Főoldal
>>
Blog
>>
Fizetős Facebook beállítása: Meta verifikáció útmutató
Olvasási idő:
3
perc
Publikálva:
2023-09-17

Fizetős Facebook beállítása: Meta verifikáció útmutató

Érdekel az új meta ellenőrzési funkció, amit Meta Verified néven ismerünk? Legyen szó márkáról, influencerről vagy egyszerű felhasználóról, talán már hallottál erről a friss funkcióról a Meta platformokról. Ez a blogbejegyzés útmutatót nyújt arról, hogyan állíthatod be a Meta Verified szolgáltatást, válaszolva az alapvető kérdésekre az eligazításról, a ellenőrzési folyamatról, az árakról és még sok másról.

A Meta Verified megértése

A Meta Verified a Meta Platforms Inc. (korábban Facebook Inc.) kezdeményezése, amely segít a felhasználóknak megerősíteni fiókjaikat a közösségi média platformjain, az Instagramon és a Facebookon. Ez egy további előfizetéses szolgáltatás, amely a márkák és az egyének hitelességének és hitelességének javítására szolgál.

Az első lépések Meta Verified esetén

Hogyan tudom, hogy jogosult vagyok-e?

A Meta Verified használatához aktív fiókra van szükséged a Facebookon vagy az Instagramon, vagy mindkettőn. A Meta Platforms Inc. nem határozott meg más speciális követelményeket az eligazításhoz. Azonban a nagyobb közönséggel rendelkező felhasználók vagy az azonosítás veszélye miatt nagyobb eséllyel kaphatnak jóváhagyást.

Meta Verified jelvény

Mi történik az engedélyezett jelvényemmel?

Amikor feliratkozol a Meta Verified szolgáltatásra, a meglévő ellenőrző jelvényed nem lesz érintett. Ehelyett a szolgáltatás egy plusz hitelesítési réteget ad hozzá, bemutatva fiókod hitelességét, és könnyebbé teszi követőidnek, hogy megbízzanak a tartalmaidban.

Az ellenőrzési folyamat

Mik a lépések az ellenőrzési folyamatban?

A Meta Verified beállítása a következő lépéseket foglalja magában:

  1. Nyisd meg az Instagram vagy a Facebook alkalmazást: A Meta Verified szolgáltatáshoz csak az hivatalos alkalmazásokon keresztül férhetsz hozzá.
  2. Navigálj a beállítások oldalra: Kattints a profil ikonra, majd a menüre (három vonal a jobb felső sarokban) az oldal beállításainak eléréséhez.
  3. Keresd meg az "Account" lehetőséget: Görgess le és válaszd ki az "Account" lehetőséget a beállítások menüben.
  4. Kattints az "Engedélyezés kérése" lehetőségre: Ez átvisz a Meta Verified alkalmazási űrlapra.
  5. Töltsd ki az űrlapot: Add meg az összes szükséges információt, beleértve a teljes nevedet és a személyazonosító okmányod másolatát (személyes fiókok esetén egy kormány által kiadott fényképes személyazonosítót vagy üzleti fiókok esetén számlát, adóbevallást vagy alapító okiratot).
  6. Küldd el az űrlapot: Miután megadtad az összes szükséges adatot, kattints a "Küldés" gombra az űrlap beküldéséhez.

A Meta átnézi az alkalmazásodat, és értesítést küld a döntésükről egy értesítéssel. Ha jóváhagyják, a Meta Verified jelvény megjelenik a profilneved mellett.

Meta Verified előfizetés és platformok

Használhatom-e ugyanazt a Meta Verified előfizetést mind az Instagramon, mind a Facebookon?

Igen, egyetlen Meta Verified előfizetést lehet használni mind az Instagramon, mind a Facebookon, amennyiben a fiókok összekapcsolásra kerülnek. Ez azt jelenti, hogy csak egyszer kell előfizetned ahhoz, hogy mindkét platformon élvezhesd az előnyöket.

Meta Verified árak

Mennyibe kerül a Meta Verified előfizetés?

Jelenleg a Meta Platforms Inc. nem hozta nyilvánosságra a Meta Verified szolgáltatás árait. Ajánlott ellenőrizni az hivatalos Facebook vagy Instagram alkalmazást a legpontosabb és naprakész árinformációkért.

Következtetés

A Meta Verified lehetőséget kínál a márkáknak és az egyéneknek, hogy hitelesítsék online jelenlétüket az Instagramon és a Facebookon. Az eligazítás megértése, az ellenőrzési folyamat és annak következményei segíthetnek abban, hogy a lehető legtöbbet hozd ki ebből a szolgáltatásból. Figyelj a Meta Platforms Inc. hivatalos frissítéseire további részletes információkért, beleértve az árakat és egyéb kapcsolódó funkciókat.

Török Balázs

Digitális marketing tanácsadó

Török Balázsnak hívnak, azt szoktam mondani, hogy digitális marketinggel foglalkozom. Azt gondolom ugyanis, hogy az ügyfeleimnek jellemzően valamilyen marketing-sales problémával keresnek meg. Erre keresek megoldást, fejlesztem a digitális ökoszisztémájukat, megoldásaikat. Olvasd el az esettanulmányaimat, vagy nézz bele a tartalmaimba a YouTube-on, TikTok-on és a LinkedIn oldalalamon! 

Iratkozz fel a hírlevelemre!

Szólj hozzá te is a cikkhez!
Megnézem a kommenteket!
Ezeken a platformokon is megtalálsz:

👋Kapcsolat

Ha többet szeretnél tudni rólam, olvasd el ez azt oldalt, vagy dobj rám egy üzentet Linkedin-en, olvasd el a CV-m, készítettem egy saját "Linktree" oldalt is, itt minden fontos és friss anyagot megtalálsz!

Itt pedig meg találod a kötelező részt: Privacy Policy, Terms of Conditions, Impressum. Itt is megtalálsz még: Shoprenter, Clutch, Contra.
For English homepage please click here.

Török Balázs
Balázs Török
👨𝐂𝐫𝐞𝐚𝐭𝐢𝐧𝐠 𝐠𝐫𝐞𝐚𝐭 𝐬𝐭𝐨𝐫𝐢𝐞𝐬 𝐟𝐨𝐫 𝐠𝐫𝐞𝐚𝐭 𝐩𝐫𝐨𝐝𝐮𝐜𝐭𝐬🚀
Eötvös Loránd University
View profile