VideoAsk - interaktív videós kérdőív alkalmazás

Publikálva:
2024-06-08
Olvasási idő:
3
perc
Interaktív videós kérdőív alkalmazás

A kommunikáció és az információgyűjtés terén folyamatosan új megoldások jelennek meg, amelyek új dimenziót adnak a kapcsolattartásnak. A VideoAsk egy videós interaktív kérdőívező alkalmazás, amely lehetővé teszi a kérdések megfogalmazását és megválaszolását videók segítségével, akár mobilon keresztül is könnyedén. Így akár sales támgoatásban, akár HR területen remek segítség lehet a cégek számára. A VideoAsk segítségével tovább utomtizálhtod a HR-es és sales-es folyamataidat. Ebben a cikkben bemutatjuk a VideoAsk alkalmazást, annak működését és azt, hogy hogyan járul hozzá a visszajelzések gyűjtéséhez és a hatékony kommunikációhoz.

A VideoAsk alkalmazás bemutatása

Az eszköz lehetővé teszi az interaktív kérdőívek létrehozását videók formájában. A felhasználók egyszerűen rögzíthetnek kérdéseket videóban (mobilon és desktopon is), majd a válaszadók videóban válaszolhatnak. Ez a személyre szabott és érdekes módszer hozzájárul a hatékonyabb kommunikációhoz és a jobb visszajelzésekhez.

Hogyan működik a VideoAsk?

Az alkalmazás használata rendkívül egyszerű. A felhasználók először rögzítik a kérdéseiket videóban, majd megosztják a válaszadókkal. A válaszadók ugyanilyen módon, videóban válaszolhatnak a kérdésekre. Az alkalmazás lehetővé teszi a válaszadók válaszainak összegyűjtését és elemzését.

A VideoAsk alkalmazás előnyei

A VideoAsk alkalmazás számos előnnyel jár, amelyek hozzájárulnak a hatékonyabb kommunikációhoz és visszajelzésekhez:

  • Személyre szabott kommunikáció: A videós kérdések és válaszok lehetővé teszik a személyesebb és közvetlenebb kommunikációt.
  • Magasabb részvétel: Az érdekes és interaktív megközelítés növeli a válaszadók részvételét és hozzájárul a jobb visszajelzésekhez.
  • Vizuális megjelenés: A videók segítségével könnyebben kifejezhetők az érzelmek és a tartalom, ami magasabb érdeklődést generálhat.

Hogyan használhatja a VideoAsk alkalmazást?

  1. Kérdések rögzítése: Rögzítse a kérdéseit videóban az alkalmazás segítségével.
  2. Megosztás: Ossza meg a videó kérdéseket a célcsoportjával, akik videó válaszokban fejezhetik ki magukat.
  3. Válaszok elemzése: Gyűjtse össze és elemzse a videós válaszokat az alkalmazásban.

Ez az én VideoAsk-om:

Összefoglalás

A VideoAsk egy innovatív alkalmazás, amely lehetővé teszi a videós interaktív kérdőívek létrehozását. A felhasználók videóban rögzíthetik kérdéseiket, amelyeket a válaszadók videóban válaszolhatnak meg. Ez a módszer személyre szabottabb és közvetlenebb kommunikációt tesz lehetővé, növelve a válaszadók részvételét és jobb visszajelzéseket eredményezve. Az alkalmazás lehetővé teszi a videós válaszok gyűjtését és elemzését is, ami segíti a hatékony kommunikációt és a célok elérését.

HubSpot és CRM tanácsadás

- -✁- - - - - -  - - - - - 

Ha szeretnél hatékonyabb sales és marketing folyamatokat, akkor érdemes tájékozódnod a CRM rendszerekről. Hasznos tartalmakat találhatsz a HubSpot Sales és Marketing rendszerrel kapcsolatban. Ha még csak most ismerkedsz a rendszerrel, próbáld ki magyar nyelvű HubSpot-os bevezető minikurzusomat! Ha pedig most tervezed újra a sales és marketing folyamataidat ez az anyagom lesz hasznos számodra!

Ha szeretnél hatékonyabb CRM rendszert, vagy most gondolkozol ilyenen, és lenne kérdésed, írd meg LinkedIn-en!

- -✁- - - - - -  - - - - - 

Gyakori kérdések

Hogyan tudom megosztani a videós kérdéseket a válaszadókkal?

Az alkalmazás lehetőséget biztosít a videó kérdések megosztására e-mailben, közösségi média platformokon vagy akár weboldalakon keresztül.

Mlyen típusú kérdéseket lehet feltenni a VideoAsk alkalmazásban?

Az alkalmazásban bármilyen típusú kérdéseket fel lehet tenni, például nyitott kérdéseket, válaszok listáját vagy skálázott értékeléseket.

Milyen formában kapom meg a videós válaszokat?

A videós válaszokat az alkalmazásban gyűjtheti össze és tekintheti meg, lehetőséget nyújtva az elemzésre és értékelésre.

Ezt a cikket elsőként is megkaphattad volna...

Iratkozz fel a hírlevelemre!
Török Balázs

Török Balázs

Digitális marketing tanácsadó

Török Balázsnak hívnak, azt szoktam mondani, hogy digitális marketinggel foglalkozom. Azt gondolom ugyanis, hogy az ügyfeleimnek jellemzően valamilyen marketing-sales problémájuk van és emiatt keresnek meg. Erre kínálok nekik megoldást, fejlesztem a digitális ökoszisztémájukat, megoldásaikat. Olvasd el az esettanulmányaimat, vagy nézz bele a tartalmaimba a YouTube-on, TikTok-on vagy írj nekem a LinkedIn oldalalamon! 

Nézd meg letölthető anyagaimat!

Tanulj és növekedj a tudásanyagaimmal!
No items found.
Alapozó, gyakorlatorientált mini tanfolyam magyarul
Alapozó, gyakorlatorientált mini tanfolyam magyarul

Alapozó, gyakorlatorientált mini tanfolyam magyarul

Digitális marketingesként én így használom a ChatGPT-t, és hasonló LLM alapú mesterséges intelligencia megoldásokat.
Érdekel / Letöltöm