Grafikai eszközök, nem csak grafikusoknak

Publikálva:
2024-02-26
Olvasási idő:
5
perc
Ingyenes grafikai eszközök

Lottie Flies - kisméretű, gyönyörű animációk weboldalakhoz

A Lottie Files egy remek eszköz az interaktív animációk létrehozásához és használatához. Ez az online platform lehetővé teszi, hogy könnyedén keress és tölts le kész animációkat, amelyeket közvetlenül beilleszthetsz weboldalaidba vagy alkalmazásaidba. A Lottie Files segítségével életre keltetheted a webes és mobilfelületeidet, és lenyűgöző vizuális élményt nyújthatsz a felhasználóknak.

Az eszköz további előnyei közé tartozik a könnyű integráció és a testreszabhatóság. A Lottie Files kompatibilis számos tervezői és fejlesztői platformmal, és könnyedén beilleszthető a projektjeidbe. Az eszköz lehetővé teszi, hogy testreszabj és finomhangolj animációkat az igényeid szerint, és azokat rugalmasan illesztheted be a designba.

Használd a Lottie Files eszközt, hogy könnyedén hozz létre és használj interaktív animációkat. Keresd meg és tölts le az ideális animációkat a Lottie Files segítségével, és hozz létre lenyűgöző vizuális élményt a weboldalakon és alkalmazásokban.

Coolors.co - színkereső és szín mentő alkalmazás

A Coolors.co egy kiváló eszköz a színpaletta tervezéséhez és kombinálásához. Ez az online platform lehetővé teszi, hogy könnyedén hozz létre egyedi és harmonikus színpalettákat a tervezési projekteidhez. A Coolors.co segítségével felfedezhetsz új színkombinációkat, vagy akár saját színeket hozhatsz létre, és megoszthatod azokat másokkal.

Az eszköz további előnyei közé tartozik a felhasználóbarát felület és a széleskörű színelméleti támogatás. A Coolors.co egyszerűen használható, csak kattints a "Generálás" gombra, és az eszköz automatikusan generál egy harmonikus színpalettát. Emellett a platform számos eszközt és erőforrást kínál a színek kezeléséhez és kombinálásához.

Használd a Coolors.co eszközt, hogy könnyedén tervezz és kombinálj színpalettákat. Fedezz fel új és harmonikus színekombinációkat a Coolors.co segítségével, és hozz létre lenyűgöző és összhangban lévő tervezéseket.

Happy Hues - színharmóniák grafikai anyagokhoz és weboldalakhoz

A Happy Hues egy remek eszköz a színpaletták inspirációjához és kiválasztásához. Ez az online platform lehetővé teszi, hogy könnyedén felfedezz és használj boldog és harmonikus színpalettákat a tervezési projekteidhez. A Happy Hues segítségével megtalálhatod az ideális színeket, amelyek segítenek létrehozni vidám és pozitív vizuális élményt.

Az eszköz további előnyei közé tartozik az inspiráció és a felhasználóbarát felület. A Happy Hues széles körű színpalettákat kínál, amelyek inspirálhatnak és segíthetnek az egyedi színkombinációk kiválasztásában. Az eszköz könnyen használható, csak válassz egy palettát, és azonnal megtalálod az egyes színek hex kódját és további információkat.

Használd a Happy Hues eszközt, hogy könnyedén inspirálódj és válassz színpalettákat. Fedezz fel boldog és harmonikus színeket a Happy Hues segítségével, és hozz létre vidám és pozitív tervezéseket, amelyek felemelik a felhasználók hangulatát.

unDraw - illusztrációk weboldalakhoz

Az unDraw egy remek eszköz a szabadon felhasználható illusztrációkhoz. Ez az online platform lehetővé teszi, hogy könnyedén találj és használj stílusos és modern illusztrációkat a tervezési projekteidhez. Az unDraw segítségével életre keltetheted a weboldalaidat, prezentációidat és egyéb kreatív projekteidet.

Az eszköz további előnyei közé tartozik a sokoldalúság és a felhasználóbarát felület. Az unDraw széles körű illusztrációkat kínál különböző témákban és stílusokban, amelyek könnyen alkalmazhatók a projektekben. Az eszköz egyszerűen használható, csak válassz egy illusztrációt, és töltsd le az SVG formátumban, hogy testre szabd és alkalmazd a saját projekteidben.

Használd az unDraw eszközt, hogy könnyedén találj és használj stílusos illusztrációkat. Fedezz fel kreatív lehetőségeket az unDraw segítségével, és hozz létre modern és egyedi megjelenésű tervezéseket a projektekben.

Pexels - jogtiszta, ingyenes képek

A Pexels egy remek eszköz ingyenes és minőségi stock fotókhoz. Ez az online platform lehetővé teszi, hogy könnyedén felfedezz és letölts olyan képeket, amelyeket szabadon használhatsz a tervezési projekteidben. A Pexels segítségével könnyedén hozzáférhetsz a különböző témájú és stílusú képekhez, és kreatív projektjeidet magas minőségű fotókkal gazdagíthatod.

Az eszköz további előnyei közé tartozik a felhasználóbarát felület és a könnyű keresés. A Pexels széles választékban kínál ingyenes fotókat, amelyeket könnyedén böngészhetünk témák, kulcsszavak vagy kategóriák alapján. Az eszköz könnyen használható, csak keresd meg a megfelelő képet, és töltsd le azt a projektjeidhez.

Használd a Pexels eszközt, hogy könnyedén hozzáférj és használj minőségi stock fotókat. Fedezz fel kreatív lehetőségeket a Pexels segítségével, és gazdagítsd projektjeidet a magas minőségű és ingyenes képekkel.

+1 Canva, ahol igazán megéri az előfizetés

A Canva egy kiváló eszköz a tervezéshez és a vizuális tartalom létrehozásához. Ez az online platform lehetővé teszi, hogy könnyedén készíts szemrevaló és egyedi dizájnokat, mint például posztereket, prezentációkat, logókat és sok másat. A Canva segítségével bárki könnyedén létrehozhat látványos grafikákat és profi megjelenésű tervezéseket.

Az eszköz további előnyei közé tartozik a sokoldalúság és a felhasználóbarát felület. A Canva számos sablont, elemet és formátumot kínál, amelyeket testre szabhatunk a saját projektjeinkhez. Az eszköz intuitív felülete lehetővé teszi, hogy egyszerűen hozzáférjünk a szükséges eszközökhöz és funkciókhoz, így könnyedén alkothatunk professzionális megjelenésű dizájnokat.

Használd a Canva eszközt, hogy könnyedén létrehozz látványos dizájnokat. Fedezz fel kreatív lehetőségeket a Canva segítségével, és hozz létre egyedi és profi megjelenésű grafikákat, prezentációkat, logókat és még sok mást.

Tudjon meg többet kedvenc marketinges és sales-es eszközeimről, a 101 kedvenc marketinges és sales eszköz cikkemből! Ha kérdése lenne, keressen bátran a LinkedIn (Török Balázs) oldalamon keresztül!

Gyakori kérdések

Miért érdemes használni a Lottie Files-ot?

A Lottie Files segítségével könnyedén találhatsz és használhatsz interaktív animációkat weboldalaidhoz és alkalmazásaidhoz, így élvezheted a lenyűgöző vizuális élményt.

Miért jó a Coolors.co?

A Coolors.co lehetővé teszi, hogy könnyedén tervezz és kombinálj harmonikus színpalettákat a tervezési projekteidhez, így garantálva az egyedi és összhangban lévő megjelenést.

Miért érdemes az unDraw-ot használni?

Az unDraw stílusos illusztrációkkal segít életre kelteni weboldalaidat és egyéb kreatív projekteidet, könnyen testre szabható és alkalmazható illusztrációkkal.

Ezt a cikket elsőként is megkaphattad volna...

Iratkozz fel a hírlevelemre!
Török Balázs

Török Balázs

Digitális marketing tanácsadó

Török Balázsnak hívnak, azt szoktam mondani, hogy digitális marketinggel foglalkozom. Azt gondolom ugyanis, hogy az ügyfeleimnek jellemzően valamilyen marketing-sales problémájuk van és emiatt keresnek meg. Erre kínálok nekik megoldást, fejlesztem a digitális ökoszisztémájukat, megoldásaikat. Olvasd el az esettanulmányaimat, vagy nézz bele a tartalmaimba a YouTube-on, TikTok-on vagy írj nekem a LinkedIn oldalalamon! 

Nézd meg letölthető anyagaimat!

Tanulj és növekedj a tudásanyagaimmal!
No items found.
Pörgesd fel a webshopodat most!
Pörgesd fel a webshopodat most!

Pörgesd fel a webshopodat most!

Tudj meg még többet arról, hogyan tudod javítani a webshopod hatékonyságát és bevételtermelő képességét!
Érdekel / Letöltöm