Nemzetközi utalások egyszerűen: Wise
Főoldal
>>
Blog
>>
Wise használata utaláshoz
Olvasási idő:
3
perc
Publikálva:
2023-09-17
Címkék:

Nemzetközi utalások egyszerűen: Wise

A nemzetközi utalások sosem voltak egyszerűek. Valutaváltási díjak, bonyolult és hosszadalmas folyamatok, nehezen követhető tranzakciók - ezek mind-mind részei a hagyományos banki utalásoknak. De mi van, ha van egy egyszerűbb, olcsóbb és átláthatóbb megoldás? Itt lép a képbe a Wise (korábban TransferWise), amely forradalmasítja a nemzetközi pénzátutalások világát.

Wise - A modern utalási szolgáltatás

A Wise működése

A Wise nem csak egy pénzátutalási szolgáltatás. Egyszerűen használható, gyors, és a valódi középárfolyamon kínál valutaváltást, amely jelentős megtakarítást eredményezhet.

Biztonság és átláthatóság

A Wise minden tranzakcióját szigorúan ellenőrzi, és a legmagasabb biztonsági protokollok szerint működik. Az átlátható díjszerkezetnek köszönhetően mindig tudod, mennyit kell fizetned, és nincsenek rejtett költségek.

Miért válaszd a Wise-t a nemzetközi utalásokhoz?

Költséghatékony

A Wise jellemzően sokkal olcsóbb, mint a hagyományos bankok. Az alacsony, fix tranzakciós díj és a valódi középárfolyam garantálja, hogy a pénzed többje jut el a címzetthez.

Gyorsaság

Míg a hagyományos banki utalások napokig is eltarthatnak, a Wise tranzakciók gyakran órákon belül teljesülnek.

Felhasználóbarát

Az egyszerű regisztrációs folyamat és a letisztult felület lehetővé teszi, hogy bárki könnyedén kezelje nemzetközi utalásait.

Rugalmasság

Lehetőséged van több mint 50 valutában utalni, így szinte bármely országba egyszerűen küldhetsz pénzt.

Összegzés

A Wise-val a nemzetközi utalások már nem jelentenek fejtörést. Könnyű használni, gyors, biztonságos, és ami a legfontosabb, költséghatékony. Azok számára, akik rendszeresen küldenek vagy fogadnak nemzetközi utalásokat, a Wise a legbölcsebb választás lehet.

Tudjon meg többet kedvenc marketinges és sales-es eszközeimről, a 101 kedvenc marketinges és sales eszköz cikkemből! Ha kérdése lenne, keressen bátran a LinkedIn (Török Balázs) oldalamon keresztül!

Gyakran Ismételt Kérdések

Mi az a Wise, és hogyan működik?

A Wise (korábban TransferWise) egy nemzetközi pénzátutalási szolgáltatás, amely lehetővé teszi a pénz küldését és fogadását több mint 50 valutában. A Wise a valódi középárfolyamon végzi a valutaváltást, alacsony díjakkal.

Mennyire biztonságos?

A platformot a pénzügyi hatóságok szigorúan ellenőrzik, és a legmodernebb biztonsági protokollokat használja. Az ügyfelek pénze külön számlákon van elhelyezve a cég saját működési költségeitől, tovább növelve a biztonságot.

Mennyi időbe telik egy utalás a Wise-on keresztül?

A  tranzakciók gyorsak, és általában órákon belül teljesülnek. A pontos idő a célországtól, valutától, és a kiválasztott fizetési módtól függ.

Van-e minimális vagy maximális utalási összeg?

Nincs minimális utalási összeg, de vannak maximális korlátok, amelyek a célországtól és a fizetési módtól függően változnak.

Hogyan tudom nyomon követni az utalásomat?

A felületén könnyedén nyomon követheted az utalásod állapotát, és e-mailben is értesítést kapsz a tranzakció állapotáról.

Milyen díjakat kell fizetnem a Wise-on keresztül történő utalásért?

A díjai alacsonyak és átláthatóak. Az árfolyamdíj mellett egy kis fix díjat számítanak fel, amely az összegtől és a célországtól függ.

Török Balázs

Digitális marketing tanácsadó

Török Balázsnak hívnak, azt szoktam mondani, hogy digitális marketinggel foglalkozom. Azt gondolom ugyanis, hogy az ügyfeleimnek jellemzően valamilyen marketing-sales problémával keresnek meg. Erre keresek megoldást, fejlesztem a digitális ökoszisztémájukat, megoldásaikat. Olvasd el az esettanulmányaimat, vagy nézz bele a tartalmaimba a YouTube-on, TikTok-on és a LinkedIn oldalalamon! 

Iratkozz fel a hírlevelemre!

Szólj hozzá te is a cikkhez!
Megnézem a kommenteket!
Ezeken a platformokon is megtalálsz:

👋Kapcsolat

Ha többet szeretnél tudni rólam, olvasd el ez azt oldalt, vagy dobj rám egy üzentet Linkedin-en, olvasd el a CV-m, készítettem egy saját "Linktree" oldalt is, itt minden fontos és friss anyagot megtalálsz!

Itt pedig meg találod a kötelező részt: Privacy Policy, Terms of Conditions, Impressum. Itt is megtalálsz még: Shoprenter, Clutch, Contra.
For English homepage please click here.

Török Balázs
Balázs Török
👨𝐂𝐫𝐞𝐚𝐭𝐢𝐧𝐠 𝐠𝐫𝐞𝐚𝐭 𝐬𝐭𝐨𝐫𝐢𝐞𝐬 𝐟𝐨𝐫 𝐠𝐫𝐞𝐚𝐭 𝐩𝐫𝐨𝐝𝐮𝐜𝐭𝐬🚀
Eötvös Loránd University
View profile