Meta verifikáció lépései

Fizetős Facebook beállítása: Meta verifikáció útmutató

Publikálva:
2024-03-26
Olvasási idő:
3
perc

Érdekel az új meta ellenőrzési funkció, amit Meta Verified néven ismerünk? Legyen szó márkáról, influencerről vagy egyszerű felhasználóról, talán már hallottál erről a friss funkcióról a Meta platformokról. Ez a blogbejegyzés útmutatót nyújt arról, hogyan állíthatod be a Meta Verified szolgáltatást, válaszolva az alapvető kérdésekre az eligazításról, a ellenőrzési folyamatról, az árakról és még sok másról.

A Meta Verified megértése

A Meta Verified a Meta Platforms Inc. (korábban Facebook Inc.) kezdeményezése, amely segít a felhasználóknak megerősíteni fiókjaikat a közösségi média platformjain, az Instagramon és a Facebookon. Ez egy további előfizetéses szolgáltatás, amely a márkák és az egyének hitelességének és hitelességének javítására szolgál.

Az első lépések Meta Verified esetén

Hogyan tudom, hogy jogosult vagyok-e?

A Meta Verified használatához aktív fiókra van szükséged a Facebookon vagy az Instagramon, vagy mindkettőn. A Meta Platforms Inc. nem határozott meg más speciális követelményeket az eligazításhoz. Azonban a nagyobb közönséggel rendelkező felhasználók vagy az azonosítás veszélye miatt nagyobb eséllyel kaphatnak jóváhagyást.

Meta Verified jelvény

Mi történik az engedélyezett jelvényemmel?

Amikor feliratkozol a Meta Verified szolgáltatásra, a meglévő ellenőrző jelvényed nem lesz érintett. Ehelyett a szolgáltatás egy plusz hitelesítési réteget ad hozzá, bemutatva fiókod hitelességét, és könnyebbé teszi követőidnek, hogy megbízzanak a tartalmaidban.

Az ellenőrzési folyamat

Mik a lépések az ellenőrzési folyamatban?

A Meta Verified beállítása a következő lépéseket foglalja magában:

  1. Nyisd meg az Instagram vagy a Facebook alkalmazást: A Meta Verified szolgáltatáshoz csak az hivatalos alkalmazásokon keresztül férhetsz hozzá.
  2. Navigálj a beállítások oldalra: Kattints a profil ikonra, majd a menüre (három vonal a jobb felső sarokban) az oldal beállításainak eléréséhez.
  3. Keresd meg az "Account" lehetőséget: Görgess le és válaszd ki az "Account" lehetőséget a beállítások menüben.
  4. Kattints az "Engedélyezés kérése" lehetőségre: Ez átvisz a Meta Verified alkalmazási űrlapra.
  5. Töltsd ki az űrlapot: Add meg az összes szükséges információt, beleértve a teljes nevedet és a személyazonosító okmányod másolatát (személyes fiókok esetén egy kormány által kiadott fényképes személyazonosítót vagy üzleti fiókok esetén számlát, adóbevallást vagy alapító okiratot).
  6. Küldd el az űrlapot: Miután megadtad az összes szükséges adatot, kattints a "Küldés" gombra az űrlap beküldéséhez.

A Meta átnézi az alkalmazásodat, és értesítést küld a döntésükről egy értesítéssel. Ha jóváhagyják, a Meta Verified jelvény megjelenik a profilneved mellett.

Meta Verified előfizetés és platformok

Használhatom-e ugyanazt a Meta Verified előfizetést mind az Instagramon, mind a Facebookon?

Igen, egyetlen Meta Verified előfizetést lehet használni mind az Instagramon, mind a Facebookon, amennyiben a fiókok összekapcsolásra kerülnek. Ez azt jelenti, hogy csak egyszer kell előfizetned ahhoz, hogy mindkét platformon élvezhesd az előnyöket.

Meta Verified árak

Mennyibe kerül a Meta Verified előfizetés?

Jelenleg a Meta Platforms Inc. ~3820 forint körül van a Meta Verified szolgáltatás ára. Ajánlott ellenőrizni az hivatalos Facebook vagy Instagram alkalmazást a legpontosabb és naprakész árinformációkért.

Összefoglalás

A Meta Verified lehetőséget kínál a márkáknak és az egyéneknek, hogy hitelesítsék online jelenlétüket az Instagramon és a Facebookon. Az eligazítás megértése, az ellenőrzési folyamat és annak következményei segíthetnek abban, hogy a lehető legtöbbet hozd ki ebből a szolgáltatásból. Figyelj a Meta Platforms Inc. hivatalos frissítéseire további részletes információkért, beleértve az árakat és egyéb kapcsolódó funkciókat.

Tudjon meg többet kedvenc marketinges és sales-es eszközeimről, a 101 kedvenc marketinges és sales eszköz cikkemből! Ha kérdése lenne, keressen bátran a LinkedIn (Török Balázs) oldalamon keresztül!

Közösségi média marketing tanácsadás

- -✁- - - - - -  - - - - - 

Ha szeretnél többet kihozni a marketingedből, ha szeretnél hatékonyabban tartalmakat készíteni a közösségi média felületeidre. Töltsd le ezt a tartalommarketing készítést segítő anyagomat.

Érdemes lehet megnézned ezeket az anyagaimat is:

Ha pedig egyéni konzultációra lenne szükséged, válaszd az egyéni KKV mentorálását vagy, írj bátran a LinkedIn oldalamon!

- -✁- - - - - -  - - - - - 

Gyakori kérdések

Mi a Meta Verified, és miért fontos?

A Meta Verified a Meta Platforms Inc. kezdeményezése, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy megerősítsék fiókjuk hitelességét az Instagramon és a Facebookon. Fontos azért, mert segít a márkáknak és az egyéneknek abban, hogy növeljék online jelenlétük hitelességét és megbízhatóságát.

Hogyan lehet aktiválni a Meta Verified szolgáltatást?

Az aktiváláshoz először meg kell nyitnod az Instagram vagy a Facebook hivatalos alkalmazását, majd navigálnod kell a beállításokhoz, és kiválasztanod az "Engedélyezés kérése" lehetőséget. Ezután kitöltöd az űrlapot, amely tartalmazza a személyes adatokat és az azonosító okmány másolatát. Végül beküldöd az űrlapot, és megvárod, hogy a Meta Platforms Inc. átnézze a kérelmedet.

Mennyibe kerül a Meta Verified szolgáltatás?

A Meta Verified előfizetés ára jelenleg körülbelül ~3820 forint. Fontos azonban ellenőrizni a hivatalos Facebook vagy Instagram alkalmazást a legpontosabb és naprakész árinformációkért.

Ezt a cikket elsőként is megkaphattad volna...

Iratkozz fel a hírlevelemre!
Török Balázs

Török Balázs

Digitális marketing tanácsadó

Török Balázsnak hívnak, azt szoktam mondani, hogy digitális marketinggel foglalkozom. Azt gondolom ugyanis, hogy az ügyfeleimnek jellemzően valamilyen marketing-sales problémájuk van és emiatt keresnek meg. Erre kínálok nekik megoldást, fejlesztem a digitális ökoszisztémájukat, megoldásaikat. Olvasd el az esettanulmányaimat, vagy nézz bele a tartalmaimba a YouTube-on, TikTok-on vagy írj nekem a LinkedIn oldalalamon! 

Nézd meg letölthető anyagaimat!

Tanulj és növekedj a tudásanyagaimmal!
Pár tipp a jobb kampányokért
Pár tipp a jobb kampányokért

Pár tipp a jobb kampányokért

Töltsd le ezt az ingyenes anyagot és javíts te is a Facebook és a PPC-s kampányaid hatékonyságán!
Érdekel / Letöltöm
Adatelemzés, ripotok, automatikusan neked is!
Adatelemzés, ripotok, automatikusan neked is!

Adatelemzés, ripotok, automatikusan neked is!

Készítsd el a saját reporting felületedet a Looker Studioban ezzel a kurzussal, és láss minden adatot egy helyen!
Érdekel / Letöltöm