HubSpot - CRM vĂĄllalati ĂŒgyfelekhez, B2B cĂ©geknek

PublikĂĄlva:
2024-02-26
Olvasási idƑ:
4
perc
CRM vĂĄllalati ĂŒgyfelekhez, B2B cĂ©geknek

A HubSpot egy kivĂĄlĂł vĂĄlasztĂĄs a vĂĄllalati ĂŒgyfĂ©lkapcsolat-kezelĂ©shez Ă©s a B2B vĂĄllalatok nemzetközi piaci növekedĂ©sĂ©hez. Az eszköz lehetƑvĂ© teszi a cĂ©gek szĂĄmĂĄra, hogy hatĂ©konyabban Ă©s stratĂ©gikusabban Ă©pĂ­tsĂ©k Ă©s kezeljĂ©k a kapcsolatokat ĂŒgyfeleikkel Ă©s partnereikkel.

Rengeteg ingyenes tudĂĄsanyag, marketinges Ă©s sales-es kurzus, valamint letölthetƑ friss tudĂĄsanyag talĂĄlhatĂł az oldalon, nĂ©zz körĂŒl te is! 

HubSpot röviden

A HubSpot egy vezetƑ CRM rendszer, amely kĂŒlönösen a vĂĄllalati ĂŒgyfĂ©lkapcsolatok kezelĂ©sĂ©re Ă©s a B2B vĂĄllalatok nemzetközi piacra lĂ©pĂ©sĂ©re specializĂĄlĂłdott.

CRM Ă©s ĂŒgyfĂ©lkapcsolatok kezelĂ©se

LehetƑvĂ© teszi a vĂĄllalatok szĂĄmĂĄra, hogy rĂ©szletes Ă©s centralizĂĄlt adatbĂĄzist hozzanak lĂ©tre ĂŒgyfeleikrƑl, partner vĂĄllalatokrĂłl Ă©s egyĂ©b kapcsolataikrĂłl.

Marketing automatizmusok Ă©s e-mailek

Az eszköz segĂ­tsĂ©gĂ©vel automatizĂĄlhatja a marketing tevĂ©kenysĂ©geket, Ă©s szemĂ©lyre szabott e-mailekkel kommunikĂĄlhat ĂŒgyfeleivel Ă©s leendƑ partnereivel.

Feladatok és aktivitåsok kezelése

Nyomon követheti a teendƑket, talĂĄlkozĂłkat Ă©s kommunikĂĄciĂłt a HubSpot intuitĂ­v felĂŒletĂ©n keresztĂŒl.

AnalitikĂĄk Ă©s riportok

Kövesse nyomon a teljesĂ­tmĂ©nyt, Ă©s mĂ©rje fel, melyik terĂŒleten Ă©rdemes tovĂĄbb fejlƑdni Ă©s mely terĂŒleteken mĂĄr sikeres.

Hogyan kezdhetem el a HubSpot hasznĂĄlatĂĄt?

  1. FiĂłk regisztrĂĄciĂł vagy bejelentkezĂ©s: RegisztrĂĄljon a HubSpot oldalĂĄn vagy jelentkezzen be mĂĄr meglĂ©vƑ fiĂłkjĂĄval.
  2. ÜgyfĂ©ladatok rögzĂ­tĂ©se: Töltse fel az ĂŒgyfĂ©ladatokat, Ă©s alakĂ­tsa ki a vĂĄllalati kapcsolatokat.
  3. KommunikĂĄciĂł Ă©s marketing automatizmusok: Hozzon lĂ©tre szemĂ©lyre szabott kommunikĂĄciĂłt Ă©s automatizmusokat ĂŒgyfeleinek Ă©s partnereinek.

HubSpot Prémium szolgåltatåsok

A HubSpot prĂ©mium szolgĂĄltatĂĄsai tovĂĄbbi lehetƑsĂ©geket Ă©s erƑforrĂĄsokat kĂ­nĂĄlnak a hatĂ©konyabb ĂŒgyfĂ©lkapcsolatok Ă©s marketing tevĂ©kenysĂ©gek terĂ©n.

Összefoglalás

A HubSpot segĂ­t a vĂĄllalatoknak hatĂ©konyabban Ă©s stratĂ©gikusabban kezelni ĂŒgyfĂ©lkapcsolataikat Ă©s növelni nemzetközi B2B piaci jelenlĂ©tĂŒket. Fedezze fel a HubSpot sokoldalĂș lehetƑsĂ©geit a vĂĄllalat növekedĂ©se Ă©rdekĂ©ben!

Tudjon meg többet kedvenc marketinges Ă©s sales-es eszközeimrƑl, a 101 kedvenc marketinges Ă©s sales eszköz cikkembƑl! Ha kĂ©rdĂ©se lenne, keressen bĂĄtran a LinkedIn (Török BalĂĄzs) oldalamon keresztĂŒl!

Ha szeretnĂ©l többet tudni a Hubspot Ă©rtĂ©kesĂ­tĂ©st tĂĄmogatĂł lehetƑsĂ©geirƑl, olvasd el a CodcoolrĂłl szĂłlĂł settanulmĂĄnyomat, ahol bemutatjuk, hogyan vezettĂŒk be a Hubspotot nyolc orszĂĄgban!

‍

HubSpot Ă©s CRM tanĂĄcsadĂĄs

- -✁- - - - - -  - - - - - 

Ha szeretnĂ©l hatĂ©konyabb sales Ă©s marketing folyamatokat, akkor Ă©rdemes tĂĄjĂ©kozĂłdnod a CRM rendszerekrƑl. Hasznos tartalmakat talĂĄlhatsz a HubSpot Sales Ă©s Marketing rendszerrel kapcsolatban. Ha mĂ©g csak most ismerkedsz a rendszerrel, prĂłbĂĄld ki magyar nyelvƱ HubSpot-os bevezetƑ minikurzusomat! Ha pedig most tervezed Ășjra a sales Ă©s marketing folyamataidat ez az anyagom lesz hasznos szĂĄmodra!

Ha szeretnél hatékonyabb CRM rendszert, vagy most gondolkozol ilyenen, és lenne kérdésed, írd meg Linkedin-en!

- -✁- - - - - -  - - - - - 

‍

Gyakori kérdések

Mi az a HubSpot?

‍A HubSpot egy vezetƑ CRM Ă©s marketing automatizĂĄciĂłs platform, amely vĂĄllalati ĂŒgyfĂ©lkapcsolatok kezelĂ©sĂ©re Ă©s a B2B vĂĄllalatok nemzetközi piacra lĂ©pĂ©sĂ©re specializĂĄlĂłdott.

Milyen elƑnyei vannak a HubSpot használatának?

LehetƑvĂ© teszi a vĂĄllalatok szĂĄmĂĄra, hogy hatĂ©konyabban kezeljĂ©k ĂŒgyfĂ©lkapcsolataikat, automatizĂĄljĂĄk a marketing tevĂ©kenysĂ©geket Ă©s növeljĂ©k nemzetközi piaci jelenlĂ©tĂŒket.

Milyen vĂĄllalkozĂĄsoknak ajĂĄnlott a HubSpot hasznĂĄlata?

KivĂĄlĂł vĂĄlasztĂĄs a vĂĄllalati ĂŒgyfĂ©lkapcsolatok kezelĂ©sĂ©re Ă©s a B2B vĂĄllalatok nemzetközi piaci növekedĂ©sĂ©re törekvƑ cĂ©geknek.

Hogyan kezdjem el hasznĂĄlni?

‍RegisztrĂĄlj a weboldalon vagy jelentkezz be meglĂ©vƑ fiĂłkoddal. Töltsd fel az ĂŒgyfĂ©ladatokat Ă©s hozd lĂ©tre automatizmusokat a hatĂ©konyabb kapcsolatkezelĂ©s Ă©rdekĂ©ben.

Milyen prémium szolgåltatåsokat kínål?

‍A prĂ©mium verziĂłja tovĂĄbbi lehetƑsĂ©geket Ă©s erƑforrĂĄsokat kĂ­nĂĄl a fejlettebb ĂŒgyfĂ©lkapcsolatkezelĂ©s Ă©s marketing automatizmusok terĂ©n.

Hol talålok segítséget a hasznålatåhoz?

‍A HubSpot oldalĂĄn megtalĂĄlhatĂłk hasznos ĂștmutatĂłk, oktatĂłanyagok Ă©s tĂĄmogatĂĄsi lehetƑsĂ©gek a rendszer hatĂ©kony hasznĂĄlatĂĄhoz.

‍

Ezt a cikket elsƑkĂ©nt is megkaphattad volna...

Iratkozz fel a hĂ­rlevelemre!
Török Balåzs

Török Balåzs

DigitĂĄlis marketing tanĂĄcsadĂł

Török BalĂĄzsnak hĂ­vnak, azt szoktam mondani, hogy digitĂĄlis marketinggel foglalkozom. Azt gondolom ugyanis, hogy az ĂŒgyfeleimnek jellemzƑen valamilyen marketing-sales problĂ©mĂĄjuk van Ă©s emiatt keresnek meg. Erre kĂ­nĂĄlok nekik megoldĂĄst, fejlesztem a digitĂĄlis ökoszisztĂ©mĂĄjukat, megoldĂĄsaikat. Olvasd el az esettanulmĂĄnyaimat, vagy nĂ©zz bele a tartalmaimba a YouTube-on, TikTok-on vagy Ă­rj nekem a LinkedIn oldalalamon! 

NĂ©zd meg letölthetƑ anyagaimat!

Tanulj és növekedj a tudåsanyagaimmal!
Pörgesd fel a hírleveleid!
Pörgesd fel a hírleveleid!

Pörgesd fel a hírleveleid!

Töltsd le ezt az öt ingyenes automatizmust a CRM-edhez. Kifejezetten kezdƑknek ajĂĄnlott, a dokumentumban egy rövid magyarĂĄzĂł videĂłt Ă©s 5 kĂŒlönbözƑ, több lĂ©pcsƑbƑl ĂĄllĂł automatizmus vĂĄr rĂĄd.
Érdekel / Letöltöm
Haladó szintƱ CRM kurzus
Haladó szintƱ CRM kurzus

Haladó szintƱ CRM kurzus

Hubspot, MailerLite Ă©s ActiveCampaign - rendszerekhez. PörgessĂŒk fel a CRM rendszered hatĂ©konysĂĄgĂĄt ezekkel az automatizmusokkal!
Érdekel / Letöltöm