Keress és találj új leadeket a LinkedIn-en: Sales Navigator

Publikálva:
2024-04-08
Olvasási idő:
3
perc
Sales Navigátor használata

A LinkedIn Sales Navigator egy hatalmas eszköz az értékesítési és marketing szakemberek számára, amely a hálózatépítés és a lead generálás területén kínál segítséget. Ebben a cikkben részletesen bemutatjuk, hogyan lehet ezt az eszközt a legjobban kihasználni, és milyen előnyöket kínál a leadek megtalálásában.

Rengeteg ingyenes tudásanyag, marketinges és sales-es kurzus, valamint letölthető friss tudásanyag található az oldalon, nézz körül te is! 

A LinkedIn Sales Navigator áttekintése

A Sales Navigator egy prémium szolgáltatás, amely a LinkedIn-en érhető el, és amelyet kifejezetten azok számára terveztek, akik új ügyfeleket keresnek. Az eszköz kínál:

  • Célszűrést: lehetővé teszi, hogy meghatározd a célközönséget iparág, régió, cégméret és sok más alapján.
  • Integrációt CRM rendszerekkel: automatizálhatod a lead-kezelést és növelheted a hatékonyságot.
  • Insightokat és ajánlásokat: kaphatsz az ügyfelek és leadek tevékenységeiről és érdeklődési körükről.
  • Személyre szabott kapcsolattartást: lehetővé teszi, hogy személyre szabottan kommunikálj a leadekkel és a kapcsolattartókkal.

Hogyan használd a Sales Navigatort?

1. Célközönség meghatározása

Az első lépés a célközönség meghatározása, hogy megtaláld azokat az embereket vagy cégeket, akik a legvalószínűbb vásárlók. Használd a szűrőket és a keresési kritériumokat, hogy pontosabban célba vehesd a kampányaidat.

2. Kapcsolattartás a leadekkel

Segítségével közvetlenül kapcsolatba léphetsz a leadekkel, üzeneteket küldhetsz, és nyomon követheted a válaszaikat.

3. Integráció és automatizálás

A Sales Navigator integrációja más CRM rendszerekkel automatizálhatja a lead generálást és kezelést, így időt és erőforrást takaríthatsz meg.

Összefoglalás

A LinkedIn Sales Navigator egy erőteljes eszköz az új ügyfelek és leadek megtalálására, amelyet minden értékesítési és marketing szakembernek meg kell fontolnia. Segítségével személyre szabott, hatékony és mérhető kampányokat indíthatsz, és jobban megértheted a célközönség igényeit és viselkedését. Az eszköz által kínált szolgáltatások és funkcionalitások valódi előnyt jelenthetnek a vállalkozásod számára.

Tudjon meg többet kedvenc marketinges és sales-es eszközeimről, a 101 kedvenc marketinges és sales eszköz cikkemből! Ha kérdése lenne, keressen bátran a LinkedIn (Török Balázs) oldalamon keresztül!

Marketing és üzletfejlesztés tanácsadás

- -✁- - - - - -  - - - - - 

Ha nem vagy biztos benne, hogy merre fejleszd tovább a marketinged, nézd meg ezt az esettanulmányomat, hogy milyen előnyökkel járhat egy ideiglenes marketing menedzser a csapatodban.

Vagy lehetőség van egyéni KKV mentorálására is, ezzel kapcsolatban írj bátran a Linkedin oldalamra!

- -✁- - - - - -  - - - - - 

Gyakori kérdések

Mi a LinkedIn Sales Navigator?

Ez egy prémium eszköz, amelyet az értékesítési és marketing szakemberek számára terveztek, hogy segítsenek nekik új ügyfeleket találni és kapcsolatba lépni velük a LinkedIn platformon.

Hogyan működik?

Lehetővé teszi a felhasználóknak, hogy célzott kereséseket végezzenek, szűrőkön keresztül megtalálják a potenciális ügyfeleket, közvetlenül kapcsolatba lépjenek velük, és integrálják a CRM rendszereiket a hatékony lead kezelés érdekében.

Mennyibe kerül a LinkedIn Sales Navigator?

A díja változó, függ a kiválasztott csomagtól és a szükséges funkcióktól. A pontos árakért érdemes a LinkedIn hivatalos weboldalán tájékozódni.

Hogyan kezdhetem el használni?

Használatához először is regisztrálnod kell a LinkedIn-en, majd válaszd ki a megfelelő előfizetési csomagot. A LinkedIn által kínált útmutatók és segítségnyújtás segítségével könnyedén beállíthatod a Sales Navigatort.

Milyen előnyökkel jár a használata?

Segítségével célzottan találhatsz meg új ügyfeleket, személyre szabhatod a kommunikációt, automatizálhatod a lead-kezelési folyamatokat, és értékes insightokat kaphatsz az ügyfelek viselkedéséről és igényeiről.

Milyen vállalkozások számára ajánlott a Sales Navigator?

A Sales Navigator minden méretű vállalkozás számára ajánlott, akik szeretnék növelni az ügyfélbázisukat és javítani az értékesítési eredményeiket a LinkedIn platformon keresztül.

Ezt a cikket elsőként is megkaphattad volna...

Iratkozz fel a hírlevelemre!
Török Balázs

Török Balázs

Digitális marketing tanácsadó

Török Balázsnak hívnak, azt szoktam mondani, hogy digitális marketinggel foglalkozom. Azt gondolom ugyanis, hogy az ügyfeleimnek jellemzően valamilyen marketing-sales problémájuk van és emiatt keresnek meg. Erre kínálok nekik megoldást, fejlesztem a digitális ökoszisztémájukat, megoldásaikat. Olvasd el az esettanulmányaimat, vagy nézz bele a tartalmaimba a YouTube-on, TikTok-on vagy írj nekem a LinkedIn oldalalamon! 

Nézd meg letölthető anyagaimat!

Tanulj és növekedj a tudásanyagaimmal!
No items found.
Konverzió optimalizálás gyakorlati tippek
Konverzió optimalizálás gyakorlati tippek

Konverzió optimalizálás gyakorlati tippek

Íme 50 tipp, ami webshop tulajdonosoknak szuper, de könnyedén hasznát veheted akkor is, ha céges weboldalad van.
Érdekel / Letöltöm