Hubspot mobil alkalmazás és bővítmény használata

Publikálva:
2024-02-26
Olvasási idő:
3
perc
Hubspot mobil alkalmazás használata

A digitális marketing és az üzletfejlesztés területén a Hubspot neve sokak számára ismert. Ezen a területen tevékenykedő vállalatok és egyéni szakemberek gyakran fordulnak a Hubspot platformjaihoz, hogy hatékonyabban menedzseljék az ügyfeleikkel való kapcsolatot, növeljék a konverziókat, és jobban megértsék a célközönségüket. De tudtad, hogy a Hubspot nem csak asztali felületen érhető el? Ismerd meg a Hubspot mobil alkalmazást és bővítményeket, amelyekkel a munkád könnyedebbé és hatékonyabbá válhat!

Rengeteg ingyenes tudásanyag, marketinges és sales-es kurzus, valamint letölthető friss tudásanyag található az oldalon, nézz körül te is! 

Hubspot mobil alkalmazás

Azonnali hozzáférés a kezedben

A Hubspot mobil alkalmazás lehetővé teszi számodra, hogy bárhonnan, bármikor hozzáférj a fontos információkhoz és eszközökhöz. Az ügyfeleiddel való kapcsolattartás, az e-mailek nyomon követése, vagy akár a statisztikák megtekintése soha nem volt még ilyen egyszerű.

Funkciók és integrációk

Az alkalmazásban elérhető az összes olyan funkció és integráció, amely a webes verzióban is megtalálható. Az értesítések beállítása révén nem maradsz le egy fontos eseményről vagy üzenetről sem.

Hubspot bővítmények

Testreszabott munkafolyamatok

A Hubspot bővítmények a Chrome, Firefox és más böngészőkkel integrálva működnek, lehetővé téve számodra, hogy testreszabd a munkafolyamatokat az igényeidnek megfelelően.

Hatékony CRM integráció

A bővítmények a Hubspot CRM-mel együttműködve teszik lehetővé a kapcsolattartást az ügyfelekkel és a leadekkel, az e-mailek automatizálását és a teljesítmény mérését.

Összefoglalás

A Hubspot mobil alkalmazás és bővítmények azok számára kínálnak valódi értéket, akik hatékonyan szeretnék kezelni az ügyfeleikkel való kapcsolatokat, függetlenül attól, hogy éppen hol vannak. Az ilyen rugalmasság és testreszabhatóság nemcsak az életed könnyítésére szolgál, hanem jelentősen hozzájárul a vállalkozásod növekedéséhez is.

Tudjon meg többet kedvenc marketinges és sales-es eszközeimről, a 101 kedvenc marketinges és sales eszköz cikkemből! Ha kérdése lenne, keressen bátran a LinkedIn (Török Balázs) oldalamon keresztül!

Ha szeretnél többet tudni a Hubspot értékesítést támogató lehetőségeiről, olvasd el a Codcoolról szóló settanulmányomat, ahol bemutatjuk, hogyan vezettük be a Hubspotot nyolc országban!

Gyakori kérdések - Hubspot mobil alkalmazás

1. Mi a Hubspot mobil alkalmazás és hogyan működik?

A Hubspot mobil alkalmazás lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy bárhonnan, bármikor hozzáférjenek a Hubspot platformhoz. Az összes asztali funkció elérhető a mobil verzióban is, így az ügyfeleiddel való kapcsolattartás, az e-mailek és a statisztikák kezelése könnyedén megoldható.

2. Milyen böngészőkkel kompatibilisak a Hubspot bővítmények?

A Hubspot bővítmények a legtöbb modern böngészővel, például Google Chrome, Firefox stb. kompatibilisek. Lehetővé teszik a munkafolyamatok testreszabását és integrálódnak a Hubspot CRM rendszerével.

3. Hogyan telepíthetem a Hubspot mobil alkalmazást?

A Hubspot mobil alkalmazás elérhető az App Store-ban és a Google Play Áruházban is. Csak töltse le az alkalmazást a készülékére, és jelentkezzen be a Hubspot fiókjába.

4. A Hubspot bővítmények ingyenesek?

Néhány Hubspot bővítmény ingyenes, míg mások fizetősek lehetnek. Az igénybe vett funkcionalitástól és az előfizetési csomagtól függően változhatnak a költségek.

5. Hogyan integrálhatom a bővítményeket a CRM rendszeremmel?

A bővítmények integrálása a CRM rendszerrel egyszerű és gyors. Kövesse a Hubspot platformon található útmutatókat, vagy kérje szakértői segítségét az integrációs folyamatban.

6. Van lehetőség a mobil alkalmazáson belüli értesítések beállítására?

Igen, a Hubspot mobil alkalmazás lehetővé teszi az értesítések egyedi beállítását, hogy mindig naprakész legyen az összes fontos eseménnyel és üzenettel kapcsolatban.

Ezt a cikket elsőként is megkaphattad volna...

Iratkozz fel a hírlevelemre!
Török Balázs

Török Balázs

Digitális marketing tanácsadó

Török Balázsnak hívnak, azt szoktam mondani, hogy digitális marketinggel foglalkozom. Azt gondolom ugyanis, hogy az ügyfeleimnek jellemzően valamilyen marketing-sales problémájuk van és emiatt keresnek meg. Erre kínálok nekik megoldást, fejlesztem a digitális ökoszisztémájukat, megoldásaikat. Olvasd el az esettanulmányaimat, vagy nézz bele a tartalmaimba a YouTube-on, TikTok-on vagy írj nekem a LinkedIn oldalalamon! 

Nézd meg letölthető anyagaimat!

Tanulj és növekedj a tudásanyagaimmal!
Pörgesd fel a hírleveleid!
Pörgesd fel a hírleveleid!

Pörgesd fel a hírleveleid!

Töltsd le ezt az öt ingyenes automatizmust a CRM-edhez. Kifejezetten kezdőknek ajánlott, a dokumentumban egy rövid magyarázó videót és 5 különböző, több lépcsőből álló automatizmus vár rád.
Érdekel / Letöltöm
25 szuper tipp CRM-ekhez
25 szuper tipp CRM-ekhez

25 szuper tipp CRM-ekhez

MailerLite, ActiveCampaign vagy éppen HubSpot? Javítsd a CRM rendszered hatékonyságát ezekkel a tippekkel!
Érdekel / Letöltöm