Capterrára szükséged lesz ha startupod van!
Főoldal
>>
Blog
>>
Capterrára szükséged lesz ha startupod van!
Olvasási idő:
3
perc
Publikálva:
2023-09-17

Szoftveres terméked, startupod van? A Capterrára szükséged lesz

A modern piac keresi az innovatív szoftvereket, és mint szoftverfejlesztő vállalat, fontos tudni, hogy hol találhatod meg a megfelelő közönséget. A Capterra platform az egyik vezető forrása a B2B szoftvervásárlóknak, és ha szoftveres terméked van, nem engedheted meg, hogy hiányozz róla.

Miért válaszd a Capterrát?

1. Erős online jelenlét

A Capterra rendkívül népszerű az üzleti szoftverek keresői körében. Itt olyan vállalkozások találhatók, amelyek aktívan keresik a legjobb szoftveres megoldásokat.

2. Értékes vélemények és értékelések

A Capterra lehetővé teszi a felhasználóknak, hogy véleményezzék és értékeljék a termékeket. Ez nem csak a vásárlóknak segít a döntésben, hanem a fejlesztőknek is értékes visszajelzést ad.

3. Célzott marketing

A Capterra személyre szabott marketingeszközöket kínál, amelyek segítenek elérni a megfelelő közönséget. Szegmensek, iparágak és egyéb kritériumok alapján célzott hirdetéseket hozhatsz létre. Szuper megoldás lehet startupoknak, akik szeretnének backlinkket szerezni, vagy kimenni a nemzetközi porondra.

Hogyan kezdj hozzá?

1. Regisztráció

Az első lépés a termék ingyenes listázása. Töltsd ki a profilodat, és adj meg minden szükséges információt a szoftverről.

2. Optimalizáció

Használd ki a Capterra SEO és marketing eszközeit. A megfelelő kulcsszavak és kategóriák kiválasztása növeli a láthatóságot.

3. Hirdetések és Promóciók

A Capterra lehetővé teszi a fizetett promóciót is. A PPC (Pay-Per-Click) hirdetések segítségével növelheted a termék elérését.

4. Mérés és elemzés

A Capterra analitikai eszközökkel rendelkezik, amelyek segítenek megérteni a közönség viselkedését, és folyamatosan finomítani a stratégiát.

Következtetés

Ha szoftveres terméked van, a Capterra nem csupán egy választható platform, hanem egy szükségszerű lépés. Érj el több vevőt, gyűjts be több véleményt, és növeld a vállalkozásod sikerét a Capterra használatával. Kezd el ma, és vedd fel a versenyt a piac vezető szereplőivel.

Tudjon meg többet kedvenc marketinges és sales-es eszközeimről, a 101 kedvenc marketinges és sales eszköz cikkemből! Ha kérdése lenne, keressen bátran a LinkedIn (Török Balázs) oldalamon keresztül!

Gyakran ismételt kérdések

1. Mi a Capterra, és hogyan segíthet a szoftveremnek?

A Capterra egy online platform, amely összeköti a szoftvervásárlókat a szoftverfejlesztőkkel. Segít abban, hogy a szoftvered a megfelelő célcsoport elé kerüljön, növeli a láthatóságát, és értékes visszajelzéseket kaphatsz a felhasználóktól.

2. Hogyan listázhatom a szoftveremet?

A szoftvered ingyenesen listázható a Capterrán. Csak regisztrálnod kell, kitölteni a profilodat, és megadni a szoftveredre vonatkozó összes szükséges információt.

3. Mennyibe kerül a használata?

Alapvető listázása ingyenes. Azonban a platform különböző fizetett promóciós és marketing eszközöket is kínál, amelyekkel növelheted a termék elérését.

4. Hogyan segít a Capterra a termékem promóciójában?

Személyre szabott marketingeszközöket kínál, PPC (Pay-Per-Click) hirdetések lehetőségével, célzott hirdetések létrehozásával, és analitikai eszközökkel, amelyek segítenek a stratégia finomításában.

5. Mit tehetek, ha problémám van a Capterra használatával?

Az ügyfélszolgálata áll rendelkezésre a segítségnyújtáshoz. Legyen szó technikai problémáról vagy marketing tanácsokról, a szakemberek segítenek abban, hogy a legtöbbet hozd ki a platformból.

6. Hogyan segít az értékelések és vélemények gyűjtésében?

A felhasználói értékelhetik és véleményezhetik a termékeket. Ez segít a vásárlóknak a döntésben, és a fejlesztőknek is értékes visszajelzést ad a termék továbbfejlesztéséhez.

Török Balázs

Digitális marketing tanácsadó

Török Balázsnak hívnak, azt szoktam mondani, hogy digitális marketinggel foglalkozom. Azt gondolom ugyanis, hogy az ügyfeleimnek jellemzően valamilyen marketing-sales problémával keresnek meg. Erre keresek megoldást, fejlesztem a digitális ökoszisztémájukat, megoldásaikat. Olvasd el az esettanulmányaimat, vagy nézz bele a tartalmaimba a YouTube-on, TikTok-on és a LinkedIn oldalalamon! 

Iratkozz fel a hírlevelemre!

Szólj hozzá te is a cikkhez!
Megnézem a kommenteket!
Ezeken a platformokon is megtalálsz:

👋Kapcsolat

Ha többet szeretnél tudni rólam, olvasd el ez azt oldalt, vagy dobj rám egy üzentet Linkedin-en, olvasd el a CV-m, készítettem egy saját "Linktree" oldalt is, itt minden fontos és friss anyagot megtalálsz!

Itt pedig meg találod a kötelező részt: Privacy Policy, Terms of Conditions, Impressum. Itt is megtalálsz még: Shoprenter, Clutch, Contra.
For English homepage please click here.

Török Balázs
Balázs Török
👨𝐂𝐫𝐞𝐚𝐭𝐢𝐧𝐠 𝐠𝐫𝐞𝐚𝐭 𝐬𝐭𝐨𝐫𝐢𝐞𝐬 𝐟𝐨𝐫 𝐠𝐫𝐞𝐚𝐭 𝐩𝐫𝐨𝐝𝐮𝐜𝐭𝐬🚀
Eötvös Loránd University
View profile