Saját email aláírás egyszerűen | 2023

Szeretnéd megkönnyíteni az e-mailek aláírásainak létrehozását és kezelését? HubSpot lehetővé teszi számunkra, hogy könnyen és gyorsan létrehozzuk digitális aláírásunkat, így minden e-mailünket profi és következetes megjelenésűvé tehetjük.

Hubspot aláíráskészítő

A HubSpot aláíráskészítő eszköze lehetővé teszi számunkra, hogy testre szabjuk aláírásunkat és hozzáadjuk a személyes információinkat, mint például nevünket, cégünket, beosztásunkat, e-mail címünket és telefonszámunkat. Az aláíráskészítő eszköz könnyen kezelhető, így akár a legkevésbé technikai ismeretekkel rendelkezők is könnyen használhatják.

Aláíráskészítés, lépések

Az aláírás készítésekor fontos, hogy kövesd az alábbi lépéseket:

  1. Lépj be a HubSpot fiókjába és válaszd a "Marketing" menüpontot. Ezután válassza a "Sales" lehetőséget. Vagy kövesd ezt a linket.
  2. Válaszd a "Sales Tools" lehetőséget, majd az "Email Signatures" menüpontot.
  3. Kattints a "Create Signature" gombra.
  4. Az aláírás testreszabása érdekében add meg az alapvető információkat, mint például a neved, a címed, a telefonszámod és az e-mail címed.
  5. Használd az eszközt a szövegek és a formázás testreszabásához. Add hozzá az aláírásához a céged logóját és egyéb grafikus elemeket.
  6. Mielőtt mentenéd az aláírást, győződj meg róla, hogy minden információ helyesen lett-e megadva, és a szövegek és grafikák megfelelően jelennek meg.
  7. Kattints a "Save" gombra az aláírás mentéséhez.

Az aláírás elkészültével, már csak be kell állítani az e-mail fiókodba. A HubSpot lehetővé teszi, hogy több e-mail fiókhoz is hozzáadhasd az aláírását, így minden e-mailjéhez hozzáadhatod azt.

Az aláíráskészítő eszköz használatával, minden e-mailünk egy következetes és professzionális megjelenést fog kapni. Az aláírások készítése és kezelése eddig időigényes feladat volt, azonban a HubSpot eszközeivel egyszerűbbé válik.