalak tulajdonosai sz√°m√°ra, hogy ellenŇĎrizz√©k a webhely√ľk√∂n tal√°lhat√≥ szerkezeti adatokat. Az eszk√∂z seg√≠ts√©g√©vel ellenŇĎrizhetŇĎ, hogy az oldal megfelel-e a Schema.org √°ltal meghat√°rozott szerkezeti adatok szabv√°nyainak, amelyek a keresŇĎmotorok √°ltal haszn√°lt Rich Snippets megjelen√≠t√©s√©hez sz√ľks√©gesek. A webmesterek haszn√°lhatj√°k az eszk√∂zt annak √©rdek√©ben, hogy jav√≠ts√°k a weboldalak SEO-√©rt√©k√©t √©s n√∂velj√©k a l√°togat√≥k √°ltal t√∂rt√©nŇĎ megtal√°lhat√≥s√°g√°t a keresŇĎmotorokban. Az eszk√∂z egyszerŇĪen haszn√°lhat√≥, csak be kell illeszteni az URL-t, majd a rendszer elv√©gzi az ellenŇĎrz√©st √©s megmutatja a tal√°lt hib√°kat. Ez√°ltal a weboldal tulajdonosok egyszerŇĪen √©s hat√©konyan jav√≠thatj√°k a webhely√ľk szerkezeti adatait.

A te weboldaladnak ugye van Sitemap-je, amit l√°t a Google?

Az XML Sitemap Generator egy olyan webes eszk√∂z, amely lehetŇĎv√© teszi a weboldalak tulajdonosai sz√°m√°ra, hogy XML t√©rk√©pet hozzanak l√©tre a weboldalukr√≥l. Az XML Sitemap egy olyan f√°jl, amely az √∂sszes oldalt tartalmazza, amelyet indexelni szeretn√©nk a Google keresŇĎmotorokban, √©s seg√≠ti a keresŇĎrobotoknak a tartalom hat√©konyabb √©s gyorsabb indexel√©s√©t. Az XML Sitemap l√©trehoz√°sa elŇĎseg√≠ti a weboldal optimaliz√°l√°s√°t a keresŇĎmotorok sz√°m√°ra, √©s lehetŇĎv√© teszi a felhaszn√°l√≥k sz√°m√°ra, hogy k√∂nnyebben navig√°ljanak az oldalon. Az XML Sitemap Generator sz√°mos lehetŇĎs√©get k√≠n√°l a felhaszn√°l√≥k sz√°m√°ra a t√©rk√©p testreszab√°s√°ra, p√©ld√°ul a priorit√°sok be√°ll√≠t√°s√°ra, az utols√≥ m√≥dos√≠t√°s d√°tum√°nak be√°ll√≠t√°s√°ra √©s az oldalak kiz√°r√°s√°ra a t√©rk√©pbŇĎl. Az XML Sitemap Generator egy k√∂nnyen haszn√°lhat√≥ √©s hat√©kony eszk√∂z a weboldalak tulajdonosai sz√°m√°ra a weboldal optimaliz√°l√°s√°hoz √©s hat√©konyabb indexel√©s√©hez a keresŇĎmotorokban.

‚Äć

Tag Assistant (Google)

A Tag Assistant egy kiv√°l√≥ eszk√∂z a Google Tag Manager k√∂vetŇĎk√≥dok √©s c√≠mk√©k ellenŇĎrz√©s√©hez. Ez a Chrome bŇĎv√≠tm√©ny lehetŇĎv√© teszi, hogy k√∂nnyed√©n ellenŇĎrizd a webhelyeden tal√°lhat√≥ k√∂vetŇĎk√≥dok mŇĪk√∂d√©s√©t √©s helyess√©g√©t. A Tag Assistant seg√≠ts√©g√©vel gyorsan megtal√°lhatod a hib√°kat √©s probl√©m√°kat, √©s biztos lehetsz abban, hogy a k√∂vetŇĎk√≥dok megfelelŇĎen mŇĪk√∂dnek.

‚Äć

B2B Marketinges eszk√∂z√∂k, nem csak kezdŇĎknek

Szeretn√©d e-mail c√≠meket kontaktokhoz? √Črd el ŇĎket a RocketReach-csel

A RocketReach egy olyan eszk√∂z, amely lehetŇĎv√© teszi a felhaszn√°l√≥k sz√°m√°ra, hogy keresse meg a k√ľl√∂nb√∂zŇĎ ipar√°gak szakembereit √©s szervezeteit a vil√°g minden t√°j√°r√≥l. Az eszk√∂z nagy mennyis√©gŇĪ adatb√°zissal rendelkezik, amely lehetŇĎv√© teszi a felhaszn√°l√≥k sz√°m√°ra, hogy megtal√°lj√°k a megfelelŇĎ kapcsolattart√≥kat az adott v√°llalatokban, √©s kapcsolatba l√©pjenek vel√ľk e-mailben vagy telefonon kereszt√ľl. Az eszk√∂z egy keresŇĎmotor, amely az adott n√©v, c√©g vagy e-mail c√≠m alapj√°n keresi meg a megfelelŇĎ kapcsolattart√≥kat. Az eszk√∂z ingyenesen el√©rhetŇĎ, de a pr√©mium verzi√≥ sz√°mos k√©nyelmi funkci√≥val rendelkezik.

Olvasd el r√©szletes cikk√ľnket a RocketReach haszn√°lat√°r√≥l!

‚Äć

LinkedIn automatiz√°ci√≥k? √Čn se haszn√°ltam m√©g sose‚Ķ

A LinkedHelper egy bŇĎv√≠tm√©ny a LinkedInhez, amely lehetŇĎv√© teszi a felhaszn√°l√≥k sz√°m√°ra, hogy automatiz√°lj√°k az √°ltal√°nos feladatokat, mint p√©ld√°ul a kapcsolatfelv√©tel, az √ľzenetk√ľld√©s, az √©rdeklŇĎdŇĎk k√∂vet√©se √©s a csoporttags√°gok kezel√©se. Az eszk√∂z seg√≠ts√©g√©vel a felhaszn√°l√≥k automatiz√°lhatj√°k a LinkedIn folyamatokat, √©s idŇĎt takar√≠thatnak meg azzal, hogy a feladatokat egyetlen kattint√°ssal elv√©gezhetik. Az eszk√∂z egy ingyenes alap verzi√≥t √©s egy pr√©mium verzi√≥t k√≠n√°l, amely t√∂bb funkci√≥t tartalmaz.

‚Äć

Keress √©s tal√°lj √ļj leadeket a LinkedIn-en: Sales Navig√°tor

A LinkedIn Sales Navigator egy olyan eszk√∂z, amely lehetŇĎv√© teszi a felhaszn√°l√≥k sz√°m√°ra, hogy jobban meg√©rts√©k √©s kezelj√©k a B2B √©rt√©kes√≠t√©si folyamatot. Az eszk√∂z lehetŇĎv√© teszi a felhaszn√°l√≥k sz√°m√°ra, hogy keresse meg a megfelelŇĎ √©rdeklŇĎdŇĎket, kapcsolatba l√©pjen vel√ľk, √©s √©p√≠tse ki vel√ľk a kapcsolatot. Az eszk√∂z egy sor analitikai √©s √ľtemez√©si funkci√≥val rendelkezik, amelyek seg√≠ts√©g√©vel a felhaszn√°l√≥k hat√©konyabb√° tehetik az √©rt√©kes√≠t√©si folyamatot. Az eszk√∂z pr√©mium verzi√≥ja sz√°mos extra funkci√≥t k√≠n√°l, mint p√©ld√°ul a konkurens elemz√©seket √©s a felhaszn√°l√≥i aktivit√°si jelent√©seket.

Olvasd el r√©szletes cikk√ľnket a Sales Navig√°tor haszn√°lat√°r√≥l!

‚Äć

Szeretn√©l sok Lead-et LinkedInrŇĎl? Evaboot gyorstalpal√≥

Az Evaboot-ot arra tudod használni, hogy a Sales Navigátorban létrehozott listákat és a hozzájuk kapcsolódó adatokat le tudd tölteni egy CSV fájlban.

Az Evaboot egy olyan online eszk√∂z, amely lehetŇĎv√© teszi a felhaszn√°l√≥k sz√°m√°ra, hogy k√∂nnyed√©n let√∂lts√©k a Sales Navig√°torban l√©trehozott list√°kat √©s azokhoz kapcsol√≥d√≥ adatokat egy CSV f√°jlban. Az Evaboot haszn√°lata egyszerŇĪ, csak be kell jelentkezni a Sales Navigatorba, majd l√©trehozni a k√≠v√°nt list√°kat. Ezut√°n az Evaboot seg√≠ts√©g√©vel a felhaszn√°l√≥k k√∂nnyen let√∂lthetik ezeket az adatokat a CSV f√°jlba, amelyet k√©sŇĎbb k√∂nnyen kezelhetnek. Az Evaboot hasznos eszk√∂z lehet azoknak a szakembereknek, akik hat√©konyabban szeretn√©nek dolgozni a Sales Navigatorral, √©s a lista- √©s adatkezel√©si folyamatokat gyorsan √©s hat√©konyan szeretn√©k elv√©gezni.

Olvasd el r√©szletes cikk√ľnket a Evaboot haszn√°lat√°r√≥l!

‚Äć

Nemzetközi utalásokatban a Wise a legbölcsebb megoldás

A TransferWise (vagy most m√°r csak Wise) egy online p√©nz√ľgyi szolg√°ltat√°s, amely lehetŇĎv√© teszi a nemzetk√∂zi √°tutal√°sokat val√≥s √°tv√°lt√°si √°rfolyamokkal √©s alacsony d√≠jakon. Az oldal sz√°mos p√©nznemet t√°mogat, √©s lehetŇĎv√© teszi a felhaszn√°l√≥k sz√°m√°ra, hogy k√∂zvetlen√ľl √°tutaljanak p√©nzt m√°s felhaszn√°l√≥khoz vagy banksz√°ml√°khoz. A felhaszn√°l√≥k online fi√≥kjukban kaphatnak val√≥s idŇĎben √°rfolyamjegyz√©seket √©s √°tutal√°si √°llapotfriss√≠t√©seket. A TransferWise szolg√°ltat√°s√°val az √ľgyfelek p√©nzt takar√≠thatnak meg a hagyom√°nyos banki √°tutal√°sokhoz k√©pest, √©s egyszerŇĪbb√© √©s gyorsabb√° tehetik az nemzetk√∂zi √°tutal√°sokat. A szolg√°ltat√°s magas szintŇĪ biztons√°gi int√©zked√©seket alkalmaz, bele√©rtve a 2 faktoros azonos√≠t√°st √©s az SSL titkos√≠t√°st a tranzakci√≥k sor√°n.

Olvasd el r√©szletes cikk√ľnket a Wise haszn√°lat√°r√≥l!

‚Äć

LINK

https://link.com/

[HAMAROSAN]

‚Äć

Szoftveres term√©ked van? A Capterr√°ra sz√ľks√©ged lesz

A Capterra egy olyan online platform, ahol a felhaszn√°l√≥k szoftverekrŇĎl √≠rhatnak √©rt√©kel√©seket √©s olvashatnak m√°sok √°ltal √≠rt √©rt√©kel√©seket. Az oldal t√∂bb mint 700 kateg√≥ri√°ban k√≠n√°l szoftvereket, bele√©rtve az √ľzleti √©s a szem√©lyes alkalmaz√°sokat is. A felhaszn√°l√≥k √°ltal adott √©rt√©kel√©sek √©s a szoftverekkel kapcsolatos inform√°ci√≥k seg√≠tenek az √ľgyfeleknek megtal√°lni a megfelelŇĎ szoftvert az √ľzleti vagy a szem√©lyes ig√©nyeikhez. Az oldal szolg√°ltat√°sa ingyenes a felhaszn√°l√≥k sz√°m√°ra, √©s a szoftverfejlesztŇĎk sz√°m√°ra lehetŇĎs√©get k√≠n√°l a szoftvereik prom√≥ci√≥z√°s√°ra √©s a v√°s√°rl√≥k megszerz√©s√©re. A Capterra nagy adatb√°zis√°val √©s k√∂nnyen √°ttekinthetŇĎ fel√ľlet√©vel hasznos forr√°s a szoftverv√°laszt√°s elŇĎtt √°ll√≥ felhaszn√°l√≥k sz√°m√°ra.

Olvasd el r√©szletes cikk√ľnket a Capterra haszn√°lat√°r√≥l!

‚Äć

Nemzetközi piacra lépéshez elengedhetetlen a Whitepress

A Whitepress egy online platform, amely lehetŇĎv√© teszi a tartalomfejlesztŇĎk √©s a kiad√≥k sz√°m√°ra, hogy egym√°ssal kapcsolatba l√©pjenek √©s egy√ľttmŇĪk√∂djenek. A platform sz√°mos hasznos eszk√∂zt k√≠n√°l, mint p√©ld√°ul tartalomkezel√©si rendszerek, valamint tartalomgy√°rt√°si √©s -√©rt√©kel√©si eszk√∂z√∂k. Az oldal c√©lja, hogy lehetŇĎv√© tegye a tartalomfejlesztŇĎk sz√°m√°ra, hogy k√∂nnyen √©s hat√©konyan tal√°ljanak kiad√≥kat, akik megjelentetik tartalmaikat, valamint lehetŇĎv√© teszi a kiad√≥k sz√°m√°ra, hogy minŇĎs√©gi tartalmat szerezzenek be k√ľl√∂nb√∂zŇĎ t√©mak√∂r√∂kbŇĎl √©s forr√°sokb√≥l. A Whitepress azoknak a v√°llalkoz√°soknak √©s szem√©lyeknek sz√≥l, akik a tartalommarketingre √∂sszpontos√≠tanak, √©s hat√©konyan szeretn√©nek dolgozni az online tartalmak ter√©n. Az oldal sz√©les k√∂rŇĪ eszk√∂z√∂kkel √©s lehetŇĎs√©gekkel rendelkezik, √©s seg√≠ti az √ľgyfeleket a tartalomfejleszt√©si √©s -terjeszt√©si folyamat minden szakasz√°ban.

Olvasd el r√©szletes cikk√ľnket a Whitepress haszn√°lat√°r√≥l!

‚Äć

Hubspot Mobil alkalmaz√°s √©s BŇĎv√≠tm√©ny - k√∂nny√≠tsd meg az √©leted!

A HubSpot App √©s a Chrome BŇĎv√≠tm√©ny egy olyan webes eszk√∂z, amelyet a HubSpot CRM-vel √∂sszehangolva haszn√°lnak. Az alkalmaz√°s lehetŇĎv√© teszi a felhaszn√°l√≥k sz√°m√°ra, hogy fel√ľgyelj√©k a lead-gener√°l√°si folyamatot, √©s nyomon k√∂vess√©k az √ľgyf√©ladatokat √©s a kapcsolattart√°st. A HubSpot App kiterjeszt√©se lehetŇĎv√© teszi a felhaszn√°l√≥k sz√°m√°ra, hogy integr√°lj√°k az alkalmaz√°st m√°s webes szolg√°ltat√°sokkal, mint p√©ld√°ul a Gmail √©s a LinkedIn. Az alkalmaz√°s seg√≠ts√©g√©vel a felhaszn√°l√≥k k√∂nnyen nyomon k√∂vethetik az √©rdeklŇĎdŇĎket √©s √ľgyfeleket, valamint a marketingkamp√°nyok hat√©konys√°g√°t is. Az eszk√∂z tov√°bb√° lehetŇĎv√© teszi a felhaszn√°l√≥k sz√°m√°ra, hogy √∂sszegyŇĪjts√©k az adatokat, √©s elemz√©seket k√©sz√≠tsenek a v√°llalkoz√°sukr√≥l. √Ėsszess√©g√©ben a HubSpot App √©s kiterjeszt√©se egy hat√©kony eszk√∂z, amely lehetŇĎv√© teszi a felhaszn√°l√≥k sz√°m√°ra, hogy hat√©konyabban kezelj√©k az √©rt√©kes√≠t√©si √©s marketing folyamataikat.

Olvasd el r√©szletes cikk√ľnket a Hubspot Mobil app haszn√°lat√°r√≥l!

‚Äć

Ha nem UTM-mel m√©rn√©l linkeket, akkor a Bitly gyorsabb √©s egyszerŇĪbb megold√°s

A Bitly egy URL r√∂vid√≠tŇĎ eszk√∂z, amely lehetŇĎv√© teszi a felhaszn√°l√≥k sz√°m√°ra, hogy r√∂vid linkeket hozzanak l√©tre hossz√ļ URL-jeikbŇĎl. A szolg√°ltat√°s nem csak az URL-ek r√∂vid√≠t√©s√©re szolg√°l, hanem lehetŇĎv√© teszi azok k√∂vet√©s√©t √©s elemz√©s√©t is, √≠gy l√°that√≥v√° v√°lik, hogy milyen sok ember kattintott a linkekre √©s honnan sz√°rmaznak a kattint√°sok. A Bitly-nek van egy ingyenes verzi√≥ja √©s egy elŇĎfizet√©ses verzi√≥ja is, amelynek sz√°mos tov√°bbi funkci√≥ja van, p√©ld√°ul testreszabhat√≥ r√∂vid linkek, linkek automatikus optimaliz√°l√°sa √©s megoszt√°sa, illetve az integr√°ci√≥ m√°s alkalmaz√°sokkal √©s eszk√∂z√∂kkel, p√©ld√°ul a Google Analytics-szel. A Bitly sz√©les k√∂rben haszn√°lj√°k a digit√°lis marketingben, a k√∂z√∂ss√©gi m√©dia kezel√©s√©ben √©s a webanalitik√°ban.

Olvasd el r√©szletes cikk√ľnket a Bitly haszn√°lat√°r√≥l!

‚Äć

LinkedIn Pulse

A LinkedIn Pulse egy remek eszk√∂z a tartalom megoszt√°s√°hoz √©s terjeszt√©s√©hez a LinkedIn platformon. Ez az online szolg√°ltat√°s lehetŇĎv√© teszi, hogy k√∂nnyed√©n publik√°lj cikkeket, blogbejegyz√©seket vagy m√°s tartalmakat a LinkedIn h√≠rfolyamon kereszt√ľl. A LinkedIn Pulse seg√≠ts√©g√©vel el√©rheted √©s megsz√≥l√≠thatod a sz√©les k√∂rŇĪ √ľzleti k√∂z√∂ss√©get, √©s n√∂velheted a tartalom l√°that√≥s√°g√°t √©s hat√©konys√°g√°t.

DropContact

‚ÄćA DropContact egy kiv√°l√≥ eszk√∂z az e-mail c√≠mek gyŇĪjt√©s√©hez √©s valid√°l√°s√°hoz. Ez az online szolg√°ltat√°s lehetŇĎv√© teszi, hogy k√∂nnyed√©n megtal√°ld √©s ellenŇĎrizd az √©rv√©nyes e-mail c√≠meket a k√ľl√∂nb√∂zŇĎ forr√°sokb√≥l. A DropContact seg√≠ts√©g√©vel k√∂nnyed√©n bŇĎv√≠theted az e-mail list√°idat √©s megbizonyosodhatsz arr√≥l, hogy a kapcsolatfelv√©telhez haszn√°lt e-mail c√≠mek val√≥sak √©s √©rv√©nyesek.

Adobe Podcast Enchance

Az Adobe Podcast Enhance egy mesters√©ges intelligenci√°val mŇĪk√∂dŇĎ eszk√∂zh√∂z, amely √°talak√≠thatja √©s felgyors√≠tja a podcasted gy√°rt√°si folyamat√°t. A szoftver sz√°mos funkci√≥t k√≠n√°l, bele√©rtve a zajcs√∂kkent√©st, az EQ √©s kompresszi√≥s be√°ll√≠t√°sokat, valamint szerkeszt√©si lehetŇĎs√©geket. A cikk betekint√©st ny√ļjt a be√°ll√≠t√°sokba, meg√©rti a rendszerk√∂vetelm√©nyeket, √©s bemutatja, hogyan import√°lhat√≥k √©s szerkeszthetŇĎk az audiof√°jlok. Emellett magyar√°zza a zajcs√∂kkent√©s, a szintezŇĎ eszk√∂z√∂k, az EQ √©s a kompresszi√≥s be√°ll√≠t√°sok haszn√°lat√°t, √©s v√©gigvezet minket a podcast szerkeszt√©si folyamat√°n. A v√©g√©n tan√°csot ad az elŇĎre feldolgozott podcast export√°l√°s√°ra, a megfelelŇĎ f√°jlform√°tum kiv√°laszt√°s√°ra, a metaadatok optimaliz√°l√°s√°ra √©s a podcast platformokon val√≥ megoszt√°sra. Az Adobe Podcast Enhance √©rt√©kes eszk√∂zk√©szletet k√≠n√°l a podcastereknek, akik az audio minŇĎs√©get √©s a k√∂z√∂ns√©g bevon√°s√°t szeretn√©k jav√≠tani.

Olvasd el r√©szletes cikk√ľnket a Adobe Podcast Enchance haszn√°lat√°r√≥l!

Riverside

[HAMAROSAN]

‚Äć

Ingyenes eszközök Webshopoknak

Optimonk - Növeld a webshopod bevételeit és konverzióját

Az Optimonk egy olyan magyar online eszk√∂z, amely lehetŇĎv√© teszi a felhaszn√°l√≥k sz√°m√°ra, hogy pop-up ablakokat √©s e-mail feliratkoz√≥ formokat hozzanak l√©tre. Az Optimonk lehetŇĎv√© teszi a felhaszn√°l√≥k sz√°m√°ra, hogy szem√©lyre szabott feliratkoz√≥ formokat hozzanak l√©tre a l√°togat√≥k sz√°m√°ra. Az Optimonk rendelkezik egy felhaszn√°l√≥bar√°t fel√ľlettel, amely lehetŇĎv√© teszi a felhaszn√°l√≥k sz√°m√°ra a k√∂nnyŇĪ kezel√©st √©s a hat√©kony felhaszn√°l√°st.

Conversific- Növeld a webshopod eredményeit, tudj meg többet a vásárlóidról

A Conversific egy webes analitikai eszk√∂z, amely lehetŇĎv√© teszi az e-kereskedŇĎk sz√°m√°ra, hogy megvizsg√°lj√°k web√°ruh√°zuk teljes√≠tm√©ny√©t. Az eszk√∂z a l√°togat√≥k √©s a v√°s√°rl√≥k viselked√©si adatait elemzi, √©s jelent√©seket gener√°l a forgalomr√≥l, az √°talak√≠t√°sr√≥l √©s az √©rt√©kes√≠t√©srŇĎl. Az analitikai eszk√∂z seg√≠ts√©g√©vel az e-kereskedŇĎk jav√≠thatj√°k a weboldalukat, √©s n√∂velhetik az √©rt√©kes√≠t√©st. A Conversific sz√°mos m√°s funkci√≥val is rendelkezik, bele√©rtve a term√©k√©rt√©kel√©st, az √°r-√∂sszehasonl√≠t√°st √©s a versenykutat√°st is. Az eszk√∂z k√∂nnyen haszn√°lhat√≥, √©s sz√°mos sablon √©s jelent√©s √°ll rendelkez√©sre az e-kereskedŇĎk sz√°m√°ra.

Webshop platformok: Unas, Shopify, Shoprenter és Shoptet - Melyiket válaszd?

Az Unas, Shoprenter, Shoptet √©s Shopify mind web√°ruh√°z-√©p√≠tŇĎ eszk√∂z√∂k, amelyek lehetŇĎv√© teszik az e-kereskedŇĎk sz√°m√°ra, hogy online √°ruh√°zat hozzanak l√©tre √©s kezelj√©k. Az Unas magyarorsz√°gi c√©g, amely egy komplett megold√°st k√≠n√°l az online √©rt√©kes√≠t√©shez, amely tartalmazza az √°ruh√°z √©p√≠t√©s√©t, a fizet√©si √©s sz√°ll√≠t√°si megold√°sokat, valamint az √ľgyf√©lkapcsolat-kezel√©st. A Shoprenter egy hasonl√≥ magyarorsz√°gi platform, amely lehetŇĎv√© teszi az e-kereskedŇĎk sz√°m√°ra az egyszerŇĪ √°ruh√°z√©p√≠t√©st √©s az integr√°ci√≥t a k√ľl√∂nb√∂zŇĎ piacterekkel √©s fizet√©si m√≥dokkal.

A Shoptet Csehorsz√°gban fejlesztett e-kereskedelmi platform, amely lehetŇĎv√© teszi a felhaszn√°l√≥k sz√°m√°ra az egyszerŇĪ √°ruh√°z√©p√≠t√©st √©s az integr√°ci√≥t a sz√°ll√≠t√°si √©s fizet√©si megold√°sokkal. A Shopify azonban az egyik legn√©pszerŇĪbb √©s legismertebb web√°ruh√°z-√©p√≠tŇĎ platform a vil√°gon, amelynek felhaszn√°l√≥i az egyszerŇĪ kezelhetŇĎs√©get √©s a nagy sk√°l√°zhat√≥s√°got √©rt√©kelik.

Az Unas, a Shoprenter √©s a Shoptet ink√°bb azoknak az e-kereskedŇĎknek sz√≥lnak, akik az adott orsz√°gban vagy r√©gi√≥ban √©rt√©kes√≠tenek, √©s magasabb szintŇĪ szem√©lyre szabotts√°gra van sz√ľks√©g√ľk. A Shopify azonban a nagyobb sk√°l√°j√ļ √©s glob√°lis e-kereskedelmi v√°llalkoz√°soknak javasolt, akik nagyobb funkcionalit√°st √©s integr√°ci√≥t ig√©nyelnek. Az √∂sszess√©g√©ben azonban mind a n√©gy eszk√∂z hasznos lehet az e-kereskedŇĎk sz√°m√°ra, att√≥l f√ľggŇĎen, hogy milyen szintŇĪ funkcionalit√°st √©s szem√©lyre szabotts√°got ig√©nyelnek.

Olvasd el a Bio-Bar√°t webshop fel√©p√≠t√©s√©rŇĎl k√©sz√ľlt esettanulm√°nyunkat!

‚Äć

Analizify

[Hamarosan] link

‚Äć

Képek gyors átméretezése fontos SEO szempont lehet

B√°r sok k√©pszerkesztŇĎ program el√©rhetŇĎ a piacon, az MS Paint nagyszerŇĪ eszk√∂z a k√©pek m√©retez√©s√©hez. Az MS Paint egy egyszerŇĪ √©s k√∂nnyen haszn√°lhat√≥ program, amely lehetŇĎv√© teszi a k√©pek gyors √©s egyszerŇĪ √°tm√©retez√©s√©t. Az eszk√∂z haszn√°lata gyorsabb √©s egyszerŇĪbb, mint m√°s programokban, amelyek t√∂bb funkci√≥val rendelkeznek, de √∂sszetettebbek is. Az MS Paint t√∂k√©letes megold√°s lehet azok sz√°m√°ra, akik csak egyszerŇĪbb k√©pszerkeszt√©si feladatokat v√©geznek, mint p√©ld√°ul a k√©pek m√©retez√©se, v√°g√°sa vagy egyszerŇĪbb effektek alkalmaz√°sa.

Croppold a fotókat gyorsan: Paint 3D

Az MS Paint 3D egy sokoldal√ļ k√©pszerkesztŇĎ eszk√∂z, amelyet a Windows 10 oper√°ci√≥s rendszerben tal√°lunk. Az MS Paint 3D a k√©pek v√°g√°s√°ra, √°tm√©retez√©s√©re √©s a sz√≠nek kiv√°laszt√°s√°ra is haszn√°lhat√≥. Az alkalmaz√°s egyszerŇĪ √©s intuit√≠v felhaszn√°l√≥i fel√ľletet biztos√≠t, ami azt jelenti, hogy b√°rki k√∂nnyed√©n megtanulhatja haszn√°lni. Az MS Paint 3D seg√≠ts√©g√©vel a k√©pek megszerkeszt√©se √©s jav√≠t√°sa gyors √©s hat√©kony. Az alkalmaz√°snak az a nagy elŇĎnye, hogy a Windows 10 r√©szek√©nt ingyenesen hozz√°f√©rhetŇĎ, √©s nem sz√ľks√©ges k√ľl√∂n√∂sebb k√©pszerkesztŇĎ szoftverekre k√∂lteni. Ez√©rt az MS Paint 3D egy ide√°lis v√°laszt√°s a k√©pek v√°g√°s√°hoz, √°tm√©retez√©s√©hez √©s sz√≠nek kiv√°laszt√°s√°hoz.

√Ātl√°tsz√≥ h√°tt√©r gyorsan: Remove BG

Az emberek gyakran sz√ľks√©g√©t √©rzik annak, hogy egy k√©p h√°tter√©t elt√°vol√≠ts√°k, p√©ld√°ul ha egy term√©ket szeretn√©nek egy feh√©r h√°tt√©rre helyezni az √©rt√©kes√≠t√©shez vagy egyszerŇĪen csak az eszt√©tikai megjelen√©s miatt. Az elt√°vol√≠t√°si folyamat azonban sok idŇĎt √©s energi√°t ig√©nyel, k√ľl√∂n√∂sen akkor, ha a k√©p r√©szletes vagy bonyolult h√°ttere van. Ez√©rt a Remove.bg a legjobb eszk√∂z erre a feladatra. Az AI algoritmusai √©s a g√©pi tanul√°s r√©v√©n a program k√©pes pontosan √©s hat√©konyan elt√°vol√≠tani a k√©p h√°tter√©t, √≠gy a felhaszn√°l√≥k gyorsan √©s k√∂nnyed√©n szerkeszthetik k√©peiket an√©lk√ľl, hogy agg√≥dniuk kellene a h√°tter√ľk elt√°vol√≠t√°s√°√©rt.

Képméretezés - webshopoknak, weboldalaknak a jobb SEO érdekében

A TinyJPG egy olyan online eszk√∂z, amely lehetŇĎv√© teszi a felhaszn√°l√≥k sz√°m√°ra, hogy egyszerŇĪen √©s gyorsan t√∂m√∂r√≠ts√©k a k√©pf√°jljaikat. Az eszk√∂z a JPEG √©s a PNG f√°jlokat t√°mogatja, √©s a k√©pf√°jlokat ak√°r 70%-kal is k√©pes t√∂m√∂r√≠teni an√©lk√ľl, hogy a k√©p minŇĎs√©ge cs√∂kkenne. Ez hasznos lehet, ha a felhaszn√°l√≥k szeretn√©k minimaliz√°lni a weboldaluk bet√∂lt√©si idej√©t, vagy ha olyan platformokon k√≠v√°nj√°k megosztani a k√©peket, amelyek korl√°tozz√°k a f√°jlm√©retet. A TinyJPG egyszerŇĪ √©s intuit√≠v felhaszn√°l√≥i fel√ľlettel rendelkezik, √©s lehetŇĎv√© teszi a felhaszn√°l√≥k sz√°m√°ra, hogy egyszerre ak√°r 20 k√©pet is t√∂m√∂r√≠tsenek.

LimeSpot - Szuper funkció webshopoknak

A LimeSpot egy szem√©lyre szabott aj√°nl√≥rendszert k√≠n√°l web√°ruh√°zak sz√°m√°ra. Az eszk√∂z az √ľgyf√©l viselked√©se √©s a web√°ruh√°z term√©keinek adatai alapj√°n szem√©lyre szabott aj√°nl√°sokat ad a l√°togat√≥knak. Az algoritmusok √©s az AI haszn√°lata seg√≠t jav√≠tani a konverzi√≥t √©s az elad√°sokat.

GemPages - Blog és egyedi weboldalak Shopify webshopoknak

A GemPages egy k√∂nnyen haszn√°lhat√≥ weboldal szerkesztŇĎ, amelynek seg√≠ts√©g√©vel b√°rki gyorsan √©s egyszerŇĪen elk√©sz√≠theti saj√°t weboldal√°t. Az eszk√∂z t√∂bb mint 200 sablont √©s k√©sz elemeket k√≠n√°l, amelyeket a felhaszn√°l√≥k testre szabhatnak. Az alkalmaz√°s nagyszerŇĪ eszk√∂z lehet a kis- √©s k√∂zepes v√°llalkoz√°soknak, amelyeknek nincs saj√°t fejlesztŇĎ csapata.

Syncee - Term√©kmenedzsel√©s egyszerŇĪen Shopify-os √©s Amazonos √ľzleteknek

A Syncee egy magyar term√©k- √©s adatmenedzsment eszk√∂z web√°ruh√°zaknak, amely lehetŇĎv√© teszi a term√©kadatok import√°l√°s√°t √©s export√°l√°s√°t a k√ľl√∂nb√∂zŇĎ √©rt√©kes√≠t√©si csatorn√°kon kereszt√ľl. Az eszk√∂z integr√°lhat√≥ a legn√©pszerŇĪbb e-kereskedelmi platformokkal √©s piacterekkel, p√©ld√°ul a Shopify-val, az Amazonnal √©s az eBay-jel. Az alkalmaz√°s automatiz√°lja az adatok integr√°ci√≥j√°t √©s szinkroniz√°l√°s√°t, √©s lehetŇĎv√© teszi a term√©kinform√°ci√≥k k√∂nnyŇĪ kezel√©s√©t √©s szerkeszt√©s√©t.

Zapiet - √Ātv√©teli helyek kezel√©se webshopoknak, shopify-os √ľzleteknek

A Zapiet egy hat√©kony eszk√∂z web√°ruh√°zaknak, amely lehetŇĎv√© teszi, hogy helyi √°tv√©telt, kisz√°ll√≠t√°st √©s fut√°rszolg√°ltat√°st ny√ļjtsanak a v√°s√°rl√≥iknak. Az alkalmaz√°s k√∂nnyen integr√°lhat√≥ a web√°ruh√°zakba, √©s lehetŇĎv√© teszi a v√°s√°rl√≥k sz√°m√°ra, hogy az √°ruh√°zi k√©szlet alapj√°n v√°lasszanak kisz√°ll√≠t√°si opci√≥kat. Az eszk√∂z egyedi sz√°ll√≠t√°si szab√°lyokat is lehetŇĎv√© tesz, √≠gy a web√°ruh√°z tulajdonosok testre szabhatj√°k az √°tv√©teli √©s kisz√°ll√≠t√°si lehetŇĎs√©geket.

Olcs√≥, egyszerŇĪ, √©s b√°rmire j√≥ lehet - Mailer Lite CRM

A MailerLite egy k√∂nnyen haszn√°lhat√≥ √©s olcs√≥ email marketing szoftver, amely seg√≠t az √ľgyfeleknek a hat√©kony kamp√°nyok tervez√©s√©ben √©s k√ľld√©s√©ben. A platform tartalmazza a feliratkoz√≥ ŇĪrlapokat, az automatikus v√°laszokat, a h√≠rlev√©l sablonokat, az A/B tesztel√©st √©s az analitik√°kat. Az √ľgyfelek b√°rmely weboldalukra telep√≠thetik a feliratkoz√≥ ŇĪrlapokat, √©s a kamp√°nyokat egyedi c√©lk√∂z√∂ns√©gekre szabhatj√°k. Az √°rak nagyon versenyk√©pesek, √©s lehetŇĎv√© teszik a felhaszn√°l√≥k sz√°m√°ra, hogy terveiknek megfelelŇĎen m√≥dos√≠ts√°k az elŇĎfizet√©st. A platform gyors √©s hat√©kony, a t√°mogat√°si csapat pedig kiv√°l√≥an kezeli a probl√©m√°kat √©s k√©rd√©seket. Az egyszerŇĪ √©s intuit√≠v felhaszn√°l√≥i fel√ľlet miatt a MailerLite egy nagyszerŇĪ v√°laszt√°s azok sz√°m√°ra, akik hat√©kony email marketing kamp√°nyokat szeretn√©nek ind√≠tani.

‚Äć

Ezt a cikket elsŇĎk√©nt is megkaphattad volna...

Iratkozz fel a hírlevelemre!
Török Balázs

Török Balázs

Digitális marketing tanácsadó

T√∂r√∂k Bal√°zsnak h√≠vnak, azt szoktam mondani, hogy digit√°lis marketinggel foglalkozom. Azt gondolom ugyanis, hogy az √ľgyfeleimnek jellemzŇĎen valamilyen marketing-sales probl√©m√°juk van √©s emiatt keresnek meg. Erre k√≠n√°lok nekik megold√°st, fejlesztem a digit√°lis √∂kosziszt√©m√°jukat, megold√°saikat. Olvasd el az esettanulm√°nyaimat, vagy n√©zz bele a tartalmaimba a YouTube-on, TikTok-on vagy √≠rj nekem a LinkedIn oldalalamon!¬†

N√©zd meg let√∂lthetŇĎ anyagaimat!

Tanulj és növekedj a tudásanyagaimmal!
Tippek webshop tulajdonosoknak
Tippek webshop tulajdonosoknak

Tippek webshop tulajdonosoknak

Ezekkel növelheted a webshopod sikerességét, forgalmát! Nézd meg ezt az 5 ingyenes tippet! Töltsd le most!
√Črdekel / Let√∂lt√∂m
Juttassuk √ļj szintre a podcastedet, csatorn√°dat!
Juttassuk √ļj szintre a podcastedet, csatorn√°dat!

Juttassuk √ļj szintre a podcastedet, csatorn√°dat!

A kurzus segítségével megértheted, hogy juttathatod el még több emberhez a podcast vagy YouTube csatornádat!
√Črdekel / Let√∂lt√∂m