SAAS Startupok számára kötelező: Capterra

Publikálva:
2024-04-28
Olvasási idő:
3
perc
Capterrára szükséged lesz ha startupod van!

A modern piac keresi az innovatív szoftvereket, és mint szoftverfejlesztő vállalat, fontos tudni, hogy hol találhatod meg a megfelelő közönséget. A Capterra platform az egyik vezető forrása a B2B szoftvervásárlóknak, és ha szoftveres terméked van, nem engedheted meg, hogy hiányozz róla.

Rengeteg ingyenes tudásanyag, marketinges és sales-es kurzus, valamint letölthető friss tudásanyag található az oldalon, nézz körül te is! 

Miért válaszd ??

1. Erős online jelenlét

A Capterra rendkívül népszerű az üzleti szoftverek keresői körében. Itt olyan vállalkozások találhatók, amelyek aktívan keresik a legjobb szoftveres megoldásokat.

2. Értékes vélemények és értékelések

A Capterra lehetővé teszi a felhasználóknak, hogy véleményezzék és értékeljék a termékeket. Ez nem csak a vásárlóknak segít a döntésben, hanem a fejlesztőknek is értékes visszajelzést ad.

3. Célzott marketing

A Capterra személyre szabott marketingeszközöket kínál, amelyek segítenek elérni a megfelelő közönséget. Szegmensek, iparágak és egyéb kritériumok alapján célzott hirdetéseket hozhatsz létre. Szuper megoldás lehet startupoknak, akik szeretnének backlinkket szerezni, vagy kimenni a nemzetközi porondra.

Hogyan kezdj hozzá?

1. Regisztráció

Az első lépés a termék ingyenes listázása. Töltsd ki a profilodat, és adj meg minden szükséges információt a szoftverről.

2. Optimalizáció

Használd ki a Capterra SEO és marketing eszközeit. A megfelelő kulcsszavak és kategóriák kiválasztása növeli a láthatóságot.

3. Hirdetések és promóciók

A Capterra lehetővé teszi a fizetett promóciót is. A PPC (Pay-Per-Click) hirdetések segítségével növelheted a termék elérését.

4. Mérés és elemzés

A Capterra analitikai eszközökkel rendelkezik, amelyek segítenek megérteni a közönség viselkedését, és folyamatosan finomítani a stratégiát.

Összefoglalás:

Ha szoftveres terméked van, a Capterra nem csupán egy választható platform, hanem egy szükségszerű lépés. Érj el több vevőt, gyűjts be több véleményt, és növeld a vállalkozásod sikerét a Capterra használatával. Kezd el ma, és vedd fel a versenyt a piac vezető szereplőivel.

Marketing és üzletfejlesztés tanácsadás

- -✁- - - - - -  - - - - - 

Ha nem vagy biztos benne, hogy merre fejleszd tovább a marketinged, nézd meg az esettanulmányokat az oldalon, vagy például ezt, hogy milyen előnyökkel járhat egy ideiglenes marketing menedzser a csapatodban.

Vagy lehetőség van egyéni KKV mentorálására is, ezzel kapcsolatban írj bátran a LinkedIn oldalamra.

De lehetőséged van ingyenes tudásanyagok letöltésére is. Ha pedig TikTok kampányokban keresnél támogatást, nézz körül ezen az oldalon!

- -✁- - - - - -  - - - - - 

Gyakori kérdések

Hogyan segíthet a szoftveremnek?

A Capterra egy online platform, amely összeköti a szoftvervásárlókat a szoftverfejlesztőkkel. Segít abban, hogy a szoftvered a megfelelő célcsoport elé kerüljön, növeli a láthatóságát, és értékes visszajelzéseket kaphatsz a felhasználóktól.

Hogyan listázhatom a szoftveremet?

A szoftvered ingyenesen listázható a Capterrán. Csak regisztrálnod kell, kitölteni a profilodat, és megadni a szoftveredre vonatkozó összes szükséges információt.

Mennyibe kerül a használata?

Alapvető listázása ingyenes. Azonban a platform különböző fizetett promóciós és marketing eszközöket is kínál, amelyekkel növelheted a termék elérését.

Hogyan segít a Capterra a termékem promóciójában?

Személyre szabott marketingeszközöket kínál, PPC (Pay-Per-Click) hirdetések lehetőségével, célzott hirdetések létrehozásával, és analitikai eszközökkel, amelyek segítenek a stratégia finomításában.

Mit tehetek, ha problémám van a Capterra használatával?

Az ügyfélszolgálata áll rendelkezésre a segítségnyújtáshoz. Legyen szó technikai problémáról vagy marketing tanácsokról, a szakemberek segítenek abban, hogy a legtöbbet hozd ki a platformból.

Hogyan segít az értékelések és vélemények gyűjtésében?

A felhasználói értékelhetik és véleményezhetik a termékeket. Ez segít a vásárlóknak a döntésben, és a fejlesztőknek is értékes visszajelzést ad a termék továbbfejlesztéséhez.

Ezt a cikket elsőként is megkaphattad volna...

Iratkozz fel a hírlevelemre!
Török Balázs

Török Balázs

Digitális marketing tanácsadó

Török Balázsnak hívnak, azt szoktam mondani, hogy digitális marketinggel foglalkozom. Azt gondolom ugyanis, hogy az ügyfeleimnek jellemzően valamilyen marketing-sales problémájuk van és emiatt keresnek meg. Erre kínálok nekik megoldást, fejlesztem a digitális ökoszisztémájukat, megoldásaikat. Olvasd el az esettanulmányaimat, vagy nézz bele a tartalmaimba a YouTube-on, TikTok-on vagy írj nekem a LinkedIn oldalalamon! 

Nézd meg letölthető anyagaimat!

Tanulj és növekedj a tudásanyagaimmal!
No items found.
Konverzió optimalizálás gyakorlati tippek
Konverzió optimalizálás gyakorlati tippek

Konverzió optimalizálás gyakorlati tippek

Íme 50 tipp, ami webshop tulajdonosoknak szuper, de könnyedén hasznát veheted akkor is, ha céges weboldalad van.
Érdekel / Letöltöm