GemPages - eszköz Shopifyhoz

GemPages - Blog és egyedi weboldalak készítése

Publikálva:
2024-07-24
Olvasási idő:
4
perc

A Shopify egy gyorsan növekvő és sokak által választott e-kereskedelmi platform, webshop motor. Ha többet szeretnél tudni egy Shopify-os webshop felépítéséről, olvasd el a BioBarát webshopjáról szóló esettanulmányunkat. De mi a helyzet akkor, ha több egyediségre és kreatív kontrollra van szükséged az alap Shopify sablonoknál, szeretnél egyedi landingoldalakat, blogot? Itt jön képbe a GemPages!

A GemPages egy szuper weboldalszerkesztő Shopify-alapú webshopok számára.  Ezzel könnyen létrehozhatsz egyedi weboldalakat és blogbejegyzéseket, nincs szükség programozási tudásra. Nézzük meg részletesebben, miért érdemes a GemPages-t választani!

Főbb funkciók

Drag-and-drop szerkesztő

A GemPages egy könnyen használható szerkesztőt kínál, amely lehetővé teszi, hogy gyorsan létrehozz és szerkessz egyedi oldalakat. Így nincs szükséged programozói tudásra, könnyen kialakíthatod a mobilos nézetet is, így a weboldalad mobil, tablet és asztali felhasználóknak is optimális lesz.

Az eszközök különböző képernyőméretein is tökéletesen működik. 

SEO barát

A GemPages segít a SEO-ban is. Az egyedi URL-ek, a címek és a meta leírások egyszerűen beállíthatóak. Ezekhez érdemes lehet megnézned, többet megtudnod a SEO beállításokról. Rengeteg anyagunk van itt az oldalon is erről, nézd meg az 5 SEO-s tippünket, ami ingyenes, vagy vásárold meg a bővített 50 SEO-s tanácsot tartalmazó anyagunkat! 

Integrációk

A GemPages többek között integrálható a Mailchimp-pel, a Google Analytics-szel és más harmadik féltől származó alkalmazásokkal. Ezek az integrációk könnyen beállíthatók, nem igényelnek komolyabb szaktudást. 

Sablonok

A GemPages több mint 50 előre elkészített sablont kínál, hogy gyorsan elindulhass. Persze ezek teljes mértékben testreszabhatók. Azt ajálnom, hogy találj valamit, ami a kedvedre való, és kisebb átalakításokkal használd azt. Így biztos lehetsz benne, hogy csomó fontos beállítás változatlan marad és kevésbé fog gondot okozni neked a jövőben, nem fog szétcsúszni az oldal mobilon, stb.

Előnyök és hátrányok

Előnyök:

  • Könnyű használni, még kezdők számára is
  • Sokféle testreszabási lehetőség
  • SEO barát és reszponzív design
  • Hatékony ügyfélszolgálat

Hátrányok:

  • A bonyolultabb funkcióknál idő kell az elsajátításhoz
  • Nagyon egyedi design-hoz, szükség lehet HTML és CSS kódolásra
  • Az előfizetési díj magas lehet néhány kisvállalkozás számára

Webflow és weboldalkészítés

- -✁- - - - - -  - - - - - 

Egyre több oldal készül Webflow rendszeren itthon is, mert remek, könnyen karbantartható rendszer és nem igényel plugineket úgy, mint a Wordpress. Ha szeretnél többet tudni a Webflow rendszeréről, nézd meg gyorstalpaló Webflow minikurzusomat magyar nyelven. Ha pedig most tervezgeted új weboldaladat mindenképp nézd meg ezeket a tartalmaimat, amik biztosan segíteni fognak neked abban, hogy gyorsabb, jobb weboldalad legyen, mint a versenytársaidnak:

Lehetőség van egyéni KKV mentorálásra is, ezzel kapcsolatban írj bátran a LinkedIn oldalamra!

- -✁- - - - - -  - - - - - 

GemPages és a mesterséges intelligencia

Ahogy rengeteg online marketinges eszköz, így a GemPages-ben is tudsz már használni AI, azaz mesterséges intelligencia megoldásokat. Itt is szövegek szerkesztésére, layoutok kialakítására és megtervezésére tudod használni a mesterséges intelligencia megoldásokat. 

Ezek általában azért “limitált” használatok, ennél sokkal nagyobb mértékben és összetettebb módokon is lehet használni a különböző mesterséges intelligencia eszközöket, olvass utána, hogyan dolgoztunk AI segítségével egy kisebb és egy közepes méretű webshopon.

GemPages használata - online videók

Onnan lehet tudni, hogy az az eszköz, amit használsz valóban jó, hogy megfelelő támogatás van hozzá, azaz van valóban jó blog hozzá, vannak videós anyagok, stb. Ilyen a GemPages is, ahol angol nyelven rengeteg anyag elérhető online. Ha nem okoz gondot a nyelv, akkor innen tuti te is tudsz tanulni majd!

https://www.youtube.com/watch?v=6i_rpodY3Lw 

Összefoglaló

A GemPages egy szuper eszköz, amely lehetővé teszi a Shopify felhasználók számára, hogy egyedileg alakítsák webshopjaikat. Az egyszerű használat, a sokféle testreszabási lehetőség és az integrációs kapacitások teszik ideális választássá sok üzlet számára.

Azok számára, akik szeretnék kiemelni webshopjukat a tömegből és teljes mértékben kihasználni a Shopify platformot, a GemPages egy kiváló lehetőség. Azok számára is, akik nem rendelkeznek technikai tudással, de szeretnének egyedi és professzionális weboldalt létrehozni, a GemPages ideális választás lehet.

Tudj meg többet kedvenc marketinges és sales-es eszközeimről, a 101 kedvenc marketinges és sales eszköz cikkemből! Ha kérdésed lenne, keressen bátran a LinkedIn (Török Balázs) oldalamon keresztül!

Gyakori kérdések

Mi a GemPages?

Egy weboldalszerkesztő eszköz, amely lehetővé teszi a Shopify webshopok tulajdonosai számára, hogy egyszerűen és gyorsan létrehozzanak egyedi oldalakat és blogbejegyzéseket.

Hogyan működik?

Egy intuitív drag-and-drop szerkesztőt használ, amely lehetővé teszi az oldalak egyszerű létrehozását és szerkesztését, anélkül, hogy programozási ismeretekre lenne szükség.

Mennyibe kerül a használata?

Különböző előfizetési csomagokat kínál, a szükségleteidtől függően. A hivatalos weboldalukon található részletes árinformáció.

Milyen integrációkat kínál?

Integrálható olyan népszerű eszközökkel, mint a Mailchimp, Google Analytics és más harmadik féltől származó alkalmazások.

Kell-e technikai tudás a használatához?

Nem, a GemPages-t úgy tervezték, hogy könnyen használható legyen, még a kezdők számára is. Az intuitív húzd és vidd szerkesztő segít a gyors beállításban.

Milyen előnyei vannak a használatának?

Előnyei közé tartozik az egyszerű használat, sokféle testreszabási lehetőség, SEO barát és reszponzív design, valamint hatékony ügyfélszolgálat.

Van-e próbaverziója?

Igen, van ingyenes próbaverzió, hogy kipróbáld a szolgáltatást, mielőtt elköteleznéd magad egy előfizetés mellett.

Hol találom a GemPages-t?

A GemPages hivatalos weboldala a legjobb hely az ismerkedéshez, a funkciók megismeréséhez és az előfizetési lehetőségek feltárásához.

A GemPages működik más e-kereskedelmi platformokon is?

A GemPages jelenleg kizárólag a Shopify platformra van optimalizálva, és nem támogat más e-kereskedelmi platformokat.

Ezek a gyakori kérdések és válaszok segíthetnek az alapvető ismeretek elsajátításában a GemPages-szel kapcsolatban. További kérdéseid esetén látogass el a GemPages hivatalos weboldalára vagy vedd fel a kapcsolatot az ügyfélszolgálatukkal.

Ezt a cikket elsőként is megkaphattad volna...

Iratkozz fel a hírlevelemre!
Török Balázs

Török Balázs

Digitális marketing tanácsadó

Török Balázsnak hívnak, azt szoktam mondani, hogy digitális marketinggel foglalkozom. Azt gondolom ugyanis, hogy az ügyfeleimnek jellemzően valamilyen marketing-sales problémájuk van és emiatt keresnek meg. Erre kínálok nekik megoldást, fejlesztem a digitális ökoszisztémájukat, megoldásaikat. Olvasd el az esettanulmányaimat, vagy nézz bele a tartalmaimba a YouTube-on, TikTok-on vagy írj nekem a LinkedIn oldalalamon! 

Nézd meg letölthető anyagaimat!

Tanulj és növekedj a tudásanyagaimmal!
Most nem találtam ilyet!
Konverzió optimalizálás gyakorlati tippek
Konverzió optimalizálás gyakorlati tippek

Konverzió optimalizálás gyakorlati tippek

Íme 50 tipp, ami webshop tulajdonosoknak szuper, de könnyedén hasznát veheted akkor is, ha céges weboldalad van.
Érdekel / Letöltöm