Igény szerinti a felhasználók által generált tartalom – ez az Amotion.io

Mi az Amotion.io?

Az Amotion, a Prosperitas Kreatív Ügynökség új szolgáltatása külön brand alatt. Az Amotion megoldást kínál a márkáknak, hogy kiszervezzék termékeikhez a felhasználók által generált (UGC) videók készítését. Ezzel a szolgáltatással a márkák olyan videókat szerezhetnek be, amelyek a közösségi médián keresztül sokkal jobban viszonyulnak és hatékonyabban építik a bizalmat.

Az Amotion előfizetéses modellje lehetővé teszi az új videók beszerzését minden hónapban költséghatékony áron. Ha többet szeretne megtudni szolgáltatásaikról, és hogyan léphet kapcsolatba Keely O’Connorral a LinkedIn-profilján keresztül.

Amotion.io weboldala

Mi az a Webflow, hogyan tud segíteni webhelye zökkenőmentes kezelésében?

A Webflow egy webtervező eszköz, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy kódírás nélkül is reszponzív webhelyeket hozzanak létre. Ezért szeretem annyira! Fogd és vidd szerkesztőt biztosít, mint például a Wix vagy más hasonló eszközök. A Webflow segítségével azonban több egyedi tervezést és megoldást hozhat létre webhelyéhez.

A Webflow beépített tartalomkezelő rendszert (CMS) is tartalmaz. Ezzel gond nélkül kezelheti és frissítheti webhelye tartalmát. Különféle tervezési elemeket és előre elkészített sablonokat kínál, amelyeket személyre szabhat, hogy egyedi megjelenést és hangulatot teremtsen webhelyének.

Ezenkívül lehetővé teszi a webhely tárolását a platformján. Így nem kell törődnie a bővítményekkel és frissítésekkel, mint például a Wordpress esetében.

Hogyan találkoztunk és hogyan kezdtünk el együtt dolgozni az Amotion.io weboldalán?

Keely több mint egy éve felvette a kapcsolatot a Fiverr-en keresztül, hogy javítson néhány problémát az ügynökségük honlapján: prosperitasagency.com. Ezt követően 2022-ben Keely felkért, hogy készítsem el az új weboldalukat az Amotion számára is. Néhány telefonhívás után döntöttünk a tervezés mellett, és abban is megegyeztünk, hogy a Webflow-t megtartjuk honlapmotorként.

Szeretek Balázzsal együtt dolgozni, mert coaching kérdései nemcsak a weboldal elkészülésében, hanem a marketing és értékesítési folyamatokban is segítettek. Még a 8 órás időeltolódás sem okozott gondot.

Hogyan támogatja a Webflow az Amotion.io üzleti igényeit?

2022 vége óta a Webflow nemcsak az e-kereskedelmi megoldásokat támogatja, hanem a Membership (tagsági) megoldást vagy az előfizetés alapú fizetést is. Ezen és a közelgő CRM-en keresztül 360 fokos rendszert fognak biztosítani. A legfontosabb funkciók integrálása egy helyen. Segítségükkel könnyen használható (hoszting, szerkesztés) webhelyet kaphat, a CMS-rel pedig e-kereskedelmi termékeket vagy esemény-előfizetéses termékeket, például tagságokat értékesíthet, és ügyfeleit egyetlen eszközzel kezelheti: a Webflow-val. .

Keely és csapata is keresett egy ehhez hasonló megoldást. Céljuk az volt, hogy előfizetéses fizetéssel megkönnyítsék az ügyfélkezelést. Ez segít nekik stabilabb munkaterhelést és kiszámíthatóbb bevételt teremteni. A klienseknek is segít, hiszen nekik nem kell a videótartalom generálásával bajlódniuk, havonta megkapják a publikálásra kész anyagokat.