GemPages - Blog és egyedi weboldalak készítése

Publikálva:
2024-04-05
Olvasási idő:
4
perc
GemPages - eszköz Shopifyhoz

A Shopify egy gyorsan növekvő és sokak által választott e-kereskedelmi platform, webshop motor. Ha többet szeretnél tudni egy Shopify-os webshop felépítéséről, olvasd el a BioBarát webshopjáról szóló esettanulmányunkat. De mi a helyzet akkor, ha több egyediségre és kreatív kontrollra van szükséged az alap Shopify sablonoknál,szeretnél egyedi landingoldalakat, blogot? Itt jön képbe a GemPages!

A GemPages egy szuper weboldalszerkesztő Shopify-alapú webshopok számára.  Ezzel könnyen létrehozhatsz egyedi weboldalakat és blogbejegyzéseket, nincs szükség programozási tudásra. Nézzük meg részletesebben, miért érdemes a GemPages-t választani!

Főbb funkciók

Drag-and-drop mszerkesztő

A GemPages egy könnyen használható szerkesztőt kínál, amely lehetővé teszi, hogy gyorsan létrehozz és szerkessz egyedi oldalakat. Így nincs szükséged programozói tudásra, könnyen kialakíthatod a mobilos nézetet is, így a weboldalad mobil, tablet és asztali felhasználóknak is optimális lesz.

Az eszközök különböző képernyőméretein is tökéletesen működik, 

SEO barát

A GemPages segít a SEO-ban is. Az egyedi URL-ek, a címek és a meta leírások egyszerűen beállíthatóak. Ezekhez érdemes lehet megnézned, többet megtudnod a SEO beállításokról. Rengeteg anyagunk van itt az oldalon is erről, nézd meg az 5 SEO-s tippünket, ami ingyenes, vagy vásárold meg a bővített 50 SEO-s tanácsot tartalmazó anyagunkat! 

Integrációk

A GemPages többek között integrálható a Mailchimp-pel, a Google Analytics-szel és más harmadik féltől származó alkalmazásokkal. Ezek az integrációk könnyen beállíthatók, nem igényelnek komolyabb szaktudást. 

Sablonok

A GemPages több mint 50 előre elkészített sablont kínál, hogy gyorsan elindulhass. Persze ezek teljes mértékben testreszabhatók. Azt ajálnom, hogy találj valamit, ami a kedvedre való, és kisebb átalakításokkal használd azt. Így biztos lehetsz benne, hogy csomó fontos beállítás változatlan marad, és kevésbé fog gondot okozni neked a jövőben, nem fog szétcsúszni az oldal mobilon, stb.

Előnyök és hátrányok

Előnyök:

  • Könnyű használni, még kezdők számára is
  • Sokféle testreszabási lehetőség
  • SEO barát és reszponzív design
  • Hatékony ügyfélszolgálat

Hátrányok:

  • A bonyolultabb funkciókhoz idő kell az elsajátításhoz
  • Nagyon egyedi design-hoz, szükség lehet HTML és CSS kódolásra
  • Az előfizetési díj magas lehet néhány kisvállalkozás számára

Webflow és weboldalkészítés

- -✁- - - - - -  - - - - - 

Egyre több oldal készül Webflow rendszeren itthon is, mert remek, könnyen karbantartható rendszer, és nem igényel plugineket úgy, mint a Wordpress. Ha szeretnél többet tudni a Webflow rendszeréről, nézd meg gyorstalpaló Webflow minikurzusomat magyar nyelven. Ha pedig most tervezgeted új weboldaladat mindenképp nézd meg ezeket a tartalmaimat, amik biztosan segíteni fognak neked abban, hogy gyorsabb, jobb weboldalad legyen, mint a versenytársaidnak:

Lehetőség van egyéni KKV mentorálására is, ezzel kapcsolatban írj bátran a LinkedIn oldalamra!

- -✁- - - - - -  - - - - - 

GemPages és a mesterséges intelligencia

Ahogy rengeteg online marketinges eszköz, így a GemPages-ben is tudsz már használni AI, azaz mesterséges intelligencia megoldásokat. Itt is szövegek szerkesztésére, layoutok kialakítására és megtervezésére tudod használni a mesterséges intelligencia megoldásokat. 

Ezek általában azért “limitált” használatok, ennél sokkal nagyobb mértékben és összetettebb módokon is lehet használni a különböző mesterséges intelligencia eszközöket, olvass utána, hogyan dolgoztunk AI segítségével egy kisebb és egy közepes méretű webshopon.

GemPages használata - online videók

Onnan lehet tudni, hogy az az eszköz, amit használsz valóban jó, hogy megfelelő támogatás van hozzá, azaz van valóban jó blog hozzá, vannak videós anyagok, stb. Ilyen a GemPages is, ahol angol nyelven rengeteg anyag elérhető online. Ha nem okoz gondot a nyelv, akkor innen tuti te is tudsz tanulni majd!

https://www.youtube.com/watch?v=6i_rpodY3Lw 

Összefoglaló

A GemPages egy szuper eszköz, amely lehetővé teszi a Shopify felhasználók számára, hogy egyedileg alakítsák webshopjaikat. Az egyszerű használat, a sokféle testreszabási lehetőség és az integrációs kapacitások teszik ideális választássá sok üzlet számára.

Azok számára, akik szeretnék kiemelni webshopjukat a tömegből és teljes mértékben kihasználni a Shopify platformot, a GemPages egy kiváló lehetőség. Azok számára is, akik nem rendelkeznek technikai tudással, de szeretnének egyedi és professzionális weboldalt létrehozni, a GemPages ideális választás lehet.

Tudj meg többet kedvenc marketinges és sales-es eszközeimről, a 101 kedvenc marketinges és sales eszköz cikkemből! Ha kérdésed lenne, keressen bátran a LinkedIn (Török Balázs) oldalamon keresztül!

Gyakori kérdések

Mi a GemPages?

Egy weboldalszerkesztő eszköz, amely lehetővé teszi a Shopify webshopok tulajdonosai számára, hogy egyszerűen és gyorsan létrehozzanak egyedi oldalakat és blogbejegyzéseket.

Hogyan működik?

Egy intuitív drag-and-drop szerkesztőt használ, amely lehetővé teszi az oldalak egyszerű létrehozását és szerkesztését, anélkül, hogy programozási ismeretekre lenne szükség.

Mennyibe kerül a használata?

Különböző előfizetési csomagokat kínál, a szükségleteidtől függően. A hivatalos weboldalukon található részletes árinformáció.

Milyen integrációkat kínál?

Integrálható olyan népszerű eszközökkel, mint a Mailchimp, Google Analytics és más harmadik féltől származó alkalmazások.

Kell-e technikai tudás a használatához?

Nem, a GemPages-t úgy tervezték, hogy könnyen használható legyen, még a kezdők számára is. Az intuitív húzd és vidd szerkesztő segít a gyors beállításban.

Milyen előnyei vannak a használatának?

Előnyei közé tartozik az egyszerű használat, sokféle testreszabási lehetőség, SEO barát és reszponzív design, valamint hatékony ügyfélszolgálat.

Van-e próbaverziója?

Igen, van ingyenes próbaverzió, hogy kipróbáld a szolgáltatást, mielőtt elköteleznéd magad egy előfizetés mellett.

Hol találom a GemPages-t?

A GemPages hivatalos weboldala a legjobb hely az ismerkedéshez, a funkciók megismeréséhez és az előfizetési lehetőségek feltárásához.

A GemPages működik más e-kereskedelmi platformokon is?

A GemPages jelenleg kizárólag a Shopify platformra van optimalizálva, és nem támogat más e-kereskedelmi platformokat.

Ezek a gyakori kérdések és válaszok segíthetnek az alapvető ismeretek elsajátításában a GemPages-szel kapcsolatban. További kérdéseid esetén látogass el a GemPages hivatalos weboldalára vagy vedd fel a kapcsolatot az ügyfélszolgálatukkal.

Ezt a cikket elsőként is megkaphattad volna...

Iratkozz fel a hírlevelemre!
Török Balázs

Török Balázs

Digitális marketing tanácsadó

Török Balázsnak hívnak, azt szoktam mondani, hogy digitális marketinggel foglalkozom. Azt gondolom ugyanis, hogy az ügyfeleimnek jellemzően valamilyen marketing-sales problémájuk van és emiatt keresnek meg. Erre kínálok nekik megoldást, fejlesztem a digitális ökoszisztémájukat, megoldásaikat. Olvasd el az esettanulmányaimat, vagy nézz bele a tartalmaimba a YouTube-on, TikTok-on vagy írj nekem a LinkedIn oldalalamon! 

Nézd meg letölthető anyagaimat!

Tanulj és növekedj a tudásanyagaimmal!
No items found.
Alapozó, gyakorlatorientált mini tanfolyam magyarul
Alapozó, gyakorlatorientált mini tanfolyam magyarul

Alapozó, gyakorlatorientált mini tanfolyam magyarul

Digitális marketingesként én így használom a ChatGPT-t, és hasonló LLM alapú mesterséges intelligencia megoldásokat.
Érdekel / Letöltöm