Olvasási idő:
3
perc
Publikálva:
2024-01-12

SAAS Startupok számára kötelező: Capterra

A modern piac keresi az innovatív szoftvereket, és mint szoftverfejlesztő vállalat, fontos tudni, hogy hol találhatod meg a megfelelő közönséget. A Capterra platform az egyik vezető forrása a B2B szoftvervásárlóknak, és ha szoftveres terméked van, nem engedheted meg, hogy hiányozz róla.

Rengeteg ingyenes tudásanyag, marketinges és sales-es kurzus, valamint letölthető friss tudásanyag található az oldalon, nézz körül te is! 

Miért válaszd ??

1. Erős online jelenlét

A Capterra rendkívül népszerű az üzleti szoftverek keresői körében. Itt olyan vállalkozások találhatók, amelyek aktívan keresik a legjobb szoftveres megoldásokat.

2. Értékes vélemények és értékelések

A Capterra lehetővé teszi a felhasználóknak, hogy véleményezzék és értékeljék a termékeket. Ez nem csak a vásárlóknak segít a döntésben, hanem a fejlesztőknek is értékes visszajelzést ad.

3. Célzott marketing

A Capterra személyre szabott marketingeszközöket kínál, amelyek segítenek elérni a megfelelő közönséget. Szegmensek, iparágak és egyéb kritériumok alapján célzott hirdetéseket hozhatsz létre. Szuper megoldás lehet startupoknak, akik szeretnének backlinkket szerezni, vagy kimenni a nemzetközi porondra.

Hogyan kezdj hozzá?

1. Regisztráció

Az első lépés a termék ingyenes listázása. Töltsd ki a profilodat, és adj meg minden szükséges információt a szoftverről.

2. Optimalizáció

Használd ki a Capterra SEO és marketing eszközeit. A megfelelő kulcsszavak és kategóriák kiválasztása növeli a láthatóságot.

3. Hirdetések és promóciók

A Capterra lehetővé teszi a fizetett promóciót is. A PPC (Pay-Per-Click) hirdetések segítségével növelheted a termék elérését.

4. Mérés és elemzés

A Capterra analitikai eszközökkel rendelkezik, amelyek segítenek megérteni a közönség viselkedését, és folyamatosan finomítani a stratégiát.

Összefoglalás:

Ha szoftveres terméked van, a Capterra nem csupán egy választható platform, hanem egy szükségszerű lépés. Érj el több vevőt, gyűjts be több véleményt, és növeld a vállalkozásod sikerét a Capterra használatával. Kezd el ma, és vedd fel a versenyt a piac vezető szereplőivel.

Tudjon meg többet kedvenc marketinges és sales-es eszközeimről, a 101 kedvenc marketinges és sales eszköz cikkemből! Ha kérdése lenne, keressen bátran a LinkedIn (Török Balázs) oldalamon keresztül!

Gyakran ismételt kérdések

1. Hogyan segíthet a szoftveremnek?

A Capterra egy online platform, amely összeköti a szoftvervásárlókat a szoftverfejlesztőkkel. Segít abban, hogy a szoftvered a megfelelő célcsoport elé kerüljön, növeli a láthatóságát, és értékes visszajelzéseket kaphatsz a felhasználóktól.

2. Hogyan listázhatom a szoftveremet?

A szoftvered ingyenesen listázható a Capterrán. Csak regisztrálnod kell, kitölteni a profilodat, és megadni a szoftveredre vonatkozó összes szükséges információt.

3. Mennyibe kerül a használata?

Alapvető listázása ingyenes. Azonban a platform különböző fizetett promóciós és marketing eszközöket is kínál, amelyekkel növelheted a termék elérését.

4. Hogyan segít a Capterra a termékem promóciójában?

Személyre szabott marketingeszközöket kínál, PPC (Pay-Per-Click) hirdetések lehetőségével, célzott hirdetések létrehozásával, és analitikai eszközökkel, amelyek segítenek a stratégia finomításában.

5. Mit tehetek, ha problémám van a Capterra használatával?

Az ügyfélszolgálata áll rendelkezésre a segítségnyújtáshoz. Legyen szó technikai problémáról vagy marketing tanácsokról, a szakemberek segítenek abban, hogy a legtöbbet hozd ki a platformból.

6. Hogyan segít az értékelések és vélemények gyűjtésében?

A felhasználói értékelhetik és véleményezhetik a termékeket. Ez segít a vásárlóknak a döntésben, és a fejlesztőknek is értékes visszajelzést ad a termék továbbfejlesztéséhez.

Ezt a cikket elsőként is megkaphattad volna...

Iratkozz fel a hírlevelemre!
Török Balázs

Török Balázs

Digitális marketing tanácsadó

Török Balázsnak hívnak, azt szoktam mondani, hogy digitális marketinggel foglalkozom. Azt gondolom ugyanis, hogy az ügyfeleimnek jellemzően valamilyen marketing-sales problémájuk van és emiatt keresnek meg. Erre kínálok nekik megoldást, fejlesztem a digitális ökoszisztémájukat, megoldásaikat. Olvasd el az esettanulmányaimat, vagy nézz bele a tartalmaimba a YouTube-on, TikTok-on vagy írj nekem a LinkedIn oldalalamon! 

Nézd meg letölthető anyagaimat!

Tanulj és növekedj a tudásanyagaimmal!
Megnézem