SAAS Startupok szĂĄmĂĄra kötelezƑ: Capterra

PublikĂĄlva:
2024-04-28
Olvasási idƑ:
3
perc
CapterrĂĄra szĂŒksĂ©ged lesz ha startupod van!

A modern piac keresi az innovatĂ­v szoftvereket, Ă©s mint szoftverfejlesztƑ vĂĄllalat, fontos tudni, hogy hol talĂĄlhatod meg a megfelelƑ közönsĂ©get. A Capterra platform az egyik vezetƑ forrĂĄsa a B2B szoftvervĂĄsĂĄrlĂłknak, Ă©s ha szoftveres termĂ©ked van, nem engedheted meg, hogy hiĂĄnyozz rĂłla.

Rengeteg ingyenes tudĂĄsanyag, marketinges Ă©s sales-es kurzus, valamint letölthetƑ friss tudĂĄsanyag talĂĄlhatĂł az oldalon, nĂ©zz körĂŒl te is! 

Miért vålaszd ??

1. ErƑs online jelenlĂ©t

A Capterra rendkĂ­vĂŒl nĂ©pszerƱ az ĂŒzleti szoftverek keresƑi körĂ©ben. Itt olyan vĂĄllalkozĂĄsok talĂĄlhatĂłk, amelyek aktĂ­van keresik a legjobb szoftveres megoldĂĄsokat.

2. ÉrtĂ©kes vĂ©lemĂ©nyek Ă©s Ă©rtĂ©kelĂ©sek

A Capterra lehetƑvĂ© teszi a felhasznĂĄlĂłknak, hogy vĂ©lemĂ©nyezzĂ©k Ă©s Ă©rtĂ©keljĂ©k a termĂ©keket. Ez nem csak a vĂĄsĂĄrlĂłknak segĂ­t a döntĂ©sben, hanem a fejlesztƑknek is Ă©rtĂ©kes visszajelzĂ©st ad.

3. CĂ©lzott marketing

A Capterra szemĂ©lyre szabott marketingeszközöket kĂ­nĂĄl, amelyek segĂ­tenek elĂ©rni a megfelelƑ közönsĂ©get. Szegmensek, iparĂĄgak Ă©s egyĂ©b kritĂ©riumok alapjĂĄn cĂ©lzott hirdetĂ©seket hozhatsz lĂ©tre. Szuper megoldĂĄs lehet startupoknak, akik szeretnĂ©nek backlinkket szerezni, vagy kimenni a nemzetközi porondra.

Hogyan kezdj hozzĂĄ?

1. RegisztrĂĄciĂł

Az elsƑ lĂ©pĂ©s a termĂ©k ingyenes listĂĄzĂĄsa. Töltsd ki a profilodat, Ă©s adj meg minden szĂŒksĂ©ges informĂĄciĂłt a szoftverrƑl.

2. OptimalizĂĄciĂł

HasznĂĄld ki a Capterra SEO Ă©s marketing eszközeit. A megfelelƑ kulcsszavak Ă©s kategĂłriĂĄk kivĂĄlasztĂĄsa növeli a lĂĄthatĂłsĂĄgot.

3. Hirdetések és promóciók

A Capterra lehetƑvĂ© teszi a fizetett promĂłciĂłt is. A PPC (Pay-Per-Click) hirdetĂ©sek segĂ­tsĂ©gĂ©vel növelheted a termĂ©k elĂ©rĂ©sĂ©t.

4. Mérés és elemzés

A Capterra analitikai eszközökkel rendelkezik, amelyek segítenek megérteni a közönség viselkedését, és folyamatosan finomítani a stratégiåt.

Összefoglalás:

Ha szoftveres termĂ©ked van, a Capterra nem csupĂĄn egy vĂĄlaszthatĂł platform, hanem egy szĂŒksĂ©gszerƱ lĂ©pĂ©s. Érj el több vevƑt, gyƱjts be több vĂ©lemĂ©nyt, Ă©s növeld a vĂĄllalkozĂĄsod sikerĂ©t a Capterra hasznĂĄlatĂĄval. Kezd el ma, Ă©s vedd fel a versenyt a piac vezetƑ szereplƑivel.

Marketing Ă©s ĂŒzletfejlesztĂ©s tanĂĄcsadĂĄs

- -✁- - - - - -  - - - - - 

Ha nem vagy biztos benne, hogy merre fejleszd tovĂĄbb a marketinged, nĂ©zd meg az esettanulmĂĄnyokat az oldalon, vagy pĂ©ldĂĄul ezt, hogy milyen elƑnyökkel jĂĄrhat egy ideiglenes marketing menedzser a csapatodban.

Vagy lehetƑsĂ©g van egyĂ©ni KKV mentorĂĄlĂĄsĂĄra is, ezzel kapcsolatban Ă­rj bĂĄtran a LinkedIn oldalamra.

De lehetƑsĂ©ged van ingyenes tudĂĄsanyagok letöltĂ©sĂ©re is. Ha pedig TikTok kampĂĄnyokban keresnĂ©l tĂĄmogatĂĄst, nĂ©zz körĂŒl ezen az oldalon!

- -✁- - - - - -  - - - - - 

‍

Gyakori kérdések

Hogyan segĂ­thet a szoftveremnek?

A Capterra egy online platform, amely összeköti a szoftvervĂĄsĂĄrlĂłkat a szoftverfejlesztƑkkel. SegĂ­t abban, hogy a szoftvered a megfelelƑ cĂ©lcsoport elĂ© kerĂŒljön, növeli a lĂĄthatĂłsĂĄgĂĄt, Ă©s Ă©rtĂ©kes visszajelzĂ©seket kaphatsz a felhasznĂĄlĂłktĂłl.

Hogyan listĂĄzhatom a szoftveremet?

A szoftvered ingyenesen listĂĄzhatĂł a CapterrĂĄn. Csak regisztrĂĄlnod kell, kitölteni a profilodat, Ă©s megadni a szoftveredre vonatkozĂł összes szĂŒksĂ©ges informĂĄciĂłt.

Mennyibe kerĂŒl a hasznĂĄlata?

AlapvetƑ listĂĄzĂĄsa ingyenes. Azonban a platform kĂŒlönbözƑ fizetett promĂłciĂłs Ă©s marketing eszközöket is kĂ­nĂĄl, amelyekkel növelheted a termĂ©k elĂ©rĂ©sĂ©t.

Hogyan segít a Capterra a termékem promóciójåban?

SzemĂ©lyre szabott marketingeszközöket kĂ­nĂĄl, PPC (Pay-Per-Click) hirdetĂ©sek lehetƑsĂ©gĂ©vel, cĂ©lzott hirdetĂ©sek lĂ©trehozĂĄsĂĄval, Ă©s analitikai eszközökkel, amelyek segĂ­tenek a stratĂ©gia finomĂ­tĂĄsĂĄban.

Mit tehetek, ha problémåm van a Capterra hasznålatåval?

Az ĂŒgyfĂ©lszolgĂĄlata ĂĄll rendelkezĂ©sre a segĂ­tsĂ©gnyĂșjtĂĄshoz. Legyen szĂł technikai problĂ©mĂĄrĂłl vagy marketing tanĂĄcsokrĂłl, a szakemberek segĂ­tenek abban, hogy a legtöbbet hozd ki a platformbĂłl.

Hogyan segít az értékelések és vélemények gyƱjtésében?

A felhasznĂĄlĂłi Ă©rtĂ©kelhetik Ă©s vĂ©lemĂ©nyezhetik a termĂ©keket. Ez segĂ­t a vĂĄsĂĄrlĂłknak a döntĂ©sben, Ă©s a fejlesztƑknek is Ă©rtĂ©kes visszajelzĂ©st ad a termĂ©k tovĂĄbbfejlesztĂ©sĂ©hez.

‍

Ezt a cikket elsƑkĂ©nt is megkaphattad volna...

Iratkozz fel a hĂ­rlevelemre!
Török Balåzs

Török Balåzs

DigitĂĄlis marketing tanĂĄcsadĂł

Török BalĂĄzsnak hĂ­vnak, azt szoktam mondani, hogy digitĂĄlis marketinggel foglalkozom. Azt gondolom ugyanis, hogy az ĂŒgyfeleimnek jellemzƑen valamilyen marketing-sales problĂ©mĂĄjuk van Ă©s emiatt keresnek meg. Erre kĂ­nĂĄlok nekik megoldĂĄst, fejlesztem a digitĂĄlis ökoszisztĂ©mĂĄjukat, megoldĂĄsaikat. Olvasd el az esettanulmĂĄnyaimat, vagy nĂ©zz bele a tartalmaimba a YouTube-on, TikTok-on vagy Ă­rj nekem a LinkedIn oldalalamon! 

NĂ©zd meg letölthetƑ anyagaimat!

Tanulj és növekedj a tudåsanyagaimmal!
No items found.
KonverziĂł optimalizĂĄlĂĄs gyakorlati tippek
KonverziĂł optimalizĂĄlĂĄs gyakorlati tippek

KonverziĂł optimalizĂĄlĂĄs gyakorlati tippek

Íme 50 tipp, ami webshop tulajdonosoknak szuper, de könnyedĂ©n hasznĂĄt veheted akkor is, ha cĂ©ges weboldalad van.
Érdekel / Letöltöm