Nemzetközi utalások egyszerűen: Wise

Címkék:
Publikálva:
2024-04-28
Olvasási idő:
3
perc
Nemzetközi utalások olcsón a Wise applikációval

A nemzetközi utalások sosem voltak egyszerűek. Valutaváltási díjak, bonyolult és hosszadalmas folyamatok, nehezen követhető tranzakciók - ezek mind-mind részei a hagyományos banki utalásoknak. De mi van, ha van egy egyszerűbb, olcsóbb és átláthatóbb megoldás? Itt lép a képbe a Wise (korábban TransferWise), amely forradalmasítja a nemzetközi pénzátutalások világát.

Tudj meg többet kedvenc marketinges és sales-es eszközeimről, a 101 kedvenc marketinges és sales eszköz cikkemből! Ha kérdésed lenne, keressen bátran a LinkedIn (Török Balázs) oldalamon keresztül!

Wise - A modern utalási szolgáltatás

A Wise működése

A Wise nem csak egy pénzátutalási szolgáltatás. Egyszerűen használható, gyors, és a valódi középárfolyamon kínál valutaváltást, amely jelentős megtakarítást eredményezhet.

Biztonság és átláthatóság

A Wise minden tranzakcióját szigorúan ellenőrzi, és a legmagasabb biztonsági protokollok szerint működik. Az átlátható díjszerkezetnek köszönhetően mindig tudod, mennyit kell fizetned, és nincsenek rejtett költségek.

Miért válaszd a Wise-t a nemzetközi utalásokhoz?

Költséghatékony

A Wise jellemzően sokkal olcsóbb, mint a hagyományos bankok. Az alacsony, fix tranzakciós díj és a valódi középárfolyam garantálja, hogy a pénzed többje jut el a címzetthez.

Gyorsaság

Míg a hagyományos banki utalások napokig is eltarthatnak, a Wise tranzakciók gyakran órákon belül teljesülnek.

Felhasználóbarát

Az egyszerű regisztrációs folyamat és a letisztult felület lehetővé teszi, hogy bárki könnyedén kezelje nemzetközi utalásait.

Rugalmasság

Lehetőséged van több mint 50 valutában utalni, így szinte bármely országba egyszerűen küldhetsz pénzt.

Összegzés

A Wise-val a nemzetközi utalások már nem jelentenek fejtörést. Könnyű használni, gyors, biztonságos, és ami a legfontosabb, költséghatékony. Azok számára, akik rendszeresen küldenek vagy fogadnak nemzetközi utalásokat, a Wise a legbölcsebb választás lehet.

Marketing és üzletfejlesztés tanácsadás

- -✁- - - - - -  - - - - - 

Ha nem vagy biztos benne, hogy merre fejleszd tovább a marketinged, nézd meg az esettanulmányokat az oldalon, vagy például ezt, hogy milyen előnyökkel járhat egy ideiglenes marketing menedzser a csapatodban.

Vagy lehetőség van egyéni KKV mentorálására is, ezzel kapcsolatban írj bátran a LinkedIn oldalamra.

De lehetőséged van ingyenes tudásanyagok letöltésére is. Ha pedig TikTok kampányokban keresnél támogatást, nézz körül ezen az oldalon!

- -✁- - - - - -  - - - - -

Gyakori kérdések - Wise

Mi az a Wise, és hogyan működik?

A Wise (korábban TransferWise) egy nemzetközi pénzátutalási szolgáltatás, amely lehetővé teszi a pénz küldését és fogadását több mint 50 valutában. A Wise a valódi középárfolyamon végzi a valutaváltást, alacsony díjakkal.

Mennyire biztonságos?

A platformot a pénzügyi hatóságok szigorúan ellenőrzik, és a legmodernebb biztonsági protokollokat használja. Az ügyfelek pénze külön számlákon van elhelyezve a cég saját működési költségeitől, tovább növelve a biztonságot.

Mennyi időbe telik egy utalás a Wise-on keresztül?

A tranzakciók gyorsak, és általában órákon belül teljesülnek. A pontos idő a célországtól, valutától, és a kiválasztott fizetési módtól függ.

Van-e minimális vagy maximális utalási összeg?

Nincs minimális utalási összeg, de vannak maximális korlátok, amelyek a célországtól és a fizetési módtól függően változnak.

Hogyan tudom nyomon követni az utalásomat?

A felületén könnyedén nyomon követheted az utalásod állapotát, és e-mailben is értesítést kapsz a tranzakció állapotáról.

Milyen díjakat kell fizetnem a Wise-on keresztül történő utalásért?

A díjai alacsonyak és átláthatóak. Az árfolyamdíj mellett egy kis fix díjat számítanak fel, amely az összegtől és a célországtól függ.

Ezt a cikket elsőként is megkaphattad volna...

Iratkozz fel a hírlevelemre!
Török Balázs

Török Balázs

Digitális marketing tanácsadó

Török Balázsnak hívnak, azt szoktam mondani, hogy digitális marketinggel foglalkozom. Azt gondolom ugyanis, hogy az ügyfeleimnek jellemzően valamilyen marketing-sales problémájuk van és emiatt keresnek meg. Erre kínálok nekik megoldást, fejlesztem a digitális ökoszisztémájukat, megoldásaikat. Olvasd el az esettanulmányaimat, vagy nézz bele a tartalmaimba a YouTube-on, TikTok-on vagy írj nekem a LinkedIn oldalalamon! 

Nézd meg letölthető anyagaimat!

Tanulj és növekedj a tudásanyagaimmal!
No items found.
Konverzió optimalizálás gyakorlati tippek
Konverzió optimalizálás gyakorlati tippek

Konverzió optimalizálás gyakorlati tippek

Íme 50 tipp, ami webshop tulajdonosoknak szuper, de könnyedén hasznát veheted akkor is, ha céges weboldalad van.
Érdekel / Letöltöm