Nemzetközi utalások olcsón a Wise applikációval

Nemzetközi utalások egyszerűen: Wise

Címkék:
Publikálva:
2024-04-28
Olvasási idő:
3
perc

A nemzetközi utalások sosem voltak egyszerűek. Valutaváltási díjak, bonyolult és hosszadalmas folyamatok, nehezen követhető tranzakciók - ezek mind-mind részei a hagyományos banki utalásoknak. De mi van, ha van egy egyszerűbb, olcsóbb és átláthatóbb megoldás? Itt lép a képbe a Wise (korábban TransferWise), amely forradalmasítja a nemzetközi pénzátutalások világát.

Tudj meg többet kedvenc marketinges és sales-es eszközeimről, a 101 kedvenc marketinges és sales eszköz cikkemből! Ha kérdésed lenne, keressen bátran a LinkedIn (Török Balázs) oldalamon keresztül!

Wise - A modern utalási szolgáltatás

A Wise működése

A Wise nem csak egy pénzátutalási szolgáltatás. Egyszerűen használható, gyors, és a valódi középárfolyamon kínál valutaváltást, amely jelentős megtakarítást eredményezhet.

Biztonság és átláthatóság

A Wise minden tranzakcióját szigorúan ellenőrzi, és a legmagasabb biztonsági protokollok szerint működik. Az átlátható díjszerkezetnek köszönhetően mindig tudod, mennyit kell fizetned, és nincsenek rejtett költségek.

Miért válaszd a Wise-t a nemzetközi utalásokhoz?

Költséghatékony

A Wise jellemzően sokkal olcsóbb, mint a hagyományos bankok. Az alacsony, fix tranzakciós díj és a valódi középárfolyam garantálja, hogy a pénzed többje jut el a címzetthez.

Gyorsaság

Míg a hagyományos banki utalások napokig is eltarthatnak, a Wise tranzakciók gyakran órákon belül teljesülnek.

Felhasználóbarát

Az egyszerű regisztrációs folyamat és a letisztult felület lehetővé teszi, hogy bárki könnyedén kezelje nemzetközi utalásait.

Rugalmasság

Lehetőséged van több mint 50 valutában utalni, így szinte bármely országba egyszerűen küldhetsz pénzt.

Összegzés

A Wise-val a nemzetközi utalások már nem jelentenek fejtörést. Könnyű használni, gyors, biztonságos, és ami a legfontosabb, költséghatékony. Azok számára, akik rendszeresen küldenek vagy fogadnak nemzetközi utalásokat, a Wise a legbölcsebb választás lehet.

Marketing és üzletfejlesztés tanácsadás

- -✁- - - - - -  - - - - - 

Ha nem vagy biztos benne, hogy merre fejleszd tovább a marketinged, nézd meg az esettanulmányokat az oldalon, vagy például ezt, hogy milyen előnyökkel járhat egy ideiglenes marketing menedzser a csapatodban.

Vagy lehetőség van egyéni KKV mentorálására is, ezzel kapcsolatban írj bátran a LinkedIn oldalamra.

De lehetőséged van ingyenes tudásanyagok letöltésére is. Ha pedig TikTok kampányokban keresnél támogatást, nézz körül ezen az oldalon!

- -✁- - - - - -  - - - - -

Gyakori kérdések - Wise

Mi az a Wise, és hogyan működik?

A Wise (korábban TransferWise) egy nemzetközi pénzátutalási szolgáltatás, amely lehetővé teszi a pénz küldését és fogadását több mint 50 valutában. A Wise a valódi középárfolyamon végzi a valutaváltást, alacsony díjakkal.

Mennyire biztonságos?

A platformot a pénzügyi hatóságok szigorúan ellenőrzik, és a legmodernebb biztonsági protokollokat használja. Az ügyfelek pénze külön számlákon van elhelyezve a cég saját működési költségeitől, tovább növelve a biztonságot.

Mennyi időbe telik egy utalás a Wise-on keresztül?

A tranzakciók gyorsak, és általában órákon belül teljesülnek. A pontos idő a célországtól, valutától, és a kiválasztott fizetési módtól függ.

Van-e minimális vagy maximális utalási összeg?

Nincs minimális utalási összeg, de vannak maximális korlátok, amelyek a célországtól és a fizetési módtól függően változnak.

Hogyan tudom nyomon követni az utalásomat?

A felületén könnyedén nyomon követheted az utalásod állapotát, és e-mailben is értesítést kapsz a tranzakció állapotáról.

Milyen díjakat kell fizetnem a Wise-on keresztül történő utalásért?

A díjai alacsonyak és átláthatóak. Az árfolyamdíj mellett egy kis fix díjat számítanak fel, amely az összegtől és a célországtól függ.

Ezt a cikket elsőként is megkaphattad volna...

Iratkozz fel a hírlevelemre!
Török Balázs

Török Balázs

Digitális marketing tanácsadó

Török Balázsnak hívnak, azt szoktam mondani, hogy digitális marketinggel foglalkozom. Azt gondolom ugyanis, hogy az ügyfeleimnek jellemzően valamilyen marketing-sales problémájuk van és emiatt keresnek meg. Erre kínálok nekik megoldást, fejlesztem a digitális ökoszisztémájukat, megoldásaikat. Olvasd el az esettanulmányaimat, vagy nézz bele a tartalmaimba a YouTube-on, TikTok-on vagy írj nekem a LinkedIn oldalalamon! 

Nézd meg letölthető anyagaimat!

Tanulj és növekedj a tudásanyagaimmal!
Most nem találtam ilyet!
Alapozó, gyakorlatorientált mini tanfolyam magyarul
Alapozó, gyakorlatorientált mini tanfolyam magyarul

Alapozó, gyakorlatorientált mini tanfolyam magyarul

Digitális marketingesként én így használom a ChatGPT-t, és hasonló LLM alapú mesterséges intelligencia megoldásokat.
Érdekel / Letöltöm