Hasznos Chrome plugin-ek
Főoldal
>>
Blog
>>
Chrome Plugin-ek amiket én is használok
Olvasási idő:
6
perc
Publikálva:
2023-09-17

Hasznos Chrome plugin-ek

Emojik egyszerűen és gyorsan - JoyPixels

A következőkben bemutatunk egy remek Chrome kiegészítőt, az Emoji Keyboard by Joypixels-t. Ez a kiegészítő lehetővé teszi számunkra, hogy könnyedén és gyorsan hozzáférjünk az emoji jelekhez, így színesíthetjük online kommunikációnkat és kifejezhetjük érzelmeinket a szöveges üzenetekben.

Az Emoji Keyboard by Joypixels intuitív és felhasználóbarát felülettel rendelkezik, így akár kezdő felhasználók is könnyedén használhatják. Egyszerűen telepíthető a Chrome böngészőbe, és azonnal elérhetővé válnak a széleskörű emoji jelek és szimbólumok. A kiegészítő használatával egyszerűen válogathatunk az emoji kategóriák között, például az arcok, ételek, állatok vagy tárgyak között, és egyetlen kattintással beilleszthetjük azokat a szöveges mezőkbe.

Az Emoji Keyboard by Joypixels kiegészítő remek választás mindazok számára, akik szeretnék feldobni online üzeneteiket és kifejezni érzelmeiket a szöveges kommunikáció során. Telepítése és használata egyszerű, így bárki könnyedén hozzáférhet az emoji jelek széles választékához. Próbáld ki te is, és tedd interaktívabbá az online beszélgetéseidet az Emoji Keyboard by Joypixels segítségével!

Kommunikálj helyesen angolul is a Grammarly-vel

Szeretnénk bemutatni a Grammarly nevű remek Chrome kiegészítőt. Ez az eszköz segít abban, hogy tökéletesítsd az online írásaidat és javítsd a helyesírást és a nyelvtant.

A Grammarly kiegészítő könnyen telepíthető a Chrome böngészőbe, és azonnal elérhetővé válik a szöveges mezőkben. Amikor írsz például e-mailt, levelet vagy blogbejegyzést, a Grammarly figyelmesen ellenőrzi a szöveget és jelzi a helyesírási hibákat, nyelvtani problémákat, stilisztikai javaslatokat és még sok más hasznos információt.

Ez az eszköz különösen hasznos lehet azok számára, akiknek fontos a precíz és professzionális írás. A Grammarly segítségével javíthatod az íráskészségedet, fejlesztheted a helyesírást és a nyelvtant, valamint növelheted az írásod hatékonyságát és olvashatóságát.

Telepítsd a Grammarly kiegészítőt Chrome böngésződbe, és élvezd az írásod minőségének és pontosságának növekedését. Többé ne aggódj a helyesírási hibák miatt, és szabadon fejezd ki magad online szöveges kommunikációidban a Grammarly segítségével!

Mérések, analitika és mérőkódok: Google Tag Assistant

Szeretnénk bemutatni a Tag Assistant nevű Chrome kiegészítőt. Ez az eszköz segít abban, hogy könnyen ellenőrizd a webhelyeden található címkéket és kódrészleteket, hogy biztos lehess abban, hogy megfelelően vannak implementálva és működnek.

A Tag Assistant kiegészítő könnyen telepíthető a Chrome böngészőbe, és azonnal elérhetővé válik a webhelyen. Amikor meglátogatod a webhelyet, a Tag Assistant figyelmesen ellenőrzi a címkéket és a kódrészleteket, és jelzi, ha talál valamilyen hibát vagy problémát.

Ez az eszköz különösen hasznos lehet azok számára, akik webfejlesztéssel vagy online marketinggel foglalkoznak. A Tag Assistant segítségével könnyen ellenőrizheted a Google Analytics vagy más címkék helyes működését, és gyorsan kijavíthatod a hibákat.

Telepítsd a Tag Assistant kiegészítőt Chrome böngésződbe, és élvezd az egyszerű és hatékony címkék ellenőrzését. Ne hagyd, hogy hibák és problémák zavarjanak a webhelyeden, és biztosítsd, hogy a címkék és kódrészletek megfelelően működjenek a Tag Assistant segítségével!

Facebook mérőkódok ellenőrzése és versenytársak megfigyelése? Meta Pixel helper

Szeretnénk bemutatni a Meta Pixel Helper nevű Chrome kiegészítőt. Ez az eszköz segít abban, hogy könnyedén ellenőrizd a webhelyeden található meta címkéket és Facebook Pixel kódrészleteket, hogy biztos lehess abban, hogy megfelelően vannak implementálva és működnek.

A Meta Pixel Helper kiegészítő könnyen telepíthető a Chrome böngészőbe, és azonnal elérhetővé válik a webhelyen. Amikor meglátogatod a webhelyet, a Meta Pixel Helper figyelmesen ellenőrzi a meta címkéket és a Facebook Pixel kódrészleteket, és jelzi, ha talál valamilyen hibát vagy problémát.

Ez az eszköz különösen hasznos lehet azok számára, akik online marketinggel foglalkoznak és a Facebook Pixelt használják. A Meta Pixel Helper segítségével könnyen ellenőrizheted a meta címkéket és a Pixel kódot, és gyorsan kijavíthatod a hibákat, hogy pontos és megbízható adatokat gyűjthess a webhelyedről.

Telepítsd a Meta Pixel Helper kiegészítőt Chrome böngésződbe, és élvezd a meta címkék és Facebook Pixel ellenőrzésének egyszerűségét. Ne hagyd, hogy hibák és problémák zavarjanak a webhelyeden, és biztosítsd, hogy a meta címkék és a Facebook Pixel megfelelően működjenek a Meta Pixel Helper segítségével!

Meeting és telefon helyett Loom-mal készített videók és képernyőfelvételek

Szeretnénk bemutatni a Loom nevű remek Chrome kiegészítőt. Ez az eszköz lehetővé teszi számunkra, hogy könnyedén rögzítsünk képernyőfelvételeket és videóüzeneteket, és ezeket megosszuk másokkal.

A Loom kiegészítő könnyen telepíthető a Chrome böngészőbe, és azonnal elérhetővé válik a felhasználók számára. Használatával egyszerűen rögzíthetjük a képernyőn történő tevékenységeinket, hozzáadhatunk narrációt vagy hangjegyzetet, és közvetlenül megoszthatjuk a felvételt másokkal vagy elküldhetjük az üzenetet.

Ez az eszköz különösen hasznos lehet azok számára, akik gyakran kommunikálnak és osztanak meg tartalmakat online. A Loom segítségével könnyedén készíthetünk oktatóvideókat, bemutatókat, vagy egyszerűen megoszthatjuk képernyőn történő tevékenységeinket, hogy hatékonyabban kommunikáljunk és megoszthassunk információkat.

Telepítsd a Loom kiegészítőt Chrome böngésződbe, és élvezd a képernyőfelvételek és videóüzenetek készítésének egyszerűségét. Legyél kreatív és hatékony a Loom segítségével, és oszd meg a gondolataidat és tevékenységeidet egyedülálló módon!

Képrenyőfelvételek egyszerűen, bárhol, bármikor

Szeretnénk bemutatni az Awesome Screenshot nevű remek Chrome kiegészítőt. Ez az eszköz lehetővé teszi számunkra, hogy könnyedén készítsünk képernyőképeket, vágni tudjuk, feliratozzuk és megosszuk azokat másokkal.

Az Awesome Screenshot kiegészítő könnyen telepíthető a Chrome böngészőbe, és azonnal elérhetővé válik a felhasználók számára. Használatával egyszerűen készíthetünk teljes képernyőképet vagy kiválasztott területet, majd azonnal vágási és szerkesztési lehetőségekkel rendelkezünk. Hozzáadhatunk feliratokat, nyilakat, köröket, és még sok más grafikai elemet a képernyőképekhez. Ezután könnyedén megoszthatjuk az elkészült képernyőképeket vagy letölthetjük azokat a saját eszközünkre.

Ez az eszköz különösen hasznos lehet azok számára, akik gyakran dolgoznak projekteken, oktatóanyagokon vagy dokumentumokon. Az Awesome Screenshot segítségével könnyedén készíthetünk professzionális képernyőképeket, amelyeket feliratozhatunk és megoszthatunk másokkal, így hatékonyan kommunikálhatunk és megoszthatjuk gondolatainkat vagy munkánkat.

Telepítsd az Awesome Screenshot kiegészítőt Chrome böngésződbe, és élvezd a képernyőképek készítésének és szerkesztésének egyszerűségét. Legyél kreatív és hatékony az Awesome Screenshot segítségével, és ossz meg lenyűgöző képernyőképeket másokkal!

Török Balázs

Digitális marketing tanácsadó

Török Balázsnak hívnak, azt szoktam mondani, hogy digitális marketinggel foglalkozom. Azt gondolom ugyanis, hogy az ügyfeleimnek jellemzően valamilyen marketing-sales problémával keresnek meg. Erre keresek megoldást, fejlesztem a digitális ökoszisztémájukat, megoldásaikat. Olvasd el az esettanulmányaimat, vagy nézz bele a tartalmaimba a YouTube-on, TikTok-on és a LinkedIn oldalalamon! 

Iratkozz fel a hírlevelemre!

Szólj hozzá te is a cikkhez!
Megnézem a kommenteket!
Ezeken a platformokon is megtalálsz:

👋Kapcsolat

Ha többet szeretnél tudni rólam, olvasd el ez azt oldalt, vagy dobj rám egy üzentet Linkedin-en, olvasd el a CV-m, készítettem egy saját "Linktree" oldalt is, itt minden fontos és friss anyagot megtalálsz!

Itt pedig meg találod a kötelező részt: Privacy Policy, Terms of Conditions, Impressum. Itt is megtalálsz még: Shoprenter, Clutch, Contra.
For English homepage please click here.

Török Balázs
Balázs Török
👨𝐂𝐫𝐞𝐚𝐭𝐢𝐧𝐠 𝐠𝐫𝐞𝐚𝐭 𝐬𝐭𝐨𝐫𝐢𝐞𝐬 𝐟𝐨𝐫 𝐠𝐫𝐞𝐚𝐭 𝐩𝐫𝐨𝐝𝐮𝐜𝐭𝐬🚀
Eötvös Loránd University
View profile